TIMSHEL CONGRESSERVICE

Contactgegevens TIMSHEL CONGRESSERVICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TIMSHEL CONGRESSERVICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

TIMSHEL CONGRESSERVICE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CELESTIJNENLAAN 9B41; 3001; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16290010 (+32-16290010) 16290010 (+32-16290010)

Fax (fax): +32 (19) 294-94-91 +32 (19) 294-94-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TIMSHEL CONGRESSERVICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TIMSHEL CONGRESSERVICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TIMSHEL CONGRESSERVICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TIMSHEL CONGRESSERVICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TIMSHEL CONGRESSERVICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TIMSHEL CONGRESSERVICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TIMSHEL CONGRESSERVICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TIMSHEL CONGRESSERVICE
Products information TIMSHEL CONGRESSERVICE

BTW identificatienummer (tax): BE09624542236
Ondernemingsnummer: 4247558593
Hoofdstad (capital): 727,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 252,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Types d?Evénements: Conférences,Séminaires.

Product categorie (product category): Organisation de salons,expositions and bourses

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TIMSHEL CONGRESSERVICE
(Get full report from official database of BE for TIMSHEL CONGRESSERVICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor TIMSHEL CONGRESSERVICE
Addition kinds of activities for TIMSHEL CONGRESSERVICE

20110400. Vlees bijproducten, uit vlees geslacht ter plaatse | Meat by-products, from meat slaughtered on site
22530506. Kostuums, breien | Suits, knit
34239904. Carpenters 'handgereedschap, behalve zagen: niveaus, beitels, enz. | Carpenters' hand tools, except saws: levels, chisels, etc.
34690201. Kookgerei, porselein geëmailleerd | Cooking ware, porcelain enameled
35310102. Log splitters | Log splitters
35320200. Apparatuur voor mineraalbewerking | Mineral beneficiation equipment
37320202. Dinghies, gebouw en reparatie | Dinghies, building and repairing
75340000. Banden retreading en reparatie winkels | Tire retreading and repair shops
79480104. Stock car racing | Stock car racing
79990301. Handbalvelden, niet-lidmaatschap | Handball courts, non-membership

Werken bij TIMSHEL CONGRESSERVICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TIMSHEL CONGRESSERVICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TIMSHEL CONGRESSERVICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TIMSHEL CONGRESSERVICE. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround medewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de verwerking en productie van lijnzaad, zijn wij op zoek naar een allround medewerker. U staat in voor zowel het reinigen van de machines, als voor het nemen van stalen. Ook wordt u ingezet voor administratieve taken. U wordt ingezet voor kalibratie, metaaldetectie, en ook het invullen van verschillende formulieren.

  • Account Manager Oost België ('S GRAVENVOEREN)

    Regio: 'S GRAVENVOEREN

    Bedrijf: Synergie Kempen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een opleidingsperiode wordt je verantwoordelijk voor een klantenportefeuille van dealers binnen het Outdoor gamma . De groep van (Premium) Ambassadors vormen de jouw toegewezen klantengroep in de regio Oost-België (Limburg, Brabant, Luik, Namen en Luxemburg). Je bewaakt de huidige omzet en bouwt verder het potentieel uit bij bestaande en nieuwe Outdoor klanten in jouw regio. Je volgt de markt en nieuwe tendensen op de voet, spoort marktveranderingen op en rapporteert deze aan je management. De projecten in uitvoering binnen jouw klantengroep worden, door jou en met het team, actief opgevolgd. Je staat in voor zowel de opleiding als de technische ondersteuning van al je klanten. Je neemt actief deel aan de maandelijkse sales meetings op het hoofdkantoor en aan de beurzen in België. Je rapporteert aan de Commercieel Directeur Belux.

  • Uitzendconsulent - Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als uitzendkantoor met meer dan 15 jaar ervaring in deze boeiende sector zijn wij in volle groei. Om onze groei in WAREGEM te bestendigen zoeken wij een gemotiveerde en vlotte uitzendconsulent(e) m/v/x. Waaruit bestaat je interessante takenpakket? - Commercieel telefoneren zit je in het bloed. - Je hebt een neus om kandidaat en vacature aan elkaar te matchen. - Je genereert instroom in het kantoor voor onze lopende vacatures. - Je screent kandidaten. - Je stelt kandidaten voor bij bedrijven. - Je staat mee in voor een vlekkeloze administratieve opvolging van de kandidaten en het kantoor.

  • Afwerker buizen en putten (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit Brugge is al meer dan 100 jaar de referentie voor prefab beton in België. Door een diversiteit in het productengamma worden er zowel elementen gemaakt voor opvang, transport en behandeling van (afval)water, alsook bestratingsproducten en afboordingen. Hiervoor zijn we op zoek naar een persoon die bij de kwaliteitscontrole van de 'vers' gemaakte rioleringsbuizen de basistaken zorgvuldig kan afwerken en over een gezonde teamspirit beschikt. We zoeken zowel een denker als een doener! Zin voor initiatief en zelfstandig kunnen werken zijn een must. Je controleert elke rioleringsbuis op default of onvoldoende afwerking en je behandelt de buis met mortel zodoende dat deze aan alle kwaliteitsnormen voldoet. Jouw motivatie is meehelpen een hoge kwaliteit te kunnen bieden aan onze klanten. Je bent zorgvuldig in uw werk en wil uw werk perfect gedaan hebben. Op het einde van de dag help je mee met het kuisen en klein onderhoud van machine en materieel.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES VOOR OOSTERZELE - VOLTIJDS (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Oosterzele en omgeving.

  • Gemotiveerde huishoudhulp in de regio Kontich-Edegem (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? - Beschik je over een eigen wagen of brommer? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULPEN in OOSTENDE -kies een(elektrische) fiets of bedrijfswagen (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studentenjob Marketing 1-2 dgn/week (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Studentenjob

    Ben je student Marketing op zoek naar een job voor 1 of 2 dagen per week regio Beringen? Dan hebben wij een leuke opdracht voor jou! We zoeken een student Marketing bij een leuk bedrijf in Paal-Beringen voor ondersteunende Marketing taken. Sfeer zit goed weten wij van bestaande werknemers. Jouw taken als Marketing Student kunnen er als volgt uitzien: plaatsen van nieuwsberichten op social media (LinkedIn, etc.). creëren en updaten van brochures voorbereiden van de maandelijkse newsletter updaten van de website ondersteunen van de Marketing & Communication Manager in alle operationele werkzaamheden

  • Proximus Young Professional Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676517-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Working at Proximus, you get the power to shape your own future and the digital future of our customers. You join a group of empowered entrepreneurs with a true customer focus, who are encouraged to take professional responsibility and self-leadership in an innovative, fast-moving yet reliable environment. We offer you a continuous learning environment, the chance to grow and develop your career and the flexibility and autonomy to live better and work smarter. Entering the Young Professional program means that you will go through a continuous on the job training program during which our experts will share their knowledge about different domains, including the newest technologies and innovations. Furthermore, you get the opportunity to work together with the best specialists. In which expertise domain could you work? The Young Professional program 2019 offers you the possibility to work in different position in our Technology division such as: Junior Project manager: As Project Manager, you will be responsible to ensure that the business or technical projects (small at a first stage) are delivered on-time, on-scope, and on-budget through the use of the methodology (Rainbow / Agile /...) while ensuring continuous alignment between the various stakeholders within the impacted teams. IT Analyst: you design solutions based on the business needs (requirements) and the technical possibilities in terms of development and impact on the existing infrastructure. Data Architects: you edit and structure large datasets to make them usable for concrete applications in terms of statistics/reporting. Security Engineer: You analyse the security and possible threats on our own network or at customers. you get to know in identity & access management, forensics (determining the cause of an incident based on the log files), defense or PEN testing. Network Engineer: you get to know in the development of our network infrastructure, with a focus on the roll-out of our fiber network in the coming years. You don't need to be an expert in these domains yet, but a basic knowledge of the domain and a strong interest in deepening your knowledge are essential. We expect you to be eager to learn and to invest in the program. With the right mindset, sufficient potential and a passion for new technologies in general and your area of expertise in particular, you can successfully complete the program and thus launch your career as an expert within Proximus.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

Zoek naar antwoorden van TIMSHEL CONGRESSERVICE in sociale netwerken
Look for responds of TIMSHEL CONGRESSERVICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor TIMSHEL CONGRESSERVICE. Laat een reactie achter voor TIMSHEL CONGRESSERVICE. TIMSHEL CONGRESSERVICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TIMSHEL CONGRESSERVICE. Leave a respond for TIMSHEL CONGRESSERVICE. TIMSHEL CONGRESSERVICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TIMSHEL CONGRESSERVICE op de google maps. Adres en contacten TIMSHEL CONGRESSERVICE
Location of TIMSHEL CONGRESSERVICE on the google maps. Address and contacts of TIMSHEL CONGRESSERVICE

Andere gerelateerde bedrijven als come TIMSHEL CONGRESSERVICE TIMSHEL CONGRESSERVICE: JOSE THONON | Golf Hotel R.Z.G.C. | BKM (group BKM-Hanssens) NV | Martinez Studio | MARC LAMBELEIN

Other related companies as TIMSHEL CONGRESSERVICE: JOSE THONON | Golf Hotel R.Z.G.C. | BKM (group BKM-Hanssens) NV | Martinez Studio | MARC LAMBELEIN

TIMSHEL CONGRESSERVICE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TIMSHEL CONGRESSERVICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09624542236. Het bedrijf TIMSHEL CONGRESSERVICE bevindt zich op het adres: CELESTIJNENLAAN 9B41; 3001; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 727,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 252,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Organisation de salons,expositions and bourses. Lijst met producten zijn Types d?Evénements: Conférences,Séminaires..
De hoofdactiviteit van TIMSHEL CONGRESSERVICE is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TIMSHEL CONGRESSERVICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TIMSHEL CONGRESSERVICE, openstaande posities, locatie van TIMSHEL CONGRESSERVICE op de kaart.

TIMSHEL CONGRESSERVICE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is TIMSHEL CONGRESSERVICE, company assigned to the tax number BE09624542236. The company TIMSHEL CONGRESSERVICE is located at the address: CELESTIJNENLAAN 9B41; 3001; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 727,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 252,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Organisation de salons,expositions and bourses. List of products are Types d?Evénements: Conférences,Séminaires..
The main activity of TIMSHEL CONGRESSERVICE is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of TIMSHEL CONGRESSERVICE is not available. You also can look at reviews of TIMSHEL CONGRESSERVICE, open positions, location of TIMSHEL CONGRESSERVICE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TIMSHEL CONGRESSERVICE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TIMSHEL CONGRESSERVICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TIMSHEL CONGRESSERVICE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TIMSHEL CONGRESSERVICE, employees, financial statistics.