PAPETERIE DES ARDENNES

Contactgegevens PAPETERIE DES ARDENNES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAPETERIE DES ARDENNES: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAPETERIE DES ARDENNES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): QUAI DU REMPART 45; 6830; BOUILLON, België

Telefoon (phone): 61467061 (+32-61467061) 61467061 (+32-61467061)

Fax (fax): +32 (55) 318-36-51 +32 (55) 318-36-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAPETERIE DES ARDENNES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAPETERIE DES ARDENNES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAPETERIE DES ARDENNES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAPETERIE DES ARDENNES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAPETERIE DES ARDENNES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAPETERIE DES ARDENNES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAPETERIE DES ARDENNES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAPETERIE DES ARDENNES
Products information PAPETERIE DES ARDENNES

BTW identificatienummer (tax): BE09254852294
Ondernemingsnummer: 1361999511
Hoofdstad (capital): 159,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 106,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Produits: Ordinateurs,Périphériques.. Produits: Papeterie.

Product categorie (product category): Ordinateurs and équipement informatique. Fournitures de bureau

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAPETERIE DES ARDENNES
(Get full report from official database of BE for PAPETERIE DES ARDENNES)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAPETERIE DES ARDENNES
Addition kinds of activities for PAPETERIE DES ARDENNES

344299. Metalen deuren, sash, en trim, nec | Metal doors, sash, and trim, nec
769999. Reparatiediensten, nec, nec | Repair services, nec, nec
07230304. Groentetrogendiensten | Vegetable drying services
22960104. Stalen bandkoorden en bandkoordstoffen | Steel tire cords and tire cord fabrics
35539902. Box making machines, voor houten dozen | Box making machines, for wooden boxes

Werken bij PAPETERIE DES ARDENNES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAPETERIE DES ARDENNES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAPETERIE DES ARDENNES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAPETERIE DES ARDENNES. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat aan de slag als magazijnier: - Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van de producten met  behulp van een heftruck. - Je scant de goederen en gaat ze op de juiste plaats stockeren. - Je zorgt voor een correcte opvolging van de te verzenden goederen (van  administratieve voorbereiding tot verzending). - Je bent verantwoordelijk voor de driemaandelijkse inventaris van het  magazijn. - Je bent verantwoordelijke voor de orde en de netheid van het magazijn.

  • Autotechnieker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als automecanicien, behoren volgende zaken tot jouw takenpakket: - Elektrische en mechanische herstellingen - Na intensieve en grondige opleiding: stellen van diagnoses - Rapporteren aan de werkplaatsleider - Informeren van jouw klanten

  • Magazijnarbeider (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de regio van Dendermonde zijn wij op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. In deze functie sta je in voor het algemeen onderhoud van het magazijn, laden en lossen camions, ... Kortom, een afwisselende en interessante functie! Daarnaast zal je ook de reachtruck besturen. Ben jij de persoon die wij zoeken? Bel dan snel naar het nummer 052/25.85.00 of mail je CV naar [email protected]!

  • HUISHOUDHULP VOOR MELLE - MERELBEKE (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Melle, Merelbeke.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Drongen, DRINGEND solliciteer via sms (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Werken als huishoudhulp Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Inventaris 5/11 - student (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een inventaris in een winkel in de M2, zijn we nog op zoek naar studenten die kunnen werken van 8 tot 15 of 16.45 tot 22.00. Je zal de goederen moeten tellen met behulp van een scanmachine.

  • Jobstudent IT Junior Programmeur Java (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Software365

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent om te helpen bij diverse Java projecten waaronder; webtoepassingen, CLI, JavaFX, webservices en Android. Het takenpakket bestaat uit programmeren, testen en documentatie schrijven. Het werk loopt door zowel gedurende het schooljaar als tijdens schoolvakanties. Zolang je het studentenstatuut geniet, kan je bij ons terecht om 1 of meerdere dagen per week te werken als jobstudent (475 uren/jaar) of werkstudent (>475 uren/jaar). Werkdagen (zaterdagen en/of weekdagen) in onderlinge afspraak. Wij houden rekening met reis-, stage- en examenperioden.

  • Accountmanager A'pen-Limb (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: JONGERAVEN

    Type: Vaste Job

    Deze JongeRaaf kan zijn plan trekken, is gedisciplineerd en (kan) gebeten (worden) door metaal(bewerking). Een KMO met naam in de branche, een no nonsense mentaliteit, en een verregaande autonomie, dat is waar je als hands on verkoper best in aardt? Dan ga je straks enkele dagen intense opleiding tegemoet, waarna je je salesskills zal kunnen bewijzen. Na verloop van tijd krijg je uitgebreidere opleidingen bij buitenlandse fabrikanten waarmee je jouw regio jaarlijks met stevige double digit cijfers zal laten groeien.

  • psychiater (jeugdspsychiater) Hasselt en/of Leopoldsburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Multidisciplinaire groepspraktijk DIATHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze groepspraktijk DIATHE is op zoek naar een psychiater die zal instaan voor het diagnosticeren en de behandelen van kinderen en jongeren met psychiatrische problemen.

Zoek naar antwoorden van PAPETERIE DES ARDENNES in sociale netwerken
Look for responds of PAPETERIE DES ARDENNES in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAPETERIE DES ARDENNES. Laat een reactie achter voor PAPETERIE DES ARDENNES. PAPETERIE DES ARDENNES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAPETERIE DES ARDENNES. Leave a respond for PAPETERIE DES ARDENNES. PAPETERIE DES ARDENNES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAPETERIE DES ARDENNES op de google maps. Adres en contacten PAPETERIE DES ARDENNES
Location of PAPETERIE DES ARDENNES on the google maps. Address and contacts of PAPETERIE DES ARDENNES

Andere gerelateerde bedrijven als come PAPETERIE DES ARDENNES PAPETERIE DES ARDENNES: WIM EVERAERTS | Provoost NV | MEIRESONNE | Allure Coiffure | Nuyts J-Van Bruggen BVBA

Other related companies as PAPETERIE DES ARDENNES: WIM EVERAERTS | Provoost NV | MEIRESONNE | Allure Coiffure | Nuyts J-Van Bruggen BVBA

PAPETERIE DES ARDENNES is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PAPETERIE DES ARDENNES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09254852294. Het bedrijf PAPETERIE DES ARDENNES bevindt zich op het adres: QUAI DU REMPART 45; 6830; BOUILLON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 159,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 106,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Ordinateurs and équipement informatique. Fournitures de bureau. Lijst met producten zijn Produits: Ordinateurs,Périphériques.. Produits: Papeterie..
De hoofdactiviteit van PAPETERIE DES ARDENNES is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAPETERIE DES ARDENNES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAPETERIE DES ARDENNES, openstaande posities, locatie van PAPETERIE DES ARDENNES op de kaart.

PAPETERIE DES ARDENNES is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is PAPETERIE DES ARDENNES, company assigned to the tax number BE09254852294. The company PAPETERIE DES ARDENNES is located at the address: QUAI DU REMPART 45; 6830; BOUILLON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 159,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 106,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Ordinateurs and équipement informatique. Fournitures de bureau. List of products are Produits: Ordinateurs,Périphériques.. Produits: Papeterie..
The main activity of PAPETERIE DES ARDENNES is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PAPETERIE DES ARDENNES is not available. You also can look at reviews of PAPETERIE DES ARDENNES, open positions, location of PAPETERIE DES ARDENNES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAPETERIE DES ARDENNES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAPETERIE DES ARDENNES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAPETERIE DES ARDENNES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAPETERIE DES ARDENNES, employees, financial statistics.