GARAGE D.D.L. DE VALET

Contactgegevens GARAGE D.D.L. DE VALET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE D.D.L. DE VALET: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE D.D.L. DE VALET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE FL?MALLE 168; 4101; SERAING, België

Telefoon (phone): 42310937 (+32-42310937) 42310937 (+32-42310937)

Fax (fax): +32 (60) 879-42-69 +32 (60) 879-42-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE D.D.L. DE VALET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE D.D.L. DE VALET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE D.D.L. DE VALET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE D.D.L. DE VALET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE D.D.L. DE VALET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE D.D.L. DE VALET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE D.D.L. DE VALET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE D.D.L. DE VALET
Products information GARAGE D.D.L. DE VALET

BTW identificatienummer (tax): BE07618988037
Ondernemingsnummer: 8545959472
Hoofdstad (capital): 755,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 459,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Marques de Voitures: Skoda.

Product categorie (product category): Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE D.D.L. DE VALET
(Get full report from official database of BE for GARAGE D.D.L. DE VALET)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE D.D.L. DE VALET
Addition kinds of activities for GARAGE D.D.L. DE VALET

13890204. Pijptesten, olievelddienst | Pipe testing, oil field service
36799905. Harness assemblies, voor elektronisch gebruik: draad of kabel | Harness assemblies, for electronic use: wire or cable
39520207. Opstellen van materialen | Drafting materials
39520301. Potloodhouders | Pencil holders
39650100. Knoppen en onderdelen | Buttons and parts
44490104. Vervoer (vracht) op baaien en geluiden van de oceaan | Transportation (freight) on bays and sounds of the ocean
47890302. Wagenen, getrokken paard: te huur | Carriages, horse drawn: for hire
51119902. Printpapier | Printing paper

Werken bij GARAGE D.D.L. DE VALET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE D.D.L. DE VALET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE D.D.L. DE VALET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE D.D.L. DE VALET. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke opdracht administratief bediende personeelsdienst m/v (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze job draait om een langdurige vervanging! Je werkt als pittige administratief bediende in dit enthousiast team. Je levert punctueel administratief werk, je hebt een vlot werktempo en bent snel van begrip. Je doet heel veel cijfergerelateerde taken zoals loonsverwerking, facturatie rond opleidingen en subsidies, organisatie opleidingen, verwerking verlof in kalenders, ... Je werkt in een bedrijvengroep met ongeveer 100 arbeiders en nog een heleboel bedienden.

  • SERVICE ( TRANSPORT ) COORDINATOR - DENDERMONDE (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met maar liefst 9 vestigingen over Belgie en Nederland, zijn wij op zoek naar een Service Coordinator. Je zal tewerkgesteld worden in de vestiging te Dendermonde, opgelet deze vestiging verhuisd in 2019 naar Zele. Ook jou willen ze dan mee verhuizen, aangezien ze enorm aan het groeien zijn en dus op zoek gaan naar nieuwe medewerkers. Belgie en Nederland tellen nu +- 230 werknemers met 99% van hen die een technische achtergrond hebben. Onze klant is expert in wat ze doen en zijn enorm gekent binnen de logistieke transportsector. In de functie als Service Coordinator zal je o.a instaan voor het volgende takenpakket Je zal mee het betrokken worden bij het weekoverleg en receptieoverleg Rapporteren doe je aan de vestigingsleider en zal tewerkgesteld worden op de receptie-afdeling Je zal verantwoordelijk en bevoegd zijn voor o.a. vastleggen en bespreken van opdrachten m.b.t. voertuigen, schades of mankementen vastleggen in een werkorder, werkplaatsopdrachten controleren, werkorders communiceren met de chef van de werkplaats, werkplanning dagelijks bespreken met de betrokken partijen, bij pech of strandingen de mogelijkheden bespreken met de klant, bewaken van klantafspraken, werkplaatsdoelstellingen en planning, ......

  • Aftersales medewerker (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, pionier in de automobielsector zijn we momenteel op zoek naar een After Sales Manager (m/v) voor hun vestiging in Sint-Truiden: U bent het lokaal aanspreekpunt van de sites m.b.t. alle naverkoopactiviteiten. Zowel voor de klanten als voor de medewerkers. U zet elke opportuniteit om in acties om de klantenbeleving, medewerkerstevredenheid en resultaten continu te verbeteren. Op basis van de vooropgestelde doelstellingen werkt u doelgerichte actieplannen uit. U initieert en implementeert deze acties. U volgt deze ook op van A tot Z en stuurt bij indien nodig. U bent verantwoordelijk voor het managen en coachen van het naverkoopsteam (20 medewerkers) in uw site. U geeft rechtstreeks leiding aan de ‘ Klantenadviseur’, ‘Magazijnbediende’, ‘Claimist / Facturist’ en ‘Werkplaatsverantwoordelijke’ van uw site . U begeleidt, stimuleert en coacht hen in alle facetten van de ‘Customer Journey’, systemen en processen. U bewaakt de dagelijkse bezetting van uw team (opleiding, verlofaanvragen, ...) Door zelf het juiste voorbeeld te tonen, zorgt u voor een goede teamspirit . U enthousiasmeert uw team aangaande veranderingsprocessen. U bent verantwoordelijk voor een transparante en gerichte informatiedoorstroming van het management naar uw team. U zorgt ervoor dat de cultuur van het bedrijf (missie, visie, waarden, rituelen,…) in uw site gekend is en dat uw teamleden deze ook begrijpen en zichtbaar omzetten in hun dagelijkse werking. Door een dagelijks overleg en nauwe samenwerking met de Sales Manager streeft u ernaar de site zo autonoom mogelijk te laten functioneren.

  • FLEXIBELE RECEPTIEMEDEWERKER (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De receptionisten in ons wellness centrum hebben een afwisselend en uitdagend takenpakket: Je staat in voor een enthousiast onthaal van onze klanten. Je bent het visitekaartje van onze firma. Je beantwoordt de telefoons. Je begeleidt de klanten en helpt hen bij hun keuze door hen professioneel te informeren over ons aanbod. Je verzorgt de reservaties en boekt allerlei behandelingen voor het schoonheidsinstituut. Als receptionist krijg je bovendien na een inwerkperiode een administratieve verantwoordelijkheid toegewezen.

  • Front desk medewerker vastgoedsector m/v (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vastgoed Groep te Oostende zoeken wij een klantvriendelijke, dynamische frontdesk medewerker. Je bent verantwoordelijk voor de receptie en het persoonlijk onthaal van onze klanten en leveranciers. U verzorgt op een uiterst professionele manier het eerste contact met klanten. Het beantwoorden van het telefoonverkeer, het beheren van alle agenda's vallen eveneens binnen uw takenpakket. Alsook bent u verantwoordelijk voor de actieve opvolging van de verhuurportefeuille. U bent een vriendelijk persoon, voornaam én zeer klantgericht Affiniteit met de vastgoedsector is een troef. Het courante Office pakket kent voor u geen geheimen! U houdt van punctueel werk en weet ook de vooropgestelde deadlines te respecteren U beschikt over goede organisatorische eigenschappen, werkt gestructureerd en bent een geboren teamplayer

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vorst-Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meise – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Allround technieker sprinklerinstallaties (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: AquaSecurity

    Type: Vaste Job

    Functie Als technieker op de dienst Service & Onderhoud begeef je je dagelijks bij de klant en voer je zelfstandig onderhoud, diagnoses en herstellingen uit op de sprinklerinstallaties. Afhankelijk van je kennis en interesses word je intern verder opgeleid voor het uitvoeren van meer gespecialiseerde opdrachten aan een sprinklerinstallatie zoals bijvoorbeeld onderhoud op de dieselmotoren, elektrische herstellingen, werken aan centrifugaalpompen, … Na verloop van tijd word je mee ingeschakeld in de permanentiedienst en zal je klanten buiten de normale werkuren bijstaan in geval van onverwachte storingen (± 2 weken per jaar) Je denkt samen met je collega’s op de buiten- en binnendienst mee over het verbeteren en uitbreiden van onze activiteiten aan brandbeveiligingsinstallaties

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Kuringen (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Zelfstandige activiteit

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Afwasser M/V (SCHELLEBELLE)

    Regio: SCHELLEBELLE

    Bedrijf: DRIEGHE - DE MULDER

    Type: Flexijob

    Voor onze brasserie 'de Plaetse' in Schellebelle, zijn wij op zoek naar een toffe nieuwe medewerker. Voor de afwas op vrijdagavond en zondag, in de drukkere periodes komt daar woensdag en donderdagavond bij. Zijn wij opzoek naar een medewerker die ordelijk en net hoog in het vaandel draagt. Iemand die zin heeft om in een toffe omgeving terecht te komen. Wij zoeken een flexijobber. Is afwassen jouw passie en wil je graag iets bijverdienen, aarzel niet en contacteer ons. Bekijk ook zeker even onze website www.deplaetse-schellebelle.be

Zoek naar antwoorden van GARAGE D.D.L. DE VALET in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE D.D.L. DE VALET in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE D.D.L. DE VALET. Laat een reactie achter voor GARAGE D.D.L. DE VALET. GARAGE D.D.L. DE VALET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE D.D.L. DE VALET. Leave a respond for GARAGE D.D.L. DE VALET. GARAGE D.D.L. DE VALET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE D.D.L. DE VALET op de google maps. Adres en contacten GARAGE D.D.L. DE VALET
Location of GARAGE D.D.L. DE VALET on the google maps. Address and contacts of GARAGE D.D.L. DE VALET

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE D.D.L. DE VALET GARAGE D.D.L. DE VALET: V.D.K. SPAARBANK | A.S. HOUYET | ADMINISTRATION COMMUNALE | HONORE BRUGGEMAN | Lindenboom (De)

Other related companies as GARAGE D.D.L. DE VALET: V.D.K. SPAARBANK | A.S. HOUYET | ADMINISTRATION COMMUNALE | HONORE BRUGGEMAN | Lindenboom (De)

GARAGE D.D.L. DE VALET is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE D.D.L. DE VALET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07618988037. Het bedrijf GARAGE D.D.L. DE VALET bevindt zich op het adres: RUE DE FL?MALLE 168; 4101; SERAING. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 755,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 459,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures. Lijst met producten zijn Marques de Voitures: Skoda..
De hoofdactiviteit van GARAGE D.D.L. DE VALET is Holding and Other Investment Offices, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE D.D.L. DE VALET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE D.D.L. DE VALET, openstaande posities, locatie van GARAGE D.D.L. DE VALET op de kaart.

GARAGE D.D.L. DE VALET is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE D.D.L. DE VALET, company assigned to the tax number BE07618988037. The company GARAGE D.D.L. DE VALET is located at the address: RUE DE FL?MALLE 168; 4101; SERAING. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 755,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 459,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures. List of products are Marques de Voitures: Skoda..
The main activity of GARAGE D.D.L. DE VALET is Holding and Other Investment Offices, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE D.D.L. DE VALET is not available. You also can look at reviews of GARAGE D.D.L. DE VALET, open positions, location of GARAGE D.D.L. DE VALET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE D.D.L. DE VALET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE D.D.L. DE VALET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE D.D.L. DE VALET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE D.D.L. DE VALET, employees, financial statistics.