MAXCAR

Contactgegevens MAXCAR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAXCAR: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAXCAR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BLAUWTORENPLEIN 10; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32338485 32338485

Fax (fax): +32 (2) 855-31-20 +32 (2) 855-31-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAXCAR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAXCAR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAXCAR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAXCAR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAXCAR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAXCAR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAXCAR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAXCAR
Products information MAXCAR

BTW identificatienummer (tax): BE05139648437
Ondernemingsnummer: 1062347412
Hoofdstad (capital): 313,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 331,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Marques de Voitures: Nissan.

Product categorie (product category): Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAXCAR
(Get full report from official database of BE for MAXCAR)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAXCAR
Addition kinds of activities for MAXCAR

01810101. Beddengoed, groei van | Bedding plants, growing of
20230100. Baby formules | Baby formulas
20920203. Vissencakes, bevroren | Fishcakes, frozen
34430404. Potten: gloeien, smelten of smelten | Pots: annealing, melting, or smelting
35899905. Janitors 'karren | Janitors' carts
36619904. Berichtconcentratoren | Message concentrators
63219902. Ziektekostenverzekering | Disability health insurance
73891300. Juridische en fiscale diensten | Legal and tax services
84120102. Kunst- of wetenschappelijk centrum | Arts or science center

Werken bij MAXCAR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAXCAR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAXCAR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAXCAR. Looking for open vacancies in other companies

  • CONVENTIONEEL DRAAIER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een conventioneel draaier. Deze firma is gespecialiseerd en actief in lagers, aandrijvingen, bevestigingsmaterialen en gereedschappen. Zij besteden hun onderhoudsdiensten uit naar industrie, met als specialisatie balanceren (uitlijnen). Je krijgt jouw opleiding ter plekke in het atelier. Schoolverlaters komen dus zeker ook in aanmerking! Als conventioneel draaier werk je uitsluitend in het atelier. Het werk is niet computergestuurd maar manueel. Ervaring met frezen is een plus! Je werkt van maandag tot en met donderdag van 7u30 - 16u, en op vrijdag tot 15u. Heel sporadisch werk je ook op zaterdag.

  • Operator afvulafdeling (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het afvullen van onze silicone in kokers. Je taak bestaat uit het opzetten van de kuip onder de pers, het instellen van verschillende parameters op de afvulmachine en de uitvoering van de eindcontrole op het product. Je volgt nauwkeurig de productspecificaties op en houdt de machine proper. Je hecht belang aan het afleveren van een kwaliteitsvol eindproduct.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent verkoop (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Jouw taak bestaat uit volgende zaken: De winkel op orde houden; Het opvouwen van kledij; Kassawerk indien het drukker is; De winkel proper houden; Stocktelling; Rekken aanvullen; etc. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationale speler in de verkoop van kleding en accessoires. 

  • STUDENT KELNER - Deeltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AAN HET STRAND VAN OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    "Aan het strand van Oostende" is intussen een vaste waarde en nog steeds een speelse, vrolijke, kleurrijke tent die valt onder de noemer Brasserie - Grand Café, maar dan "freestyle" Onze drukbezochte zaak is gelegen op de alombekende Dageraadplaats en biedt plaats aan een vijftigtal gasten tijdens de winter en in de zomer een honderdtal. Wij verzorgen, met de glimlach, ontbijt, lunch & diner. Ons team bestaat uit een 10-tal medewerkers die vriendelijk, vrolijk & gastvrij zijn. Passie en gedrevenheid zijn per definitie een absolute must! Neem ook eens een kijkje op onze website: www.aanhetstrandvanoostende.be

  • Kantoorverantwoordelijke Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Hecht jij bij het solliciteren ook veel belang aan een positieve bedrijfscultuur? Dan ben je bij VIO aan het juiste adres! Als bedrijf creëren we namelijk een gelukkige werkomgeving waar waarden centraal staan. Bekijk alvast even onze bedrijfsfilm; https://www.vio-interim.be/werken-bij-vio. Binnen de uitzendsector staan we bekend om onze dagelijkse inzet op kwaliteit en dienstverlening. Ben jij ook gedreven door kwaliteit en klantgerichtheid? Wil jij deel uitmaken van ons dynamisch team “Viollega’s”? Solliciteer dan snel en wie weet word jij binnenkort ook een gelukkige werknemer! Voor het arbeiderskantoor in Antwerpen kijken we uit naar een kantoorverantwoordelijke. Als kantoorverantwoordelijke zal je volgend takenpakket beheren: Je bent een people manager die jouw uitzendconsulenten kan inspireren en motiveren Je staat in voor de dagdagelijkse opvolging van het kantoor Als rasechte ondernemer ga je dagdagelijks op de baan op zoek naar nieuwe commerciële opportuniteiten  Prospectie en klantentevredenheid belichamen jouw persoonlijkheid.  Je denkt mee over marktbewerking en zet dit ook om in de praktijk  Samen met jouw regioverantwoordelijke stel je jaarlijks het kantoorbudget op dat je samen met je team ijverig nastreeft  Je zorgt voor een feilloze communicatie naar jouw medewerkers  Je beheert eveneens de taken als uitzendconsulent en kan hierin een rolmodel zijn naar jouw viollega’s Bedrijfsprofiel:  https://www.vio-interim.be/werken-bij-vio

  • Onderhoudsmechanieker (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    • Je bent verantwoordelijk voor het nakijken en herstellen van mechanische installaties op basis van ontvangen werkaanvragen. • Je draagt bij aan het optimaal functioneren van de product-installatie door het demonteren van defecte onderdelen en het monteren van herstelde onderdelen tijdens geplande stilstanden. • Je doet inspectierondes en gaat op zoek naar mechanische fouten. • Je ziet toe op de veiligheid, orde en netheid • Ook het laden en lossen van grote mechanische stukken behoort tot jouw taken • Je kan zelfstandig een mechanische constructie afleveren op basis van een tekening of zelf genomen afmetingen’

  • Officer HR Services Europe met Nederlands en Duits (Berlijn)

    Regio: Berlijn

    Bedrijf: BASF ANTWERPEN

    Type: Vaste Job

    Binnen ons internationaal HR inquiry team ben je de eerste aanspreekpartner voor de medewerkers van de BASF Groep in België en Nederland voor vragen met betrekking tot HR gerelateerde onderwerpen. Ook ben je eerste aanspreekpartner voor Europese BASF sollicitanten tijdens hun sollicitatie proces. Je geeft telefonisch, via email en via chat advies, behandelt aanvragen en verwerkt deze zelfstandig, of waar nodig, ook in samenwerking met de relevante afdelingen (Payroll, Personal Administration, Talent Management, etc.). Hierbij hou je rekening met bedrijfsinterne regels aslook met CAO-overeenkomsten en algemene wetgeving. Je verbetert de kwaliteit van onze service door de knowledge database bij te houden en te aktualiseren en door actief mee te werken aan de uitwisseling van informatie en ervaring onder de collega's. Verder krijg je ook de kans mee te werken aan verschillende projecten en meer verantwoordelijkheid op je te nemen.

  • METSER VOOR NIEUWBOUW- EN RENOVATIEWERKEN (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Samen met jouw collega's sta je in voor allerhande metselwerken binnen de nieuwbouw- en renovatiewerken.

  • FREELANCE HR CONSULTANTS (BE766284) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HUDSON BELGIUM NV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hudson is internationaal marktleider in HR dienstverlening. Via onze Talent Management, Rekrutering & Selectie en Interim Management oplossingen helpen wij onze klanten om succes te boeken met mensen. Onze afdeling Career Guidance en Outplacement staat in voor loopbaanbegeleiding en outplacementbegeleiding van werknemers. Ter versterking van dit team zijn we voor ons kantoor in Hasselt op zoek naar (m/v): FREELANCE HR CONSULTANTS Loopbaanbegeleiding & Outplacement Heb je ervaring als Loopbaancoach of met het begeleiden van Outplacements en heb je interesse om op freelance basis te werken? Ben je ondernemend en lig je wakker van kwaliteit en professionaliteit? Wil je deel uitmaken van een dynamische en ambitieuze organisatie? Dan ben je bij Hudson aan het juiste adres.

  • Flexi-jobs (keukenmedewerk(st)ers) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: McDonald's Knokke

    Type: Flexijob

    Bijklussen in de horeca? Dit kan ook bij McDonald's!!! We zoeken medewerkers die op vaste basis ons team willen komen versterken.

  • FLEXI-JOB Barman/Kelner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Flexijob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

Zoek naar antwoorden van MAXCAR in sociale netwerken
Look for responds of MAXCAR in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAXCAR. Laat een reactie achter voor MAXCAR. MAXCAR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAXCAR. Leave a respond for MAXCAR. MAXCAR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAXCAR op de google maps. Adres en contacten MAXCAR
Location of MAXCAR on the google maps. Address and contacts of MAXCAR

Andere gerelateerde bedrijven als come MAXCAR MAXCAR: Bijloos E | DE WEIJERS HOVEN | DE WAAI | All-Round NV | PRISON

Other related companies as MAXCAR: Bijloos E | DE WEIJERS HOVEN | DE WAAI | All-Round NV | PRISON

MAXCAR is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAXCAR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05139648437. Het bedrijf MAXCAR bevindt zich op het adres: BLAUWTORENPLEIN 10; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 313,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 331,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures. Lijst met producten zijn Marques de Voitures: Nissan..
De hoofdactiviteit van MAXCAR is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAXCAR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAXCAR, openstaande posities, locatie van MAXCAR op de kaart.

MAXCAR is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAXCAR, company assigned to the tax number BE05139648437. The company MAXCAR is located at the address: BLAUWTORENPLEIN 10; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 313,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 331,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures. List of products are Marques de Voitures: Nissan..
The main activity of MAXCAR is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MAXCAR is not available. You also can look at reviews of MAXCAR, open positions, location of MAXCAR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAXCAR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAXCAR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAXCAR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAXCAR, employees, financial statistics.