ALPHA MICROSYSTEMS BELG.

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • ALPHA MICROSYSTEMS BELG.
Private companiesReal Estate • ALPHA MICROSYSTEMS BELG.

Contactgegevens ALPHA MICROSYSTEMS BELG.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALPHA MICROSYSTEMS BELG.: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALPHA MICROSYSTEMS BELG.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L'AUTOMNE 57; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 26446466 (+32-26446466) 26446466 (+32-26446466)

Fax (fax): +32 (55) 415-50-61 +32 (55) 415-50-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALPHA MICROSYSTEMS BELG.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALPHA MICROSYSTEMS BELG."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALPHA MICROSYSTEMS BELG."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALPHA MICROSYSTEMS BELG., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALPHA MICROSYSTEMS BELG.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALPHA MICROSYSTEMS BELG., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALPHA MICROSYSTEMS BELG.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALPHA MICROSYSTEMS BELG.
Products information ALPHA MICROSYSTEMS BELG.

BTW identificatienummer (tax): BE06012786865
Ondernemingsnummer: 3257141113
Hoofdstad (capital): 408,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 182,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Produits: Ordinateurs,Périphériques,Logiciels.

Product categorie (product category): Ordinateurs and équipement informatique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALPHA MICROSYSTEMS BELG.
(Get full report from official database of BE for ALPHA MICROSYSTEMS BELG.)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALPHA MICROSYSTEMS BELG.
Addition kinds of activities for ALPHA MICROSYSTEMS BELG.

349700. Metalen folie en blad | Metal foil and leaf
22510000. Vrouwenschoenen, behalve sokken | Women's hosiery, except socks
23539907. Helmen, jungle doek: wol gevoerd | Helmets, jungle cloth: wool lined
39440203. Spelletjesautomaten, met uitzondering van munteenheden | Video game machines, except coin-operated
50230501. Verfraaien benodigdheden | Decorating supplies
79220100. Theatrale talent en boekingsbureaus | Theatrical talent and booking agencies
80629905. Ziekenhuis, professionele verpleegschool | Hospital, professional nursing school

Werken bij ALPHA MICROSYSTEMS BELG.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALPHA MICROSYSTEMS BELG.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALPHA MICROSYSTEMS BELG.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALPHA MICROSYSTEMS BELG.. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur detailafwerking (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In de afdeling detailafwerking zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur voor een tijdelijke vervanging van 2 à 3 maanden. Je staat in voor de detailafwerking van autobussen. Meer bepaald de montage van separaties (buizenframe) en kleine onderdelen zoals roosters, handgrepen, lussen, reclamebakjes enz. Werken met afkitten.

  • Dedicated account medewerker - M/V (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote logistieke klant te Brucargo zijn wij op zoek naar een dedicated account medewerker: Aanbod: Een internationaal en dynamisch bedrijf met doorgroeimogelijkheden (horizontaal en verticaal). Een voltijdse functie voor een tijdelijke tewerkstelling Een werkweek van maandag tot vrijdag met wisselende shiften tussen 8u en 18u. Een aantrekkelijk loon, maaltijdcheques, vergoeding woon-werkverkeer, etc. Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de opvolging en coördinatie van “special zendingen” (zware, breekbare, waardevolle of tijdkritische zendingen) voor grote klanten (+ €250K per jaar). Je staat in voor de facturatie. Je hebt nauwgezet contact met de verschillende klanten (voornamelijk via mail). Je tracht bij vragen en/ of problemen een gepast antwoord te bieden of een oplossing te zoeken.

  • INSTALLATEUR CV EN SANITAIR (VLEKKEM)

    Regio: VLEKKEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als installateur cv en sanitair Zelfstandig kunnen meewerken (of toch inzicht in de werken) Gemotiveerd persoon die de teveredenheid van de klant vooropstelt Nauwkeuring en precies werken Goede referenties ( stiptheid werk...)

  • Plaatser van vangrails (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Beringen is Konvert Construct opzoek naar een gemotiveerde wegenwerker. Je voornaamste taak bestaat uit het plaatsen van vangrails. Voor in aanmerking te komen voor deze functie moet je in het bezit zijn van rijbewijs C en fysiek goed in orde zijn. Ben jij de persoon die we zoeken? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer 011/60.33.37 of via mail op [email protected]

  • Operator 2-ploegen / vaste nacht regio Aalst (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Aalst zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator (m/v) die bereid is om te werken in een 2-ploegenstelsel of de vaste nachtploeg. Een greep uit je takenpakket: Als kunststofoperator sta je in voor het produceren van kunststofband, of tubing, alsook de verpakking ervan, door het bedienen van specifieke installaties. Je staat in voor het zelfstandig optrekken van de productielijn voor kunststofverwerking, Je bedient en stelt de specifieke installaties in om een goede productie te garanderen, Je controleert en stuurt productieparameters bij tijdens de productie, wanneer de kwaliteit niet goed is, Je zoekt de oorzaak van kwaliteitsproblemen mee op en verhelpt ze, Je kan de kwaliteit bepalen aan de hand van meetresultaten en visuele beoordeling m.b.v. specifieke meetapparatuur (0,01mm nauwkeurig), Je verzorgt de beperkte administratieve opvolging, Je houdt je werkomgeving netjes & veilig, Je werkt rechtstaand.

  • Preventieadviseur (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een textielbedrijf in de regio van Komen, zijn wij op zoek naar een Preventieadviseur m/v: Functie: - Je bent verantwoordelijk dat al de activiteiten binnen de vestiging verlopen volgens het EHS beleid - Je bewaakt de naleving van veiligheids-, milieu- en gezondheidsprocedures, stelt beleidsondersteunende processen op - Je adviseert de leiding van de vestiging inzake problematieken, risico's en oplossingen

  • OPERATOR VASTE NACHT (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Als OPERATOR ben je verantwoordelijk voor het draaiende houden van de machines. Hierbij komen volgende taken kijken: Parameters instellen en bijsturen; Het aanvullen van verpakkingsmateriaal, grondstoffen, ... ; Het analyseren van storingen; Het oplossen van de kleinere, eerste lijnstoringen; Ombouwen en correct afstellen van de machine; Nieuwe collega's begeleiden en opleiden; Het controleren en garanderen van de kwaliteit; Je rapporteert aan jouw teamleader en staat tewerkgesteld in een vast nachtregime (21u53 - 06u00) Trefwoorden: technisch operator , techniek , operator , productie , productiemedewerker , productiebedrijf , productieomgeving , productieoperator , lijn , elektriciteit , mechanica , PLC , storingen , niveau , technisch diploma , ploegen , shiften , vroege , late , nacht , Geel , Olen , Kempen , Herentals , optie vast , vast contract ,  ... Bedrijfsprofiel: SELECT HR staat voor maatwerk en kwaliteit. We gaan graag samen met jou op zoek naar de geschikte uitdaging. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.selecthr.be, voor al onze openstaande vacatures.   Onze klant is een internationaal bedrijf, actief in de productie van specifieke voedingsmiddelen, gevestigd regio Olen - Herentals. In het kader van een uitbreiding zijn zij op zoek naar OPERATORS om hun team te versterken.

  • Jobstudenten voor september gezocht te Mortsel (m/v) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we altijd gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak gedurende de maand september te Mortsel. Je werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7u tot 11u en op woensdag van 7u tot 10u. Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen: ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • Accountmanager KMO (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Je identificeert en introduceert onze diensten bij prospecten in KMO’s. Na behoefteanalyse vertaal je de noden van (potentiële) klanten in geïntegreerde oplossingen. Zo bouw je actief professionele relaties uit met de doelgroep KMO’s, boekhouders/accountants en zelfstandigen in jouw regio, met doelstelling de klantenportefeuille verder uit te breiden. Door een punctuele opvolging en actuele kennis ben je hét aanspreekpunt voor de werkgever bij het nemen van beslissingen omtrent zijn personeelsbeleid. Verder denk je mee aan een commercieel plan voor jouw regio en rapporteer je rechtstreeks aan de salesmanager.

  • ELEKTRISCH TEKENAAR met kennis AutoCad Electrical (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij momenteel actief op zoek naar een ELEKTRISCH TEKENAAR: - je maakt tekeningen op voor de verkoop zodat de klant een duidelijk beeld heeft van het product - na de verkoop sta je in voor eventuele aanpassingen aan de tekeningen en werk je de projecten verder uit voor de productie - je speelt snel in op de vragen van de productie en de commerciële afdeling en spoort eventuele problemen voortijdig op

  • COMMERCIEEL ADVISEUR VERZEKERINGEN MORTSEL (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Je functioneert binnen een team en rapporteert aan de kantoorverantwoordelijke.  Jouw verantwoordelijkheden: Beheer en uitbouw van de verzekeringsportefeuille van het kantoor Adviseren van retailklanten op vlak van verzekeringen, met focus op BOAR-verzekeringen Portefeuille van klanten op kantoor analyseren en -als verzekeringsspecialist- klanten servicen op maat ter optimalisatie van hun verzekeringsportefeuille Collega's-specialisten bijstaan en servicen van hun klanten op vlak van verzekeren, waarbij je zelf ook de nodige leads genereert in functie van de specialisaties van jouw collega's   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiende speler in de banksector.  Ter uitbreiding van hun commercieel team, zoeken wij voor hun kantorennet te Antwerpen Zuid (regio Hove-Mortsel-Kontich) een ervaren ADVISEUR VERZEKERINGEN:

  • Bijlesgever/Coach voor ITALIAANS (m/v) regio MOL (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: My Sherpa

    Type: Flexijob

    Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

Zoek naar antwoorden van ALPHA MICROSYSTEMS BELG. in sociale netwerken
Look for responds of ALPHA MICROSYSTEMS BELG. in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALPHA MICROSYSTEMS BELG.. Laat een reactie achter voor ALPHA MICROSYSTEMS BELG.. ALPHA MICROSYSTEMS BELG. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALPHA MICROSYSTEMS BELG.. Leave a respond for ALPHA MICROSYSTEMS BELG.. ALPHA MICROSYSTEMS BELG. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALPHA MICROSYSTEMS BELG. op de google maps. Adres en contacten ALPHA MICROSYSTEMS BELG.
Location of ALPHA MICROSYSTEMS BELG. on the google maps. Address and contacts of ALPHA MICROSYSTEMS BELG.

Andere gerelateerde bedrijven als come ALPHA MICROSYSTEMS BELG. ALPHA MICROSYSTEMS BELG.: JAN DE CORTE | Cloet L | COIFFURE LESLIE | HAARMODE | PAPELEU M. & F. & L.

Other related companies as ALPHA MICROSYSTEMS BELG.: JAN DE CORTE | Cloet L | COIFFURE LESLIE | HAARMODE | PAPELEU M. & F. & L.

ALPHA MICROSYSTEMS BELG. is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALPHA MICROSYSTEMS BELG., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06012786865. Het bedrijf ALPHA MICROSYSTEMS BELG. bevindt zich op het adres: RUE DE L'AUTOMNE 57; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 408,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 182,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Ordinateurs and équipement informatique. Lijst met producten zijn Produits: Ordinateurs,Périphériques,Logiciels..
De hoofdactiviteit van ALPHA MICROSYSTEMS BELG. is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALPHA MICROSYSTEMS BELG. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALPHA MICROSYSTEMS BELG., openstaande posities, locatie van ALPHA MICROSYSTEMS BELG. op de kaart.

ALPHA MICROSYSTEMS BELG. is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALPHA MICROSYSTEMS BELG., company assigned to the tax number BE06012786865. The company ALPHA MICROSYSTEMS BELG. is located at the address: RUE DE L'AUTOMNE 57; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 408,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 182,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Ordinateurs and équipement informatique. List of products are Produits: Ordinateurs,Périphériques,Logiciels..
The main activity of ALPHA MICROSYSTEMS BELG. is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ALPHA MICROSYSTEMS BELG. is not available. You also can look at reviews of ALPHA MICROSYSTEMS BELG., open positions, location of ALPHA MICROSYSTEMS BELG. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALPHA MICROSYSTEMS BELG., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALPHA MICROSYSTEMS BELG., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALPHA MICROSYSTEMS BELG., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALPHA MICROSYSTEMS BELG., employees, financial statistics.