GARAGE DEWEVER

Contactgegevens GARAGE DEWEVER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE DEWEVER: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE DEWEVER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU GADIN 2; 6032; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71369426 (+32-71369426) 71369426 (+32-71369426)

Fax (fax): +32 (53) 510-16-73 +32 (53) 510-16-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE DEWEVER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE DEWEVER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE DEWEVER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE DEWEVER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE DEWEVER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE DEWEVER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE DEWEVER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE DEWEVER
Products information GARAGE DEWEVER

BTW identificatienummer (tax): BE06072662353
Ondernemingsnummer: 2413940429
Hoofdstad (capital): 435,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 510,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Facilités: Magasin.. Types de Véhicules: Voitures.

Product categorie (product category): Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures. Stations-service and carburants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE DEWEVER
(Get full report from official database of BE for GARAGE DEWEVER)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE DEWEVER
Addition kinds of activities for GARAGE DEWEVER

5182. Wijn en gedistilleerde dranken | Wine and distilled beverages
018299. Voedselgewassen die onder dekking worden gekweekt, nec | Food crops grown under cover, nec
344100. Vervaardigd constructie metaal | Fabricated structural metal
25990201. Barmeubelen | Bar furniture
32310405. Veiligheidsglas: gemaakt van aangekochte glas | Safety glass: made from purchased glass
36210207. Synchrone condensatoren, elektrisch | Synchronous condensers, electric
36790112. Golfgeleiders en toebehoren | Waveguides and fittings
50830303. Landbouw onderdelen en benodigdheden | Farm equipment parts and supplies

Werken bij GARAGE DEWEVER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE DEWEVER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE DEWEVER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE DEWEVER. Looking for open vacancies in other companies

  • WERKPLAATSVERANTWOORDELIJKE DAGWERK! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Waregem zijn we op zoek naar een gedreven werkplaatsverantwoordelijke. Jouw taken: Het uitwerken van werktekeningen en productietekeningen aan de hand van een technisch dossier. Het maken van detailtekeningen. Het aansturen van het atelier (10-tal arbeiders).

  • Magazijnier (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier sta je in voor de goede ontvangst en controle van de geleverde goederen in onze vestiging te Bornem. Je beheert de goederenstroom in ons datasysteem.

  • Administratief Bediende IT&Printafdeling (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende print & IT-afdeling ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je maakt de database gebruiksklaar voor mailmerges (ontdubbeling, berekeningen, versie-toewijzingen, ...) Je zal query's, modules, macro's in MS Access gebruiken en schrijven Je maakt de mailmerges print- en postklaar en brieft aan de operators van de printafdeling Je gaat klantgericht te werk en zorgt daarbij voor de nodige communicatie naar de accounts

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Alken (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • POETSHULP/ HUISHOUDHULP in regio Eeklo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Student op vrijdag voor boetiek in Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een student die iedere vrijdag kan werken in een damesboetiek te Hasselt. Je helpt de klanten in hun zoektocht naar hun gepaste outfit.

  • Jobstudent (m/v) schoonmaak gezocht te Leuven! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Je functie: Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten te Leuven! We zoeken iemand voor de periode eind augustus tot eind september. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden van sanitair, keuken etc.. Per week zal je 20 uur presteren. Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen: ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • Validation Engineer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: AKKA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je stelt validatiedocumenten en testprotocollen op in een farmaceutische productieomgeving, je staat in voor de goedkeuring van deze documenten. Je behandelt niet-conformiteiten, je staat in voor de analyse van deze afwijkingen. Je werkt mee aan de implementatie van CAPA’s. Je communiceert vlot met andere afdelingen, en biedt waar nodig de nodige ondersteuning binnen jouw expertise.

  • Gemotiveerde poetshulp 37u. Vlinder (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: J&S CLEANING GROUP

    Type: Vaste Job

    De poetsvrouw heeft als belangrijkste taak aan de wensen te voldoen van de klant. Daarbij wordt ook het schoonmaakmateriaal onderhouden. De poetsvrouw communiceert extern met haar gebruiker en intern met haar leidinggevenden opdat het verlenen van hun diensten vlot verlopen. o kennis van schoonmaakmateriaal o kennis van schoonmaak- en ontsmettingsproducten o kennis van schoonmaakmethodes en –technieken o kennis met betrekking tot veiligheid en gezondheid o kennis van hygiëne o kennis van ergonomie o kennis van producten met gevaarlijke eigenschappen o kennis van persoonlijke beschermingsmiddelen

  • Mesena zoekt freelance tandarts assistent(e), tandjes en administratie zijn jouw passie (West-VL) (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: MESENA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij verwachten van jou dat: - Je praktijkassistentie aan de tandarts biedt en zijn administratie verzorgt. - Je gedreven en enthousiast bent. - Je ervoor zorgt dat onze zorgprofessional door jouw hulp een betere werk-privé balans krijgt. - Jouw positiviteit en enthousiasme ‘besmettelijk’ werkt. - Je een optimale tevredenheid en gemoedsrust creeërt bij je klant, clean desk bij het verlaten van de werkpost. - Je de activiteiten beheerst eigen aan een praktijk en deze met de glimlach vlot uitvoert. - Je coördineert en organiseert, je werkt aan een optimale workflow binnen de praktijk van de zorgverlener. - Je vingers zijn in staat om over het klavier te razen en je gebruikt moeiteloos de partituren van Office ( Word, Excel, Outlook, Powerpoint ) - Je kan goed overweg kan met sociale media. - Je hebt goeie kennis van de voornaamste softwareprogramma's voor tandartsen. - Je hebt al de nodige ervaring opgedaan want er wordt verwacht dat je direct aan de slag kan.

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

Zoek naar antwoorden van GARAGE DEWEVER in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE DEWEVER in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE DEWEVER. Laat een reactie achter voor GARAGE DEWEVER. GARAGE DEWEVER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE DEWEVER. Leave a respond for GARAGE DEWEVER. GARAGE DEWEVER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE DEWEVER op de google maps. Adres en contacten GARAGE DEWEVER
Location of GARAGE DEWEVER on the google maps. Address and contacts of GARAGE DEWEVER

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE DEWEVER GARAGE DEWEVER: Huang Huifei | Lamote-Pieters R | LA GUENETTE | PIERRE HARCHIES | Serneels J

Other related companies as GARAGE DEWEVER: Huang Huifei | Lamote-Pieters R | LA GUENETTE | PIERRE HARCHIES | Serneels J

GARAGE DEWEVER is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE DEWEVER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06072662353. Het bedrijf GARAGE DEWEVER bevindt zich op het adres: RUE DU GADIN 2; 6032; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 435,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 510,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures. Stations-service and carburants. Lijst met producten zijn Facilités: Magasin.. Types de Véhicules: Voitures..
De hoofdactiviteit van GARAGE DEWEVER is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE DEWEVER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE DEWEVER, openstaande posities, locatie van GARAGE DEWEVER op de kaart.

GARAGE DEWEVER is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE DEWEVER, company assigned to the tax number BE06072662353. The company GARAGE DEWEVER is located at the address: RUE DU GADIN 2; 6032; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 435,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 510,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures. Stations-service and carburants. List of products are Facilités: Magasin.. Types de Véhicules: Voitures..
The main activity of GARAGE DEWEVER is Chemicals and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE DEWEVER is not available. You also can look at reviews of GARAGE DEWEVER, open positions, location of GARAGE DEWEVER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE DEWEVER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE DEWEVER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE DEWEVER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE DEWEVER, employees, financial statistics.