PEUGEOT-TALBOT

Contactgegevens PEUGEOT-TALBOT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PEUGEOT-TALBOT: address, phone, fax, email, website, opening hours

PEUGEOT-TALBOT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORTRIJKSESTEENWEG 287; 8530; HARELBEKE, België

Telefoon (phone): 56714455 (+32-56714455) 56714455 (+32-56714455)

Fax (fax): +32 (2) 623-72-30 +32 (2) 623-72-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PEUGEOT-TALBOT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PEUGEOT-TALBOT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PEUGEOT-TALBOT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PEUGEOT-TALBOT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PEUGEOT-TALBOT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PEUGEOT-TALBOT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PEUGEOT-TALBOT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PEUGEOT-TALBOT
Products information PEUGEOT-TALBOT

BTW identificatienummer (tax): BE07450073242
Ondernemingsnummer: 8571502685
Hoofdstad (capital): 681,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 848,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Marques de Voitures: Peugeot.

Product categorie (product category): Véhicules automobiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PEUGEOT-TALBOT
(Get full report from official database of BE for PEUGEOT-TALBOT)

Aanvulling soorten activiteiten voor PEUGEOT-TALBOT
Addition kinds of activities for PEUGEOT-TALBOT

075200. Dierspecialiteiten | Animal specialty services
20649909. Halvah (snoep) | Halvah (candy)
22989900. Cordage en touw, no | Cordage and twine, nec
24110000. logging | Logging
37110101. Ambulances (motorvoertuigen), assemblage van | Ambulances (motor vehicles), assembly of
42120302. Houthandel, lokaal | Timber trucking, local
51699906. explosieven | Explosives
64110301. Verzekeringsagenten, nec | Insurance agents, nec

Werken bij PEUGEOT-TALBOT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PEUGEOT-TALBOT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PEUGEOT-TALBOT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PEUGEOT-TALBOT. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal tewerkgesteld worden als magazijnier in de namiddagploeg. Je staat in voor het inladen van de vrachtwagens.

  • HR Consultants m/v (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Job Talent is de laatste jaren explosief gegroeid, daarom zijn wij op zoek naar een even dynamische HR Consultant. Wil jij mee jouw schouders onder ons bedrijf zetten en zo Job Talent naar een hoger niveau tillen? Actief op zoek gaan naar de perfecte match tussen kandidaat en klant is één van je belangrijkste taken. Eerst leg je hen telefonisch op de rooster, om hen daarna op een verkennend gesprek uit te nodigen. Zit er iemand met de juiste capaciteiten voor je neus, dan is het aan jou om ook de klant te overtuigen van zijn of haar kwaliteiten. Zo word je een cruciale schakel in het HR-proces van de klant! Je bent een administratieve duizendpoot die ervoor zorgt dat taken zoals contractopmaak, sociale documenten, inschrijvingen, loonsverwerking, ... tip top in orde zijn! Oftewel: variatie en communicatie zijn de keywords in deze functie!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Roeselare 13 u 1 gezin , combineren mogelijk (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht bij een gezin die in het stad woont ,de uren zijn telkens van 16:30-19:00 & de vrijdag van 15:00-19:00 woensdag ben je vrij. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Zedelgem/Veldegem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Damme-Sijsele-Moerkerke (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Student Grand café (Zaterdagwerk) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HGC - HANOS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en klantvriendelijke Medewerker voor in het Grand Café of onze Personeelskantine. Je werkzaamheden bestaan onder meer uit het opnemen van de bestelling van de klant, het klaarmaken of voorbereiden van de bestelling in de keuken en vervolgens het bedienen van de klant. Het uitdenken van week specials, deze uitwerken en calculeren, bestellingen verzorgen, verwerken van aangekochte goederen volgen fifo systeem. Ook ben je verantwoordelijk voor overige werkzaamheden, handhaving HACCP, het opruimen en schoonhouden van het grand café en verzorg je de afwas. Je bent elke zaterdag vrij om te werken!

  • Technisch bediende Naverkoop Koeltechnieken (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Je neemt het beheer van hun naverkoopdienst op zich. Dit omvat: Preventief onderhoud Curatief onderhoud De regiebonnen verwerken De retours behandelen De logboeken en as-built dossiers (= grotere werven) opmaken Projectleiders ondersteunen ERP systeem helpen integreren Gereedschap van je medewerkers beheren.

  • Solution Architect (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Katoen Natie

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het Warehouse Management System (WMS) team verantwoordelijk voor alle IT projecten binnen de business unit. De projecten situeren zich binnen volgende domeinen: WMS, TMS, douane, automatisatie, EDI, rapportering en HR. Je evalueert en valideert bedrijfsprocessen welke werden ontworpen door process owners en business analisten Je ontwerpt de functionele analyse (BPMN en UML) vertrekkende vanuit de noden van de business en de bedrijfsprocessen Je valideert de technische oplossing die werd ontworpen door het ontwikkelingsteam Je overschouwt het ontwikkelingsproces en communiceert rechtstreeks met de software ontwikkelaars Je organiseert en coördineert de integratie testen met interne departementen en externe leverancier

  • VOORGANGER TIJDENS AFSCHEIDSVIERING (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: PUES

    Type: Vaste Job

    U staat in als voorganger om samen met de nabestaanden een plechtigheid voor te bereiden. U heeft een luisterend oor en komt door dialoog met de nabestaanden tot een toespraak. U begeleidt de familie in hun keuze van teksten en muziek voor de viering. Ook foto’s die de familie verzameld heeft, kan je in een powerpointpresentatie verwerken. We vernemen regelmatig van de nabestaanden dat zowel deze voorbereiding als eigenlijke plechtigheid een groot deel uitmaakt van de rouwverwerking. U neemt bijgevolg uw opdracht ernstig.

  • Begeleider in de kinderopvang (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: GROEPSOPVANG FLO & KO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als begeleider in een zelfstandige groepsopvang. Je kan zelfstandig en nauwgezet werken. Je staat in voor verzorging van kinderen van 0 - 3 jaar, begeleiden van activiteiten, bereiden van de maaltijden, onderhoud van de leefruimtes, dit samen met het hele team. Je bent vlot in communicatie met ouders en collega's.

  • Schoonmaak - Housekeeping (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als lid van ons gemotiveerde houskeeping team ben je mede verantwoordelijk voor het dagelijkse zuiver maken van onze hotelkamers en algemene ruimte's. - Schoonmaken kamers (vervangen linnengoed, afstoffen, stofzuigen, ...) - Schoonmaken Algemene ruimte's hotel -------------------------------------------------------------------------------------------------------- As a member of there housekeeping team, you'll be responsible for day cleaning of our guest rooms, public areas and assisting in the hotel laundry. Main duties: - Changing sheets - Vacuuming floors - Removing dust, swiping surfaces - Replacing used towels and changing toiletries such as soap and shampoos It's possible that you will do additional cleaning tasks in other parts of the Hotel. (hallways, lobbies, lounges, restrooms, corridors, elevators and stairways).

Zoek naar antwoorden van PEUGEOT-TALBOT in sociale netwerken
Look for responds of PEUGEOT-TALBOT in social networks

Lees alle opmerkingen voor PEUGEOT-TALBOT. Laat een reactie achter voor PEUGEOT-TALBOT. PEUGEOT-TALBOT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PEUGEOT-TALBOT. Leave a respond for PEUGEOT-TALBOT. PEUGEOT-TALBOT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PEUGEOT-TALBOT op de google maps. Adres en contacten PEUGEOT-TALBOT
Location of PEUGEOT-TALBOT on the google maps. Address and contacts of PEUGEOT-TALBOT

Andere gerelateerde bedrijven als come PEUGEOT-TALBOT PEUGEOT-TALBOT: De Raedt-Gommeren gcv NV | CDR-CRD SPRL | VERMEULEN EN CIE | Mobile & Co | ALLTOPO

Other related companies as PEUGEOT-TALBOT: De Raedt-Gommeren gcv NV | CDR-CRD SPRL | VERMEULEN EN CIE | Mobile & Co | ALLTOPO

PEUGEOT-TALBOT is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PEUGEOT-TALBOT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07450073242. Het bedrijf PEUGEOT-TALBOT bevindt zich op het adres: KORTRIJKSESTEENWEG 287; 8530; HARELBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 681,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 848,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Véhicules automobiles. Lijst met producten zijn Marques de Voitures: Peugeot..
De hoofdactiviteit van PEUGEOT-TALBOT is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PEUGEOT-TALBOT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PEUGEOT-TALBOT, openstaande posities, locatie van PEUGEOT-TALBOT op de kaart.

PEUGEOT-TALBOT is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is PEUGEOT-TALBOT, company assigned to the tax number BE07450073242. The company PEUGEOT-TALBOT is located at the address: KORTRIJKSESTEENWEG 287; 8530; HARELBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 681,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 848,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Véhicules automobiles. List of products are Marques de Voitures: Peugeot..
The main activity of PEUGEOT-TALBOT is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PEUGEOT-TALBOT is not available. You also can look at reviews of PEUGEOT-TALBOT, open positions, location of PEUGEOT-TALBOT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PEUGEOT-TALBOT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PEUGEOT-TALBOT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PEUGEOT-TALBOT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PEUGEOT-TALBOT, employees, financial statistics.