Labis-Bouckaert NV

Contactgegevens Labis-Bouckaert NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Labis-Bouckaert NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Labis-Bouckaert NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gullegemsesteenweg 203-205 8501 Bissegem, België

Telefoon (phone): 56 (+32-56) 56 (+32-56)

Fax (fax): 56 (+32-56) 56 (+32-56)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Labis-Bouckaert NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Labis-Bouckaert NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Labis-Bouckaert NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Labis-Bouckaert NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Labis-Bouckaert NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Labis-Bouckaert NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Labis-Bouckaert NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Labis-Bouckaert NV
Products information Labis-Bouckaert NV

BTW identificatienummer (tax): BE03207702636
Ondernemingsnummer: 4076446533
Hoofdstad (capital): 565,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 575,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Baptismal, wedding and communion candles

Product categorie (product category): Baptismal, Wedding And Communion Candles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Labis-Bouckaert NV
(Get full report from official database of BE for Labis-Bouckaert NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Labis-Bouckaert NV
Addition kinds of activities for Labis-Bouckaert NV

783300. Inrijbewegende theaters | Drive-in motion picture theaters
14790400. Minerale mijnbouw van kunstmest | Fertilizer mineral mining
34239911. Engravers 'tools, hand | Engravers' tools, hand
35339902. Gasveldmachines en -apparatuur | Gas field machinery and equipment
35699905. Bridge of gate machines, hydraulisch | Bridge or gate machinery, hydraulic

Werken bij Labis-Bouckaert NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Labis-Bouckaert NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Labis-Bouckaert NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Labis-Bouckaert NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Master Data Administrator (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij nauwkeurig en stipt? Sta jij open voor een tijdelijke opdracht tot het einde van het jaar? Heb jij bovendien een technische affiniteit? Dan ontmoet ik jou graag! Voor een grote internationale speler in de chemische sector kijkt VIO uit naar een Master Data Administrator. Als Master Data Administrator bied je ondersteuning bij de ingave van master data in SAP.

  • QC Laborant Assistant - M/V - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Waregem zijn wij op zoek naar een laborant assistent. Takenpakket: Labo-analyses op de binnenkomende grondstoffen en eindproducten Je volgt nauwkeurig de voorziene procedures en werkinstructies op Je interpreteert en rapporteert de analyseresultaten Je verzorgt de administratie en volgt de leverancierscertificaten op Met een positief-kritische blik wil je processen steeds verder optimaliseren

  • Technisch operator/mecanicien (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Wetteren zijn we op zoek naar een technisch operator Het bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt producten met textieltechnologie voor markten zoals antistatisch en elektrisch geleidend textiel en hoge temperatuurbestendige toepassingen. Dankzij continue product- en procesbeheersing en -verbetering enerzijds en een zeer gedreven en flexibel team anderzijds is het bedrijf wereldwijd marktleider in elk van deze niches. Jouw rol: Deze functie betreft een technische operator bij het extruderen van metaalvezel gebaseerde kabels. Extrusie is een proces waarbij een polymere deklaag omheen een kabel gelegd wordt door middel van een extrusieproces. Jouw taken zijn onder meer: Beheersing werking proces: opstart, grondstofselectie en opzetten, opvolging verloop, procesparameters registreren, finaal product afhalen, identificatie en administratie op pc. Ombouwen van de machine bij productwijziging: veranderen van kunststof of type kabel. Oplossen van productiestoring Proces- & programmawijzigingen doorvoeren/opstellen bij nieuwe producten. Preventief en curatief onderhoud van machineonderdelen, kritische onderdelen beheren. Voorstellen formuleren ter verbetering van het proces en product. Opleidingen verzorgen.

  • Onderhoudstechnieker Elektromechanica regio Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het uitvoeren van allerlei industriële onderhoudswerken op mechanische en elektrisch gebied bij onze klanten ter plaatse. Je staat in voor de goede werking van het mechanische en elektrische gedeelte van werktuigen installaties en traditioneel of geautomatiseerd productiemateriaal. Hoofdzaak is dat je zowel mechanisch als elektrisch even sterk bent.

  • Renovatie Arbeider (m/v) (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Nieuwerkerken zijn we op zoek naar en all-round renovatie arbeider.  Renovatieprojecten voor zowel particulieren als bedrijven  Je voert volledige projecten uit van a tot z Grondwerken, funderingswerken, metselwerken, bekistingen, schilderen, dakwerken, betegelen,.. 

  • Strijk(st)er te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TRIXXO HOME GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een strijk(st)er voor het strijkatelier te Gent. Taken zijn: strijken, plooien en balie.

  • Assistant Project Engineer HVAC-SAN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TECHNICAL & ENVIRONMENTAL

    Type: Vaste Job

    Voor de Divisie Arch&Teco Engineering (Gent) zijn wij op zoek naar een Assistant Project Engineer HVAC/SAN. Jouw functie * Je bent mede verantwoordelijk voor de uitwerking en integratie van de technische installaties in bouwkundige projecten van diverse aard, zoals kantoren, zorgcentra, ziekenhuizen, hotels, residentiële gebouwen, openbare gebouwen, scholen, … * Binnen deze context vervul je een ondersteunende rol in het technisch ontwerp, als lid van het ontwerpteam. * Je specifieke takenpakket omvat o.a. : o Conceptuitwerking van de installaties HVAC/SAN, in overleg met de collega-ingenieur(s). o Ontwerp en berekening van de installaties HVAC (verwarming, koeling, ventilatie, …)/SAN (toe- en afvoersystemen, waterbehandeling, pompgroepen, …). o Adviseren en/of assisteren van de CAD-tekenaars voor de uitwerking van de plannen en schema’s. o Bijstand bij de opmaak van de aanbestedingsdocumenten, zoals bestekken, meetstaten, … o Deelnemen aan interne/externe meetings voor overleg met de verschillende disciplines met het oog op een gecoördineerd eindresultaat. o Bijstand bij de werfopvolging en rapportering i.v.m. de vordering van de werken tijdens uitvoeringsfase. * In nauw overleg met de Project Engineer of Managing Engineer, sta je in voor de naleving van de vooropgestelde planning en budgetten van jouw projecten. * Je staat open voor blijvende individuele ontwikkeling en draagt via kennisdeling bij tot de verhoging van de expertise, het innovatievermogen en het kwaliteitsimago van Arch&Teco Engineering.

  • PLC Engineer (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IBA ENGINEERING

    Type: Vaste Job

    Je ontwerp een PLC besturingsprogramma voor een industriële installatie. Het programma moet worden opgebouwd volgens de richtlijnen van de klant. Na het design, wordt het programma in bedrijf genomen. Dit begint met een I/O test, dan manuele bewegingen en vervolgens een automatische afloop.

  • 1ste Verkoopmedewerker Bon'Ap Ninove 38 uur (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Heb je ervaring als verkoopster en ben je klaar voor de volgende stap? Een 1ste verkoopmedewerker bij Bon'Ap is verantwoordelijk voor volgende taken: Meewerken in het filiaal: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,… Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Ondersteunen leidinggevende: Je staat jouw gerant regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • Elektromecanicien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je bent mee verantwoordelijk voor het elektrisch onderhoud van het machinepark in de weverij. Je voert storingsanalyses uit op de lijnen en herstelt de machines bij pannes. Je denkt mee over de optimalisatie van de machines.

  • Satellit - Functional Analyst / Product Owner (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For our Customer, we are looking for a Functional Analyst & Product Owner.     Your role You'll be the single point of contact for marketing and country managers You will be responsible of: understanding business needs improving, challenging and prioritizing their requests translating them into functional specifications transform them together with Architect in technical specifications having a great & Agile collaboration with developers to secure an optimal delivery (optimal business value & efficient IT work) following-up the developments and giving regular feedback on the evolution and results within IT and to the business teams You will help the IT team to maintain an overall project pipeline with business value & impact at heart.   Your profle You are pragmatic and analytical You have experience working in challenging projects, and - not only doesn't it scare you - but you actually gain energy from it ! You have experience working in an Agile organization You are able to translate business needs into clear functional specifications You embrace new technologies and have great online experience You have at least 3 years relevant working experience as product owner Relevant e-Commerce or mobile experience is a clear plus You speak fluent English, as well as Dutch and/or French   Your skills Solution oriented Team player Service oriented Flexible and autonomous Open minded Good business sense Lots of drive

  • Busbegeleid(st)er (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: GO! MPI POTTELBERG KORTRIJK

    Type: Werfreserve

    Begeleider van busvervoer leerlingen buitengewoon onderwijs ('s morgens en 's avonds en op woensdagmiddag)

Zoek naar antwoorden van Labis-Bouckaert NV in sociale netwerken
Look for responds of Labis-Bouckaert NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Labis-Bouckaert NV. Laat een reactie achter voor Labis-Bouckaert NV. Labis-Bouckaert NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Labis-Bouckaert NV. Leave a respond for Labis-Bouckaert NV. Labis-Bouckaert NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Labis-Bouckaert NV op de google maps. Adres en contacten Labis-Bouckaert NV
Location of Labis-Bouckaert NV on the google maps. Address and contacts of Labis-Bouckaert NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Labis-Bouckaert NV Labis-Bouckaert NV: Sani-Centrale BVBA | Sint Martinus Azijnfabriek NV | GUIDO VANDUFFEL | Euralia | WEB-DIGGERS

Other related companies as Labis-Bouckaert NV: Sani-Centrale BVBA | Sint Martinus Azijnfabriek NV | GUIDO VANDUFFEL | Euralia | WEB-DIGGERS

Labis-Bouckaert NV is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Labis-Bouckaert NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03207702636. Het bedrijf Labis-Bouckaert NV bevindt zich op het adres: Gullegemsesteenweg 203-205 8501 Bissegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 565,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 575,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Baptismal, Wedding And Communion Candles. Lijst met producten zijn Baptismal, wedding and communion candles.
De hoofdactiviteit van Labis-Bouckaert NV is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Labis-Bouckaert NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Labis-Bouckaert NV, openstaande posities, locatie van Labis-Bouckaert NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Labis-Bouckaert NV is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Labis-Bouckaert NV, company assigned to the tax number BE03207702636. The company Labis-Bouckaert NV is located at the address: Gullegemsesteenweg 203-205 8501 Bissegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 565,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 575,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Baptismal, Wedding And Communion Candles. List of products are Baptismal, wedding and communion candles.
The main activity of Labis-Bouckaert NV is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Labis-Bouckaert NV is not available. You also can look at reviews of Labis-Bouckaert NV, open positions, location of Labis-Bouckaert NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Labis-Bouckaert NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Labis-Bouckaert NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Labis-Bouckaert NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Labis-Bouckaert NV, employees, financial statistics.