JEUGDCLUB SALOON C.O.C.

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • JEUGDCLUB SALOON C.O.C.
Private companiesMotion Pictures • JEUGDCLUB SALOON C.O.C.

Contactgegevens JEUGDCLUB SALOON C.O.C.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDCLUB SALOON C.O.C.: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDCLUB SALOON C.O.C.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE EPHREM DE MALANDER 7; 9600; RONSE/RENAIX, België

Telefoon (phone): 55214393 (+32-55214393) 55214393 (+32-55214393)

Fax (fax): +32 (81) 308-36-16 +32 (81) 308-36-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDCLUB SALOON C.O.C.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDCLUB SALOON C.O.C."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDCLUB SALOON C.O.C."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDCLUB SALOON C.O.C., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDCLUB SALOON C.O.C.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDCLUB SALOON C.O.C., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDCLUB SALOON C.O.C.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDCLUB SALOON C.O.C.
Products information JEUGDCLUB SALOON C.O.C.

BTW identificatienummer (tax): BE08469879150
Ondernemingsnummer: 2095336914
Hoofdstad (capital): 208,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 783,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Associations: Clubs de Jeunesse.

Product categorie (product category): Organisations and associations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDCLUB SALOON C.O.C.
(Get full report from official database of BE for JEUGDCLUB SALOON C.O.C.)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDCLUB SALOON C.O.C.
Addition kinds of activities for JEUGDCLUB SALOON C.O.C.

0851. Bosbouwdiensten | Forestry services
02799902. Laboratorium dierenboerderij | Laboratory animal farm
22620301. Embossing: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Embossing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
23399902. Hoovers (schort): vrouwen en missen ' | Hoovers (apron): women's and misses'
35560214. Slicers, commercieel, voedsel | Slicers, commercial, food
57190108. Atypische | Metalware

Werken bij JEUGDCLUB SALOON C.O.C.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDCLUB SALOON C.O.C.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDCLUB SALOON C.O.C.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDCLUB SALOON C.O.C.. Looking for open vacancies in other companies

  • Klinkerlegger (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief op de particuliere markt, is Randstad Construct op zoek naar ervaren klinkerleggers. U zal mee opritten aanleggen en u kan dan ook met een minimum aan uitleg zelfstandig aan de slag. Er zal gewerkt worden met verschillende soorten materialen: kasseien, klinkers, platte kasseien,... U zal 's morgens vertrekken vanuit Merksplas, dus u dient daar zelfstandig te geraken. Na een positieve interimperiode zal er een vast contract aangeboden worden onder het paritair comité van de bouwsector. Zeer snelle opstart voorzien.

  • Productie medewerker (M/V) (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een vooraanstaande producent van betongoed te Kapelle op den Bos, zijn wij op zoek naar enthousiaste productie arbeiders. Je dagdagelijkse taken zijn onderandere het stellen van bekistingsmallen voor het maken van prefab-betonelementen. Eveneens het plaatsen van wapeningskorven en het storten van beton.

  • Chauffeur rijbewijs C (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een inzamelcentrum van textiel zijn wij op zoek naar ervaren chauffeurs met rijbewijs C. Het bedrijf zamelt in heel vlaanderen gedragen textiel in voor een goed doel. Je staat in voor het ophalen en vervoeren van textiel.

  • Bereider Cosmetica / Menger Estée Lauder Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt cosmeticaproducten door chemische stoffen volgens een recept met elkaar te mengen. Je haalt de benodigde ingrediënten uit het magazijn met behulp van een stapelaar of een elektrisch transpalet. Je scant alle opgehaalde ingrediënten in en controleert volgende aspecten per ingrediënt: correct ingrediënt, correcte hoeveelheid, verwerkingsprocedure van het ingrediënt (in welke volgorde moeten de stoffen toegevoegd worden?) Je past de instellingen in je computer aan (hoeveelheid water of alcohol toegevoegd dient te worden, wat de mengsnelheid en mengduur is,…) Je houdt je werkomgeving continu ordelijk en zuiver, zodat je kwalitatief werk kan afleveren. Je neemt zelf initiatief om extra taken uit te voeren (zoals voorbereidend werk, collega’s helpen, werkruimte zuiver houden,…). Rustige momenten vul je zinvol in op eigen initiatief (bijv. wanneer je product gemengd wordt). Je neemt een staal van je (ook niet afgewerkte, tussentijds) afgewerkt product en brengt dit naar het labo. Je giet de goedgekeurde batch in de juiste opslagtank.

  • Inpakker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf regio Oostakker zijn we opzoek naar ervaren inpakkers. Het gaat om een tewerkstelling in 2 ploegen of in dag. Werken van maandag tem. vrijdag (geen weekendwerk).

  • Mechanieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als mechanieker word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten bij klanten voor korte en lange termijn. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw kennis ervaring en verwachtingen. Als mechanieker ben je verantwoordelijk voor allerhande mechanische werken. Door je te beroepen op je brede kennis en ervaring kun je iedere uitdaging tot een goed eind brengen. Door op relatief korte termijn in aanraking te komen met verschillende klanten / technische industriële toepassingen en mensen leer je snel bij! We zoeken mechaniekers voor Gans Vlaanderen!

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio AARSCHOT (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, de ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling in Aarschot en omgeving

  • POETSHULP regio Balegem/ Sint Lievens Houtem (BALEGEM)

    Regio: BALEGEM

    Bedrijf: FIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    U wordt tewerkgesteld in het kader van de dienstencheques. U staat in voor het (binnen)onderhoud van particuliere woningen. Enkele taken hierbij zijn; stofzuigen, dweilen, stof afdoen, ramen poetsen, afwas doen... Het is heel belangrijk dat u zelfstandig kan werken (werk zien en aanpakken). Enige kennis over producten en materialen is een vereiste. Indien gewenst worden de uren geleidelijk aan opgebouwd. Aantal uren tussen 10 en 38 u per week. Zowel deeltijdse als voltijdse betrekking mogelijk.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schoten – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in ZOMERGEM (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Payroll Manager (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HR Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Zet je HR carrière verder op de hoofdzetel van Burger Brands Belgium! In deze rol krijg je een belangrijke plek in het centrale HR team en fungeer je als "sparring partner" voor de Head of HR Belux. Je neemt de lead in de implementatie van een nieuw tijdsregistratiesysteem.  Als expert kunnen de werknemers van het bedrijf bij jou terecht voor de meer complexe vragen omtrent loon- en payrolladministratie. In deze functie ben je verantwoordelijk voor 2 collega’s die instaan voor een correcte payroll en administratieve taken zoals verwerking van afwezigheden, tijdsregistratie, sociale documenten, thematische verloven, verzekeringen, eindejaarspremies, vakantie. Je blijft continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen payroll en sociale wetgeving en doet voorstellen om HR processen te optimaliseren en de kwaliteit te garanderen. Bedrijfsprofiel: Burger Brands Belgium NV met hoofdkantoor in Antwerpen exploiteert de bekende merken Quick en Burger King® in België en Luxemburg.  De onderneming met een dynamische, jonge en innovatieve geest telt een toegewijd team van ongeveer 550 medewerkers die de 4 bedrijfswaarden “ondernemerschap, teamgeest, respect en klantgerichtheid” uitdragen. Het merk Quick dat in 1971 zijn intrede deed in België was de eerste burgerrestaurantketen van het land en is sindsdien marktleider met zijn iconische Giant. Burger King® werd opgericht in 1954 in Miami en is wereldwijd de tweede grootste hamburgerketen met zijn niet minder iconische Whopper®.  Burger King® heeft in 2017 zijn eerste restaurants in België geopend.

  • Diensthoofd Spoed (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben je een arts-specialist in de urgentiegeneeskunde en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dit binnen een ziekenhuis met oog voor open communicatie en ruimte voor artsen om zichzelf te ontwikkelen? Dan ben jij misschien wel wie we zoeken! Als diensthoofd kom je terecht in een team van 6 dynamische artsen en sta je in voor de dagelijkse leiding van de spoedgevallendienst binnen een zeer uitgebreid MUG gebied aan de kust! Daarnaast kan je intern nieuwe projecten opzetten en meewerken aan de verdere uitbouw en verbouwing van de dienst.

Zoek naar antwoorden van JEUGDCLUB SALOON C.O.C. in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDCLUB SALOON C.O.C. in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDCLUB SALOON C.O.C.. Laat een reactie achter voor JEUGDCLUB SALOON C.O.C.. JEUGDCLUB SALOON C.O.C. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDCLUB SALOON C.O.C.. Leave a respond for JEUGDCLUB SALOON C.O.C.. JEUGDCLUB SALOON C.O.C. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDCLUB SALOON C.O.C. op de google maps. Adres en contacten JEUGDCLUB SALOON C.O.C.
Location of JEUGDCLUB SALOON C.O.C. on the google maps. Address and contacts of JEUGDCLUB SALOON C.O.C.

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDCLUB SALOON C.O.C. JEUGDCLUB SALOON C.O.C.: Panibel | ROGER VAN LAERE | ROXANNE COIFFURE | ST?PHANE DUPONT | MICHEL UMANS

Other related companies as JEUGDCLUB SALOON C.O.C.: Panibel | ROGER VAN LAERE | ROXANNE COIFFURE | ST?PHANE DUPONT | MICHEL UMANS

JEUGDCLUB SALOON C.O.C. is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDCLUB SALOON C.O.C., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08469879150. Het bedrijf JEUGDCLUB SALOON C.O.C. bevindt zich op het adres: PLACE EPHREM DE MALANDER 7; 9600; RONSE/RENAIX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 208,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 783,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Organisations and associations. Lijst met producten zijn Associations: Clubs de Jeunesse..
De hoofdactiviteit van JEUGDCLUB SALOON C.O.C. is Motion Pictures, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDCLUB SALOON C.O.C. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDCLUB SALOON C.O.C., openstaande posities, locatie van JEUGDCLUB SALOON C.O.C. op de kaart.

JEUGDCLUB SALOON C.O.C. is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDCLUB SALOON C.O.C., company assigned to the tax number BE08469879150. The company JEUGDCLUB SALOON C.O.C. is located at the address: PLACE EPHREM DE MALANDER 7; 9600; RONSE/RENAIX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 208,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 783,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Organisations and associations. List of products are Associations: Clubs de Jeunesse..
The main activity of JEUGDCLUB SALOON C.O.C. is Motion Pictures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDCLUB SALOON C.O.C. is not available. You also can look at reviews of JEUGDCLUB SALOON C.O.C., open positions, location of JEUGDCLUB SALOON C.O.C. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDCLUB SALOON C.O.C., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDCLUB SALOON C.O.C., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDCLUB SALOON C.O.C., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDCLUB SALOON C.O.C., employees, financial statistics.