GARAGE VANASSCHE

Contactgegevens GARAGE VANASSCHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE VANASSCHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE VANASSCHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EIERSTRAAT 36; 8530; HARELBEKE, België

Telefoon (phone): 56711046 (+32-56711046) 56711046 (+32-56711046)

Fax (fax): +32 (3) 439-34-15 +32 (3) 439-34-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE VANASSCHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE VANASSCHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE VANASSCHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE VANASSCHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE VANASSCHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE VANASSCHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE VANASSCHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE VANASSCHE
Products information GARAGE VANASSCHE

BTW identificatienummer (tax): BE04332702636
Ondernemingsnummer: 9701446533
Hoofdstad (capital): 228,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 675,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Marques de Voitures: Kia.

Product categorie (product category): Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures. Détaillants en pièces and accessoires de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE VANASSCHE
(Get full report from official database of BE for GARAGE VANASSCHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE VANASSCHE
Addition kinds of activities for GARAGE VANASSCHE

599901. Alarm- en veiligheidsapparatuur winkels | Alarm and safety equipment stores
671200. Bankholdingsmaatschappijen | Bank holding companies
23950205. Zwitserse weefsel borduren | Swiss loom embroideries
24110207. Posten, hout: gekapt, rond of gesplitst | Posts, wood: hewn, round, or split
33660102. Bussen en lagers, brons (niet gereinigd) | Bushings and bearings, bronze (nonmachined)
39110101. Armbanden, edelmetaal | Bracelets, precious metal

Werken bij GARAGE VANASSCHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE VANASSCHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE VANASSCHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE VANASSCHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek medewerker bouwmachines (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio van Waregem zijn we op zoek naar een logistiek medewerker bouwmachines.

  • Aankoper / Purchase Assistant (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Deerlijk actief in de verkoop van elektrische en elektronische apparaten kijkt Unique Waregem uit naar een Aankoper / Purchase Assistant (m/v). Je komt terecht in een team van een 3-tal collega aankopers waarbij het de bedoeling is als 4e persoon het team te versterken. Tot jouw verantwoordelijkheden behoren: - Je bereidt leverancierskeuzes voor, en onderhandelt dossiers. - Je verzekert een nauwgezette opvolging van levertermijnen betreffende lopende orders, alsook een efficiënt beheer van de voorraad. - Je maakt datasheets op van nieuwe producten. - Je staat in voor een vlotte opvolging van eventuele klachten. - Je werkt promo’s en acties uit.

  • Service monteur (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant gelegen te Mechelen zoekt momenteel 2 servicemonteurs. Als ervaren monteur sluit je poortautomatisatie aan volgens de wensen van de professionele klant. Zowel domotica als plc-sturingen hebben hierdoor geen geheimen voor jou. Ook voer je onderhouds- en herstellingswerken dagdagelijks uit.

  • Logistiek Medewerker / hulpverkoper Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verzorgt de presentatie van de winkel ( orde bevoorrading ontvangst van goederen reinigen van de winkel en de reserve de sanitaire ruimten en de nabije omgeving): Je monteert de toonmodellen Je zorgt voor de correcte affichering van de goederen in de winkel Je houdt de etikettering en promoties bij Je biedt assistentie bij de verkoop van goederen Je verschaft informatie over eenvoudige producten die geen specifieke kennis of geen hoge graad van dienstverlening vereisen of maakt de vraag van de klant over aan de hiërarchie of verkoper(s) Je zorgt voor een correcte betaling van de goederen Je gaat na of de goederen die de winkel verlaten in kwaliteit en hoeveelheid overeenstemmen met de aanduidingen op de bestelbon Je licht de hiërarchie of de aanwezige verkoper(s) in over ontbrekende goederen Je overhandigt bestelde goederen aan de klant Je neemt deel aan de opmaak van de inventaris

  • Huishoudhulp omgeving Genk - Opglabbeek (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Genk

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar gemotiveerde deeltijdse of voltijdse huishoudhulpen om vast in dienst te treden. Aantal dagen en uren zijn overeen te komen.

  • Student grootwarenhuis Tervuren (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Studentenjob

    Ben je student? En wil je graag iets bij verdienen tijdens de weekends? Heb je interesse om te werken in een supermarkt in Tervuren? Lees dan zeker verder! Voor onze klant gelegen in Tervuren zijn wij op zoek naar 2 studenten om te werken tijdens het weekend, zaterdag en/of zondag. Je takenpakket zal bestaan uit kassawerk en aanvullen van rekken.

  • DJ- Monitor om kinderen te begeleiden bij start-to-DJ kamp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de eerste stappen te leren van het DJ-en? Je begeleidt kinderen bij het leren DJ-en. Er is een lespakket voorzien en we zorgen voor voldoende materiaal voor de kinderen om te oefenen. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De DJ activiteiten worden afgewisseld met spel. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • INSPECTEUR AUTOKEURING GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: AUTOVEILIGHEID GEEL

    Type: Vaste Job

    Voor het keuringstation in Geel zijn we op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de keuring van motorvoertuigen en aanhangwagens. Bekijk ook onze website: www.autoveiligheid.be

  • Assistent Quality (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Als Quality Assistant Specifications maak je deel uit van ons Quality team en ondersteun je onze Quality Assurance Manager met de volgende taken: het opmaken en beheren van de productspecificaties in MiXit, rekening houdend met de voedings- en etiketteringswetgeving bij nieuwe producten en bij aanpassingen, het bij de leveranciers opvragen van grondstofspecificaties het aanpassen van de specificaties bij grondstof- en receptuurwijzigingen het beantwoorden van klant specifieke vragen m.b.t. specificaties en etikettering het stipt opvolgen van alle wijzigingen in de voedingswetgeving. Bij dit alles heb je niet alleen veelvuldig contact met jouw collega’s kwaliteit, maar ook met aankoop, productontwikkeling, sales en productie.

  • Loketbediende/Administratief medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Aan het loket help je chauffeurs verder en zet de gegevens in het computersysteem. Bij problemen reageer je proactief en heb je regelmatig telefonisch contact met klanten en opdrachtgevers. Hierbij rapporteer je de verschillende trafieken, je volgt de laad- en los activiteiten van de vrachtwagens op en zorgt dat deze juist in het dossier worden gezet. Je hebt kennis van de verschillende logistieke documenten (CMR's, laad-en losorders). Daarbij volg je de stock accuraat op. Bedrijfsprofiel: Dit familiebedrijf, opgericht in 1870 biedt veelzijdige containerdiensten en logistieke diensten op maat in de haven van Antwerpen. Met zijn sterk en toegewijd team, zijn geavanceerde infrastructuur en zijn bewuste keuze voor innovatieve en hoogtechnologische uitrustingen garanderen zij een hoogwaardige dienstverlening in een uitmuntende en veilige omgeving, ondersteund door diverse certificaten, zoals ISPS, ISO14001, OHSAS18001, BIRB en AEO.

  • Flexijob: Kelner / Serveerster (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een energieke, kelner of serveerster om ons team enkele dagen per week te versterken. We zoeken een teamspeler die ons kan helpen, een warme en gastvrije sfeer te creëren voor onze klanten. Je neemt op een professionele manier bestellingen op. Je houdt, samen met het keukenpersoneel, toezicht op bestellingen. Je zorgt ervoor dat iedere tafel volledig is gedekt, met servetten, specerijen en andere benodigdheden. Je serveert eten en drinken aan de tafels met klanten, je kan minstens 3 borden dragen. Je ruimt de tafels af nadat iedere klant klaar is en je maakt de tafels klaar voor nieuwe klanten. Je ontvangt betalingen.

  • FLEXI AFWASSER (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRUCKSTOP 26BIS

    Type: Flexijob

    Je reinigt, onderhoudt en rangschikt de vaat, het keukengerei en de uitrustingen. Je sorteert de afwas volgens soort en spoelt de vaat alvorens deze in de vaatwasser te zetten. Je stort afval en etensresten in vuilnisbakken, sorteert leeggoed en schuurt potten en pannen. Je neemt het afgewassen vaatwerk uit de machine en plaatst het op de daartoe bestemde ruimte. Je rangschikt het bestek en je droogt serviesgoed af. Je onderhoudt tafels, buffet en keukeninstallaties, de vaatwasmachine en de spoelbakken.

Zoek naar antwoorden van GARAGE VANASSCHE in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE VANASSCHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE VANASSCHE. Laat een reactie achter voor GARAGE VANASSCHE. GARAGE VANASSCHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE VANASSCHE. Leave a respond for GARAGE VANASSCHE. GARAGE VANASSCHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE VANASSCHE op de google maps. Adres en contacten GARAGE VANASSCHE
Location of GARAGE VANASSCHE on the google maps. Address and contacts of GARAGE VANASSCHE

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE VANASSCHE GARAGE VANASSCHE: DEPLANTERD-DEPAUW | FICHET-MAISON DE LA SECURITE | WILLY PELLENS | WEIGERT | GARAGE LAUWAERT

Other related companies as GARAGE VANASSCHE: DEPLANTERD-DEPAUW | FICHET-MAISON DE LA SECURITE | WILLY PELLENS | WEIGERT | GARAGE LAUWAERT

GARAGE VANASSCHE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE VANASSCHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04332702636. Het bedrijf GARAGE VANASSCHE bevindt zich op het adres: EIERSTRAAT 36; 8530; HARELBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 228,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 675,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures. Détaillants en pièces and accessoires de voitures. Lijst met producten zijn Marques de Voitures: Kia..
De hoofdactiviteit van GARAGE VANASSCHE is Papier en geallieerde producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE VANASSCHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE VANASSCHE, openstaande posities, locatie van GARAGE VANASSCHE op de kaart.

GARAGE VANASSCHE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE VANASSCHE, company assigned to the tax number BE04332702636. The company GARAGE VANASSCHE is located at the address: EIERSTRAAT 36; 8530; HARELBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 228,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 675,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures. Détaillants en pièces and accessoires de voitures. List of products are Marques de Voitures: Kia..
The main activity of GARAGE VANASSCHE is Paper and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE VANASSCHE is not available. You also can look at reviews of GARAGE VANASSCHE, open positions, location of GARAGE VANASSCHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE VANASSCHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE VANASSCHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE VANASSCHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE VANASSCHE, employees, financial statistics.