SYCOMOR INFORMATIC

Contactgegevens SYCOMOR INFORMATIC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SYCOMOR INFORMATIC: address, phone, fax, email, website, opening hours

SYCOMOR INFORMATIC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHEMIN DE LA HAUTE SARTE,40; 4500; HUY, België

Telefoon (phone): 85252560 (+32-85252560) 85252560 (+32-85252560)

Fax (fax): +32 (58) 941-21-99 +32 (58) 941-21-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SYCOMOR INFORMATIC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SYCOMOR INFORMATIC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SYCOMOR INFORMATIC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SYCOMOR INFORMATIC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SYCOMOR INFORMATIC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SYCOMOR INFORMATIC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SYCOMOR INFORMATIC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SYCOMOR INFORMATIC
Products information SYCOMOR INFORMATIC

BTW identificatienummer (tax): BE05448364257
Ondernemingsnummer: 1586395263
Hoofdstad (capital): 621,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 173,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Produits: Ordinateurs,Périphériques.. Services: Maintenance & Réparation des Ordinateurs.

Product categorie (product category): Ordinateurs and équipement informatique. Entretien and réparations de machines de bureau and ordinateurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SYCOMOR INFORMATIC
(Get full report from official database of BE for SYCOMOR INFORMATIC)

Aanvulling soorten activiteiten voor SYCOMOR INFORMATIC
Addition kinds of activities for SYCOMOR INFORMATIC

20480200. Voedingen uit vlees en vlees- en groentetijden | Feeds from meat and from meat and vegetable meals
22610302. Flocking van katoenen breedgeweven stoffen | Flocking of cotton broadwoven fabrics
23959900. Pleating en stiksel, nec | Pleating and stitching, nec
24991401. Gavels, hout | Gavels, wood
35550307. Slakken, printers ' | Slugs, printers'
38270200. Lensbekleding en slijpapparatuur | Lens coating and grinding equipment
72619902. Begrafenis ondernemer | Funeral director
80110402. Psychiater | Psychiatrist

Werken bij SYCOMOR INFORMATIC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SYCOMOR INFORMATIC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SYCOMOR INFORMATIC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SYCOMOR INFORMATIC. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker Metaal (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het inpakken van opgerold staal volgens de veiligheidsvoorschriften en eisen van onze klant met als doel dat het product gedurende het ganse transport onbeschadigd op zijn eindbestemming kan aankomen.

  • Werkplaats en service coördinator (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de onderhoud van compressoren, generatoren en andere toestellen. Je beheert de werkbonnen en wisselstukken.

  • HULPMONTEUR PIPING (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hulp pijpfitter werk je onder leiding van een hoofd lasser/pijpfitter. Je assisteert de hoofd pijpfitter in de vlotte organisatie en montage van buisleidingen bij onze klanten in de meest diverse sectoren. Je monteert buisleidingen en staat in voor het lassen van constructies op werven. Je houdt tevens toezicht op het onderhoud en het correct gebruik van materieel en uitrusting.

  • Elektricien / hoogtewerker M/V (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een elektricien die bij onze klant te Aalter aan de slag gaat krijgt deze taken toegewezen: Je staat in voor het herstellen en onderhoud van de openbare verlichting langs gewestwegen en autosnelwegen; Je helpt mee bij de montage van nieuwbouw verlichtingsinstallaties; Ook in-dienst-stellen van dynamische verkeersborden behoort tot je takenpakket; Alsook het uitrusten van kruispunten met driekleurige verlichtingssignalisatie; De werken die je uitvoert zijn eveneens voor tunnels vliegvelden bruggen en kunstwerken.

  • showroommedewerker / -medewerkster (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De showroommedewerker / -medewerkster is een ambassadeur van het bedrijf die contacten met de installateur onderhoudt. In deze functie staat u in voor het realiseren van de doelstellingen op het vlak van verlichting binnen het filiaal en de verkoopregio. Taken en verantwoordelijkheden: - U blijft voortdurend op de hoogte van nieuwe producten en tendensen op het vlak van verlichting en bent voldoende technisch onderlegd. - U informeert klanten over nieuwe producten, technologieën en tendensen binnen het domein van verlichting. - U analyseert en bespreekt de noden en problemen van klanten, definieert snel hun wensen en presenteert correcte en klantgerichte oplossingen. - U maakt lichtstudies op aan de hand van specifieke computerberekeningen, lost technische lastenboeken op en volgt de toewijzingen op. - U verzekert een optimale dienstverlening aan de klanten, zowel in termen van afhandeling van bestellingen als van informatie over producten. - U werkt offertes en bestellingen uit, volgt deze actief op en informeert de klant hierover. In deze functie rapporteert u aan de Applications Manager.

  • Huishoudhulp regio Zemst (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze klanten? Wij zoeken enthousiaste medewerkers in de regio Zemst via het kantoor te Mechelen Wij bieden een voltijdse of deeltijdse betrekking aan, dit volgens jouw wensen. Bovendien zorgen wij voor een persoonlijke begeleiding en opvolging op maat.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bilzen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Werkstudenten Koerier (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TAT KEBABZAAK

    Type: Studentenjob

    Je gaat broodjes leveren bij onze klanten. Als er geen bestellingen zijn, help je mee in de zaak (opdienen, afwassen, opruimen, frigo bijvullen,...).

  • WEEKENDWERK JOBSTUDENT (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN ZWEVEGEM (Bloemenparadijs)

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Zwevegem (het vroegere Bloemenparadijs) is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/Bloemenparadijs.zwevegem/

  • Monteur (HVAC) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: MAINTENANCE COMPANY VANHEE

    Type: Vaste Job

    Als monteur HVAC ga je alleen de baan op om bij klanten verwarming, ventilatie en airco installaties te monteren. Het gaat steeds om korte opdrachten, grote werven komen dus niet aan bod. De opdrachten gaan niet bij particulieren door, maar wel bij scholen, hotels, bedrijven, banken, sportpaleis, Capitole, etc. Je zal dagelijks zelfstandig volgende taken op jou nemen: installaties opbouwen, ketels vervangen, laswerken, aanpassen installaties, pompen vervangen, luchtkanalen plaatsen, ...

  • PLC Programmeur (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ACE Ingenieurs- en Adviesbureau

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet op diverse machinebouw projecten. Je hoofdtaak is PLC programmatie machinebouw en je helpt mee met andere automatisatie projecten. Je bent betrokken vanaf de engineering, opstartfase tot en met de inbedrijfname bij de klant. Daarnaast sta je in voor het technisch documenteren van je project. Voor grote projecten werk je in teamverband, voor kleine projecten werk je voornamelijk zelfstandig. Je rapporteert aan de projectleider..

  • weekend hulp zaal (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ALBATROS

    Type: Flexijob

    serveren van klaargemaakte gerechten alsook de dranken inzetten en de tafels terug in orde zetten.

Zoek naar antwoorden van SYCOMOR INFORMATIC in sociale netwerken
Look for responds of SYCOMOR INFORMATIC in social networks

Lees alle opmerkingen voor SYCOMOR INFORMATIC. Laat een reactie achter voor SYCOMOR INFORMATIC. SYCOMOR INFORMATIC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SYCOMOR INFORMATIC. Leave a respond for SYCOMOR INFORMATIC. SYCOMOR INFORMATIC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SYCOMOR INFORMATIC op de google maps. Adres en contacten SYCOMOR INFORMATIC
Location of SYCOMOR INFORMATIC on the google maps. Address and contacts of SYCOMOR INFORMATIC

Andere gerelateerde bedrijven als come SYCOMOR INFORMATIC SYCOMOR INFORMATIC: MADA | TAVERNE LE TRIDENT | FREDERIX PASCAL | LUK JANSSENS | HERMAN SPAPEN

Other related companies as SYCOMOR INFORMATIC: MADA | TAVERNE LE TRIDENT | FREDERIX PASCAL | LUK JANSSENS | HERMAN SPAPEN

SYCOMOR INFORMATIC is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SYCOMOR INFORMATIC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05448364257. Het bedrijf SYCOMOR INFORMATIC bevindt zich op het adres: CHEMIN DE LA HAUTE SARTE,40; 4500; HUY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 621,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 173,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Ordinateurs and équipement informatique. Entretien and réparations de machines de bureau and ordinateurs. Lijst met producten zijn Produits: Ordinateurs,Périphériques.. Services: Maintenance & Réparation des Ordinateurs..
De hoofdactiviteit van SYCOMOR INFORMATIC is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SYCOMOR INFORMATIC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SYCOMOR INFORMATIC, openstaande posities, locatie van SYCOMOR INFORMATIC op de kaart.

SYCOMOR INFORMATIC is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is SYCOMOR INFORMATIC, company assigned to the tax number BE05448364257. The company SYCOMOR INFORMATIC is located at the address: CHEMIN DE LA HAUTE SARTE,40; 4500; HUY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 621,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 173,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Ordinateurs and équipement informatique. Entretien and réparations de machines de bureau and ordinateurs. List of products are Produits: Ordinateurs,Périphériques.. Services: Maintenance & Réparation des Ordinateurs..
The main activity of SYCOMOR INFORMATIC is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SYCOMOR INFORMATIC is not available. You also can look at reviews of SYCOMOR INFORMATIC, open positions, location of SYCOMOR INFORMATIC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SYCOMOR INFORMATIC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SYCOMOR INFORMATIC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SYCOMOR INFORMATIC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SYCOMOR INFORMATIC, employees, financial statistics.