GARAGE SIMONET & FILS

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • GARAGE SIMONET & FILS
Private companiesSocial Services • GARAGE SIMONET & FILS

Contactgegevens GARAGE SIMONET & FILS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE SIMONET & FILS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE SIMONET & FILS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU CHAINIA 64; 5081; LA BRUYERE, België

Telefoon (phone): 81566330 (+32-81566330) 81566330 (+32-81566330)

Fax (fax): +32 (53) 514-25-77 +32 (53) 514-25-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE SIMONET & FILS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE SIMONET & FILS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE SIMONET & FILS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE SIMONET & FILS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE SIMONET & FILS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE SIMONET & FILS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE SIMONET & FILS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE SIMONET & FILS
Products information GARAGE SIMONET & FILS

BTW identificatienummer (tax): BE03351623535
Ondernemingsnummer: 9893707275
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 717,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Facilités: Magasin.. Types de Véhicules: Voitures.

Product categorie (product category): Véhicules automobiles. Cafés. Stations-service and carburants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE SIMONET & FILS
(Get full report from official database of BE for GARAGE SIMONET & FILS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE SIMONET & FILS
Addition kinds of activities for GARAGE SIMONET & FILS

35490101. Teken banken | Draw benches
35990302. Aangepaste machines | Custom machinery
37110106. Hearses (motorvoertuigen), assemblage van | Hearses (motor vehicles), assembly of
50320200. Pleistermaterialen | Plastering materials
50489903. Lenzen, oogheelkundig | Lenses, ophthalmic
76220201. Automotive radio reparatie | Automotive radio repair
87439903. PR en publiciteit | Public relations and publicity
91990000. Overheid, nec | General government, nec

Werken bij GARAGE SIMONET & FILS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE SIMONET & FILS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE SIMONET & FILS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE SIMONET & FILS. Looking for open vacancies in other companies

  • Facility medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Dagelijkse opvolging van inkomende mails van onze huurders. • Bestellingen van materiaal doorgeven aan de leveranciers. • Offertes aanvragen van toegewezen (kleine) projecten. • Opvolgen van de verschillende wettelijke keuringen, elektriciteit, valbeveiliging, liften ed. Bovendien bent u bereid te assisteren bij onderhoudswerken • Behouden van de goede staat in en rond de kantoorgebouwen en uitvoeren van kleine technische herstellingen op locatie en bijkantoren. • Uitvoeren van controles in de gebouwen en op de parking, met het oog op het eventuele herstellen van kleine defecten. • Uitvoeren van allerhande onderhoudswerken aan sanitair, electriciteit, schrijnwerkerij. • Mede uitvoering geven aan interne verhuizingen van de verschillende eigen bedrijven. • Algemene uitvoerende dagelijkse taken, drank en kopieerpapier aanvullen.

  • Planner productie m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tof productie bedrijf gelegen te Genk zijn wij op zoek naar een productie planner m/v. Je staat in voor o De dagelijkse productieorders en stemt deze af op het productieschema om ervoor te zorgen dat we de meest efficiënte productiecapaciteit kunnen realiseren. o bewaakt de MRP-vereisten op dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse basis om ervoor te zorgen dat producten op tijd aan klanten worden geleverd. o Opzetten, controleren en bewaken voorraadniveaus in overleg met supply chain o Neemt deel aan en stelt voorstellen op voor verbeteringsprojecten om ervoor te zorgen dat de meest geavanceerde technologieën kunnen worden toegepast met betrekking tot voorraad- en productiebeheer o Beheert de informatie en planningsgegevens in MRP / ERP om een nauwkeurig informatiesysteem te garanderen o Beheert de Material Master / BOM's (stuklijst) en routings

  • Inpakker dag Meer m/v (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Productiearbeider en op zoek verpakkingswerk? Wij zoeken productie arbeiders voor onze klant te Meer voor inpakwerk van alluminium profielen. U verpakt samen met een collega aluminiumprofielen en maakt het verpakkingsmateriaal klaar (Afhankelijk van het lotnummer wordt er een bepaalde manier van verpakken voorgeschreven bv. in karton, met een folie, stapelen op een pallet,... ). Je werkt in het productie-atelier.

  • IMPORTBEDIENDE MET KENNIS VAN DOUANEFORMALITEITEN (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt ervaring met douanedeclaratie Je bent sterk in het opvolgen van dossiers Je kan klanten adviseren in het Nederlands Frans en Engels Je bezit de ervaring om zelfstandig te kunnen werken Maandag en dinsdag zijn de drukste dagen op de import. Hier wordt dan ook een serieus tempo verwacht in het aantal dossiers.

  • Conventioneel draaier/frezer (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Alken gaan we op zoek naar een conventioneel draaier/frezer M/V Als conventioneel draaier/frezer sta je in voor de volgende taken: Conventioneel draaien en frezen aan elektromotoren, trilmotoren, reductoren, explosieve motoren, ventilatoren, pompen, ... Het vervangen van versleten of zwaar beschadigde onderdelen vb: lagers, tandwielen, dichtingen,.... Het monteren van deze onderdelen Het elektrisch nameten van de onderdelen

  • Ploegchef vaste nacht (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken iemand die openstaan voor een intense opleiding intern tot hij of zij het volledige proces en machinepark kent om daarna: als een coach en organisator de productie te kunnen begeleiden. operatoren kunnen opvolgen en ondersteunen nieuwe operatoren goed begeleiden en door middel van voorstellen bepaalde pannes te helpen oplossen. de taal van het management kan spreken en de taal van de werkvloer begrjipt. Doelstellingen van het management kunnen vertalen naar de werkvloer. duidelijke opdrachten kunnen geven en deze ook opvolgen/controleren.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student Bachelor bouwkunde - 1 dag per week (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een landmetersbureau zoeken we een student Bouw. Je ondersteunt de ingenieur door volgende taken te doen: plaatsbeschrijvingen opmaken algemeen administratief werk bureauwerk zoals tekeningen afwerken met autocad, verslagen opmaken, ... meetwerk (met GPS)

  • Calculator (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een hogere opleiding bouwkunde gevolgd of heb je al enkele jaren ervaring als calculator in een bouwonderneming? Dan kom jij zeker in aanmerking om als calculator aan de slag te gaan bij onze klant, een bouwbedrijf uit regio Beringen. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van kostprijsberekeningen in het kader van opmaak van offertes en aanbestedingsdossiers appartementen, industriële complexen, kantoorgebouwen, openbare werken, etc. Je verdiept je in lastenboeken, plannen en meetstaten en je controleert deze op hun volledigheid. Je staat in voor het opstellen van een kostprijsberekening rekening houdend met uitvoeringsmethoden en -termijn, werfinrichting en offertes en gevraagde gegevens. Je vraagt offertes op bij leveranciers en onderaannemers en controleert deze op de conformiteit met de lastenboeken. Je houdt hierbij rekening met de bestekken van studieburelen en openbare besturen en de wensen van de bouwheer. Je bent verantwoordelijk voor de samenstelling van de uiteindelijke offerte en de bijhorende documenten. Aan de hand van een professioneel calculatiepakket ondersteun je de salesafdeling technisch bij commerciële onderhandelingen.

  • Werkvoorbereider veelzijdige mechanische constructies regio Gent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als werkvoorbereider doe je de werkvoorbereiding samen en in opdracht van de klant, Je verzamelt alle data, plannen en schema's die noodzakelijk zijn voor een efficiënte en correcte uitvoering, Je maakt lastenboeken op, Je volgt de bestellingen van het materiaal op, Je kan offertes calculeren.

  • Metaalarbeider in daguren (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de voorbereidende metaalwerken: ponsen, boren, ontvetten .... Je leert alles ter plaatse aan, alle machines zijn conventioneel.

  • Docent / Auteur cursus 'Uitvaartverzorger' (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NHA Opleidingen

    Type: Zelfstandige activiteit

    U herwerkt de Nederlandse cursus 'Uitvaarverzorger' tot een Vlaamse variant. Deze Vlaamse versie dient aan te sluiten bij de Vlaams/Belgische regel- en wetgeving, tradities en gebruiken. Hierbij rekening houdend met het feit dat de lessen geschikt zijn voor afstandsonderwijs/e-learning. Deze werkzaamheden kunnen vanuit uw eigen woonplek worden gedaan. Het nadien corrigeren van huiswerk is wenselijk, maar geen verplichting.

Zoek naar antwoorden van GARAGE SIMONET & FILS in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE SIMONET & FILS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE SIMONET & FILS. Laat een reactie achter voor GARAGE SIMONET & FILS. GARAGE SIMONET & FILS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE SIMONET & FILS. Leave a respond for GARAGE SIMONET & FILS. GARAGE SIMONET & FILS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE SIMONET & FILS op de google maps. Adres en contacten GARAGE SIMONET & FILS
Location of GARAGE SIMONET & FILS on the google maps. Address and contacts of GARAGE SIMONET & FILS

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE SIMONET & FILS GARAGE SIMONET & FILS: Gyselinck O | CHR. BERNARD | MAZURE GUY | VLAAMSE WETENSCHAPPELIJKE HYPNOSEVERENIGING vzw | PC CONSULTING JANSSENS

Other related companies as GARAGE SIMONET & FILS: Gyselinck O | CHR. BERNARD | MAZURE GUY | VLAAMSE WETENSCHAPPELIJKE HYPNOSEVERENIGING vzw | PC CONSULTING JANSSENS

GARAGE SIMONET & FILS is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE SIMONET & FILS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03351623535. Het bedrijf GARAGE SIMONET & FILS bevindt zich op het adres: RUE DU CHAINIA 64; 5081; LA BRUYERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 717,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Véhicules automobiles. Cafés. Stations-service and carburants. Lijst met producten zijn Facilités: Magasin.. Types de Véhicules: Voitures..
De hoofdactiviteit van GARAGE SIMONET & FILS is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE SIMONET & FILS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE SIMONET & FILS, openstaande posities, locatie van GARAGE SIMONET & FILS op de kaart.

GARAGE SIMONET & FILS is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE SIMONET & FILS, company assigned to the tax number BE03351623535. The company GARAGE SIMONET & FILS is located at the address: RUE DU CHAINIA 64; 5081; LA BRUYERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 717,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Véhicules automobiles. Cafés. Stations-service and carburants. List of products are Facilités: Magasin.. Types de Véhicules: Voitures..
The main activity of GARAGE SIMONET & FILS is Social Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE SIMONET & FILS is not available. You also can look at reviews of GARAGE SIMONET & FILS, open positions, location of GARAGE SIMONET & FILS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE SIMONET & FILS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE SIMONET & FILS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE SIMONET & FILS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE SIMONET & FILS, employees, financial statistics.