PSC Belgium Inc

Contactgegevens PSC Belgium Inc: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PSC Belgium Inc: address, phone, fax, email, website, opening hours

PSC Belgium Inc

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Avenue du Château 30-15; 1081; Bruxelles (Koekelberg), België

Telefoon (phone): 02 414 74 09 (+32-02 414 74 09) 02 414 74 09 (+32-02 414 74 09)

Fax (fax): 02 410 11 63 (+32-02 410 11 63) 02 410 11 63 (+32-02 410 11 63)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PSC Belgium Inc: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PSC Belgium Inc"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PSC Belgium Inc"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PSC Belgium Inc, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PSC Belgium Inc. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PSC Belgium Inc, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PSC Belgium Inc. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PSC Belgium Inc
Products information PSC Belgium Inc

BTW identificatienummer (tax): BE01270263671
Ondernemingsnummer: 9066986083
Hoofdstad (capital): 560,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 134,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in PSC Belgium Inc zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Barcode scanners and printers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PSC Belgium Inc
(Get full report from official database of BE for PSC Belgium Inc)

Aanvulling soorten activiteiten voor PSC Belgium Inc
Addition kinds of activities for PSC Belgium Inc

972199. Internationale zaken, nv | International affairs, nec
22110514. Rep, katoen | Rep, cotton
22980202. Snoer, gevlochten | Cord, braided
37249910. Niet-elektrische starters, vliegtuigen | Nonelectric starters, aircraft
83610103. Kinderhuis | Children's home

Werken bij PSC Belgium Inc: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PSC Belgium Inc: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PSC Belgium Inc. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PSC Belgium Inc. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende commerciële ondersteuning (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal mede verantwoordelijk zijn voor telefonische ondersteuning tot elke kwestie aan agentschappen met betrekking tot klanten en accounts (communicatie van het te volgen administratieve proces, incidentbeheer, hulp bij het gebruik van bureautools, enz.).

  • Reachtruckchauffeur M/V te Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je brengt je werkdag door op de reachtruck Je werkt aan de hand van een scanningsysteem Je kan op verschillende locaties in het distributiecentrum worden ingezet

  • Operator met heftruckattest: 3 ploegen (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Grobbendonk, gespecialiseerd in de productie van roofing, zijn wij op zoek naar operators met een heftruckattest. Je wordt tewerkgesteld in de 3 ploegen Je staat in voor het verpakken, labelen en vervoer naar het magazijn van de roofing. het betreft een functie 50% heftruckwerk en 50% operator werk

  • Gemotiveerde onderhoudstechnicus auto's (m/v) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerenommeerde garage regio Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnicus voor personenwagens.  je voert onderhoudsbeurten uit aan personenwagens je monteer en demonteert de verschillende onderdelen je stelt een diagnose en stelt de motor af met de meest geschikte apparatuur je herstelt, stelt het onderstel af en controleert je controleert de voorwieluitlijning je reviseert verbrandingsmotoren je houdt rekening met de autotechnische veiligheidsvoorschriften

  • CHAUFFEUR CE (m/v) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur CE voor een bedrijf in de regio Ichtegem. U brengt voedingswaren rond naar verschillende supermarkten. U vertrekt rond 2u 's nachts en hebt rond de middag gedaan U hebt ervaring met trekker oplegger (frigo)

  • Huishoudhulp regio Zottegem (M/V) (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,.. Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • JOBSTUDENT POLYVALENTE MEDEWERKER (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: DE KELLE

    Type: Studentenjob

    Voor ons gastronomisch restaurant zoeken wij een gemotiveerde en enthousiaste kandidaat voor hulp in de zaal. U staat in voor het bedienen van onze klanten en verder helpt u bij voorbereidende taken, aanvullen frigo's, brood en boter inzetten, bordjes klaarzetten met koekjes voor bij koffie, afwas tussenin,... Je bent beschikbaar één of meerdere dagen in het weekend en/of ook mogelijkheden in de vakantieperiodes. Dit is in onderling overleg af te spreken.

  • Key Account Manager (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: INFOHOS SERVICES

    Type: Vaste Job

    Wie zijn wij? Infohos Services is een toonaangevende ICT-speler in de ziekenhuiswereld. Onze verschillende IT-oplossingen ondersteunen meer dan 60 Belgische ziekenhuizen op verschillende vlakken - het administratief en medisch patiëntendossier, - het medicatiegebeuren, - de ziekenhuisadministratie. We begeleiden onze klanten bij het volledige implementatietraject van deze IT-oplossingen. Wat verwachten we van jou? Als Key Accountmanager zoek je samen met de ziekenhuizen die aan jou worden toegewezen hoe de Infohos-oplossingen kunnen bijdragen aan een optimale werking van het ziekenhuis. Je informeert jouw klanten over onze standaard IT-oplossingen voor de verschillende departementen. Daarnaast kijk je hoe we op maat van de ziekenhuizen extra projecten kunnen ontwikkelen. Zo bouw je een lange termijnrelatie uit met je klanten. Jouw sterktes? - Uit gesprekken met ziekenhuisdirecteurs, ICT-directeurs, diensthoofden, … kan je de informatie halen die nodig is om de noden en de pijnpunten van de ziekenhuizen te achterhalen. - Je kan het Infohosverhaal vertalen naar die noden van de klant. - Offertes opmaken en opvolgen, intern en extern terugkoppelen, … door jouw gestructureerde aanpak loopt dit van een leien dakje. - Klantentevredenheid op lange termijn is jouw streefdoel. Daarbij bewaak je steeds het evenwicht tussen de belangen van de klant en van Infohos. Jouw profiel? - Je genoot een hogere opleiding (minimum niveau bachelor) of soortgelijk door ervaring. - Je hebt een sterke affiniteit met IT, technologie en software. Heb je ervaring met het verkopen, implementeren en opzetten van grotere softwarepakketten bij organisaties? Dan is dat zeker een plus. Ook met kennis van de gezondheidssector kan je extra scoren. - Je bent nieuwsgierig, geduldig en ondernemend. - Je bent een teamplayer, maar werkt ook zelfstandig en proactief. Netwerken is je tweede natuur. - Je denkt klantgericht, gepassioneerd door verkoop en voelt je als een vis in het water in een B-2-B omgeving. - Je werkt resultaatgericht met oog op kwaliteit en hebt een oplossingsgerichte houding. - Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en hebt een goede kennis van het Frans en Engels. Ons aanbod - Een boeiende en uitdagende rol in het salesteam van Infohos Services. - Afwisselend werk met een grote mate van zelfstandigheid en daarbij horende verantwoordelijkheden. - Een grote waaier van contacten, zowel intern als bij de klanten van Infohos Services. - Een interessant salaris met extralegaal voordelenpakket en bedrijfswagen. Interesse? Stuur je CV en motivatie naar [email protected].

  • QUALITY ENGINEER AUTOMOTIVE (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Als KWALITEITSINGENIEUR ben je verantwoordelijk voor de borging van de kwaliteit doorheen de verschillende fases van productie: van productontwikkeling tot implementatie bij de klant. Deze job is een mooie mix van administratie en field werk. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Ontwerpen van alle procedures, werkinstructies, PPAP, FMEA en APCP; Kwaliteitsanalyse en foutenanalyse uitvoeren en sturen; Implementatie van de kwaliteitsnormen en opvolging van het naleven hiervan; Voortdurend updaten van alle kwaliteitsnormen; Documentatie en administratie van kwaliteitsklachten; Periodieke analyse van interne en externe kwaliteitsvraagstukken; De klant vertegenwoordigen binnen de organisatie met betrekking tot alle kwaliteitsvraagstukken; Leverancierskwaliteitsactiviteiten;   Je staat dagelijks in contact met klanten, leveranciers, productie, logistiek en productontwikkeling. Hierdoor heb je intern en extern een nauw contact. Je rapporteert aan de Quality Leader. Bedrijfsprofiel: Voor een automotive bedrijf in Herentals zijn wij momenteel op zoek naar een QUALITY ENGINEER. Je komt terecht in een gezond, groeiend, internationaal bedrijf dat continue bezig is met het onderzoeken en doorvoeren van nieuwe technologieën. Ze volgen de markt op de voet en spelen in op elke verandering.   SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio.

  • Thuisverpleegkundige regio Ravels-Turnhout (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ELS WYNANTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging SANA is op zoek naar een verpleegkundige in hoofdberoep om ons tof team te vervoegen. Aantal werkdagen zijn bespreekbaar.

  • Systeembeheerder (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    V-IT is op zoek naar Systeembeheerders voor regio's Leuven en Mechelen. Dit kan zowel op freelance basis als op de payroll.

  • Erkend familiaal bemiddelaar (ZAFFELARE)

    Regio: ZAFFELARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK DE VLINDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt werken in onze groeiende praktijk als nieuwe collega en bent bereid deze nieuwe discipline uit te bouwen. Je bouwt deze discipline uit passend binnen het kader van een multidisciplinaire groepspraktijk. Je staat in voor ouderschapsbemiddeling en echtscheidingsbemiddeling. Je zult werken met (ex) gezinsleden, de bemiddelaar voert gesprekken, maakt compromissen en afspraken en legt deze vast in een bemiddelingscontract. Ouders die in conflict zitten rond ouderschapsregeling (hoe het hoederecht regelen etc.) komen ook bij jou terecht.

Zoek naar antwoorden van PSC Belgium Inc in sociale netwerken
Look for responds of PSC Belgium Inc in social networks

Lees alle opmerkingen voor PSC Belgium Inc. Laat een reactie achter voor PSC Belgium Inc. PSC Belgium Inc bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PSC Belgium Inc. Leave a respond for PSC Belgium Inc. PSC Belgium Inc on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PSC Belgium Inc op de google maps. Adres en contacten PSC Belgium Inc
Location of PSC Belgium Inc on the google maps. Address and contacts of PSC Belgium Inc

Andere gerelateerde bedrijven als come PSC Belgium Inc PSC Belgium Inc: COIFFURE PATRICIA | Beugnies L | GALLOO | Bara Plastic SPRL | MIN.TRAVAUX PUBLICS

Other related companies as PSC Belgium Inc: COIFFURE PATRICIA | Beugnies L | GALLOO | Bara Plastic SPRL | MIN.TRAVAUX PUBLICS

PSC Belgium Inc is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is PSC Belgium Inc, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01270263671. Het bedrijf PSC Belgium Inc bevindt zich op het adres: Avenue du Château 30-15; 1081; Bruxelles (Koekelberg). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 560,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 134,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Barcode scanners and printers. Producten gemaakt in PSC Belgium Inc zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PSC Belgium Inc is Transportuitrusting, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PSC Belgium Inc is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PSC Belgium Inc, openstaande posities, locatie van PSC Belgium Inc op de kaart.

PSC Belgium Inc is a company, that was registered 2004 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is PSC Belgium Inc, company assigned to the tax number BE01270263671. The company PSC Belgium Inc is located at the address: Avenue du Château 30-15; 1081; Bruxelles (Koekelberg). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 560,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 134,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Barcode scanners and printers. Products created in PSC Belgium Inc were not found.
The main activity of PSC Belgium Inc is Transportation Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PSC Belgium Inc is not available. You also can look at reviews of PSC Belgium Inc, open positions, location of PSC Belgium Inc on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PSC Belgium Inc, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PSC Belgium Inc, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PSC Belgium Inc, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PSC Belgium Inc, employees, financial statistics.