GARAGE VANDENBUSSCHE

Contactgegevens GARAGE VANDENBUSSCHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE VANDENBUSSCHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE VANDENBUSSCHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUGSESTEENWEG 62; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51205154 (+32-51205154) 51205154 (+32-51205154)

Fax (fax): +32 (87) 309-59-27 +32 (87) 309-59-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE VANDENBUSSCHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE VANDENBUSSCHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE VANDENBUSSCHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE VANDENBUSSCHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE VANDENBUSSCHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE VANDENBUSSCHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE VANDENBUSSCHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE VANDENBUSSCHE
Products information GARAGE VANDENBUSSCHE

BTW identificatienummer (tax): BE09503692626
Ondernemingsnummer: 2729248046
Hoofdstad (capital): 440,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 420,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Activités: Démantèlement de Véhicules. Services: Remorquage d'Epaves.. Services: Carrosserie. Types de Véhicules: Voitures.. Services: Dépannage & Remorquage.. Types de Véhicules: Voitures. Marques de Voitures: Suzuki.

Product categorie (product category): Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures. Entretien et réparations de véhicules à domicile. Récupération de matières métalliques recyclables and démolisseurs de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE VANDENBUSSCHE
(Get full report from official database of BE for GARAGE VANDENBUSSCHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE VANDENBUSSCHE
Addition kinds of activities for GARAGE VANDENBUSSCHE

016199. Groenten en meloenen, nec | Vegetables and melons, nec
075104. Reproductie van veeteelt | Livestock reproduction services
20910104. Chowder, clam: verpakt in blikjes, potten, enz. | Chowder, clam: packaged in cans, jars, etc.
23429903. Korsetten en geallieerde kledingstukken | Corsets and allied garments
32720604. Culvert pijp, beton | Culvert pipe, concrete
48320205. Praten | Talk
51990301. Vogels, exotisch | Birds, exotic
79970500. Indoor / outdoor court clubs | Indoor/outdoor court clubs
80499903. Biofeedback therapeut | Biofeedback therapist

Werken bij GARAGE VANDENBUSSCHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE VANDENBUSSCHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE VANDENBUSSCHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE VANDENBUSSCHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekister/Ijzervlechter (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je geeft vorm aan betonconstructies in gebouwen. Je leest plannen en werktekeningen. Met houten planken en panelen maak je mallen, die in de bouwsector bekisting worden genoemd. Je timmert en monteert de bekisting en voegt ze samen. Of je monteert gemoduleerde bekistingpanelen. Je verwerkt uitzettingsvoegen, dichting- en stortvoegen in de bekisting. Je stort het beton in de bekisting. Wanneer het beton is uitgehard tot een bouwelement, verwijder je de bekisting.

  • Servicetechnieker (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat mee in voor het curatief en preventief onderhoud van diverse HVAC-installaties in de woning- en villabouw - Je staat mee in voor de regeltechnische opstart en inregeling van HVAC-installaties - Je ziet het als een technische uitdaging om mogelijke fouten op te sporen - Je bent bereid om mee te stappen in een permanentiesysteem

  • Import - Export bediende (NL/FR) (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ASAP JETTE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, actief in de maalderijsector op nationaal en internationaal vlak, zijn wij op zoek naar een polyvalent administratief bediende. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen van de chauffeurs (dwz papieren ontvangen + afdrukken) Je noteert de bestellingen. Je staat in voor de facturatie en het klassement.

  • poetshulp dienstencheques regio Wijnegem - Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: PLUMEAU.NET

    Type: Dienstenchequebaan

    poetshulp bij particulieren in de regio Wijnegem-Ranst

  • Poetshulp regio Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Lebbeke Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • BIJVERDIENSTE HUISHOUDHULP TORHOUT EN OMSTREKEN(M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Wij zoeken mensen regio Roeselare alsook regio Torhout. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Bordenbouwer (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Vaste Job

    Aan de hand van een installatiedossier, schema's, stukken- en klemmenlijst en een bord lay-out, bouw je zelfstandig een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie op de werf. Je voorziet in het benodigde materiaal en materieel. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen, elektrische componenten. Daarna monteer je de kabelgoten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af

  • Elektrisch ingenieur (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SMO

    Type: Vaste Job

    WAT IS DE REDEN VAN DE VACATURE? Omwille van de aanhoudende groei van het aantal simultaan lopende projecten zoekt de afdeling Automatisatie & Sturing een extra collega voor het opnemen van het elektrisch gedeelte van de projecten. WAT HOUDT DE FUNCTIE IN? In samenwerking met de projectleider, ben jij naast het mechanisch gedeelte van een project, verantwoordelijk voor het elektrisch gedeelte van de machinebouw of andere automatisatieprojecten. Concreet sta je in voor: Het elektrisch ontwerp van een machine Het maken van berekeningen: elektrisch, vermogens, … Het opstellen van elektrische schema’s De keuze van de componenten, merk, leverancier en bijhorende opvolging De keuze PLC of andere sturing in nauwe samenwerking met het team Automatisatie/Sturing De uitvoering nauwgezet opvolgen in het atelier Daarnaast kan het ook zijn dat je zelf de handen uit de mouwen steekt in het atelier zodat je ook zelf voeling krijgt met de praktijk en dit kan meenemen in je bureauwerk.

  • Technicus procesindustrie (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: HEYARU Engineering

    Type: Vaste Job

    Je werkt mee aan de uitbouw van een nieuwe fabriek voor de productie van diamanten via Chemical Vapor Deposition (CVD) & High Pressure & High Temperature (HPHT) -technologieën en andere technologieën. De opstartfase gebeurt in Fab2Lab Greenville. De activiteiten verhuizen naar Kristalpark Lommel na de realisatie van de nieuwbouw. Deze investering heeft een stevig groeipotentieel. Je installeert en werkt mee aan de opstart van de machines. Je controleert de werking van deze machines, identificeert problemen en stelt desgewenst technische aanpassingen voor. Je werkt strikt volgens een onderzoeks- en ontwikkelingsprotocol. Op termijn zal je de activiteiten van een team coördineren.

  • Mede-vennoot zelfstandig bankkantoor (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Accent Select Services Lommel

    Type: Vaste Job

    Als Zelfstandig Kantoorhouder ben je verantwoordelijk voor het beheer en de uitbouw van een bestaande klantenportefeuille. Je bent het aanspreekpunt voor cliënten en bouwt met hen een langetermijnrelatie op met als doel een optimale dienstverlening te voorzien. Door jouw ondernemerszin en commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en het cliëntennetwerk te doen groeien. Je detecteert de opportuniteiten in uw regio en ontwikkelt een commercieel plan om een optimale groei van jouw kantoor te garanderen. Je neemt hierbij actief deel aan acties en campagnes om nieuwe cliënten aan te trekken. Tenslotte sta je ook in voor de organisatie in jouw kantoor waarbij je als leidinggevende sturing en richting geeft aan jouw medewerkers. Je leidt stimuleert en motiveert jouw team om de kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken zonder daarbij de beheersing van de risico's uit het oog te verliezen. Je wordt betrokken in diverse nationale en regionale projecten.

  • Gemotiveerde kapper op zelfstandige basis (WAKKEN)

    Regio: WAKKEN

    Bedrijf: HAIRBORIST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hairborist is een producent en distributeur van een professionele kapperslijn. Met het oog op het geven van opleidingen, bouwden wij een kapperszaak in ons hoofdkantoor te Wakken. Wegens uitbreiding is het hoofdkantoor echter verhuisd, waardoor deze ruimte leeg staat. We willen graag een kapper de mogelijkheid bieden om op zelfstandige basis aan de slag te gaan in het salon met vele voordelen! Het gaat om een zeer stijlvol salon, dat perfect is voor iemand die graag zelfstandig wilt worden maar de stap niet durft te zetten. Er zijn immers geen grote investeringen nodig, u krijgt een volledige ondersteuning van het Hairborist team en er zijn eveneens doorgroeimogelijkheden binnen Hairborist! Ten slotte is Hairborist eveneens een fantastisch bedrijf om mee aan de slag te gaan.

  • Receptionist(e) - Regio Antwerpen - 38u - Wervingsreserve (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor volgende taken: Onthaal van bezoekers en telefonisch onthaal van de klanten Maken van de toegangsbadges Beheer en opvolging van mails, fax, enz. Beheer/reserveren van taxi's, vergaderzalen, lunchen, parkings Beheer van de inkomende en uitgaande post, ontvangst en opvolging van de verzendingen Beheer van de diensten voorzien voor het personeel (conciergerie/shop) Respect van de procedures van de klant en interne procedures van Sodexo Administratieve taken

Zoek naar antwoorden van GARAGE VANDENBUSSCHE in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE VANDENBUSSCHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE VANDENBUSSCHE. Laat een reactie achter voor GARAGE VANDENBUSSCHE. GARAGE VANDENBUSSCHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE VANDENBUSSCHE. Leave a respond for GARAGE VANDENBUSSCHE. GARAGE VANDENBUSSCHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE VANDENBUSSCHE op de google maps. Adres en contacten GARAGE VANDENBUSSCHE
Location of GARAGE VANDENBUSSCHE on the google maps. Address and contacts of GARAGE VANDENBUSSCHE

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE VANDENBUSSCHE GARAGE VANDENBUSSCHE: RAYMOND BODARWE | RONNIE DE RIDDER | QUANAKA | ANDALOUSIA | BUREAU VAN DIJK MANAGEMENT CONSULTANTS

Other related companies as GARAGE VANDENBUSSCHE: RAYMOND BODARWE | RONNIE DE RIDDER | QUANAKA | ANDALOUSIA | BUREAU VAN DIJK MANAGEMENT CONSULTANTS

GARAGE VANDENBUSSCHE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE VANDENBUSSCHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09503692626. Het bedrijf GARAGE VANDENBUSSCHE bevindt zich op het adres: BRUGSESTEENWEG 62; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 440,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 420,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures. Entretien et réparations de véhicules à domicile. Récupération de matières métalliques recyclables and démolisseurs de voitures. Lijst met producten zijn Activités: Démantèlement de Véhicules. Services: Remorquage d'Epaves.. Services: Carrosserie. Types de Véhicules: Voitures.. Services: Dépannage & Remorquage.. Types de Véhicules: Voitures. Marques de Voitures: Suzuki..
De hoofdactiviteit van GARAGE VANDENBUSSCHE is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE VANDENBUSSCHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE VANDENBUSSCHE, openstaande posities, locatie van GARAGE VANDENBUSSCHE op de kaart.

GARAGE VANDENBUSSCHE is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE VANDENBUSSCHE, company assigned to the tax number BE09503692626. The company GARAGE VANDENBUSSCHE is located at the address: BRUGSESTEENWEG 62; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 440,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 420,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures. Entretien et réparations de véhicules à domicile. Récupération de matières métalliques recyclables and démolisseurs de voitures. List of products are Activités: Démantèlement de Véhicules. Services: Remorquage d'Epaves.. Services: Carrosserie. Types de Véhicules: Voitures.. Services: Dépannage & Remorquage.. Types de Véhicules: Voitures. Marques de Voitures: Suzuki..
The main activity of GARAGE VANDENBUSSCHE is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE VANDENBUSSCHE is not available. You also can look at reviews of GARAGE VANDENBUSSCHE, open positions, location of GARAGE VANDENBUSSCHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE VANDENBUSSCHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE VANDENBUSSCHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE VANDENBUSSCHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE VANDENBUSSCHE, employees, financial statistics.