GRAND GARAGE DES ARDENNES

Contactgegevens GRAND GARAGE DES ARDENNES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GRAND GARAGE DES ARDENNES: address, phone, fax, email, website, opening hours

GRAND GARAGE DES ARDENNES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E D?ARLON 85; 6600; BASTOGNE, België

Telefoon (phone): 61216040 (+32-61216040) 61216040 (+32-61216040)

Fax (fax): +32 (69) 231-26-80 +32 (69) 231-26-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GRAND GARAGE DES ARDENNES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GRAND GARAGE DES ARDENNES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GRAND GARAGE DES ARDENNES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GRAND GARAGE DES ARDENNES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GRAND GARAGE DES ARDENNES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GRAND GARAGE DES ARDENNES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GRAND GARAGE DES ARDENNES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GRAND GARAGE DES ARDENNES
Products information GRAND GARAGE DES ARDENNES

BTW identificatienummer (tax): BE02290344238
Ondernemingsnummer: 1141998291
Hoofdstad (capital): 595,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 864,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Marques de Voitures: Peugeot.

Product categorie (product category): Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GRAND GARAGE DES ARDENNES
(Get full report from official database of BE for GRAND GARAGE DES ARDENNES)

Aanvulling soorten activiteiten voor GRAND GARAGE DES ARDENNES
Addition kinds of activities for GRAND GARAGE DES ARDENNES

1521. Eengezinswoningbouw | Single-family housing construction
769908. Reparatie van wetenschappelijke apparatuur | Scientific equipment repair service
07210410. Onkruidbeheer, na het planten | Weed control services, after planting
59991200. Zwembaden, hot tubs, en sauna apparatuur en benodigdheden | Swimming pools, hot tubs, and sauna equipment and supplies
73130202. Koerant reclame vertegenwoordiger | Newspaper advertising representative

Werken bij GRAND GARAGE DES ARDENNES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GRAND GARAGE DES ARDENNES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GRAND GARAGE DES ARDENNES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GRAND GARAGE DES ARDENNES. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur/Tiglasser m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Wingene dat instaat voor het vervaardigen van op maat gemaakte machines in de voedingssector, zijn we op zoek naar een tig-lasser en monteur. Je gaat zowel mee op verplaatsing als meewerken in het atelier.

  • Chaffeur CE dagdienst - voltijds - regio Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Turnhout zijnj wij op zoek naar een ervaren chauffeur met geldig CE-rijbewijs, code 95 en bestuurderskaart. Je zal werken in dagdienst in een vijfdaagse werkweek en dit voor onegveer 10 à 11uur per dag. Je rijdt enkel nationaal en dit meet een vrachtwagen die uitgerust is met een "walking floor". Dit wil zeggen dat je zelf niet de handeling van het laden en lossen moet gaan doen omdat de vloer in de vrachtwagen trilt waardoor de goederen automatisch verschoven kunnen worden.

  • Machinebediener dag (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiale KMO in Anzegem zijn we op zoek naar machine operatoren. Onze klant staat in voor het bewerken van kleefband. Tot je taken behoren: instellen van de machine adhv parameters kwaliteitscontrole door steekproeven verpakken van goederen en klaarzetten voor verzending klein onderhoud van de machines: schoonmaken

  • POETSHULP / HUISHOUDHULP IN ZELE - KIES EEN (ELEKTRISCHE) FIETS OF BEDRIJFSWAGEN! (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent supermarkt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent op woensdag namiddag. Je werkt van 14u tot 17u en helpt met het lossen van de vrachtwagen en het aanvullen van de rekken in de winkel.

  • Projectleider (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: NOVA Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Je maakt offertes op en je doetwerfbezoeken/opmetingen bij klanten ter voorbereiding van de montages Je bent verantwoordelijk voorde planning van de transporten, keuringen, onderhoud en andere praktischeafspraken met de klant Je geeft richtlijnen aan deonderhoudstechniekers en monteurs Je bent het eerstelijnsaanspreekpunt voor de klant op een project Je plaatst bestellingen bijleveranciers Je helpt bij het uitwerken vankwaliteitscontrole processen Occasioneel spring je bij om teladen, te monteren of onderhoud te doen aan de machines bij klanten De helft van de tijd zit je inons hoofdkantoor in Beernem, de andere helft ben je op baan om klanten enwerven te bezoeken Bedrijfsprofiel: Voor onze klant zijn wij op zoek naar een projectleider stellingbouw. Met een 10-tal werknemers zijn zijmarktleider in België in de verhuur, verkoop, montage en onderhoud vanbouwliften en hefsteigers. Hun klanten zijn grote bouwbedrijven en industriëlesites die kiezen voor service en expertise. Bij onze klant krijgt iedereenverantwoordelijkheid en ruimte om zich te ontwikkelen in een gemoedelijkesfeer.

  • TEKENAAR-WERKVOORBEREIDER PIPING (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: VENNEMAN bvba

    Type: Vaste Job

    Uitwerken van projecten (ontwerp, tekenen, opvolgen werken) in samenwerking met projectverantwoordelijke .

  • syndicus - gebouwenbeheerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BEHEER

    Type: Vaste Job

    * Als syndicus ben je na een theoretische en praktische opleidingsperiode van minimum een jaar verantwoordelijk voor het beheer van een groep gebouwen. * Je werkt nauw samen met administratieve medewerkers waarmee je in teamverband het integrale beheer van een 30-tal gebouwen voert. * Je bent verantwoordelijk voor een breed spectrum aan taken betreffende bouwkundige, juridische en administratieve aspecten van ons vakgebied. * Als syndicus leid je gedurende de periode oktober tot en met mei gemiddeld één avondvergadering per week.

  • Piping Ontwerper (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: MERCOR

    Type: Vaste Job

    Begeleiding van 1 tot 5 tekenaars en tekenaar/constructeurs. Controleert zelfstandig ontwerpdocumenten. Controleert en evalueert informatie van andere afdelingen, opdrachtgevers en toeleveranciers. Maakt berekeningen. Maakt ontwerpvoorstellen en schetsen. Voert controlewerkzaamheden uit op de plant. Voert technische besprekingen met opdrachtgevers in voorkomende gevallen. Zorgt ervoor, dat de door hem vervaardigde ontwerpdocumenten in overeenstemming zijn met de contractuele projecteisen, kwaliteitseisen, veiligheidseisen, specificaties, normen, codes en standaards. Geven van toelichting op de tekeningen aan de engineer en eventueel aan de uitvoerder(s), alsook vanuit de eigen discipline aangeven van mogelijke aanpassingen in het ontwerp, ter verbetering van de kwaliteit en maakbaarheid en desgewenst zorgdragen voor gecompleteerde/gewijzigde tekeningen, teneinde een kwalitatief goed eindresultaat te leveren binnen gestelde planning en budget. Archiveren, beheren en distribueren van tekeningen en documenten, conform de instructies van de leadengineer, het projectplan c.q. de opdracht.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - Oost-Vlaanderen (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ART OF WORK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

  • FINANCIAL CONTROLLER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CONESSENCE

    Type: Werfreserve

    Voor een bedrijf regio Waregem - Kortrijk zoeken we een FINANCIAL CONTROLLER Taken: U komt terecht in een bloeiende KMO en u rapporteert aan de CFO - U staat in voor de maandelijkse afsluitingen & reporting - Berekenen van de KPI's - Marge - en variantie analyse - Budgettering & forecasting - Voorbereiding consolidatie

Zoek naar antwoorden van GRAND GARAGE DES ARDENNES in sociale netwerken
Look for responds of GRAND GARAGE DES ARDENNES in social networks

Lees alle opmerkingen voor GRAND GARAGE DES ARDENNES. Laat een reactie achter voor GRAND GARAGE DES ARDENNES. GRAND GARAGE DES ARDENNES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GRAND GARAGE DES ARDENNES. Leave a respond for GRAND GARAGE DES ARDENNES. GRAND GARAGE DES ARDENNES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GRAND GARAGE DES ARDENNES op de google maps. Adres en contacten GRAND GARAGE DES ARDENNES
Location of GRAND GARAGE DES ARDENNES on the google maps. Address and contacts of GRAND GARAGE DES ARDENNES

Andere gerelateerde bedrijven als come GRAND GARAGE DES ARDENNES GRAND GARAGE DES ARDENNES: A.R.T. Construct SPRL | FORTIS | LAZULI | Intermedicale ASBL | Durnez Isabelle

Other related companies as GRAND GARAGE DES ARDENNES: A.R.T. Construct SPRL | FORTIS | LAZULI | Intermedicale ASBL | Durnez Isabelle

GRAND GARAGE DES ARDENNES is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GRAND GARAGE DES ARDENNES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02290344238. Het bedrijf GRAND GARAGE DES ARDENNES bevindt zich op het adres: CHAUSS?E D?ARLON 85; 6600; BASTOGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 595,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 864,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures. Lijst met producten zijn Marques de Voitures: Peugeot..
De hoofdactiviteit van GRAND GARAGE DES ARDENNES is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GRAND GARAGE DES ARDENNES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GRAND GARAGE DES ARDENNES, openstaande posities, locatie van GRAND GARAGE DES ARDENNES op de kaart.

GRAND GARAGE DES ARDENNES is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is GRAND GARAGE DES ARDENNES, company assigned to the tax number BE02290344238. The company GRAND GARAGE DES ARDENNES is located at the address: CHAUSS?E D?ARLON 85; 6600; BASTOGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 595,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 864,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures. List of products are Marques de Voitures: Peugeot..
The main activity of GRAND GARAGE DES ARDENNES is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GRAND GARAGE DES ARDENNES is not available. You also can look at reviews of GRAND GARAGE DES ARDENNES, open positions, location of GRAND GARAGE DES ARDENNES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GRAND GARAGE DES ARDENNES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GRAND GARAGE DES ARDENNES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GRAND GARAGE DES ARDENNES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GRAND GARAGE DES ARDENNES, employees, financial statistics.