GARAGE REYGAERTS

Contactgegevens GARAGE REYGAERTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE REYGAERTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE REYGAERTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOSSTRAAT 2A; 1670; PEPINGEN, België

Telefoon (phone): 23961006 (+32-23961006) 23961006 (+32-23961006)

Fax (fax): +32 (58) 796-21-29 +32 (58) 796-21-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE REYGAERTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE REYGAERTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE REYGAERTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE REYGAERTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE REYGAERTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE REYGAERTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE REYGAERTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE REYGAERTS
Products information GARAGE REYGAERTS

BTW identificatienummer (tax): BE09277648925
Ondernemingsnummer: 7109771728
Hoofdstad (capital): 917,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 422,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Types de Véhicules: Voitures.

Product categorie (product category): Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE REYGAERTS
(Get full report from official database of BE for GARAGE REYGAERTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE REYGAERTS
Addition kinds of activities for GARAGE REYGAERTS

394407. Babywagens en zittingen | Baby carriages and restraint seats
30691400. Rubber automotive producten | Rubber automotive products
36610204. Telegraaf station apparatuur en onderdelen, draad | Telegraph station equipment and parts, wire
51360101. Caps, mannen en jongens ' | Caps, men's and boys'
56119901. Kledingaccessoires: mannen en jongens ' | Clothing accessories: men's and boys'
80710103. Bloedanalyse laboratorium | Blood analysis laboratory

Werken bij GARAGE REYGAERTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE REYGAERTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE REYGAERTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE REYGAERTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Facturatiemedeweker Accounting Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Lommel zoeken wij een enthousiaste, tijdelijke Facturatiemedewerker Accounting te Lommel. Het betreft een tijdelijke opdracht van zes maanden, die naar alle waarschijnlijkheid omgezet kan worden in optie vast of contract onbepaalde duur, doch dat kan nu nog niet beloofd of verzekerd. Dit is afhankelijk van de groeicijfers. Je rapporteert aan de Teamleader billing, onderhoudt intern contact met collega's van Finance, Operations en Sales en medewerkers en extern in voorkomende gevallen contact met klanten, leveranciers en verwerkers. Verantwoordelijkheden: Je verricht werkzaamheden ten behoeve van een optimale, correcte en tijdige financiële administratie. Je ondersteunt je collega's en levert een bijdrage op alle deelgebieden bij pieken in de werkdruk. Je controleert, valideert of corrigeert ingevoerde gegevens van orderafwikkeling en controleert daaruit volgende facturen. Je signaleert afwijkingen tussen factuur en verplichting en verifieert juistheid van de factuur bij tariefsverantwoordelijke, corrigeert facturatie waar nodig. Je stelt op basis van informatie uit het operationele systeem (aanvullende) facturen op en voegt eventuele bijlagen toe. Je draait facturen uit, verzendt facturen en ziet toe op archivering. Je verwerkt op basis van informatie van Sales of uit het CRM de correctienota's. Je controleert en matcht (afletteren) facturen met opgebouwde verplichtingen in het operationele systeem. Je vraagt creditnota's aan bij leveranciers en verwerkers. Je controleert en schoont openstaande verplichtingen en niet verwerkte inkoopfacturen op. Je verwerkt de financiële mutaties in de administratie. Je controleert de ingevoerde gegevens van orderafwikkeling op juistheid en volledigheid,

  • Wegenwerkers (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote groep actief in alle domeinen die betrekking hebben op de aanleg en het onderhoud van wegen, andere vormen van vervoersinfrastructuur en stadsvernieuwing zoeken wij wegenwerkers. Samen met je ploeg sta je in voor de aanleg en onderhoud van wegen, snelwegen, luchthavenbanen, fietspaden, ... Je werkt op verschillende werven en dit niet enkel in de provincie Limburg. Verloning = volgens barema van de bouwsector (PC124). Na de interimperiode maak je kans op een vast contract.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Widooie - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • +16 STUDENT magazijnmedewerker (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke speler zijn we op zoek naar mensen die graag willen werken in het magazijn. Het is geen alledaags magazijnsfunctie, aangezien je flexibel en dubbel inzetbaar verwacht te zijn. Enkel orderpicken ? Neen! Je zal ook instaan voor het re- labelen van de producten, alles in te pakken in zakken en dozen en je kan ook in aanmerking komen voor de transitzone waar je alles regelt voor het laden en lossen van de containers. Ben je dus heel flexibel in je werk, dan ben jij de persoon die wij zoeken! Ook de werkuren zijn verschillend. starten om 07u00 of om 08u00 zelfs starten om 09u00 is mogelijk. Je werkt 8uur per dag en kan dus week per week verschillend zijn.

  • STUDENT: MEDEWERKER BEENHOUWERIJ IN HET WEEKEND (BOEKHOUTE)

    Regio: BOEKHOUTE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie en moderne beenhouwerij zijn wij op zoek naar een student die wekelijks of tweewekelijks kan bijspringen. U helpt de klanten bij hun bestelling en zorgt voor een correcte opvolging

  • Student bakkerij (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een warme bakkerij in Kinrooi zijn we op zoek naar studenten die op zondag kunnen werken.  Als student sta je zowel voor in de winkel als achter in de bakkerij, mogelijke taken zijn:  Bediening van klanten  Kassa Opruimen Afwerken van de patisserie 

  • Kelner/barmedewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Leopold Hotel

    Type: Vaste Job

    Het Leopold hotel is een viersterren boutique hotel gelegen in het bruisende Antwerpen. Het Leopold hotel is de ideale uitvalsbasis in het hart van de stad, stijlvol en met een uitzonderlijke locatie. Het hotel is gelegen aan het groene stadspark, de diamantwijk, winkelstraten en het centraal station zijn slechts op 5 minuten wandelen van het hotel. Het hotel beschikt over 127 kamers, een ontbijtruimte, een loungebar en verschillende meetingruimtes. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kelner om ons team te versterken. De voornaamste taken zijn; opdienen van het ontbijt, lunch en diner, afruimen, buffet opzetten en in orde houden, bedienen en serveren van dranken en gerechten, barwerkzaamheden, het proper houden van het restaurant en bar, leeggoed wegbrengen, bereiden van kleine gerechten.

  • Confectiemedewerkers (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in de productie van zonwering zijn wij op zoek naar machineoperatoren. Na een opleiding van 1 jaar, waar je alles leert van de snijbewerkingen, lasbewerkingen, tot en met eindcontrole, krijg je je post toegewezen. We zoeken dus mensen die heel goed met de handen kunnen werken maar tevens ook metrisch en ruimtelijk kunnen denken. Je zal de “stiel” in het bedrijf zelf leren, zodat je na de opleiding zelfstandig van A tot Z een doek kan confectioneren.

  • Teamleader verhandelaar rollend materieel - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Vaste Job

    Ben je een echte teamspeler en is veiligheid voor jou topprioriteit? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar een Teamverantwoordelijke rangeerder/verhandelaar rollend materieel om ons team in de CW Mechelen te versterken!! Je stuurt het team ‘Rangeringen’ aan. Je zorgt voor een continue dienstverlening aan de productieafdelingen. Je staat in voor het voorbereiden, verdelen en toezicht houden op de vordering en de uitvoering van de werken. Je communiceert met de verschillende afdelingen binnen CW Mechelen. Je voert het nazicht uit en doet specifieke controles. Je vindt veiligheid een topprioriteit! Je hebt een grote verantwoordelijkheidszin om de geldende procedures strikt na te leven. Je beheerst de handelingen van het verplaatsen en het rangeren van reizigerstreinen zodat je kan inspringen indien nodig. Je bent bereid om bijkomende veiligheidsopleidingen te volgen en hiervoor te slagen.

  • Allround technicus (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: RCJC HET ENTREPOT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een CREATIEVE VRIJHAVEN in Brugge. Het Entrepot is een open huis voor jongerencultuur met ruimte om te creëren, om te feesten en om te experimenteren. Op vier locaties bieden we onderdak aan iedereen die bezig is met fotografie, video, radio, muziek, theater, dans, performance, grafisch ontwerp, ondernemen, en alles wat daar tussenin valt. Het Entrepot is een dealer in jongerencultuur en presenteert, stimuleert, ondersteunt en faciliteert creativiteit in alle mogelijke vormen. Dat realiseren we door het opzetten van de meest uiteenlopende activiteiten, zoals expo’s, festivals, beurzen, vormingen en coachingtrajecten. We doen dat waar mogelijk samen met onze fantastische vrijwilligerscrew en bevriende organisaties. Voor de technische realisatie van de uiteenlopende en veelal multidisciplinaire producties zoals het zomerfestival Vama Veche, het audiovisueel event Are We Here?, expo’s in De Tank, concerten, podiumkunsten, feesten, … maar ook voor de technische uitrusting van onze verschillende locaties zoekt Het Entrepot een allround technicus.

  • Commercieel vastgoedtalent regio Genk en rand (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VASTGOEDKANTOOR MARVY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vastgoedkantoor MARVY is al 50 jaar een gevestigde waarde in Genk en rand op gebied van verhuur en verkoop van residentieel vastgoed. Voor de uitbreiding van ons commercieel team zoeken we een ambiteus en dynamisch persoon die instaat voor de inkoop en verkoop van panden in onze regio.

  • Chef De Partie (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Assisteren van keukenverantwoordelijke • Kennis van snijtechnieken • Meewerken aan bereidingen • Assisteren bij alle keukenactiviteiten • Waarborgen van kwaliteit en smaak • Respecteren van keukenwetten • Degelijke productkennis

Zoek naar antwoorden van GARAGE REYGAERTS in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE REYGAERTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE REYGAERTS. Laat een reactie achter voor GARAGE REYGAERTS. GARAGE REYGAERTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE REYGAERTS. Leave a respond for GARAGE REYGAERTS. GARAGE REYGAERTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE REYGAERTS op de google maps. Adres en contacten GARAGE REYGAERTS
Location of GARAGE REYGAERTS on the google maps. Address and contacts of GARAGE REYGAERTS

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE REYGAERTS GARAGE REYGAERTS: A. JANSSENS | MADAPRO | MATCHPOINT | GARAGE EXELMANS | DE JOCKER

Other related companies as GARAGE REYGAERTS: A. JANSSENS | MADAPRO | MATCHPOINT | GARAGE EXELMANS | DE JOCKER

GARAGE REYGAERTS is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE REYGAERTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09277648925. Het bedrijf GARAGE REYGAERTS bevindt zich op het adres: BOSSTRAAT 2A; 1670; PEPINGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 917,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 422,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures. Lijst met producten zijn Types de Véhicules: Voitures..
De hoofdactiviteit van GARAGE REYGAERTS is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE REYGAERTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE REYGAERTS, openstaande posities, locatie van GARAGE REYGAERTS op de kaart.

GARAGE REYGAERTS is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE REYGAERTS, company assigned to the tax number BE09277648925. The company GARAGE REYGAERTS is located at the address: BOSSTRAAT 2A; 1670; PEPINGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 917,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 422,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures. List of products are Types de Véhicules: Voitures..
The main activity of GARAGE REYGAERTS is Justice, Public Order and Safety, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE REYGAERTS is not available. You also can look at reviews of GARAGE REYGAERTS, open positions, location of GARAGE REYGAERTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE REYGAERTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE REYGAERTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE REYGAERTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE REYGAERTS, employees, financial statistics.