HOF TEN DRIES

Contactgegevens HOF TEN DRIES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOF TEN DRIES: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOF TEN DRIES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOTESTRAAT 129; 9032; GENT, België

Telefoon (phone): 92365091 (+32-92365091) 92365091 (+32-92365091)

Fax (fax): +32 (86) 240-35-56 +32 (86) 240-35-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOF TEN DRIES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOF TEN DRIES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOF TEN DRIES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOF TEN DRIES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOF TEN DRIES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOF TEN DRIES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOF TEN DRIES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOF TEN DRIES
Products information HOF TEN DRIES

BTW identificatienummer (tax): BE04461791992
Ondernemingsnummer: 3755096435
Hoofdstad (capital): 453,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 332,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in HOF TEN DRIES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Organisatie van beurzen,congressen and tentoonstellingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOF TEN DRIES
(Get full report from official database of BE for HOF TEN DRIES)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOF TEN DRIES
Addition kinds of activities for HOF TEN DRIES

2515. Matrassen en beddenpringen | Mattresses and bedsprings
22590400. Gordels en gordel blanks, breien | Girdles and girdle blanks, knit
24310105. Deurluiken, hout | Door shutters, wood
28990109. Citroenolie (eetbaar) | Lemon oil (edible)
34950100. Precisieveren | Precision springs
39491104. Mitts en handschoenen, honkbal | Mitts and gloves, baseball
44829902. Veerboten die over rivieren of in havens opereren | Ferries operating across rivers or within harbors
50859902. Kroon en sluitingen, metaal | Crowns and closures, metal

Werken bij HOF TEN DRIES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOF TEN DRIES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOF TEN DRIES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOF TEN DRIES. Looking for open vacancies in other companies

  • LABORANT - TIJDELIJKE OPDRACHT 4 WEKEN 7307967 / 114 C (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Tienen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in de voedingssector in regio Tienen, zijn wij op zoek naar een laborant. Ben jij op zoek naar een tijdelijke opdracht en zoek jij een job in daguren met goede verdienste? Dan zijn we op zoek naar jou ! Als teamlid van het labo ondersteun sta je in voor de volgende taken: Uitvoeren van analyses en metingen, resultaatsberekening en -beoordeling. Bovendien voer je ook kalibraties uit van labo apparatuur volgens ISO methodes. Ook sta je in voor de ontwikkeling van analyse methodes.

  • Verpakker: Tupperware Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: TEMPO TEAM TUPPERWARE inhouse

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als verpakker doe je visuele kwaliteitscontrole, monteer je stukken, verpakt ze in zakjes, ... Je werkt ofwel in een 2-ploegensysteem ( 6-14u / 14-22u ), ofwel in de vaste nachtploeg, van maandagnacht tot en met vrijdagnacht ( 22.00 - 6.00u ). Gelieve er voor de nachtploeg rekening mee te houden dat je gedurende een opleidingsperiode eerst enkele weken in 2 ploegen zou kunnen ingeschakeld worden. Dit wordt bekeken bij de opstart. Dit is een lange opdracht, maar afhankelijk van de drukte kan je per dag worden opgeroepen.

  • Telefonist(e) verkoop regio Gent (deeltijds) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als telefonist(e) bij een jong, maar dynamisch bedrijf ga je: potentiële klanten contacteren Informatie verschaffen over de producten Afspraken inplannen voor de verkopers

  • Lader (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lader zorg je voor een correcte invoer van het order in de computer om het juiste type varkenskarkassen uit de frigo te halen, de varkenskarkassen op de juiste manier verhaken en klasseren op de vrachtwagen. Daarnaast kan je ook de juiste vrachtwagens afroepen om te laden, waarbij je deze gaat inwegen, de haken lost en de vrachtwagen aan de juiste laadkade laat plaatsnemen om geladen te worden.

  • jobstudent (e) verkoop (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper Food

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Ieper zoeken we een jobstudent(e) die instaat voor de verkoop en bediening op zaterdag of zondagvoormiddag. Interesse? Reageer snel!!

  • Verkoper / Verkoopster Slagerij (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Winkelmedewerker gezocht voor een slagerij, regio Avelgem. Jouw taken : * aanvullen van vleeswaren in de toonbank * bestellen van klanten * onderhoud in de winkel * meehelpen met eenvoudige bereidingen in het atelier Uurrooster (ongeveer): Maandag 14u tot 19u30 Woensdag 8u tot 12u30 Vrijdag 8u tot 12u30 en van 14u tot 19u Zondag 8u tot 12u30 Uurrooster is bespreekbaar.

  • JOBSTUDENT / EXTRA catering (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Studentenjob

    Beste student, Ben jij 16 jaar of ouder en nog op zoek naar een leuke, interessante en veelzijdige job? Dan ben je bij Sunparks De Haan het juiste adres! Wij zijn namelijk op zoek naar jobstudenten voor de weekends, vakanties of tijdens de week voor zowel de brasserie, ons hamburgerrestaurant als voor de keuken

  • Vrijwillige ANIMATOREN regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STERKKAMP

    Type: Studentenjob

    Wat verwachten we van jou? Je geeft volgens een uitgewerkt draaiboek (waarbij eigen inbreng mogelijk is) animatie aan maximum acht deelnemers Je ondersteunt de therapeut tijdens de therapie Je begeleidt je groepje kinderen gedurende een hele week In Antwerpen tijdens herfst-, krokus-, paas-, en zomervakantie. #opvoeder#begeleider#therapeut#psycholoog#leerkracht#animator#psychologie

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Roeselare.  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • R&S Advisor voor internationale organisatie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Waregem zijn we op zoek naar een R&S advisor: - Je komt terecht in een zeer dynamisch team van 5 collega's - Je bent verantwoordelijk voor het wervings- en selectieproces - Je selecteert de gepaste rekruteringskanalen - Je plant en realiseert aanwervingscampagnes - Je stelt interne en externe publicaties op voor jouw vacatures - Je neemt deel aan jobbeurzen - Je ondersteunt de HR Business Partner in een aantal administratieve taken Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een internationale organisatie die wereldwijd actief is. Daarnaast zijn ze één van de marktleiders in hetgeen ze doen. Je komt hier terecht in een technische organisatie met familiaal karakter.

  • Accessibility Agent (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als Accessibility Coordinator is uitmuntendheid in klantenservice voor jou een erezaak. Je vriendelijke en spontane aanpak, evenals jouw flair voor detail en creatief denken zijn eveneens van groot belang. - Je zorgt voor actieve follow-up van doorstroom en bezetting van de drop-off zone van Brussels Airport - Je beantwoordt klantoproepen - Je logt oproepen voor toekomstige verbeteringen - Je verzorgt de dagelijkse controle van drop-off zone (gebruikte tickets verzamelen, ticketautomaten aanvullen, …) - Je volgt reparaties op en het loggen van rapporten in geval van schade - Je bent het eerste contact voor Taxi Management Systeem (ondersteunen van chauffeurs met informatie over flow, …) - Je onderhoudt contact met Interparking in geval van problemen met de parkeercapaciteit - Je zorgt voor updates van dynamische wegwijzers

  • Geotechnisch Ingenieur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een prestigieus project om jouw tanden in te zetten? Ervaring met geotechnsiche berekeningen en SB260?Neem dan snel met ons contact op voor meer informatie! Je plant en volgt grondonderzoekcampagnes op. Je beheert, inventariseert, interpreteert en analyseert uitgevoerd grondonderzoek. Je maakt studies van funderingen en ondergrondse constructies (zowel geotechnisch ontwerp als structureel ontwerp). Je stelt uitgangspuntennota’s en rekennota’s op. Je maakt stabiliteitsberekeningen. Je begeleidt collega's bij het opstellen van de tekeningen. Je stelt technische bestekteksten op mbt funderingen en ondergrondse constructies. Je beoordeelt en controleert het ontwerp van funderingen en ondergrondse constructies volgens SB260 hoofdstuk 21.

Zoek naar antwoorden van HOF TEN DRIES in sociale netwerken
Look for responds of HOF TEN DRIES in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOF TEN DRIES. Laat een reactie achter voor HOF TEN DRIES. HOF TEN DRIES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOF TEN DRIES. Leave a respond for HOF TEN DRIES. HOF TEN DRIES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOF TEN DRIES op de google maps. Adres en contacten HOF TEN DRIES
Location of HOF TEN DRIES on the google maps. Address and contacts of HOF TEN DRIES

Andere gerelateerde bedrijven als come HOF TEN DRIES HOF TEN DRIES: FE. MATH-INOX | OPENBARE BIBLIOTHEEK | SPRIAUTO | LIBRAIRIE DAMRY | Centre Montois de Formation & de Perfection Professionnelle (IFPME)

Other related companies as HOF TEN DRIES: FE. MATH-INOX | OPENBARE BIBLIOTHEEK | SPRIAUTO | LIBRAIRIE DAMRY | Centre Montois de Formation & de Perfection Professionnelle (IFPME)

HOF TEN DRIES is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOF TEN DRIES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04461791992. Het bedrijf HOF TEN DRIES bevindt zich op het adres: BOTESTRAAT 129; 9032; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 453,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 332,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Organisatie van beurzen,congressen and tentoonstellingen. Producten gemaakt in HOF TEN DRIES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOF TEN DRIES is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOF TEN DRIES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOF TEN DRIES, openstaande posities, locatie van HOF TEN DRIES op de kaart.

HOF TEN DRIES is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOF TEN DRIES, company assigned to the tax number BE04461791992. The company HOF TEN DRIES is located at the address: BOTESTRAAT 129; 9032; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 453,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 332,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Organisatie van beurzen,congressen and tentoonstellingen. Products created in HOF TEN DRIES were not found.
The main activity of HOF TEN DRIES is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HOF TEN DRIES is not available. You also can look at reviews of HOF TEN DRIES, open positions, location of HOF TEN DRIES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOF TEN DRIES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOF TEN DRIES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOF TEN DRIES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOF TEN DRIES, employees, financial statistics.