IZEGEM MOTORS

Contactgegevens IZEGEM MOTORS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IZEGEM MOTORS: address, phone, fax, email, website, opening hours

IZEGEM MOTORS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORTESTRAAT 33; 8870; IZEGEM, België

Telefoon (phone): 51321258 (+32-51321258) 51321258 (+32-51321258)

Fax (fax): +32 (53) 107-85-28 +32 (53) 107-85-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IZEGEM MOTORS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IZEGEM MOTORS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IZEGEM MOTORS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IZEGEM MOTORS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IZEGEM MOTORS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IZEGEM MOTORS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IZEGEM MOTORS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IZEGEM MOTORS
Products information IZEGEM MOTORS

BTW identificatienummer (tax): BE09656951904
Ondernemingsnummer: 4286560058
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 364,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Marques de Voitures: Skoda.

Product categorie (product category): Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IZEGEM MOTORS
(Get full report from official database of BE for IZEGEM MOTORS)

Aanvulling soorten activiteiten voor IZEGEM MOTORS
Addition kinds of activities for IZEGEM MOTORS

512201. Cosmetica, parfums en haarproducten | Cosmetics, perfumes, and hair products
794100. Sportclubs, managers en promotors | Sports clubs, managers, and promoters
20990603. Suiker, industriële esdoorn | Sugar, industrial maple
30210200. Schoenen, rubber of plastic gegoten tot stof | Shoes, rubber or plastic molded to fabric
37140115. Gouverneurs, motorvoertuig | Governors, motor vehicle

Werken bij IZEGEM MOTORS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IZEGEM MOTORS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IZEGEM MOTORS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IZEGEM MOTORS. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek Medewerker (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klaten in de regio Hasselt zijn wij op zoek naar een logistieke medewerker die het volledige warehouse mee zou kunnen beheren en organiseren, alsook alle gekoppelde transacties in ons ERP systeem. De persoon zou rapporteren aan de supply chain manager, die de verantwoordelijkheid heeft over zowel warehouse, logistieke transacties, alsook de aankoop van grondstoffen en verpakkingen.

  • Payroll-assistent tijdelijk regio Gent (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Hr-assistent in de regio van Gent bestaan jouw verantwoordelijkheden onder andere uit: Je ondersteunt de HR-afdeling Compensations & Beneftis - Je bent een groot deel van je tijd bezig met allerhande (complexe) berekeningen in Excel. Daarnaast zal je vooral instaan voor rapportage vanuit Excel Je springt bij voor allerhande administratieve taken

  • Ophaler afvalcontainers in Rumbeke m/v (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Rumbeke kijken we uit naar een ophaler afvalcontainers: Ophalen van afvalcontainers Rolcontainers verplaatsten en brengen naar het hydraulisch systeem van de vrachtwagen De containers op hun plaats terugzetten en het deksel sluiten U start 's morgens tussen 4u en 5u

  • Huishoudhulp te Melsele (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Axxi4You

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega's over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken... maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Huishoudhulp Neerpelt (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • Verkoopster - Verkoper (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Chocolatier DUMON

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de verkoop van alle soorten chocolade en pralines en andere soorten chocolade in onze zaak te Brugge . Wij hebben ook eveneens talrijke buitenlandse klanten waarvoor bestellingen moeten klaargemaakt worden en bvb. pralines moeten ingepakt worden.

  • PHP Consultant (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ALPHA IT

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt onze klanten bij de ontwikkeling van web applicaties. Dankzij jouw ervaring in eerdere jobs en projecten kan je je snel integreren in een bestaand team en in no-time ben je een meerwaarde voor onze klant. Je hebt een technische kennis om U tegen te zeggen en helpt je collega's bij het oplossen van complexe problemen.

  • Teamleader (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Vaste Job

    Je hebt leiding over een team van 15 advisors. Je bent verantwoordelijk voor de resultaten en de productiviteit van je team. Door je goede aansturing help je de advisors om hun objectieven en groeiplannen te behalen. Je ziet potentieel en haalt het beste uit je mensen naar boven. Hun ontwikkeling is jouw aandachtspunt. Met je aansturing slaag je erin een bevlogen team te ontwikkelen waardoor jullie samen gaan voor het beste resultaat. Je voert regelmatig evaluatie- en functioneringsgesprekken. Je rapporteert aan de operations manager wat betreft je vorderingen.

  • Quality Support Officer Noord West-Vlaanderen m/v (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als Quality Support Manager ben je mee verantwoordelijk voor de optimalisering van de interne werking en het commerciële resultaat van de kantoren binnen jouw regio. Dit betekent oa concreet : Werken aan de verbetering van het commerciële proces, waarbij snelheid, efficiëntie, kwaliteit en opvolging van primordiaal belang zijn. Dit doe je door het geven van concrete tips, structuur, ondersteuning en bijsturing in de kantoren waar het nodig is Ook sta je in voor de begeleiding van de algemene veranderingsprocessen alsook de individuele begeleiding van (nieuwe) uitzendconsulenten Je neemt het voortouw in kantoren zonder office manager en je helpt bij de opstart van nieuwe projecten en je stimuleert de onderlinge samenwerking tussen kantoren en de opvolging van de National Accounts Je rapporteert rechtstreeks aan de district manager en werkt vanuit verschillende vestigingen binnen uw regio. Ook sta je in nauwe contact met verschillende afdelingen zoals rekrutering, opleiding,....

  • QC Laborant regio Evergem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in de voedingssector regio Gent Noord zijn we op zoek naar een QC Laborant. Je staat in voor: – consequente en correcte uitvoering van de analyseplannen van de inkomende grondstoffen, intermediaire fracties en finale eindproducten – inspectie van bulk tankwagens en containers voor belading van eindproducten – inspectie van lichters, bulktankwagens en containers met inkomende grondstoffen – algemene, ondersteunende taken

  • business coach (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HURRICANE MARKETING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een enthousiaste persoon met een commerciële flair? Heb je een bruisende en dynamische persoonlijkheid? Hou je van sociaal contact? Dan ben jij de business coach waar wij naar op zoek zijn! Als brand ambassador ben je een merkvertegenwoordiger. Je staat in voor het vertegenwoordigen van bekende merken en producten. Daarnaast heb je je eigen team die je coached en begeleidt, volg je mee meetings (binnen en buitenland), stel je mee de planningen op, test je nieuwe producten, start je mee nieuwe campagnes op, Je communiceert op een dagelijkse basis met de manager de routings, placements, visits, new accountsn nieuwe teamleden,... enz.

  • Polyvalente supermarktmedewerker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: AD DELHAIZE

    Type: Flexijob

    Je werkt mee aan de kassa en vult de rayons aan. Je bent klantvriendelijk en hebt passie voor voeding en de klanten.

Zoek naar antwoorden van IZEGEM MOTORS in sociale netwerken
Look for responds of IZEGEM MOTORS in social networks

Lees alle opmerkingen voor IZEGEM MOTORS. Laat een reactie achter voor IZEGEM MOTORS. IZEGEM MOTORS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IZEGEM MOTORS. Leave a respond for IZEGEM MOTORS. IZEGEM MOTORS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IZEGEM MOTORS op de google maps. Adres en contacten IZEGEM MOTORS
Location of IZEGEM MOTORS on the google maps. Address and contacts of IZEGEM MOTORS

Andere gerelateerde bedrijven als come IZEGEM MOTORS IZEGEM MOTORS: CLAUDINE GALLEZ | BASTELEUS | COCCINELLE (RESIDENCE) | A I G SPRL | HAELEWYN JOHNNY EN ZONEN

Other related companies as IZEGEM MOTORS: CLAUDINE GALLEZ | BASTELEUS | COCCINELLE (RESIDENCE) | A I G SPRL | HAELEWYN JOHNNY EN ZONEN

IZEGEM MOTORS is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IZEGEM MOTORS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09656951904. Het bedrijf IZEGEM MOTORS bevindt zich op het adres: KORTESTRAAT 33; 8870; IZEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 364,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures. Lijst met producten zijn Marques de Voitures: Skoda..
De hoofdactiviteit van IZEGEM MOTORS is Olie- en gaswinning, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IZEGEM MOTORS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IZEGEM MOTORS, openstaande posities, locatie van IZEGEM MOTORS op de kaart.

IZEGEM MOTORS is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is IZEGEM MOTORS, company assigned to the tax number BE09656951904. The company IZEGEM MOTORS is located at the address: KORTESTRAAT 33; 8870; IZEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 364,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures. List of products are Marques de Voitures: Skoda..
The main activity of IZEGEM MOTORS is Oil and Gas Extraction, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of IZEGEM MOTORS is not available. You also can look at reviews of IZEGEM MOTORS, open positions, location of IZEGEM MOTORS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IZEGEM MOTORS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IZEGEM MOTORS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IZEGEM MOTORS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IZEGEM MOTORS, employees, financial statistics.