OPTICIEN MICHEL ALAIN

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • OPTICIEN MICHEL ALAIN
Private companiesHealth Services • OPTICIEN MICHEL ALAIN

Contactgegevens OPTICIEN MICHEL ALAIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OPTICIEN MICHEL ALAIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

OPTICIEN MICHEL ALAIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Charles Zoude 1-5; 5000; Namur, België

Telefoon (phone): 081 73 59 12 (+32-081 73 59 12) 081 73 59 12 (+32-081 73 59 12)

Fax (fax): 081 73 59 12 (+32-081 73 59 12) 081 73 59 12 (+32-081 73 59 12)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OPTICIEN MICHEL ALAIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OPTICIEN MICHEL ALAIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OPTICIEN MICHEL ALAIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OPTICIEN MICHEL ALAIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OPTICIEN MICHEL ALAIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OPTICIEN MICHEL ALAIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OPTICIEN MICHEL ALAIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OPTICIEN MICHEL ALAIN
Products information OPTICIEN MICHEL ALAIN

BTW identificatienummer (tax): BE04733703613
Ondernemingsnummer: 9421295166
Hoofdstad (capital): 199,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 155,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in OPTICIEN MICHEL ALAIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Opticians - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OPTICIEN MICHEL ALAIN
(Get full report from official database of BE for OPTICIEN MICHEL ALAIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor OPTICIEN MICHEL ALAIN
Addition kinds of activities for OPTICIEN MICHEL ALAIN

729900. Diverse persoonlijke service | Miscellaneous personal service
20230301. Gedroogde Karnemelk | Dried buttermilk
23690202. Strandkleding: meisjes, kinder- en zuigelingen | Beachwear: girls', children's, and infants'
23920402. Pads en padding, tafel: behalve asbest, vilt of rotan | Pads and padding, table: except asbestos, felt, or rattan
35780102. Billing machines | Billing machines
38250316. ohmmeters | Ohmmeters
76991800. Algemene huishoudelijke reparatiediensten | General household repair services

Werken bij OPTICIEN MICHEL ALAIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OPTICIEN MICHEL ALAIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OPTICIEN MICHEL ALAIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OPTICIEN MICHEL ALAIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Carwasher (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het wassen en klaarmaken van nieuwe wagens Je poetst de wagens volledig, zowel binnen als buiten Je bent graag met auto's bezig en wast ze af alsof het je eigen wagen is Je werkt heel nauwkeurig en voorzichtig Je bent bereid om andere taken uit te voeren Je zorgt dat je werkplaats steeds ordelijk en net blijft Je bent bereid om onderhoudswerkzaamheden in en rond de garage uit te voeren

  • Technicus Automatisering regio Ploegsteert (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U hebt een bachelordiploma (elektro)mechanica of elektrotechniek of gelijkwaardig door ervaring. U hebt kennis van het programmeren van PLC's en scada-systemen. U hebt interesse in vernieuwende technologieën. U hebt een probleemoplossend vermogen en verantwoordelijkheidszin. Ervaring is een pluspunt.

  • Huishoudhulp regio Blanden, Oud-Heverlee (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en strijken, en kunnen ook aangevuld worden met wassen, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Geel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • huishoudhulp Kruibeke (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • JUNIOR SALES REPRESENTATIVE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AS4

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor volgende taken: Uitbouwen van je eigen portefeuille door actief op zoek te gaan naar nieuwe klanten. Via cold calling potentiële klanten benaderen. Informeren en adviseren van prospecten op een professionele manier. Onderhouden van relaties met nieuwe klanten door aan cross selling te doen. Opmaken en nauw opvolgen van offertes. Signaleren van marktinformatie. Uitdragen van het kwaliteitsmerk AS4. Als Junior Sales Representative ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbreiding van het AS4 klantenbestand en ga je proactief op zoek naar nieuwe klanten. In een beginfase zorg je tevens voor de administratieve ondersteuning van het sales team.

  • Junior Management Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: UFINITY

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een sterk groeiende KMO binnen de petrochemie. Zij tellen 44 interne medewerkers en zij zetelen op de Noorderlaan in Antwerpen. Ze zijn in handen van een Amerikaanse multinational die in 70 landen actief is. Het financieel team in België telt heden 2 collega's: de Finance Manager (zeer gedreven jong iemand) en een collega die de facturen verwerkt. Door de sterke groei én mede door het feit dat Antwerpen HQ van Europa wordt, wint finance aan belang. Professionalisering, digitalisering én rapportering zijn zaken die intern moeten geïmplementeerd worden. Voel jij het al kriebelen om je schouders hieronder te zetten? Lees dan zeker verder! Centraal voor deze functie in het algemeen: uitvoerende taken combineren met ambitie om meer naar je toe te trekken; houden van uitdaging én afwisseling; gezien de veranderingen gaan er weinig dagen hetzelfde zijn voor jou; met de groei mee moet kunnen evolueren en breed financieel willen werken. Specifiek voor deze functie: inboeken van facturen (deze komen reeds digitaal binnen); general ledger insourcen van het huidig externe accountantskantoor; provisies en afschrijvingen maandafsluiting, BTW en statutaire jaarrekening rapportering (income statement) op termijn ook controlling taken naar je toe trekken: budget, analyses, rentabiliteitsberekeningen.

  • Technisch bediende binnendienst (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: ISCAR BENELUX

    Type: Vaste Job

    Ben je technisch onderlegd en ben je daarnaast ook administratief ingesteld? Dan word jij misschien de nieuwe technisch bediende van ons bedrijf, gespecialiseerd in verspaning. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je maakt technische offertes op. Je biedt praktische ondersteuning aan vertegenwoordigers. Je bent spreekbuis tussen moederfiliaal en de verschillende satelietfirma’s binnen de groep Je werkt projecten en tijdsstudies uit. Je bereidt klantenseminaries tot in de puntjes voor. Je blijft voortdurend op de hoogte van de evoluties binnen het vakgebied. Je handelt klachten af volgens de vooropgestelde procedures. Je onderhoudt goede relaties met opdrachtgevers.

  • kinderpsycholoog (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: LOGOPEDIE LIES COLMAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je onderzoekt en behandelt kinderen en jongeren met psychische problemen.

  • Elektricien (TESTELT)

    Regio: TESTELT

    Bedrijf: EWB TECHNICS

    Type: Werfreserve

    Je installeert alle elektrische nutsvoorzieningen in woningen: verdeelkasten, verlichting, signalisatie, communicatie (videofonie, parlefonie, catv, databekabeling) en voeding van apparaten. Je werkt zowel in nieuwbouw als in bestaande woningen. Je doet het nodige voorbereidende werk, zoals afbraak, uitzetten van leidingtracés, enz. Je slijpt en kapt sleuven in muren en je plaatst kabelgoten, kabels en buizen. Je plaatst zowel inbouw-, als opbouwmaterialen. Je trekt draad of kabel. Je sluit de stopcontacten, schakelaars, verlichting, ... aan en zorgt voor de in bedrijfneming. Je lost storingen op. Je kan plan lezen.

  • Stage consultant/psycholoog (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: ASCENTO LEUVEN

    Type: Leercontract

    Wij hebben stageplaatsen in onze kantoren te Brussel. Binnen het domein Rekrutering en Selectie bestaan je dagelijkse taken uit onder andere het opstellen van competentieprofielen, cv’s zoeken in databanken, cv’s screenen, deelname aan selectie-interviews, rollenspelen en assessment centers, rapporten schrijven voor klanten, meegaan op intake- of feedback gesprek bij de klant, deelname aan jobbeurzen, … In het kader van Outplacementbegeleiding kan je een aantal sessies mee volgen en op termijn zelf oefeningen geven. Als kennismaking met het domein Talent & Performance Management bestaat de mogelijkheid om trainingen te observeren en mee te ontwikkelen. Projecten Je krijgt als stagiair(e) een project toegewezen dat je zelfstandig afwerkt. De inhoud van het project hangt af van de noden binnen Ascento op het moment van jouw stage en wordt in overleg bepaald.

  • flexijob kelner (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VOLTAIRE

    Type: Flexijob

    klanten bedienen

Zoek naar antwoorden van OPTICIEN MICHEL ALAIN in sociale netwerken
Look for responds of OPTICIEN MICHEL ALAIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor OPTICIEN MICHEL ALAIN. Laat een reactie achter voor OPTICIEN MICHEL ALAIN. OPTICIEN MICHEL ALAIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OPTICIEN MICHEL ALAIN. Leave a respond for OPTICIEN MICHEL ALAIN. OPTICIEN MICHEL ALAIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OPTICIEN MICHEL ALAIN op de google maps. Adres en contacten OPTICIEN MICHEL ALAIN
Location of OPTICIEN MICHEL ALAIN on the google maps. Address and contacts of OPTICIEN MICHEL ALAIN

Andere gerelateerde bedrijven als come OPTICIEN MICHEL ALAIN OPTICIEN MICHEL ALAIN: Dominique Katty | KOHN DIDIER JEWELS | GARIOTTE (LA) | JOOST CORTHALS | Wilfried Van Minsel

Other related companies as OPTICIEN MICHEL ALAIN: Dominique Katty | KOHN DIDIER JEWELS | GARIOTTE (LA) | JOOST CORTHALS | Wilfried Van Minsel

OPTICIEN MICHEL ALAIN is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OPTICIEN MICHEL ALAIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04733703613. Het bedrijf OPTICIEN MICHEL ALAIN bevindt zich op het adres: Rue Charles Zoude 1-5; 5000; Namur. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 199,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 155,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Opticians - Retail. Producten gemaakt in OPTICIEN MICHEL ALAIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OPTICIEN MICHEL ALAIN is Gezondheidszorg, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OPTICIEN MICHEL ALAIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OPTICIEN MICHEL ALAIN, openstaande posities, locatie van OPTICIEN MICHEL ALAIN op de kaart.

OPTICIEN MICHEL ALAIN is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is OPTICIEN MICHEL ALAIN, company assigned to the tax number BE04733703613. The company OPTICIEN MICHEL ALAIN is located at the address: Rue Charles Zoude 1-5; 5000; Namur. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 199,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 155,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Opticians - Retail. Products created in OPTICIEN MICHEL ALAIN were not found.
The main activity of OPTICIEN MICHEL ALAIN is Health Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of OPTICIEN MICHEL ALAIN is not available. You also can look at reviews of OPTICIEN MICHEL ALAIN, open positions, location of OPTICIEN MICHEL ALAIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OPTICIEN MICHEL ALAIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OPTICIEN MICHEL ALAIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OPTICIEN MICHEL ALAIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OPTICIEN MICHEL ALAIN, employees, financial statistics.