ALFA ROMEO

Contactgegevens ALFA ROMEO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALFA ROMEO: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALFA ROMEO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE GEN?VE 175; 1140; EVERE, België

Telefoon (phone): 27026511 (+32-27026511) 27026511 (+32-27026511)

Fax (fax): +32 (19) 506-68-36 +32 (19) 506-68-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALFA ROMEO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALFA ROMEO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALFA ROMEO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALFA ROMEO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALFA ROMEO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALFA ROMEO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALFA ROMEO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALFA ROMEO
Products information ALFA ROMEO

BTW identificatienummer (tax): BE01256256103
Ondernemingsnummer: 1956909179
Hoofdstad (capital): 755,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 432,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Marques de Voitures: Alfa Romeo,Lancia.

Product categorie (product category): Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALFA ROMEO
(Get full report from official database of BE for ALFA ROMEO)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALFA ROMEO
Addition kinds of activities for ALFA ROMEO

326200. Vitreous China tafel en keukengerei | Vitreous china table and kitchenware
382104. Laboratorium meetapparatuur | Laboratory measuring apparatus
736301. Arbeidsbemiddelingsdiensten | Labor resource services
24219901. Box timmerhout | Box lumber
28730000. Stikstofmeststoffen | Nitrogenous fertilizers
32810100. Meubels, gesneden steen | Furniture, cut stone
37929903. Camping aanhangwagens en chassis | Camping trailers and chassis

Werken bij ALFA ROMEO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALFA ROMEO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALFA ROMEO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALFA ROMEO. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur sanitair (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ASAP Construct is op zoek naar getalenteerde sanitairmannen.

  • Huishoudhulp Wuustwezel (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Comforthome

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en mensen helpen? En zoek je werk in de omgeving van Wuustwezel ? Aarzel dan niet om bij ons te solliciteren!

  • SCHOONMAAK(ST)ER GRIMBERGEN DEELTIJDS (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: IRON - E

    Type: Dienstenchequebaan

    U zult instaan voor het poetsen bij particulieren zoals afstoffen en dweilen, ramen poetsen, huishoudelijke taken uitvoeren,...

  • Handige student herfstvakantie (ROESBRUGGE-HARINGE)

    Regio: ROESBRUGGE-HARINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Roesbrugge zoeken we naar een handige student. Deze klant zal een atelier inrichten en zoekt hierbij hulp. Je helpt bij het schilderen van de muren van het gebouw, plaatsen van rekken,...

  • JOBSTUDENTEN VERPLEEGKUNDE (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: BEUKENHOF

    Type: Studentenjob

    WZC Beukenhof (Heide Kalmthout) maakt deel uit van de groep Vulpia. Om onze verdere kwalitatieve dienstverlening te bestendigen, zijn wij op zoek naar studenten Verpleegkunde (in het bezit van het zorgkundig visum) voor weekend- en/of -avond- en/of nachtwerk. Jouw voornaamste taken: Coördinatie, organisatie en uitvoeren van de fysieke, psychische en sociale begeleiding van de bewoner, waarbij de eigenheid van de bewoner en zijn zelfredzaamheid centraal staan. Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. Begeleiding bij de maaltijden. Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. Eventueel, onder toezicht van verpleegkundige, toedienen van medicatie. Aandachtig luisteren naar alle (ook de "stille") bewoners om hun gewoonten, wensen en vragen te kennen. Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners.

  • Administratief bediende aankoop en magazijn (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een firma ruime regio Menen zoeken wij een administratief medewerker. Je wordt ingezet voor verschillende afdelingen. De taken zijn erg afwisselend, wat de job echt leuk maakt: - ondersteuning aan het onthaal: verdelen van scanners voor het magazijn, aanspreekpunt van leveranciers, ... - opvolgen bestellingen van A-Z - controle van inkomende goederen - je zorgt voor een goede communicatie met de magazijniers en winkelverantwoordelijken - ...

  • Shifttechniekers (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ALERIS ALUMINUM

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor het oplossen van technisch urgente storingen om zodoende een maximale machinebeschikbaarheid te bekomen. Verder zal je technische verbeteringen aanbrengen door het uitvoeren van preventieve taken zodanig dat het machinepark optimaal technisch in orde gebracht wordt waardoor productiviteit en kwaliteit gewaarborgd worden. Je staat in voor het opstarten, afzetten en het veilig schakelen van machines om zodoende het machinepark tijdig klaar te zetten voor de opstart van productie, om onnodig energieverbruik bij niet productieve machines te beperken en om te zorgen voor een veilige toestand voor de aanvang van werkzaamheden. Je zal ook eerstelijns onderhoud voor of op IT toepassingen verzorgen om ervoor te zorgen dat MES toepassingen optimaal functioneren.

  • Engineering Manager (Ervaren Stabiliteitsingenieur) regio Kempen (m/v) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Vaste Job

    P4P (People 4 Projects) zoekt in de regio Kempen een Engineering Manager (ervaren Stabiliteitsingenieur) (m/v). Functiebeschrijving: Als Engineering Manager (ervaren Stabiliteitsingenieur) ben je eindverantwoordelijk voor het functioneren van de studiedienst en de tekenkamer en voor de kwaliteit van het afgeleverde werk. Je stuurt de stabiliteitsingenieurs (5) en de tekenaars (7) aan en rapporteert rechtstreeks aan de technisch directeur. Jouw takenpakket: Je werkt nauw samen met de interne planning, projectleiding, werkvoorbereiding en calculatie en met de ondersteunende diensten. Je verzorgt de planning van de engineeringsafdeling en het tekenbureau. Je stuurt je medewerkers van de afdeling engineering en het tekenbureau aan, je motiveert en begeleid hen. Je fungeert voor de stabiliteitsstudies als specialist waar je collega’s raad kunnen komen vragen. Je begeleidt de medewerkers van ingehuurde tekenbureaus. Je staat in voor de betrouwbaarheid van gemaakte studies en tekeningen. Je onderhouden van contacten met klanten (via projectleiding). Je beheert de contacten met externe tekenbureaus. Je biedt ondersteuning aan medewerkers van de calculatie afdeling. Je wordt betrokken in de ontwerpfase en zoekt mee naar alternatieven bij het ontwerpen. Je adviseert de calculators en verkopers in verband met het opstellen van de offertes. Je adviseert de directie inzake investeringen. Je voert functionerings- en beoordelingsgesprekken met jouw medewerkers. Je verzorgt de registratie van niet-conformiteiten. Je staat in voor het aannemen van personeel in overleg met de personeelsdienst en de directie.

  • Warehouse Operator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TRANSPORT GHEYS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestigingen in Antwerpen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde warehouse operator. Je zou zowel tewerkgesteld worden in onze raffinaderij (rechteroever) als in de Antwerp Polymers Plant (linkeroever). Als warehouse operator heb jij een boeiende en afwisselende functie. Een greep uit jouw takenpakket: - Fysiek en administratief ontvangen, stockeren, beheren en uitgeven van goederen - Documenten ingeven in het relevante ERP-systeem (SAP Stripes of GEMS) - Bijkomende taken: administratie/hulp in de werkruimte - Zelfstandig uitvoeren van allerhande handelingen - ...

  • Logopedist(e) op zelfstandige basis (VLIERMAAL)

    Regio: VLIERMAAL

    Bedrijf: LOGOPEDIE & IT EJ

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor mijn zwangerschapsvervanging ben ik vanaf april 2019 op zoek naar een logopedist (e) die een 15-tal uren kan overnemen. Kandidaten die minder uren kunnen overnemen mogen zich ook melden.Indien interesse is er mogelijkheid tot een blijvende tewerkstelling nadien. De behandelingen gaan door in mijn praktijk te Vliermaal ( Kortessem) na de schooluren. De doelgroep zijn voornamelijk kinderen met taal- en leerproblemen.

  • WERKMAN E1-E3 (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Gemeentebestuur KOKSIJDE

    Type: Werfreserve

    Als werkman sta je in voor het onderhoud van het openbaar domein in de diverse technische uitvoerende diensten van het gemeentebestuur. Voor de volledige functiebeschrijving en meer info zie infobrochure op site van Gemeente Koksijde.

  • Hulp voor keuken - Weekend - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Gezocht : Hulp voor keuken - WEEKEND Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar extra keukenpersoneel. Je kan regelmatig werken op vrijdag, zaterdag en / of zondag. De uurregeling wordt aangepast volgens jouw beschikbaarheid! Takenpakket: Als keukenmedewerker zal je instaan voor volgende taken: · Ondersteuning bieden bij het bereiden, schikken en garneren van de gerechten. · De chef bijstaan bij het doorgeven tijdens de dienst. · Zorgen voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen. · Schoonmaken van werkinstrumenten en werkplaatsen. · Zorgen voor orde en netheid in de keuken.

Zoek naar antwoorden van ALFA ROMEO in sociale netwerken
Look for responds of ALFA ROMEO in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALFA ROMEO. Laat een reactie achter voor ALFA ROMEO. ALFA ROMEO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALFA ROMEO. Leave a respond for ALFA ROMEO. ALFA ROMEO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALFA ROMEO op de google maps. Adres en contacten ALFA ROMEO
Location of ALFA ROMEO on the google maps. Address and contacts of ALFA ROMEO

Andere gerelateerde bedrijven als come ALFA ROMEO ALFA ROMEO: VAN HASSELT R | Stand Mettewie | COIFFURE FLAIR | PATRICK DEBYSER | HET ECHT ANTWERPS PITTA/HAPJESHUIS

Other related companies as ALFA ROMEO: VAN HASSELT R | Stand Mettewie | COIFFURE FLAIR | PATRICK DEBYSER | HET ECHT ANTWERPS PITTA/HAPJESHUIS

ALFA ROMEO is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALFA ROMEO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01256256103. Het bedrijf ALFA ROMEO bevindt zich op het adres: RUE DE GEN?VE 175; 1140; EVERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 755,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 432,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures. Lijst met producten zijn Marques de Voitures: Alfa Romeo,Lancia..
De hoofdactiviteit van ALFA ROMEO is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALFA ROMEO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALFA ROMEO, openstaande posities, locatie van ALFA ROMEO op de kaart.

ALFA ROMEO is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALFA ROMEO, company assigned to the tax number BE01256256103. The company ALFA ROMEO is located at the address: RUE DE GEN?VE 175; 1140; EVERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 755,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 432,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures. List of products are Marques de Voitures: Alfa Romeo,Lancia..
The main activity of ALFA ROMEO is Justice, Public Order and Safety, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ALFA ROMEO is not available. You also can look at reviews of ALFA ROMEO, open positions, location of ALFA ROMEO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALFA ROMEO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALFA ROMEO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALFA ROMEO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALFA ROMEO, employees, financial statistics.