JEUGDHUIS DE WEERSTAND

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • JEUGDHUIS DE WEERSTAND
Private companiesReal Estate • JEUGDHUIS DE WEERSTAND

Contactgegevens JEUGDHUIS DE WEERSTAND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHUIS DE WEERSTAND: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHUIS DE WEERSTAND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MINISTER TACKLAAN 97BA; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56204261 (+32-56204261) 56204261 (+32-56204261)

Fax (fax): +32 (55) 312-57-80 +32 (55) 312-57-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHUIS DE WEERSTAND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHUIS DE WEERSTAND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHUIS DE WEERSTAND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHUIS DE WEERSTAND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHUIS DE WEERSTAND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHUIS DE WEERSTAND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHUIS DE WEERSTAND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHUIS DE WEERSTAND
Products information JEUGDHUIS DE WEERSTAND

BTW identificatienummer (tax): BE01513336181
Ondernemingsnummer: 4859497070
Hoofdstad (capital): 974,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 571,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Associations: Clubs de Jeunesse.

Product categorie (product category): Organisations and associations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHUIS DE WEERSTAND
(Get full report from official database of BE for JEUGDHUIS DE WEERSTAND)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHUIS DE WEERSTAND
Addition kinds of activities for JEUGDHUIS DE WEERSTAND

422601. Vloeistofopslag | Liquid storage
931102. Openbare financiën en monetair beleid | Public finance and monetary policy
01799910. Koffieboerderij | Coffee farm
22810302. Katoen garen, gesponnen | Cotton yarn, spun
22959905. Tubing, textiel: gelakt | Tubing, textile: varnished
50870300. Schoonmaak- en onderhoudsmiddelen en benodigdheden | Cleaning and maintenance equipment and supplies

Werken bij JEUGDHUIS DE WEERSTAND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHUIS DE WEERSTAND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHUIS DE WEERSTAND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHUIS DE WEERSTAND. Looking for open vacancies in other companies

  • Industrieel Electricien (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant regio Brussel zijn wij op zoek naar een gedreven Industrieel Electricien. Je taken : - Algemene elektriciteitswerken - Plaatsen en aansluiten van verdeelborden en industiële componenten, verlichting, enz. - Opsporen en herstellen van defecten of fouten in elektr. installaties - Beheer van laag –en hoogspanningsnetten - Kunnen werken met hoogspanningscomponenten

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Brakel (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: DE HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Je ondersteunt verschillende gezinnen uit de omgeving Marke, Kortrijk, Bellegem, Aalbeke,.. in het huishouden. Mogelijke taken zijn: poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Pittem (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Lijkt dit iets voor u?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een gezin , waar continuiteit heel belangrijk is. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • JOBSTUDENT ZORG M/V (weekends) (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Orelia Zorg NV

    Type: Studentenjob

    De woonzorgcentra van Orelia zijn een warme, zonnige thuishaven. We bieden er onze bewoners en hun familie gouden jaren. Het is een plek waar iedereen, met respect voor ieders persoonlijkheid, een zinvolle oude dag kan beleven. Menselijkheid en vriendschap vormen daarvoor de basis. Orelia staat garant voor een kwalitatieve zorg, om deze verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een super gemotiveerde zorgstudent. Als gedreven student heb je een hart voor ouderen. Je job is heel divers. Samen met je collega’s sta je in voor de verzorging van de bewoners en bied je praktische hulp wanneer het hen wat moeilijker gaat. Je herkent de noden van de bewoner, hebt aandacht voor de omgeving en signaleert zijn/haar evolutie. Je doet er alles aan opdat onze bewoners zich thuis voelen, altijd met respect voor ieders eigenheid, behoeften en privacy. Duur en aantal uren in overleg af te spreken.

  • Jobstudent (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Projectingenieur Elektronica (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Experis is de jongste divisie binnen de Manpowergroup en focust zich op Finance, Engineering & IT. Met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team op zoek naar de meest boeiende jobs onder een vast contract. Client Details Voor een aantrekkelijk, internationaal bedrijf met de hoofdzetel in West-Vlaanderen zijn we op zoek naar een projectingenieur (m/v) binnen de productie van hoogtechnologische, elektronische toepassingen. Description Als Projectingenieur zal je deel uit maken van het team dat de implementatie van nieuwe producten voor zijn rekening neemt. Dit team vormt de strategische schakel tussen de collega's van R&D en de productie-unit zelf. Vanuit deze divisie werk je projectmatig rond de lancering van nieuwe producten, ontwikkel je de scripts, zorg je voor de nodige testprocedures, … Verder analyseer je de doorlooptijden, doe je de nodige kostenberekeningen en beschrijf je de kwaliteitsvereisten voor deze projecten. Je legt corrigerende acties vast, in samenspraak met de productieverantwoordelijke en de kwaliteitsafdeling. Als specialist word je nauw betrokken op de vloer bij de implementatie van deze producten. Vanuit deze rol geef je de operatoren de nodige begeleiding en opleiding op de vloer. Vanuit jouw opleiding én ervaring binnen Elektronica kun je jouw expertise aanwenden en verder ontwikkelen binnen deze organisatie.

  • Projectleider houtskeletbouw (M/V) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: PARETO

    Type: Vaste Job

    Je werkt voor een bedrijf dat zich exclusief met duurzame houtskeletbouw bezighoudt. Een echte referentie in de regio. Je job heeft zeker geen gebrek aan variatie. Je bent een echte leider. Je stuurt teams aan, hebt contact met leveranciers en onderaannemers, bestelt materialen en hebt contact met de klant. Klopt, je bent verantwoordelijk voor de organisatie en planning van de bouwwerven. Een werf wordt door jou opgestart opgevolgd en opgeleverd.

  • Seksuoloog (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK TILLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen onze paramedische groepspraktijk zijn we op zoek naar een seksuoloog. Je werkt zelfstandig in een team van 10 therapeuten, waaronder een psycholoog, kinderpsychotherapeut en jongerenpsychotherapeut, en bent bereid om samen te werken en overleg te plegen multidisciplinair. Onze praktijk is een ecologische nieuwbouw met 8 behandelruimtes en 2 polyvalente zalen. Het geheel ingericht met een specifiek doel; rust en professionalisme uitstralen!


  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio BURCHT (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Medewerker bediening - keuken (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: GO WELL

    Type: Flexijob

    Functieomschrijving Je neem bestellingen op en geeft deze in het computersysteem door. Eenvoudige gerechten maken in de keuken en opdienen in het restaurant van het kuurcentrum. Geen afrekeningen doen. Je ruimt de tafels af en doet de afwas. Profiel Je bent zowel een “Teamplayer” als iemand die autonoom kan werken. Je bent iemand die kan “meedenken” en deze ideeën wil overbrengen. Weekendwerk schrikt jou niet af. Je ziet jezelf als “duizendpoot”, zowel in de keuken als in de zaal

Zoek naar antwoorden van JEUGDHUIS DE WEERSTAND in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHUIS DE WEERSTAND in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHUIS DE WEERSTAND. Laat een reactie achter voor JEUGDHUIS DE WEERSTAND. JEUGDHUIS DE WEERSTAND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHUIS DE WEERSTAND. Leave a respond for JEUGDHUIS DE WEERSTAND. JEUGDHUIS DE WEERSTAND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHUIS DE WEERSTAND op de google maps. Adres en contacten JEUGDHUIS DE WEERSTAND
Location of JEUGDHUIS DE WEERSTAND on the google maps. Address and contacts of JEUGDHUIS DE WEERSTAND

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHUIS DE WEERSTAND JEUGDHUIS DE WEERSTAND: New Age Computing BVBA | KAREL DE WACHTER | Marsin P | LA ROSE NOIRE | EVELYNE REY

Other related companies as JEUGDHUIS DE WEERSTAND: New Age Computing BVBA | KAREL DE WACHTER | Marsin P | LA ROSE NOIRE | EVELYNE REY

JEUGDHUIS DE WEERSTAND is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHUIS DE WEERSTAND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01513336181. Het bedrijf JEUGDHUIS DE WEERSTAND bevindt zich op het adres: MINISTER TACKLAAN 97BA; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 974,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 571,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Organisations and associations. Lijst met producten zijn Associations: Clubs de Jeunesse..
De hoofdactiviteit van JEUGDHUIS DE WEERSTAND is Onroerend goed, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHUIS DE WEERSTAND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHUIS DE WEERSTAND, openstaande posities, locatie van JEUGDHUIS DE WEERSTAND op de kaart.

JEUGDHUIS DE WEERSTAND is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHUIS DE WEERSTAND, company assigned to the tax number BE01513336181. The company JEUGDHUIS DE WEERSTAND is located at the address: MINISTER TACKLAAN 97BA; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 974,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 571,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Organisations and associations. List of products are Associations: Clubs de Jeunesse..
The main activity of JEUGDHUIS DE WEERSTAND is Real Estate, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHUIS DE WEERSTAND is not available. You also can look at reviews of JEUGDHUIS DE WEERSTAND, open positions, location of JEUGDHUIS DE WEERSTAND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHUIS DE WEERSTAND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHUIS DE WEERSTAND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHUIS DE WEERSTAND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHUIS DE WEERSTAND, employees, financial statistics.