QCOM - EUROSYS

Contactgegevens QCOM - EUROSYS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data QCOM - EUROSYS: address, phone, fax, email, website, opening hours

QCOM - EUROSYS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTE BAAN 1; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN, België

Telefoon (phone): 78716818 (+32-78716818) 78716818 (+32-78716818)

Fax (fax): +32 (84) 738-10-18 +32 (84) 738-10-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) QCOM - EUROSYS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "QCOM - EUROSYS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "QCOM - EUROSYS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van QCOM - EUROSYS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen QCOM - EUROSYS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of QCOM - EUROSYS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees QCOM - EUROSYS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti QCOM - EUROSYS
Products information QCOM - EUROSYS

BTW identificatienummer (tax): BE04920471191
Ondernemingsnummer: 5222320556
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 187,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Produits: Ecrans d?Ordinateurs.. Produits: Imprimantes,Ordinateurs & Périphériques.. Produits: Logiciels,Ordinateurs,Abonnements Internet,Périphériques.. Services: Fournisseurs d'Accès à Internet.. Services: Installation de Réseaux.. Services: Maintenance & Réparation des Ordinateurs.. Services: Produits Personnalisés.

Product categorie (product category): Ordinateurs Fab. Entretien and réparations de machines de bureau and ordinateurs. E-activités. Réalisation de programmes and logiciels. Machines and matériel de bureau Ordinateurs and équipement informatique. Conseils en systèmes informatiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor QCOM - EUROSYS
(Get full report from official database of BE for QCOM - EUROSYS)

Aanvulling soorten activiteiten voor QCOM - EUROSYS
Addition kinds of activities for QCOM - EUROSYS

237199. Varkenswaren, Nood | Fur goods, nec
599911. Huisdieren en huisdieren benodigdheden | Pets and pet supplies
23890100. Mannen accessoires | Men's miscellaneous accessories
34829900. Wapensmunitie, nec | Small arms ammunition, nec
38230103. Temperatuur instrumenten: industrieel proces type | Temperature instruments: industrial process type
39491100. Baseball, softball en cricket sportartikelen | Baseball, softball, and cricket sports equipment
56329901. Kleding accessoires | Apparel accessories
59450104. Modellen, speelgoed en hobby | Models, toy and hobby

Werken bij QCOM - EUROSYS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in QCOM - EUROSYS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor QCOM - EUROSYS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for QCOM - EUROSYS. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckbestuurder/ster (KERKHOVE)

    Regio: KERKHOVE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kerkhove zoeken we een heftruckbestuurder (m/v). Als heftruckbestuurder voer je onderstaande taken uit: Afvoer van de geloste grondstoffen naar de verschillende tijdelijke opslagplaatsen Aanvoer van de op stock zijnde grondstoffen vanuit de tijdelijke opslagplaatsen naar de productielocatie Verplaatsen van grondstoffen, kisten en containers tijdens het productieproces Afvoeren van verpakkingsafval en paletten vanuit de verschillende productiezones naar de toegewezen containers Meehelpen met het op orde houden van de site

  • Bediende/verkoper supermarkt (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: t-interim Malle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als teammember ben je breed inzetbaar in de supermarkt door je kwaliteiten. Het ene moment beman je de kassa en het andere help je mee in de bakkerij. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een supermarktketen.  Ze bieden een veelzijdige job waarbij ze passie voor verse voeding, zorgzaamheid en hulpvaardigheid hoog in het vaandel dragen. 

  • Kinepolis Hasselt Student Schoonmaak (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Voor Kinepolis Hasselt zoeken we een werkwillige student om de schoonmaakploeg te versterken. Je helpt mee met de schoonmaak van de shop, de foyer, inkomhal, de zalen etc. Je werkt aan een hoog tempo en hebt het zelf graag steeds spik en span. Je werkt tijdens het academiejaar: wekelijks op zaterdag en/of zondag, een dag in de week extra (maandag en/of vrijdag) is zeker een pluspunt. Tijdens vakantieperiodes werk je ook tijdens weekdagen, afhankelijk wat lukt met jouw agenda. Je bent een vroege vogel. Immers, de werktijden zijn telkens van 6h30-13h en hier deins jij niet voor terug.

  • STUDENT DEVELOPER (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Wat verwachten we van jou? - Je hebt zeer goede kennis van javascript (Vue.Js) - Je hebt kennis van HTML, Css, php - Je wil als teamspeler, samen met je collega's, kwaliteit afleveren. - Je koppelt je gedrevenheid en vakkennis aan oog voor detail. - Interessante extra's: Critical CSS, PageSpeed Optimisation, SEO best practises - Bij voorkeur volg je een opleiding informatica aan de hogeschool of universiteit

  • Jobstudent - Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • Technisch Tekenaar Distributienetten (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Vaste Job

    Referentie: 2018-258-P-0 In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar Distributienetten. Als tekenaar sta je in voor het controleren en inbrengen van data in de technische databanken (GIS-omgeving) alsook voor het uitwerken van technische plannen en schema’s.

  • Chauffeur C (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: IGEAN

    Type: Vaste Job

    IGEAN is een intergemeentelijke vereniging in de Antwerpse regio met burelen te Wommelgem, een huisvuilverwerkingseenheid te Brecht en te Edegem, een ophaaldienst met standplaats te Brasschaat en 24 recyclageparken. De vereniging is actief op de beleidsdomeinen wonen, werken, milieu, materialenkringloop en afvalbeheer in 30 aangesloten gemeenten. Meer informatie kan u terugvinden op www.igean.be Voor de versterking van het team van de ophaaldienst dat elke dag uitrijdt vanuit Brasschaat, zoekt IGEAN een gemotiveerde chauffeur / belader. Taakomschrijving Je staat in voor de huis-aan-huisinzameling van afvalfracties in het werkingsgebied van IGEAN. Je bent hierbij verantwoordelijk voor een kwalitatieve dienstverlening. Je hebt oog voor veiligheid. Je bent eveneens bereid om als belader te werken.

  • Logistiek Assistent (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Olympia NV

    Type: Vaste Job

    Olympia is nog één van de weinige familiale zuivelfabrieken die ons land rijk is. Tussen de steeds groter wordende internationale zuivelgroepen, heeft Olympia een bijzondere plaats in de zuivelmarkt weten te veroveren. In ons 70 jarige bestaan zijn wij geëvolueerd van “eenvoudige” zuivelfabriek naar een moderne zuivel verwerkende organisatie. Wij vervaardigen kwalitatieve, unieke en lekkere producten die wij ook uitleveren aan internationale klanten. Dit betekent echter niet dat wij de voeling met onze geschiedenis uit het oog verliezen: tot op de dag van vandaag zijn wij lokaal verankerd. Olympia stelt 188 mensen te werk – velen wonen en leven in het Pajottenland – en de weidemelk wordt dagelijks vers opgehaald bij onze melkboeren. Ons bedrijf heeft alle vertrouwen in de toekomst en houdt rekening met duurzaamheid en lange termijn visie. De kern van onze filosofie blijft : innovatie en groei ! Wij zijn op zoek naar een Logistiek Assistent. U rapporteert aan de verantwoordelijke Distributie en Logistiek. Als logistieke draaischijf bent u verantwoordelijk voor een brede waaier aan administratieve en organisatorische taken. U verwerkt alle klantendienstactiviteiten, gaande van bestelling en orderverwerking tot en met de voorbereiding van de facturatie. U communiceert pro-actief met de klanten/transporteurs, volgt telefoonoproepen en mails op, beantwoordt vragen en zorgt voor oplossingen. U regelt het transport (binnenland en export) van afgewerkte producten aan een optimale prijs-/kwaliteitsverhouding. U verdeelt bestellingen over de chauffeurs aan de hand van orderpicking lijsten. U staat in voor de controle van de voor transport klaargezette producten enerzijds en van de lading van de transporteurs anderzijds. U werkt samen met het magazijn voor stocktellingen en periodieke voorraadcontroles. U neemt initiatieven en creëert draagvlak voor de continue verbetering en efficiëntie, kwaliteit en vernieuwing/automatisering van de logistieke administratie.

  • Klinisch (kinder)psycholoog/ Systeem-of gedragstherapeut (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: KRIEKELAAR DUFFEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Profiel ° Master in de psychologie | optie klinische psychologie ° Systeem- of Gedragstherapeut (of in opleiding) | optie kinderen & jongeren ° Bereid om in het teamgebeuren van een nieuwe vestiging te stappen

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Oliver James Associates - Vulnerability Analyst / Penetration Testing (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is looking for a Vulnerability Management Analyst / Penetration testing in Brussels You will be responsible for Vulnerability management process Penetration testing (IT systems, infrastructure and applications). Coordination of the red team tests Code reviews and assessments on different technologies and implementations. Vulnerability reports Other responsibilities Ensure the secure delivery of new applications, infrastructure or services. Identify gaps and propose enhancements for continuous improvement. Relevant assets FR + NL + ENG Analytical mindset - Strong Communicator - Critical Mindset CISSP SANs ISO 2700x

  • Leerjongere administratief medewerker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SYNTRA - MIDDEN VLAANDEREN

    Type: Leercontract

    Steek je graag je handen uit de mouwen en wil je een leuk vak leren in de praktijk? Dan is de leertijd echt iets voor jou! Combineer werken en leren met een overeenkomst alternerende opleiding bij SYNTRA. Voor onze campus in Aalst hebben wij een vacature voor een leerjongere. Dat wil zeggen dat je 1 dag per week opleiding volgt; je gaat daarnaast 4 dagen per week in de leer op de werkvloer. Je zal leren om samen met je collega’s van het administratief team in te staan voor: Het accuraat afhandelen van cursistenadministratie (deelnemersgegevens verwerken, aanwezigheden registreren, attesten opmaken, enz.) De ondersteuning van de logistieke organisatie van opleidingen (syllabi afdrukken en kopiëren, enz.) Vlotte en gerichte contacten met docenten, cursisten en bezoekers om het praktisch verloop van de opleidingen in goede banen te leiden De permanentie aan de onthaalbalie (baliewerk, telefoonbehandeling)

Zoek naar antwoorden van QCOM - EUROSYS in sociale netwerken
Look for responds of QCOM - EUROSYS in social networks

Lees alle opmerkingen voor QCOM - EUROSYS. Laat een reactie achter voor QCOM - EUROSYS. QCOM - EUROSYS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for QCOM - EUROSYS. Leave a respond for QCOM - EUROSYS. QCOM - EUROSYS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie QCOM - EUROSYS op de google maps. Adres en contacten QCOM - EUROSYS
Location of QCOM - EUROSYS on the google maps. Address and contacts of QCOM - EUROSYS

Andere gerelateerde bedrijven als come QCOM - EUROSYS QCOM - EUROSYS: JULES DUBOIS | LE VIA VENETO | BENNY CORTHOUTS | Labie B | Sims Jonathan

Other related companies as QCOM - EUROSYS: JULES DUBOIS | LE VIA VENETO | BENNY CORTHOUTS | Labie B | Sims Jonathan

QCOM - EUROSYS is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is QCOM - EUROSYS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04920471191. Het bedrijf QCOM - EUROSYS bevindt zich op het adres: GROTE BAAN 1; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 187,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Ordinateurs Fab. Entretien and réparations de machines de bureau and ordinateurs. E-activités. Réalisation de programmes and logiciels. Machines and matériel de bureau Ordinateurs and équipement informatique. Conseils en systèmes informatiques. Lijst met producten zijn Produits: Ecrans d?Ordinateurs.. Produits: Imprimantes,Ordinateurs & Périphériques.. Produits: Logiciels,Ordinateurs,Abonnements Internet,Périphériques.. Services: Fournisseurs d'Accès à Internet.. Services: Installation de Réseaux.. Services: Maintenance & Réparation des Ordinateurs.. Services: Produits Personnalisés..
De hoofdactiviteit van QCOM - EUROSYS is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van QCOM - EUROSYS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van QCOM - EUROSYS, openstaande posities, locatie van QCOM - EUROSYS op de kaart.

QCOM - EUROSYS is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is QCOM - EUROSYS, company assigned to the tax number BE04920471191. The company QCOM - EUROSYS is located at the address: GROTE BAAN 1; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 187,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Ordinateurs Fab. Entretien and réparations de machines de bureau and ordinateurs. E-activités. Réalisation de programmes and logiciels. Machines and matériel de bureau Ordinateurs and équipement informatique. Conseils en systèmes informatiques. List of products are Produits: Ecrans d?Ordinateurs.. Produits: Imprimantes,Ordinateurs & Périphériques.. Produits: Logiciels,Ordinateurs,Abonnements Internet,Périphériques.. Services: Fournisseurs d'Accès à Internet.. Services: Installation de Réseaux.. Services: Maintenance & Réparation des Ordinateurs.. Services: Produits Personnalisés..
The main activity of QCOM - EUROSYS is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of QCOM - EUROSYS is not available. You also can look at reviews of QCOM - EUROSYS, open positions, location of QCOM - EUROSYS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over QCOM - EUROSYS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf QCOM - EUROSYS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about QCOM - EUROSYS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company QCOM - EUROSYS, employees, financial statistics.