DE BOUWONDERNEMINGEN COUDRON NV

Contactgegevens DE BOUWONDERNEMINGEN COUDRON NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE BOUWONDERNEMINGEN COUDRON NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE BOUWONDERNEMINGEN COUDRON NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Diksmuidseweg 61 8900 Ieper - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-57-20-09-85 32-57-20-09-85

Fax (fax): 32-57-20-99-17 32-57-20-99-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE BOUWONDERNEMINGEN COUDRON NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE BOUWONDERNEMINGEN COUDRON NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE BOUWONDERNEMINGEN COUDRON NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE BOUWONDERNEMINGEN COUDRON NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE BOUWONDERNEMINGEN COUDRON NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE BOUWONDERNEMINGEN COUDRON NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE BOUWONDERNEMINGEN COUDRON NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE BOUWONDERNEMINGEN COUDRON NV
Products information DE BOUWONDERNEMINGEN COUDRON NV

BTW identificatienummer (tax): BE09565765380
Ondernemingsnummer: 8295471191
Hoofdstad (capital): 931,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 701,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in DE BOUWONDERNEMINGEN COUDRON NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Building, structural work - contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE BOUWONDERNEMINGEN COUDRON NV
(Get full report from official database of BE for DE BOUWONDERNEMINGEN COUDRON NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE BOUWONDERNEMINGEN COUDRON NV
Addition kinds of activities for DE BOUWONDERNEMINGEN COUDRON NV

724100. Kapper winkels | Barber shops
27960203. Stalen lijngravering, voor de drukkerij | Steel line engraving, for the printing trade
28799900. Landbouwchemicaliën, nec, nec | Agricultural chemicals, nec, nec
30850000. Kunststof flessen | Plastics bottles
35450206. Bestanden, gereedschapsmiddel | Files, machine tool
38459901. Laser systemen en apparatuur, medisch | Laser systems and equipment, medical
38610204. Vergroten, fotografisch | Enlargers, photographic

Werken bij DE BOUWONDERNEMINGEN COUDRON NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE BOUWONDERNEMINGEN COUDRON NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE BOUWONDERNEMINGEN COUDRON NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE BOUWONDERNEMINGEN COUDRON NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker * (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud aan de machines. U zorgt samen met je team dat het productieproces zo soepel mogelijk verloopt. Bij storingen, zorgt u dat die zo snel mogelijk worden opgelost. Deze kunnen zowel elektrisch, mechanisch, pneumatisch als hydraulisch van aard zijn.

  • Administratief bediende regio Izegem (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende zal je instaan voor volgende taken: - Opmaken van offertes - Briefwisseling - Kopieerwerk - Contact met sociaal bureau, alle sociale documenten in orde brengen van het personeel - Klassement - ...

  • Huishoudhulp m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Vilvoorde

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze klanten? Wij zoeken entousiaste medewerkers die in volgende regio willen/kunnen werken : Brussel, Vilvoorde, Grimbergen, Zemst, Eppegem, Weerde, ........ Wij bieden een voltijdse of deeltijdse betrekking aan, dit volgens jouw wensen Bovendien zorgen wij voor een persoonlijke begeleiding en opvolging op maat

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kortenaken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Junior event and training coordinator (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Vaste Job

    Zet je net je eerste stappen in het werkveld of heb je al enkele jaren ervaring + ben je op zoek naar een gevarieerde en communicatieve functie? Dan is je zoektocht ten einde! Onze snel groeiende klant in Diegem is op zoek naar een junior event en training coordinator. Het bedrijf is actief op het vlak van consultancy, technologie en outsourcing. Je takenpakket zal uit de volgende zaken bestaan: Werken rond commerciële evenementen Werken op werknemersevenementen en gebeurtenissen Werken rond rekruteringsevents Organiseren van lokale trainingsessies

  • Lasser (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: t-interim Menen

    Type: Vaste Job

    Herstellen van containers: Uitbranden van beschadigde zones. Rechten van deuren van containers. Herstellen van de scharnieren en vervangen van stukken aan de containers. Je helpt occasioneel bij het onderhoud van en herstellingen aan het machinepark en in het atelier.

  • Storingstechnieker - 2 ploegen (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor hun productieplant te Edegem is onze klant op zoek naar een maintenance technician. VOORNAAMSTE TAKEN: Als onderhoudstechnieker ben je samen met jouw collega’s binnen het team van Machine Maintenance verantwoordelijk voor het onderhoud van het geautomatiseerd machinepark en de installaties. Je zorgt op een zelfstandige en efficiënte manier voor het preventief en curatief onderhoud op vlak van elektriciteit, mechanica en sturingen (PLC/CNC). Daarnaast ben je ook betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aan het machinepark. Je analyseert terugkerende problemen en werkt verbetervoorstellen uit. In nauwe samenwerking met de verschillende productieafdelingen zorg je ervoor dat de machines en installaties optimaal beschikbaar zijn voor productie.

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Vlaams-Brabant - Regio Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Taalcoach(es) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: EUROSPEAK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij graag écht iets betekenen op je werk? Help je mensen graag vooruit in hun zoektocht naar werk? Heb jij daarbij een voorliefde voor het Nederlands? Dan hebben wij bij Eurospeak de perfecte opdracht voor jou. Wij zoeken enthousiaste taalcoaches over heel Vlaanderen (maar vooral regio Brussel en Vlaams-Brabant) om voornamelijk anderstalige cursisten én hun vakinstructeurs talig te ondersteunen op de opleidingsvloer. Je krijgt pedagogische ondersteuning van ons team.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • ClearSource - Senior Windows System Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We're actively looking for a Senior Microsoft System Engineer for a freelance mission in Zaventem. You'll join the data center team with 6 Senior System Engineers and have a focus on System Center Configuration Manager. Please find the job description here bellow. Role Follow-up of service requests for digital workplace (Office365, SCCM and AD related assignments) Responsible for the optimization and maintenance of the Microsoft and VMware data center infrastructure. Responsible for the follow-up of third-line escalations. Involved from design to completion of data center projects. Profile Minimum 3 years of relevant and recent experience Very good knowledge of Windows Server (version 2012, 2016) and Windows Client (Windows 7 and 10) Very good knowledge of Client management platform and technology, SCCM, MDM, BitLocker Good knowledge of Active Directory (IDM, GPO) Knowledge of SQL Server infrastructure Knowledge of Cluster technologies Knowledge of VMware ESXi, vCenter, VEEAM backup Knowledge of McAfee ePO Enthusiastic, communicative and a real team player Fluent in Dutch + English .

  • collaborateur fast food (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    OKMEN, SARIAN située à Avenue Léon Mahillon 61, 1030 Schaerbeek recherche un collaborateur fast food*******Tâches: Recherche une personne motivée pour travailler 2-3 heures comme indépendant au sein d'une sandwicherie. Description de la fonction : Acceuil clientèle, préparation des sandwiches et aide au nettoyage.

Zoek naar antwoorden van DE BOUWONDERNEMINGEN COUDRON NV in sociale netwerken
Look for responds of DE BOUWONDERNEMINGEN COUDRON NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE BOUWONDERNEMINGEN COUDRON NV. Laat een reactie achter voor DE BOUWONDERNEMINGEN COUDRON NV. DE BOUWONDERNEMINGEN COUDRON NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE BOUWONDERNEMINGEN COUDRON NV. Leave a respond for DE BOUWONDERNEMINGEN COUDRON NV. DE BOUWONDERNEMINGEN COUDRON NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE BOUWONDERNEMINGEN COUDRON NV op de google maps. Adres en contacten DE BOUWONDERNEMINGEN COUDRON NV
Location of DE BOUWONDERNEMINGEN COUDRON NV on the google maps. Address and contacts of DE BOUWONDERNEMINGEN COUDRON NV

Andere gerelateerde bedrijven als come DE BOUWONDERNEMINGEN COUDRON NV DE BOUWONDERNEMINGEN COUDRON NV: Laffineur-Douny | ROSINE GRANDJEAN | 'T KAES HUYSE | JOHAN FRANCQUE | Firmcom

Other related companies as DE BOUWONDERNEMINGEN COUDRON NV: Laffineur-Douny | ROSINE GRANDJEAN | 'T KAES HUYSE | JOHAN FRANCQUE | Firmcom

DE BOUWONDERNEMINGEN COUDRON NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE BOUWONDERNEMINGEN COUDRON NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09565765380. Het bedrijf DE BOUWONDERNEMINGEN COUDRON NV bevindt zich op het adres: Diksmuidseweg 61 8900 Ieper - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 931,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 701,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Building, structural work - contractors. Producten gemaakt in DE BOUWONDERNEMINGEN COUDRON NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE BOUWONDERNEMINGEN COUDRON NV is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE BOUWONDERNEMINGEN COUDRON NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE BOUWONDERNEMINGEN COUDRON NV, openstaande posities, locatie van DE BOUWONDERNEMINGEN COUDRON NV op de kaart.

DE BOUWONDERNEMINGEN COUDRON NV is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE BOUWONDERNEMINGEN COUDRON NV, company assigned to the tax number BE09565765380. The company DE BOUWONDERNEMINGEN COUDRON NV is located at the address: Diksmuidseweg 61 8900 Ieper - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 931,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 701,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Building, structural work - contractors. Products created in DE BOUWONDERNEMINGEN COUDRON NV were not found.
The main activity of DE BOUWONDERNEMINGEN COUDRON NV is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DE BOUWONDERNEMINGEN COUDRON NV is not available. You also can look at reviews of DE BOUWONDERNEMINGEN COUDRON NV, open positions, location of DE BOUWONDERNEMINGEN COUDRON NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE BOUWONDERNEMINGEN COUDRON NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE BOUWONDERNEMINGEN COUDRON NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE BOUWONDERNEMINGEN COUDRON NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE BOUWONDERNEMINGEN COUDRON NV, employees, financial statistics.