GARAGE Y. VAN LIERDE

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • GARAGE Y. VAN LIERDE

Contactgegevens GARAGE Y. VAN LIERDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE Y. VAN LIERDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE Y. VAN LIERDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PROVINCIEBAAN 74; 9620; ZOTTEGEM, België

Telefoon (phone): 93600350 (+32-93600350) 93600350 (+32-93600350)

Fax (fax): +32 (9) 124-56-48 +32 (9) 124-56-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE Y. VAN LIERDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE Y. VAN LIERDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE Y. VAN LIERDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE Y. VAN LIERDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE Y. VAN LIERDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE Y. VAN LIERDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE Y. VAN LIERDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE Y. VAN LIERDE
Products information GARAGE Y. VAN LIERDE

BTW identificatienummer (tax): BE02932220458
Ondernemingsnummer: 8244934082
Hoofdstad (capital): 516,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 828,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Facilités: Magasin.. Marques de Voitures: Volkswagen & Audi.. Services: Dépannage & Remorquage.. Services: Remorquage d'Epaves.

Product categorie (product category): Véhicules automobiles. Entretien et réparations de véhicules à domicile. Stations-service and carburants. Récupération de matières métalliques recyclables and démolisseurs de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE Y. VAN LIERDE
(Get full report from official database of BE for GARAGE Y. VAN LIERDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE Y. VAN LIERDE
Addition kinds of activities for GARAGE Y. VAN LIERDE

422500. Algemene opslag en opslag | General warehousing and storage
508200. Bouw- en mijnbouwmachines | Construction and mining machinery
641102. Verzekeringsinstellingen | Insurance adjusters
32110202. Gehard glas | Tempered glass
34979902. Foliecontainers voor bakkerijproducten en diepvriesproducten | Foil containers for bakery goods and frozen foods
35190000. Intern verbrandingsmotoren, n.v. | Internal combustion engines, nec
50460202. Fonografen, munteenheid | Phonographs, coin-operated
56320100. Bontkleding | Fur apparel
64110102. Onderwijsdiensten, verzekeringen | Education services, insurance
83319901. Beroepsopleiding | Job counseling

Werken bij GARAGE Y. VAN LIERDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE Y. VAN LIERDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE Y. VAN LIERDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE Y. VAN LIERDE. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC kunstof (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je kan zelfstandig programa's schrijven en afwerken. Je werk met een sin numeriek besturingsdienst. Tevens sta je in voor het draaiwerk, het zagen van platen en ben je verantwoordelijk voor het materiaalbeheer van de semi-producten(kunststof platen, staven etc..)

  • SALES ADVISOR (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sales advisor: Behartig je de commerciële belangen van het bedrijf. Hiervoor houdt je contact met bestaande klanten distributeurs en leveranciers maar ga je ook actief op zoek naar nieuwe eindklanten. Adviseer je klanten bij de juiste keuze en samenstelling van hun aan te kopen materiaal. Sta je in voor alles van A-Z : Opmaak offerte Deze bezorgen aan jouw klanten Volg je je klanten zeer nauw op Sluit je de verkoop af. Dit alles gebeurt volgens de afgesproken voorwaarden en procedures die binnen het bedrijf van toepassing zijn. Ben je actief aanwezig op beurzen en legt er contacten met mogelijke prospecten. Behandel je het administratieve gedeelte op een correcte manier. Bewerk je de regio Oost- en West -Vlaanderen.

  • Operator Tap (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gevestigde waarde in de metaalindustrie, zijn wij op zoek naar een Operator Tap. Als operator zal je instaan voor de voorbereiding, het instellen en omstellen van de tapmachine en de productie van de getapte onderdelen. Verder ben je ook verantwoordelijk voor het afsluiten van het order en bijkomende werkzaamheden. Zoals verlenen van bijstand bij instelproblemen in de afdeling en uitvoeren van preventief eerstelijnsonderhoud. Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor zo een 18 machines.

  • Huishoudhelden regio ZANDHOVEN. Solliciteer per SMS! (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Pulle, Viersel. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Student magazijn - Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Wil je graag tijdens de week een centje bijverdienen? Ben je minstens 2 dagen per week vrij? Dan ben jij misschien de student waarnaar wij op zoek zijn! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde student die kan meehlpen in het magazijn van bedrijf te Herentals. je staat in voor afval sorteren, sorteren van pakketjes, scannen van de pakketjes, orderpicken, laden en lossen, ... Je werkt ofwel een halve ofwel een ganse dag.

  • Projectvoorbereider / Project Engineer (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: STRUKTON RAIL

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een projectteam met een werfleider en een projectleider voor spoor-of kabel of boveneleidingsafdeling. Je detecteert en vervult de wettelijke en administratieve bepalingen van het bestek. Samen met het projectteam sta je in voor het opstellen van het draaiboek alsook van het uitvoeringsbudget van het project. Je maakt de planning op middellange en lange termijn op van het project, teneinde een correcte inschatting van de nodige middelen en tijd voor de uitvoering voor de realisatie van het project (mankracht, grond- en hulpstoffen) te kunnen maken. Je bedenkt en werkt de technische uitvoeringsmethode uit volgens het contract en in samenwerking met de werfleider en het projectteam. Je onderhoudt contacten met jouw collega’s teneinde de nodige resources te kunnen vrijmaken of bestellen. Je legt contact met (onder)aannemers en leveranciers om offertes op te vragen en op basis van de bestekeisen coördineer je de aankopen. Je monitort de rendementen in vergelijking met het uitvoeringsbudget en signaleert mogelijke verrekeningen en meerwerken aan de projectleider. In samenwerking met het projectteam beheer je het kwaliteitsborgingssysteem om te kunnen aantonen dat er gewerkt wordt volgens de regelgeving en technische eisen van de aanbesteding. Om optimaal zicht te hebben op de gebruikte resources ga je heel regelmatig werven bezoeken. Je rapporteert aan de projectleider met wie je een open communicatie onderhoudt. Meer info vind je op : http://www.struktonrail.com/

  • Enthousiaste verko(o)p(st)er (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: NELL

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een fijne werkplaats? Dan kan je misschien ons team komen versterken. Wij zijn op zoek naar vlotte, frisse en spontane collega's voor in onze Geschenkenwinkel in de inkomhal van het UZ Gasthsuisberg.

  • Supply Chain Coordinator (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Mainfreight Belgium

    Type: Vaste Job

    Mainfreight is een sterke wereldwijde innovatieve logistieke dienstverlener met vestigingen in Nieuw-Zeeland, Australië, Amerika, Azië en Europa. Ons team in Europa bestaat uit meer dan 2000 team members, maar vraag het aan onze mensen en ze zullen vertellen dat we één grote familie zijn. Passie en teamwork zitten in ons DNA. Om de uitbreiding van onze logistieke activiteiten op te vangen, gaan we op zoek naar een gedreven Supply Chain Coordinator. https://careers.mainfreight.com/be/job/supply-chain-coordinator-3/ Als Supply Chain Coordinator zie je het als een uitdaging om alle logistieke processen omtrent onze warehouse activiteiten zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, en telkens weer te verbeteren. Je speelt snel in op veranderingen en durft hierin de juiste beslissingen te nemen. Naast het behartigen van de verschillende belangen, schakel je snel, leg je de juiste prioriteiten en weet je het overzicht te behouden. Dit is een veelzijdige rol waarin geen dag hetzelfde is! Dit ga je doen: Je wordt ingeschakeld als SPOC: je bent de beheerder van de relatie met de klant; Je zet nieuwe projecten op met de klant, en begeleidt de implementatie van A tot Z; Samen met de operationele en administratieve teams sta je in voor het behalen van productiviteits- en kwaliteitsdoelstellingen; Samen met de supervisor administratie ben je verantwoordelijk voor de facturatie aan de klant, en de opvolging ervan; Je zorgt ervoor dat contractuele afspraken worden nagekomen; Je coacht, motiveert en stuurt team members aan; Je werkt goed samen met je eigen en andere teams; Je streeft een gezonde, veilige en plezierige werkplek na voor iedereen; Je rapporteert aan de Branch Manager.

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • Recruiters met een passie voor de telefonie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: QUANTUM ONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven commerciële kandidaat. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. Je bent verantwoordelijk voor het afnemen van interviews en het plaatsen van afspraken.

  • Dynamische verkoper - prefab beton (BORSBEKE)

    Regio: BORSBEKE

    Bedrijf: B.M.S.

    Type: Zelfstandige activiteit

    Uw taak zal er voornamelijk uit bestaan om onze producten - prefab betonnen constructie-elementen - te promoten bij een specifieke doelgroep. Dit kan deels bestaan uit telefonische en/of fysieke contacten op werven, maar eveneens het aansnijden of verder uitwerken van online tools om onze bedrijfsactiviteit verder kenbaar te maken aan het doelpubliek. Deze taak kan worden uitgebreid met uitwerken van de offerte-aanvragen tem het uitwerken van productietekeningen, dit afhankelijk van de interesse en mogelijke tijdsbesteding.

  • Kelner (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: LA MIMOSA

    Type: Flexijob

    Dranken klaar maken Eten en drinken brengen aan de tafel Afruimen Bestellingen opnemen Toog netjes houden Glazen afwassen Frigos bijvullen

Zoek naar antwoorden van GARAGE Y. VAN LIERDE in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE Y. VAN LIERDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE Y. VAN LIERDE. Laat een reactie achter voor GARAGE Y. VAN LIERDE. GARAGE Y. VAN LIERDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE Y. VAN LIERDE. Leave a respond for GARAGE Y. VAN LIERDE. GARAGE Y. VAN LIERDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE Y. VAN LIERDE op de google maps. Adres en contacten GARAGE Y. VAN LIERDE
Location of GARAGE Y. VAN LIERDE on the google maps. Address and contacts of GARAGE Y. VAN LIERDE

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE Y. VAN LIERDE GARAGE Y. VAN LIERDE: ART ET JARDIN | Westland Shopping Center | CARROSSERIE J.L. | WILLY DE RUYDTS | O'Colory Center

Other related companies as GARAGE Y. VAN LIERDE: ART ET JARDIN | Westland Shopping Center | CARROSSERIE J.L. | WILLY DE RUYDTS | O'Colory Center

GARAGE Y. VAN LIERDE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE Y. VAN LIERDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02932220458. Het bedrijf GARAGE Y. VAN LIERDE bevindt zich op het adres: PROVINCIEBAAN 74; 9620; ZOTTEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 516,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 828,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Véhicules automobiles. Entretien et réparations de véhicules à domicile. Stations-service and carburants. Récupération de matières métalliques recyclables and démolisseurs de voitures. Lijst met producten zijn Facilités: Magasin.. Marques de Voitures: Volkswagen & Audi.. Services: Dépannage & Remorquage.. Services: Remorquage d'Epaves..
De hoofdactiviteit van GARAGE Y. VAN LIERDE is Diverse reparatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE Y. VAN LIERDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE Y. VAN LIERDE, openstaande posities, locatie van GARAGE Y. VAN LIERDE op de kaart.

GARAGE Y. VAN LIERDE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE Y. VAN LIERDE, company assigned to the tax number BE02932220458. The company GARAGE Y. VAN LIERDE is located at the address: PROVINCIEBAAN 74; 9620; ZOTTEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 516,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 828,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Véhicules automobiles. Entretien et réparations de véhicules à domicile. Stations-service and carburants. Récupération de matières métalliques recyclables and démolisseurs de voitures. List of products are Facilités: Magasin.. Marques de Voitures: Volkswagen & Audi.. Services: Dépannage & Remorquage.. Services: Remorquage d'Epaves..
The main activity of GARAGE Y. VAN LIERDE is Miscellaneous Repair Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE Y. VAN LIERDE is not available. You also can look at reviews of GARAGE Y. VAN LIERDE, open positions, location of GARAGE Y. VAN LIERDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE Y. VAN LIERDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE Y. VAN LIERDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE Y. VAN LIERDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE Y. VAN LIERDE, employees, financial statistics.