GARAGE PLANCKAERT

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • GARAGE PLANCKAERT
Private companiesAgricultural Services • GARAGE PLANCKAERT

Contactgegevens GARAGE PLANCKAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE PLANCKAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE PLANCKAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DOORNIKSERIJKSWEG 86B108; 8510; BELLEGEM, België

Telefoon (phone): 56252720 (+32-56252720) 56252720 (+32-56252720)

Fax (fax): +32 (4) 771-64-24 +32 (4) 771-64-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE PLANCKAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE PLANCKAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE PLANCKAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE PLANCKAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE PLANCKAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE PLANCKAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE PLANCKAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE PLANCKAERT
Products information GARAGE PLANCKAERT

BTW identificatienummer (tax): BE06369567871
Ondernemingsnummer: 2237335205
Hoofdstad (capital): 503,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 603,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Services: Remplacement de Pare-Brise,Freins,Pots d?Echappement,Embrayages,Equilibrage des Roues,Révision du Moteur,Services d?entretien,Spécialistes de la Direction Assistée,Entretien & Réparation des Composants Electroniques,Réglage du Moteur,Réparation de l?Injection,Services de Lubrification,Réparation de Pneus. Marques de voitures: Citroen.. Types de Véhicules: Voitures. Marques de Voitures: Citroen.

Product categorie (product category): Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE PLANCKAERT
(Get full report from official database of BE for GARAGE PLANCKAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE PLANCKAERT
Addition kinds of activities for GARAGE PLANCKAERT

8051. Gevorderde zorginstellingen | Skilled nursing care facilities
395500. Koolstofpapier en inktlinten | Carbon paper and inked ribbons
20330111. Tomatensaus: verpakt in blikjes, potten, enz. | Tomato sauce: packaged in cans, jars, etc.
39650202. Naalden, hand of machine | Needles, hand or machine
73730400. Computerondersteunde systeemdiensten | Computer-aided system services

Werken bij GARAGE PLANCKAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE PLANCKAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE PLANCKAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE PLANCKAERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker | 2 ploegen | Regio: Kaulille (KAULILLE)

    Regio: KAULILLE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een metaalverwerkend bedrijf zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker in 2 ploegen. Je zal kleine storingen oplossen aan de productiemachines en preventief en curatief onderhoud uitvoeren.

  • Halfautomaatlasser/ijzervlechter regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Riemst zijn we op zoek naar een halfautomaatlasser met ervaring! Je komt terecht in een sterke groeiende firma. Je takenpakket zal bestaan uit het samenstellen en lassen van korfen voor de bekisters.

  • Productie operator Chocolade (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: STEGMANN Temse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij technisch aangelegd en een passie voor chocolade? Dan zijn wij op zoek naar jou voor onze klant gelegen in Lokeren. Jouw takenpakket bestaat uit : Instellen en besturen van een geautomatiseerde productielijn volgens de vooropgestelde planning Bewaken van productieparameters (snelheid, temperatuur, ..) en bijsturen van afwijkingen Opvolgen van het aanmaak-, bereidings- en afvulproces Je voert testen uit, je bewaakt de kwaliteit van de chocolade en houdt productiegegevens bij Reinigen van de productielijn op het einde van de productiedag

  • Operator (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Kortrijk is op zoek naar een pers operator voor een bedrijf in Izegem. Wat zijn jouw taken? - Je bent verantwoordelijk voor de semi-automatische persinstallatie. - Je zorgt ervoor dat de pers continue werkt en kwalitatieve producten aflevert door middel van zowel visuele controle als manuele handelingen. - Je zorgt naast het proper houden van de werkomgeving er ook voor in dat de storingen aan de pers (in eerste lijn) zelfstandig opgelost kunnen worden. - Je kijkt kritisch waar het productieproces kan bijgestuurd en verbeterd worden. - Daarnaast verricht je ook magazijnwerk.

  • Groenarbeider (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en ervaren groenarbeider met rijbewijs B. jou takenpakket zal bestaan uit: snoeien gras afdoen onkruid verwijderen werken met allerhande machines klinkers leggen ( paden die door de tuin lopen) ... trefwoorden: tuinarbeider, groen, groenmedewerker, tuin, landbouw, groendienst, ...

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Staden 20 u bij 1 gezin (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Baardegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BAARDEGEM)

    Regio: BAARDEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MOL (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Enthousiaste Thuishulpen/ Huishoudhulpen te Lier/Koningshooikt (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Account Manager voor Nederland (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Tasco

    Type: Vaste Job

    Tasco bvba uit Gavere biedt oplossingen voor digitale printing en finishing aan de grafische industrie. Sinds onze oprichting in 1993 zijn we uitgegroeid tot een dynamische onderneming met 22 mensen. Wij zijn op zoek naar een gedreven Account Manager voor verschillende regio’s in Vlaanderen en Nederland die samen met ons wilt verder groeien. Als Account Manager bent u verantwoordelijk voor het opvolgen van bestaande klanten en potentiële klanten gegenereerd door marketing acties. U werkt samen met 2 directe collega’s en doet daar de verkoop van machines uit het productgamma van Speciality Printing Equipment, zoals laserprinting, adresseerprinters ed. U wordt een productspecialist en bent in staat om voor elke klant de juiste oplossing voor te stellen. U bent verantwoordelijk voor de demonstraties en opendeurdagen U sluit de verkoop af en onderhandelt zelf over de prijs, de leverings- en de betalingsvoorwaarden.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • VERKOOPMEDEWERKER SLAGERIJ (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: SLAGERIJ DELICE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken momenteel een extra medewerker voor de verkoop van charcuterie, salades en vleeswaren. Je bedient de klanten, rekent af en maakt bestellingen klaar. Samen met de collega's sta je in voor het onderhoud van de winkel.

Zoek naar antwoorden van GARAGE PLANCKAERT in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE PLANCKAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE PLANCKAERT. Laat een reactie achter voor GARAGE PLANCKAERT. GARAGE PLANCKAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE PLANCKAERT. Leave a respond for GARAGE PLANCKAERT. GARAGE PLANCKAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE PLANCKAERT op de google maps. Adres en contacten GARAGE PLANCKAERT
Location of GARAGE PLANCKAERT on the google maps. Address and contacts of GARAGE PLANCKAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE PLANCKAERT GARAGE PLANCKAERT: SAIGON | Guatieri SPRL | GLASHANDEL NUYENS BVBA | B. POCHET | Oase NV

Other related companies as GARAGE PLANCKAERT: SAIGON | Guatieri SPRL | GLASHANDEL NUYENS BVBA | B. POCHET | Oase NV

GARAGE PLANCKAERT is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE PLANCKAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06369567871. Het bedrijf GARAGE PLANCKAERT bevindt zich op het adres: DOORNIKSERIJKSWEG 86B108; 8510; BELLEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 503,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 603,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures. Lijst met producten zijn Services: Remplacement de Pare-Brise,Freins,Pots d?Echappement,Embrayages,Equilibrage des Roues,Révision du Moteur,Services d?entretien,Spécialistes de la Direction Assistée,Entretien & Réparation des Composants Electroniques,Réglage du Moteur,Réparation de l?Injection,Services de Lubrification,Réparation de Pneus. Marques de voitures: Citroen.. Types de Véhicules: Voitures. Marques de Voitures: Citroen..
De hoofdactiviteit van GARAGE PLANCKAERT is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE PLANCKAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE PLANCKAERT, openstaande posities, locatie van GARAGE PLANCKAERT op de kaart.

GARAGE PLANCKAERT is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE PLANCKAERT, company assigned to the tax number BE06369567871. The company GARAGE PLANCKAERT is located at the address: DOORNIKSERIJKSWEG 86B108; 8510; BELLEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 503,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 603,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures. List of products are Services: Remplacement de Pare-Brise,Freins,Pots d?Echappement,Embrayages,Equilibrage des Roues,Révision du Moteur,Services d?entretien,Spécialistes de la Direction Assistée,Entretien & Réparation des Composants Electroniques,Réglage du Moteur,Réparation de l?Injection,Services de Lubrification,Réparation de Pneus. Marques de voitures: Citroen.. Types de Véhicules: Voitures. Marques de Voitures: Citroen..
The main activity of GARAGE PLANCKAERT is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE PLANCKAERT is not available. You also can look at reviews of GARAGE PLANCKAERT, open positions, location of GARAGE PLANCKAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE PLANCKAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE PLANCKAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE PLANCKAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE PLANCKAERT, employees, financial statistics.