JEUGDCENTRUM TOGENBLIK

Contactgegevens JEUGDCENTRUM TOGENBLIK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDCENTRUM TOGENBLIK: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDCENTRUM TOGENBLIK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZWARTE DREEF 4; 9120; BEVEREN, België

Telefoon (phone): 37501495 (+32-37501495) 37501495 (+32-37501495)

Fax (fax): +32 (9) 989-27-36 +32 (9) 989-27-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDCENTRUM TOGENBLIK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDCENTRUM TOGENBLIK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDCENTRUM TOGENBLIK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDCENTRUM TOGENBLIK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDCENTRUM TOGENBLIK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDCENTRUM TOGENBLIK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDCENTRUM TOGENBLIK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDCENTRUM TOGENBLIK
Products information JEUGDCENTRUM TOGENBLIK

BTW identificatienummer (tax): BE01759704589
Ondernemingsnummer: 1266143798
Hoofdstad (capital): 283,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 136,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Associations: Clubs de Jeunesse.

Product categorie (product category): Organisations and associations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDCENTRUM TOGENBLIK
(Get full report from official database of BE for JEUGDCENTRUM TOGENBLIK)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDCENTRUM TOGENBLIK
Addition kinds of activities for JEUGDCENTRUM TOGENBLIK

286902. Olefins | Olefins
331601. Koudgewalst strip of draad | Cold-rolled strip or wire
348301. Ammunitie componenten | Ammunition components
26790703. Excelsior, papier: gemaakt van gekocht papier | Excelsior, paper: made from purchased paper
50120304. Pop-up campers | Pop-up campers
79930200. Spelmachines | Game machines

Werken bij JEUGDCENTRUM TOGENBLIK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDCENTRUM TOGENBLIK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDCENTRUM TOGENBLIK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDCENTRUM TOGENBLIK. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnbediende (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een magazijn/logistiek bediende. - Je bezit bepaalde magazijnervaring - Je hebt idealiter kennis van Navision of goede kennis van verschillende ERP pakketten. - Je ondersteunt en bent gemotiveerd. Takenpakket: - opvolging binnen ERP pakket (navision) - ontvangst van chauffeurs - taken verdelen aan de magazijniers - administratieve controles - steekproef controles in het magazijn - Kwalitatieve en kwantitatieve controles van in- en uitgaande goederen Zie jij jezelf in deze functie? Solliciteer dan snel online of spring eens binnen in ons Konvert kantoor te Lier.

  • Technisch Onderhoud (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot de kerntaken van de 'medewerker technisch onderhoud' behoren: * plannen/organiseren/opvolgen/uitvoeren van het preventief en curatief onderhoud. * analyseren/bijstellen/uitvoeren van het preventief onderhoudsplan. * stockbeheer van de wisselstukken. * voorkomen en reduceren van machinestilstanden. Verantwoordelijkheden: * Plannen van werkorders ovv curatief en preventief onderhoud van de installaties en infrastructuur in samenspraak met de operations manager. * Periodiek bijstellen van het preventief onderhoudsplan ==> na analyse van het curatief uitgevoerde onderhoud. * Stockbeheer van de wisselstukken en de werktuigen. * Up-to-date houden van de technische documentatie (logboeken, onderhoudsinstructies, ...) * Coördineren bij het plaatsen en aansluiten van nieuwe installaties, machines, ... + oplevering. * Plannen en opvolgen van wettelijke en technische controles/kalibraties/ijkingen. * Vrijgave van machines voor productie na onderhoud/interventies. * Uitvoeren van diverse controles cf. controleplan na interventies, opstart, ... * Correct sorteren en deponeren van afval. * Naleven van de interne milieu- en veiligheidsregels. * Coördineren van het onderhoud, wettelijke keuringen, ... van interne transportmiddelen. * Documenteren van werkorders in Phronesys. * Ingangscontrole van wisselstukken, werktuigen, machines, ...

  • Schoonmaakmedewerker 4u/week (dag bespreekbaar) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een poetsmedewerker voor een 4u/week. Dag is vrij te kiezen ofwel van 9u - 13u of van 13u - 17u. Je poetst de algemene delen, winkel, sanitair,...

  • Keukenhulp (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt van afwisseling en de drukte die in een keuken heerst? Je zoekt een job als keukenhulp regio Deinze en wil zelf ook kleinere gerechten bereiden? Dan hebben wij de job voor jou! Voor een eethuis te Deinze zijn wij op zoek naar nieuwe keukenmedewerkers, zowel deeltijds als voltijdse mogelijkheden. Jouw belangrijkste taken zijn: borden dresseren opwarmen van bereide maaltijden salades & dessert maken keuken op orde houden & reinigen kleinere gerechten bereiden

  • Hulpexpediteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een hulpexpediteur (M/V). Bij deze een korte greep uit het takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van zeevracht zendingen conform de wensen van de klant en/of agent. Je handelt je import dossiers ( zowel LCL als FCL ) zelfstandig van A-Z af ( incl transportopdrachten, factureren, etc ...) Je draagt zorg voor een complete en volledige administratie in een eigen computerprogramma en je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de afhandeling van de zending en service aan de klant. Je informeert de klant over het verloop van de zendingen en je bouwt een goede relatie op met klanten en leveranciers.

  • Credit Controller (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf in Antwerpen is op zoek naar een Credit Controller. Heb je ervaring in debiteurenbeheer en ben je klantgericht ingesteld? Je komt terecht in een functie met vele klantencontacten en autonomie! Jouw takenpakket als Credit Controller: Aanvraag kredietlimieten bij de kredietverzekeraar en (jaarlijkse) herbeoordeling Onderhouden van de klantendatabase (aanmaken klanten , registreren wijzigingen, onderhouden kredietlimieten) Bewaking kredietruimte Controle betalingstermijnen en negotiëren betalingscondities met de klanten in samenspraak met de directie en de vtw Algemene opvolging van de openstaande facturenlijst en aanzuivering ervan Aanmaning klanten (telefonisch en schriftelijk) Opvolging op te lossen problemen i.v.m. verkoopfacturen Opvolgen incasso- en schadedossiers Periodieke rapportages ten behoeve van de directie/vtw en RvB

  • Procesoperator hars (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverend en internationaal opererend bedrijf zoeken we een procesoperator. Taken: je beheerst het proces van het maken van hars, je controleert en evalueert grondstoffen en producten, je voorziet de lijn van de nodige producten, etc.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ASSE - TERNAT - DILBEEK (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: GREENHOUSE ASSE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Asse, Dilbeek en Ternat zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp regio Izegem/Lendelede 20h/week (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AMBY IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

  • Zaalmedewerker (Jobstudent) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Brasserie Beaux Arts

    Type: Studentenjob

    Wij zijn een trendy brasserie en we zijn op zoek naar een gemotiveerde zaalhulp.

  • BAKKERSHULP (weekendwerk) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ OPSINJOOR

    Type: Studentenjob

    Je helpt de bakker bij het afwerken van koffiekoeken, patisserie en bij het verpakken van sandwiches. Je werkt tijdens de nacht van vrijdag op zaterdag. Je begint rond middernacht te werken tot ongeveer 6 uur 's morgens.

Zoek naar antwoorden van JEUGDCENTRUM TOGENBLIK in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDCENTRUM TOGENBLIK in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDCENTRUM TOGENBLIK. Laat een reactie achter voor JEUGDCENTRUM TOGENBLIK. JEUGDCENTRUM TOGENBLIK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDCENTRUM TOGENBLIK. Leave a respond for JEUGDCENTRUM TOGENBLIK. JEUGDCENTRUM TOGENBLIK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDCENTRUM TOGENBLIK op de google maps. Adres en contacten JEUGDCENTRUM TOGENBLIK
Location of JEUGDCENTRUM TOGENBLIK on the google maps. Address and contacts of JEUGDCENTRUM TOGENBLIK

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDCENTRUM TOGENBLIK JEUGDCENTRUM TOGENBLIK: Papyro | MARIO LUYCKX | MOBISTAR CENTER | ORDINATEL | Meersman BVBA

Other related companies as JEUGDCENTRUM TOGENBLIK: Papyro | MARIO LUYCKX | MOBISTAR CENTER | ORDINATEL | Meersman BVBA

JEUGDCENTRUM TOGENBLIK is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDCENTRUM TOGENBLIK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01759704589. Het bedrijf JEUGDCENTRUM TOGENBLIK bevindt zich op het adres: ZWARTE DREEF 4; 9120; BEVEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 283,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 136,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Organisations and associations. Lijst met producten zijn Associations: Clubs de Jeunesse..
De hoofdactiviteit van JEUGDCENTRUM TOGENBLIK is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDCENTRUM TOGENBLIK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDCENTRUM TOGENBLIK, openstaande posities, locatie van JEUGDCENTRUM TOGENBLIK op de kaart.

JEUGDCENTRUM TOGENBLIK is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDCENTRUM TOGENBLIK, company assigned to the tax number BE01759704589. The company JEUGDCENTRUM TOGENBLIK is located at the address: ZWARTE DREEF 4; 9120; BEVEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 283,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 136,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Organisations and associations. List of products are Associations: Clubs de Jeunesse..
The main activity of JEUGDCENTRUM TOGENBLIK is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDCENTRUM TOGENBLIK is not available. You also can look at reviews of JEUGDCENTRUM TOGENBLIK, open positions, location of JEUGDCENTRUM TOGENBLIK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDCENTRUM TOGENBLIK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDCENTRUM TOGENBLIK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDCENTRUM TOGENBLIK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDCENTRUM TOGENBLIK, employees, financial statistics.