BERT CARS & TRUCKS

Contactgegevens BERT CARS & TRUCKS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BERT CARS & TRUCKS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BERT CARS & TRUCKS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ASSESTEENWEG 101; 1740; TERNAT, België

Telefoon (phone): 25821312 (+32-25821312) 25821312 (+32-25821312)

Fax (fax): +32 (84) 633-85-45 +32 (84) 633-85-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BERT CARS & TRUCKS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BERT CARS & TRUCKS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BERT CARS & TRUCKS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BERT CARS & TRUCKS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BERT CARS & TRUCKS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BERT CARS & TRUCKS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BERT CARS & TRUCKS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BERT CARS & TRUCKS
Products information BERT CARS & TRUCKS

BTW identificatienummer (tax): BE07882385253
Ondernemingsnummer: 5125640869
Hoofdstad (capital): 956,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 464,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Facilités: Magasin.. Services: Carrosserie. Types de Véhicules: Voitures.. Types de Véhicules: Voitures. Marques de Voitures: Volkswagen & Audi.

Product categorie (product category): Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures. Stations-service and carburants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BERT CARS & TRUCKS
(Get full report from official database of BE for BERT CARS & TRUCKS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BERT CARS & TRUCKS
Addition kinds of activities for BERT CARS & TRUCKS

335401. Aluminium staaf en bar | Aluminum rod and bar
514911. Bakbenodigdheden | Baking supplies
31110303. Snijden van leer | Cutting of leather
38229916. Dampverwarmingsregelaars | Vapor heating controls
50840107. Voedselproductie machines | Food product manufacturing machinery
94310401. Administratie van volksgezondheidsprogramma's, federale overheid | Administration of public health programs, federal government

Werken bij BERT CARS & TRUCKS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BERT CARS & TRUCKS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BERT CARS & TRUCKS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BERT CARS & TRUCKS. Looking for open vacancies in other companies

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons kantoor te Tielt zoeken we een (bij voorkeur) ervaren Uitzendconsulent (m/v). Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Monteur - ramen en deuren (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Genk is Konvert Constuct Houthalen op zoek naar een ervaren plaatser ramen en deuren. Is het plaatsen van ramen & deuren een passie voor u? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

  • lasser (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    lassen in atelier of op verplaatsing

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zemst M/V (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • poetshulp dienstencheques regio Wijnegem - Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: PLUMEAU.NET

    Type: Dienstenchequebaan

    poetshulp bij particulieren in de regio Wijnegem-Ranst

  • Huishoudhulp m/v - Regio Kampenhout/Berg/Kapelle-op-den-bos (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Daoust Vilvoorde

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - Schoonmaken - Strijken - Respectvolle communicatie met de klant - Opruimen van ruimtes - Afwassen en de vaat opbergen - Eventueel strijken en wassen van kleding - Schoonmaakmaterieel onderhouden en opbergen

  • POETSHULP GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen, hun wasgoed te strijken of de ramen te lappen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds).

  • Jobstudent verkoop (SNAASKERKE)

    Regio: SNAASKERKE

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Voor een klant aan de kanten van Snaaskerke (15min fietsafstand van centrum oostende) zoeken we nog een aantal gemotiveerde jobstudenten/flexi. Je werkt in een kleine maar toffe winkel waar je chocolade producten en pralines verkoopt.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • JOBSTUDENTEN POLYVALENT MEDEWERKER IJSSALON (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: AUSTRALIAN ICE CREAM

    Type: Studentenjob

    Voor ons ijssalon in het Shoppingcenter zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker die verschillende taken op zich zal nemen. Het takenpakket zal onder andere bestaan uit: bereiden van verschillende soorten ijs bedienen van de klanten ontvangen van betalingen aanvullen van de toonbank en winkel netjes houden van de winkel ...

  • Samensteller-lasser regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf te Lummen zijn we op zoek naar een samensteller-lasser. Je kunt planlezen en hebt ervaring in het halfautomaatlassen van hoofdzakelijk staalonderdelen. Het is een pluspunt als je kunt Tig-lassen. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband.

  • Carrossier - Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: DELORGE HASSELT

    Type: Vaste Job

    Groep Delorge is de grootste Limburgse verdeler van Audi, Volkswagen, Volkswagen Commercial Vehicles, Skoda en Seat met vestigingen te Hasselt, Sint-Truiden, Borgloon, Herk-de-Stad, Diest, Tienen, Lommel en Overpelt. Wegens groei, zijn wij momenteel op zoek naar een Carrossier (m/v) voor onze vestiging te Borgloon: Taken Als carrossier voer je efficiënt en nauwkeurig de herstelopdrachten uit. Je taken bestaan onder andere uit: Voorbereidend werk mbt schuren en plamuren Monteren en demonteren van onderdelen Uitdeukwerken Herstelling van het koetswerk van voertuigen

Zoek naar antwoorden van BERT CARS & TRUCKS in sociale netwerken
Look for responds of BERT CARS & TRUCKS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BERT CARS & TRUCKS. Laat een reactie achter voor BERT CARS & TRUCKS. BERT CARS & TRUCKS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BERT CARS & TRUCKS. Leave a respond for BERT CARS & TRUCKS. BERT CARS & TRUCKS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BERT CARS & TRUCKS op de google maps. Adres en contacten BERT CARS & TRUCKS
Location of BERT CARS & TRUCKS on the google maps. Address and contacts of BERT CARS & TRUCKS

Andere gerelateerde bedrijven als come BERT CARS & TRUCKS BERT CARS & TRUCKS: Annys G | Petros | Sunshine | UNIVERSAL TRUCKS HAINAUT | Vawi

Other related companies as BERT CARS & TRUCKS: Annys G | Petros | Sunshine | UNIVERSAL TRUCKS HAINAUT | Vawi

BERT CARS & TRUCKS is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BERT CARS & TRUCKS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07882385253. Het bedrijf BERT CARS & TRUCKS bevindt zich op het adres: ASSESTEENWEG 101; 1740; TERNAT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 956,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 464,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures. Stations-service and carburants. Lijst met producten zijn Facilités: Magasin.. Services: Carrosserie. Types de Véhicules: Voitures.. Types de Véhicules: Voitures. Marques de Voitures: Volkswagen & Audi..
De hoofdactiviteit van BERT CARS & TRUCKS is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BERT CARS & TRUCKS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BERT CARS & TRUCKS, openstaande posities, locatie van BERT CARS & TRUCKS op de kaart.

BERT CARS & TRUCKS is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is BERT CARS & TRUCKS, company assigned to the tax number BE07882385253. The company BERT CARS & TRUCKS is located at the address: ASSESTEENWEG 101; 1740; TERNAT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 956,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 464,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures. Stations-service and carburants. List of products are Facilités: Magasin.. Services: Carrosserie. Types de Véhicules: Voitures.. Types de Véhicules: Voitures. Marques de Voitures: Volkswagen & Audi..
The main activity of BERT CARS & TRUCKS is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BERT CARS & TRUCKS is not available. You also can look at reviews of BERT CARS & TRUCKS, open positions, location of BERT CARS & TRUCKS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BERT CARS & TRUCKS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BERT CARS & TRUCKS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BERT CARS & TRUCKS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BERT CARS & TRUCKS, employees, financial statistics.