BEYERS & PARTNERS

Contactgegevens BEYERS & PARTNERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEYERS & PARTNERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEYERS & PARTNERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VAN DE WERVESTRAAT 20; 2060; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32069211 32069211

Fax (fax): +32 (60) 692-70-51 +32 (60) 692-70-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEYERS & PARTNERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEYERS & PARTNERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEYERS & PARTNERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEYERS & PARTNERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEYERS & PARTNERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEYERS & PARTNERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEYERS & PARTNERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEYERS & PARTNERS
Products information BEYERS & PARTNERS

BTW identificatienummer (tax): BE08080139160
Ondernemingsnummer: 5973785400
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 262,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Produits: Logiciels.. Services: Applications Intranet,Conseillers Internet,Conseillers en Informatique.

Product categorie (product category): Ordinateurs and équipement informatique. Conseils en systèmes informatiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEYERS & PARTNERS
(Get full report from official database of BE for BEYERS & PARTNERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEYERS & PARTNERS
Addition kinds of activities for BEYERS & PARTNERS

20510206. Donuts, behalve bevroren | Doughnuts, except frozen
30890200. Kunststof keukengerei, servies en huishoudelijke artikelen | Plastics kitchenware, tableware, and houseware
34310101. Badkuipen: geëmailleerd ijzer, gietijzer, of geperst metaal | Bathtubs: enameled iron, cast iron, or pressed metal
38420419. Walkers | Walkers
50640204. Tape spelers en recorders | Tape players and recorders

Werken bij BEYERS & PARTNERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEYERS & PARTNERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEYERS & PARTNERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEYERS & PARTNERS. Looking for open vacancies in other companies

  • BANDENMONTEUR (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze bandencentrale met vestigingen verspreid over gans Vlaanderen zijn we op zoek naar een gemotiveerde bandenmonteur voor Antwerpen. jouw taken -Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. -Je monteert, balanceert en herstelt banden van personenwagens en vrachtwagens.

  • Gemotiveerde Verpakker in vaste shift (HOREBEKE)

    Regio: HOREBEKE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je stuurt de verpakkingslijn aan: je stelt de printers en de wegers in en zorgt ervoor dat het correcte programma wordt gebruikt. Je pakt de producten in volgens de doorgekregen bestelling en stapelt ze nadien op de pallet (tussen de 5 en de 10kg per zak). Je houdt doorheen het productieproces alles proper zodat er geen contaminatie ontstaat. Je doet ook aan kwaliteitscontrole: Op geregelde tijdstippen voer je onderwater testen uit, je doet aan metaaldetectie, je meet de restwaarde van zuurstof en de sulfietwaarden. Vooraleer je alles naar expeditie stuurt, voer je ook nog een goede visuele controle uit.

  • Customer Service Medewerker (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en uitwerken van lastenboeken van A tot Z. Je volgt de aanbesteding nauwgezet op en je zorgt voor een punctuele en efficiënte afhandeling. Verder ondersteun je de vertegenwoordigers je zal hiervoor oa orders of offertes registreren van nieuwe artikelen en speciale bestellingen.

  • Gemotiveerde studenten gezocht in Destelbergen (wekelijkse basis) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een kleinschalig voedingsbedrijf in Destelbergen zijn wij actief op zoek naar gemotiveerde studenten die wekelijks van maandag tem. donderdag kunnen werken op hun vrije dagen. Werkuren zijn van 16u30-20u30 tegen een zeer mooie verloning.

  • Productieoperatoren - 3 ploegen (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ALERIS ALUMINUM

    Type: Vaste Job

    Aluminium is het materiaal van de toekomst! Aleris Aluminium Dufel is één van de drie grootste producenten van hoogwaardige walsproducten. Misschien spreken namen als Airbus, Audi of Ferrari meer tot jou verbeelding? Met 950 mensen vervaardigen we in Duffel aluminiumproducten op maat van de toekomst. Hoog tijd om daaraan mee te werken? Je start de werkdag met de juiste PBM's Aan je installatie krijg je een briefing van je collega over de vorige shift Samen met je collega's voer je volgende werkzaamheden uit Je vraagt als voorbereiding de planning op via de PC en bekijkt de technische paspoorten Je stelt het ondersteunend proces in volgens de gevraagde parameters Je verzekert de kwaliteit van de producten door materiaalinspecties uit te voeren Je voert je taken uit op een veilige en correcte wijze Je meldt procesverstoringen aan de hoofdoperator en helpt ze mee op te lossen Je rapporteert procesinformatie van de installatie voor de afdelingsrapportering

  • Senior Project Engineer – Regio Kempen (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Wat houdt deze functie in? Als Project Engineer kom je terecht bij een internationale klant in de Kempen, een productiebedrijf gespecialiseerd in de automotive. Deze functie houdt volgende in: Je fungeert als contactpersoon voor projecten binnen de centrale productie engineering en beheert de technische scope, het budget en de timing van het project van concept tot en met industrialisatie. Je schrijft de nodige specificaties uit. Je bent verantwoordelijk voor de engineering, opbouw en afname van installaties bij de leveranciers. Je verzorgt de opbouw en indienstname van de installatie t.e.m. overdracht aan productie. Je neemt hierbij de leiding over het projectteam met leden uit de verschillende afdelingen. Je bent de spilfiguur binnen de organisatie die de nodige communicatie verzorgt zowel richting leveranciers als interne stakeholders.

  • Beleggings- & communicatiemedewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Jij levert beleggingstechnische ondersteuning aan de beleggingsadviseurs. Als er een specifiek aandeel of obligatie onder de aandacht gebracht zou willen worden, zorg jij voor de communicatie. Jij weet uitstekend hoe je een beleggingscasus in korte en heldere bewoordingen uitlegt aan onze klanten. Daarnaast ben jij initiatiefrijk en constant op zoek naar interessante beleggingsmogelijkheden voor gewaardeerde klanten. Tegelijkertijd schrijf jij ook mee aan de dagelijkse nieuwsbrief, maand- en kwartaalpublicaties voor de klanten en volg jij ook de prestaties van onze klantenposities op. Jij volgt het financiële nieuws op de voet.

  • Dynamische projectverpleegkundige (A) (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Vaste Job

    Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouwd correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Keukenplaatser/maatmeubilair (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: DE COEYER GEBROEDERS

    Type: Vaste Job

    Maken en plaatsen van keukens en ander maatmeubilair welke volledig volgens plan en ontwerp worden vervaardigd in eigen atelier. U beschikt hierover van een up to date machinepark en atelier. Kennis van computers en moderne houtbewerkingsmachines is een pluspunt. Alook basiskennis van electricteit en sanitaire aansluitingen.

  • Zelfstandig kinderverzorger/kinderverzorgster (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SNOEZEL XL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Omdat we permanent nieuwe kindjes opnemen zijn we op zoek naar een extra hulp voor het verzorgen en begeleiden van baby's en peuters (tot 2.5 jaar). Je staat in voor alle taken die een kinderverzorg(st)er zal uitvoeren: onthaal van de kindjes, verzorging, de kindjes eten geven, ...

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • Flexijob: Kelner / Serveerster (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een energieke, kelner of serveerster om ons team enkele dagen per week te versterken. We zoeken een teamspeler die ons kan helpen, een warme en gastvrije sfeer te creëren voor onze klanten. Je neemt op een professionele manier bestellingen op. Je houdt, samen met het keukenpersoneel, toezicht op bestellingen. Je zorgt ervoor dat iedere tafel volledig is gedekt, met servetten, specerijen en andere benodigdheden. Je serveert eten en drinken aan de tafels met klanten, je kan minstens 3 borden dragen. Je ruimt de tafels af nadat iedere klant klaar is en je maakt de tafels klaar voor nieuwe klanten. Je ontvangt betalingen.

Zoek naar antwoorden van BEYERS & PARTNERS in sociale netwerken
Look for responds of BEYERS & PARTNERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEYERS & PARTNERS. Laat een reactie achter voor BEYERS & PARTNERS. BEYERS & PARTNERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEYERS & PARTNERS. Leave a respond for BEYERS & PARTNERS. BEYERS & PARTNERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEYERS & PARTNERS op de google maps. Adres en contacten BEYERS & PARTNERS
Location of BEYERS & PARTNERS on the google maps. Address and contacts of BEYERS & PARTNERS

Andere gerelateerde bedrijven als come BEYERS & PARTNERS BEYERS & PARTNERS: SAGA | DVK Systems & Consultancy BVBA | Cerf (Le) | De Vos | FA. LAGROU G. & J.

Other related companies as BEYERS & PARTNERS: SAGA | DVK Systems & Consultancy BVBA | Cerf (Le) | De Vos | FA. LAGROU G. & J.

BEYERS & PARTNERS is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEYERS & PARTNERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08080139160. Het bedrijf BEYERS & PARTNERS bevindt zich op het adres: VAN DE WERVESTRAAT 20; 2060; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 262,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Ordinateurs and équipement informatique. Conseils en systèmes informatiques. Lijst met producten zijn Produits: Logiciels.. Services: Applications Intranet,Conseillers Internet,Conseillers en Informatique..
De hoofdactiviteit van BEYERS & PARTNERS is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEYERS & PARTNERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEYERS & PARTNERS, openstaande posities, locatie van BEYERS & PARTNERS op de kaart.

BEYERS & PARTNERS is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEYERS & PARTNERS, company assigned to the tax number BE08080139160. The company BEYERS & PARTNERS is located at the address: VAN DE WERVESTRAAT 20; 2060; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 262,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Ordinateurs and équipement informatique. Conseils en systèmes informatiques. List of products are Produits: Logiciels.. Services: Applications Intranet,Conseillers Internet,Conseillers en Informatique..
The main activity of BEYERS & PARTNERS is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BEYERS & PARTNERS is not available. You also can look at reviews of BEYERS & PARTNERS, open positions, location of BEYERS & PARTNERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEYERS & PARTNERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEYERS & PARTNERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEYERS & PARTNERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEYERS & PARTNERS, employees, financial statistics.