GARAGE GODEFROY

Contactgegevens GARAGE GODEFROY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE GODEFROY: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE GODEFROY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BERGENSESTEENWEG 413; 1500; HALLE, België

Telefoon (phone): 23566045 (+32-23566045) 23566045 (+32-23566045)

Fax (fax): +32 (14) 505-95-95 +32 (14) 505-95-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE GODEFROY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE GODEFROY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE GODEFROY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE GODEFROY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE GODEFROY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE GODEFROY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE GODEFROY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE GODEFROY
Products information GARAGE GODEFROY

BTW identificatienummer (tax): BE05163269042
Ondernemingsnummer: 2463653564
Hoofdstad (capital): 794,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 630,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Marques de Voitures: Mercedes.

Product categorie (product category): Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE GODEFROY
(Get full report from official database of BE for GARAGE GODEFROY)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE GODEFROY
Addition kinds of activities for GARAGE GODEFROY

239902. Paard- en huisdier accessoires, textiel | Horse and pet accessories, textile
641103. Verzekeringsagenten en makelaars | Insurance agents and brokers
02120000. Rundvee, behalve voerkrale | Beef cattle, except feedlots
24290201. Excelsior, inclusief pads en wrappers: hout | Excelsior, including pads and wrappers: wood
28690505. sorbitol | Sorbitol
36439904. Bliksembeveiligingsapparatuur | Lightning protection equipment
37140203. Assen, motorvoertuig | Axles, motor vehicle

Werken bij GARAGE GODEFROY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE GODEFROY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE GODEFROY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE GODEFROY. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrossier (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Mol zoeken wij iemand die: * zelfstandig kan werken als carrossier, * beschadigde stukken van het koetswerk van vrachtwagen herstelt of vervangt, * plaatwerk, spuitwerk en afwerking kan uitvoeren, * de garage algemeen onderhoudt, * een voorruit kan herstellen.

  • Mixbereider (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je start in taak 4 van mixbereiding waar je instaat voor het uitwegen en doseren van grondstoffen, het aanvullen van voorraadbunkers volgens een juiste verhouding en strikte timing zodat een correct recept aangemaakt kan worden. Vervolgens evolueer je naar taak 3 waar je instaat voor het beheer van de bulkgrondstoffen voor de mixbereiding en voor de reiniging van de installaties. Je controleert en analyseert de rework. Daarna groei je door naar taak 2 waar je instaat voor het vul -en reinigingsproces van de rijpingstanks. Na het aanleren van de verschillende taken, werk je in een afwisselend takensysteem.  Na enkele jaren ervaring, en indien je over leidinggevende capaciteiten en ambities beschikt, zijn er reële doorgroeimogelijkheden naar een leidinggevende functie binnen deze afdeling.

  • Monteur/Operator fijn werk regio Aalst - dagwerk (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf regio Aalst gaan wij op zoek naar een gemotiveerde Monteur/Operator samenbouw (m/v). Een greep uit jouw takenpakket: Eenvoudige samenbouw, inpakken en verzenden van toestellen Eenvoudige, routinematige samenbouw van de toestellen volgens de genoemde documenten en voorschriften Kableren van de toestellen Computergestuurd testen van afgewerkte toestellen Het verpakken en verzenden van toestellen

  • Operator 2 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Genk, zijn we opzoek naar een operator in 2 ploegen. Je takenpakket bestaat uit het volgende: Je bent verantwoordelijk voor de productiviteit en kwaliteit van de V3 machine. Dit houdt het volgende in: -De machine laten draaien binnen de gegeven parameters. -Het uitvoeren van kwaliteitscontroles (zowel in-line als na staalname). - Kwaliteitsproblemen opsporen en verhelpen. - Bij technische problemen in staat om kleine onderhoudstaken zelf uit te voeren. - Steeds werken met veiligheid in het achterhoofd en het dragen van de correcte PBM’s.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: BELLA!HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Ik ben op zoek naar een huishoudhulp voor mijn klanten in Zonhoven en omgeving (Houthalen- Genk - Hasselt - Heusden Zolder naar keuze) Je staat in voor alle huishoudelijke taken : Het schoonmaken van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen), lappen van de ramen, soms de was doen, strijken enz... Rooster en werkuren zijn samen te bespreken! Het kan parttime zijn en groeien tot fulltime indien gewenst.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Aalter 8u/week (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Aalter. U komt terecht in een familie waar u veel variatie zal hebben in uw takenpakket. Dit gaat om een jong gezin die wegens tijdsgebrek hulp zoekt in hun huishouden. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Puuur Ranst/ Broechem/ Oelegem/ Emblem (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • studenten verkoop (BRUSTEM)

    Regio: BRUSTEM

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in de regio van Sint-Truiden zoeken wij dringend studenten. Je zal tewerkgesteld worden tijdens schoolvakanties en weekends tijdens het schooljaar. Je taken zullen zich afspelen aan de kassa of als aanvuller in één van de afdelingen in de supermarkt.

  • Jobstudent verzorgende regio Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • Student JBC Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als enthousiaste Jobstudent sta je in voor onderstaande taken verwerken van de levering op orde houden van winkel, paskamers en magazijn algemeen onderhoud van de winkel

  • Document Controller (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Ben je administratief sterk? Heb je technische affiniteit ? Ben je uitermate nauwkeurig? Dan ben jij de Document Controller die we zoeken voor regio Antwerpen: Je staat in voor de opvolging van de documentatie van industriële projecten. Je staat in voor de distributie van aangepaste records van goedgekeurde documenten, plannen en tekeningen. Je verzamelt de nodige certificaten en houdt de geldigheid nauwgezet in het oog. Je denkt mee in het optimaliseren van de mappenstructuur en gebruik van Sharepoint. Je staat in contact met collega's en eindklanten om de nodige informatie te verzamelen en zorgt zo voor een volledig en correct einddossier. Je staat in voor het onderhouden en beheren van documenten: technische documenten, tekeningen en commerciële documenten. Je staat in voor de input van documenten in standaardregisters en ervoor zorgen dat informatie accuraat is. Je verzamelt informatie van de werven m.b.t. "as-built" tekeningen, lasplan, WPS/PQR, test- en inspectieplan, materiaalcertificaten, rapportage,... Je zorgt voor het tijdig overhandigen van het kwaliteitsdossier aan projectverantwoordelijke en eventueel bijsturen om tijdige oplevering te garanderen.

  • Dakdekker platte daken (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: LIMBURGSE INDUSTRIELE DAKWERKEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een medewerk(st)er om onze ploeg te versterken. Je staat in voor het plaatsen, onderhouden en herstellen van de bekleding van platte daken (roofing).

Zoek naar antwoorden van GARAGE GODEFROY in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE GODEFROY in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE GODEFROY. Laat een reactie achter voor GARAGE GODEFROY. GARAGE GODEFROY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE GODEFROY. Leave a respond for GARAGE GODEFROY. GARAGE GODEFROY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE GODEFROY op de google maps. Adres en contacten GARAGE GODEFROY
Location of GARAGE GODEFROY on the google maps. Address and contacts of GARAGE GODEFROY

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE GODEFROY GARAGE GODEFROY: ECHOGEM | COIFFURE ROLAND | ECOLE MATERNELLE | Bla bla bla caf茅 BVBA | Den Driehoek

Other related companies as GARAGE GODEFROY: ECHOGEM | COIFFURE ROLAND | ECOLE MATERNELLE | Bla bla bla caf茅 BVBA | Den Driehoek

GARAGE GODEFROY is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE GODEFROY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05163269042. Het bedrijf GARAGE GODEFROY bevindt zich op het adres: BERGENSESTEENWEG 413; 1500; HALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 794,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 630,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures. Lijst met producten zijn Marques de Voitures: Mercedes..
De hoofdactiviteit van GARAGE GODEFROY is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE GODEFROY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE GODEFROY, openstaande posities, locatie van GARAGE GODEFROY op de kaart.

GARAGE GODEFROY is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE GODEFROY, company assigned to the tax number BE05163269042. The company GARAGE GODEFROY is located at the address: BERGENSESTEENWEG 413; 1500; HALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 794,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 630,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures. List of products are Marques de Voitures: Mercedes..
The main activity of GARAGE GODEFROY is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE GODEFROY is not available. You also can look at reviews of GARAGE GODEFROY, open positions, location of GARAGE GODEFROY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE GODEFROY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE GODEFROY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE GODEFROY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE GODEFROY, employees, financial statistics.