OBJECT TECHN. INT. EUROPE

Contactgegevens OBJECT TECHN. INT. EUROPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OBJECT TECHN. INT. EUROPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

OBJECT TECHN. INT. EUROPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EEUWFEESTLAAN 56; 2500; LIER, België

Telefoon (phone): 34573410 (+32-34573410) 34573410 (+32-34573410)

Fax (fax): +32 (19) 898-46-52 +32 (19) 898-46-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OBJECT TECHN. INT. EUROPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OBJECT TECHN. INT. EUROPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OBJECT TECHN. INT. EUROPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OBJECT TECHN. INT. EUROPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OBJECT TECHN. INT. EUROPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OBJECT TECHN. INT. EUROPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OBJECT TECHN. INT. EUROPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OBJECT TECHN. INT. EUROPE
Products information OBJECT TECHN. INT. EUROPE

BTW identificatienummer (tax): BE07197387695
Ondernemingsnummer: 9487762451
Hoofdstad (capital): 490,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 616,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Produits: Logiciels.

Product categorie (product category): Ordinateurs and équipement informatique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OBJECT TECHN. INT. EUROPE
(Get full report from official database of BE for OBJECT TECHN. INT. EUROPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor OBJECT TECHN. INT. EUROPE
Addition kinds of activities for OBJECT TECHN. INT. EUROPE

078399. Sierstruik- en boomdiensten, niet inbegrepen | Ornamental shrub and tree services, nec
325901. Klei riool en afvoerpijp en tegel | Clay sewer and drainage pipe and tile
30890108. Emmers, kunststoffen | Pails, plastics
35999904. Kolom klemmen en kanten | Column clamps and shores
36340300. Elektrische huishoudelijke ventilatoren, verwarmers en luchtbevochtigers | Electric household fans, heaters, and humidifiers
36770101. Constante impedantie transformatoren | Constant impedance transformers
41110403. Metro operatie | Subway operation
59999930. Verpakkingsmateriaal: dozen, opvulling, enz. | Packaging materials: boxes, padding, etc.

Werken bij OBJECT TECHN. INT. EUROPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OBJECT TECHN. INT. EUROPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OBJECT TECHN. INT. EUROPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OBJECT TECHN. INT. EUROPE. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als mechanieker word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten bij klanten voor korte en lange termijn. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw kennis ervaring en verwachtingen. Als mechanieker ben je verantwoordelijk voor allerhande mechanische werken. Door je te beroepen op je brede kennis en ervaring kun je iedere uitdaging tot een goed eind brengen. Door op relatief korte termijn in aanraking te komen met verschillende klanten / technische industriële toepassingen en mensen leer je snel bij! We zoeken mechaniekers voor Gans Vlaanderen!

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Merchtem/Meise (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.   Je zal voornamelijk naar klanten gaan in regio Merchtem en Meise.

  • Strijk(st)er te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TRIXXO HOME GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een strijk(st)er voor het strijkatelier te Gent. Taken zijn: strijken, plooien en balie.

  • Jobstudent verzorgende regio Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • Jobstudent orderpicker tijdens schooljaar - m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO ONSITE VAN MARCKE

    Type: Studentenjob

    Wil je graag als jobstudent op je lesvrije (halve) dag een centje bijverdienen als orderpicker / magazijnier te Kortrijk? Dan hebben wij een leuke job voor jou! Van Marcke is een firma gespecialiseerd in sanitair en centrale verwarming. Voor de logistieke site in Kortrijk is Adecco Van Marcke op zoek naar jobstudenten die naar gelang hun beschikbaarheid kunnen ingezet worden. Jouw taken als jobstudent orderpicker / magazijnier zijn onder meer: orders klaarmaken / klaarzetten goederen voor chauffeurs, orders verpakken, laden van vrachtwagens, opkuisen van het magazijn.

  • Werkleider (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ENTIRIS

    Type: Vaste Job

    · Je stuurt een operationeel team aan. Dit team bestaat uit werknemers met een erkende afstand tot de arbeidsmarkt. · Je werkt opdrachten af op onze locatie te Kampenhout of bij onze klanten. · Je realiseert doelen in kwantiteit en kwaliteit volgens de vastgelegde normen. Dit op een veilige manier. · Je geeft leiding aan en ondersteunt werknemers. Zo ontwikkel je vaardigheden en sterktes van individuele werknemers en van het team. Jouw troeven: · Studies: hoger middelbaar onderwijs met technisch en/of sociale achtergrond of gelijkwaardig door ervaring. · Je hebt enkele jaren ervaring in het leidinggeven (liefst in een productieomgeving). · Je beschikt over sociale en communicatieve vaardigheden. · Je bent geëngageerd om onze sociale doelstelling mee te helpen realiseren. · Je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer.

  • Toonzaalverkoper Keukens (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Na een grondige opleiding, zowel technisch, commercieel als administratief bent u het gezicht bij uitstek van uw verkooppunt en zal u instaan voor het onthaal van de klanten. U biedt de klanten een totaal project aan met de juiste producten en diensten (financieringen, bijkomende garanties, levering en plaatsing), op maat en in functie van de door u vastgestelde behoeften van uw klant om zo de vooropgestelde targets te behalen. Een goede administratieve opvolging en het naleven van de gedane beloftes is een must om zo uw klantentevredenheid op een hoog peil te houden. Bedrijfsprofiel: Dit nationaal gekend keukenbedrijf is gespecialiseerd in Duitse keukens. Ze hebben vestigingen over heel België en bieden elke klant persoonlijk advies. Ze hebben ook hun eigen plaatsingsteam en zorgen zo voor een professionele plaatsing.

  • Educatief Medewerker - Gemeente & OCMW Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor het gemeentebestuur en OCMW van Tremelo zijn we op zoek naar een educatief medewerker. U werkt zowel voor de diensten voorschoolse als buitenschoolse kinderopvang, waarbij u actief deelneemt aan de uitbouw van het Huis van het Kind. De dienst voorschoolse kinderopvang werkt samen met 20 onthaalouders, verspreid over 16 verschillende locaties in Tremelo en Baal, waar opvang voor baby’s en peuters wordt geboden. De buitenschoolse kinderopvang is verspreid over drie locaties en richt zich tot alle kinderen van 2,5 tot 12 jaar. U staat in voor de ondersteuning van deze diensten en het begeleiden en coachen van de begeleiders. Hiervoor werkt u nauw samen met de coördinator buitenschoolse opvang en de dienstverantwoordelijke voorschoolse opvang. Meer specifiek werkt u het pedagogisch beleid van de opvang uit via een kwaliteitshandboek en bent het aanspreekpunt voor de ouders en begeleiders op dit vlak. U volgt het welzijn en de ontwikkeling van de kinderen op, bent het aanspreekpunt voor de kinderen en verhoogt de emotionele, sociale en cognitieve ontwikkelingskansen van het kind. U vertaalt het pedagogische beleid in richtlijnen en werkbare instrumenten voor alle medewerkers binnen de verschillende opvanglocaties, dit binnen een multiculturele context. Samen met de begeleiders evalueert u de kwaliteit van de opvang en stuurt u bij waar nodig. U biedt ook ondersteuning aan monitoren, studenten, stagiairs, vrijwilligers, … waarbij u creatief meedenkt over de activiteiten.

  • Senior auditor omgeving Limburg met aantrekkelijk salarispakket (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BECKERS, LOENDERS & CO

    Type: Vaste Job

    Ons kantoor, gelegen in Kermt (Hasselt) is op zoek naar een senior auditor om het team te versterken. Wij zijn een kleinschalig kantoor met voornamelijk middelgrote klanten in de omgeving Limburg en Kempen. Als senior auditor ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de audits en de controle van jaarrekening. Daarnaast sta je in voor het uitvoeren van de interim audits alsook de algemene administratie die hierbij komt kijken. Verder ben je mee verantwoordelijk voor het opstellen van controleverslagen bij een inbreng in natura, fusie-splitsing, omzetting, ontbinding,...

  • Chauffeur CE bouw (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als vrachtwagenchauffeur zal je instaan voor het werfvervoer. Je rijdt met een vrachtwagen om machines, grondstoffen, benodigdheden, ... voor op de werf te lossen. Je zal ook instaan om mee te helpen op de werf zelf. Specialiteit van het bedrijf zijn openbare werken in groendonderhoud en grondwerken.

  • spontane en gedreven vastgoedmakelaar regio Aalter - BIV stage is mogelijk (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als vastgoedmakelaar maak je jou thuis in de regio van Aalter: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal, de ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst.Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

  • SPONTANE LERAREN VOOR BIJLES WISKUNDE (regio MAASEIK-BREE/LIMBURG) (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: MB2018

Zoek naar antwoorden van OBJECT TECHN. INT. EUROPE in sociale netwerken
Look for responds of OBJECT TECHN. INT. EUROPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor OBJECT TECHN. INT. EUROPE. Laat een reactie achter voor OBJECT TECHN. INT. EUROPE. OBJECT TECHN. INT. EUROPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OBJECT TECHN. INT. EUROPE. Leave a respond for OBJECT TECHN. INT. EUROPE. OBJECT TECHN. INT. EUROPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OBJECT TECHN. INT. EUROPE op de google maps. Adres en contacten OBJECT TECHN. INT. EUROPE
Location of OBJECT TECHN. INT. EUROPE on the google maps. Address and contacts of OBJECT TECHN. INT. EUROPE

Andere gerelateerde bedrijven als come OBJECT TECHN. INT. EUROPE OBJECT TECHN. INT. EUROPE: Mahy B | MAGNUS | MARTINUS LEYSSENS | Van Hollebeke M | Cha?ne d'Or

Other related companies as OBJECT TECHN. INT. EUROPE: Mahy B | MAGNUS | MARTINUS LEYSSENS | Van Hollebeke M | Cha?ne d'Or

OBJECT TECHN. INT. EUROPE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OBJECT TECHN. INT. EUROPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07197387695. Het bedrijf OBJECT TECHN. INT. EUROPE bevindt zich op het adres: EEUWFEESTLAAN 56; 2500; LIER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 490,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 616,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Ordinateurs and équipement informatique. Lijst met producten zijn Produits: Logiciels..
De hoofdactiviteit van OBJECT TECHN. INT. EUROPE is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OBJECT TECHN. INT. EUROPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OBJECT TECHN. INT. EUROPE, openstaande posities, locatie van OBJECT TECHN. INT. EUROPE op de kaart.

OBJECT TECHN. INT. EUROPE is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is OBJECT TECHN. INT. EUROPE, company assigned to the tax number BE07197387695. The company OBJECT TECHN. INT. EUROPE is located at the address: EEUWFEESTLAAN 56; 2500; LIER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 490,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 616,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Ordinateurs and équipement informatique. List of products are Produits: Logiciels..
The main activity of OBJECT TECHN. INT. EUROPE is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of OBJECT TECHN. INT. EUROPE is not available. You also can look at reviews of OBJECT TECHN. INT. EUROPE, open positions, location of OBJECT TECHN. INT. EUROPE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OBJECT TECHN. INT. EUROPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OBJECT TECHN. INT. EUROPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OBJECT TECHN. INT. EUROPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OBJECT TECHN. INT. EUROPE, employees, financial statistics.