P. DE WILDE

Contactgegevens P. DE WILDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data P. DE WILDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

P. DE WILDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RIJKSWEG 115BA; 9870; ZULTE, België

Telefoon (phone): 93861710 (+32-93861710) 93861710 (+32-93861710)

Fax (fax): +32 (9) 181-68-23 +32 (9) 181-68-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) P. DE WILDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "P. DE WILDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "P. DE WILDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van P. DE WILDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen P. DE WILDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of P. DE WILDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees P. DE WILDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti P. DE WILDE
Products information P. DE WILDE

BTW identificatienummer (tax): BE07036987304
Ondernemingsnummer: 9599822998
Hoofdstad (capital): 862,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 824,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Types de Véhicules: Voitures.

Product categorie (product category): Véhicules automobiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor P. DE WILDE
(Get full report from official database of BE for P. DE WILDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor P. DE WILDE
Addition kinds of activities for P. DE WILDE

072103. Gewasbeschermende diensten | Crop protecting services
327200. Betonproducten, nec | Concrete products, nec
20230210. Verdampte wei | Evaporated whey
24499902. Containers, multiplex en fineerhout | Containers, plywood and veneer wood
34480108. Zonnekamers, geprefabriceerde metalen | Sunrooms, prefabricated metal
34790212. Japanering van metaal | Japanning of metal
34930102. Helische veren, warm wond: spoorweguitrusting, etc. | Helical springs, hot wound: railroad equip., etc.
38250101. Generator en generator testers | Alternator and generator testers
39519905. Meter pennen | Meter pens
59620101. Snoepgoed- en snackwinkels | Candy and snack food vending machines

Werken bij P. DE WILDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in P. DE WILDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor P. DE WILDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for P. DE WILDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker/inpakster (WEELDE)

    Regio: WEELDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Weelde, zijn wij op zoek naar inpakkers. Je zal instaan voor het manueel inpakken van ambachtelijke ijsproducten/desserts.

  • Chauffeur C te Brugge - afwisselend takenpakket (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een afvalverwerkend bedrijf regio Brugge is op zoek naar een extra chauffeur C. Je rijdt steeds met vaste vrachtwagen en krijgt verschillende ophaalrondes. Daarnaast ben je ook een vaste 'vlinder' om op andere diensten in te springen (glasbollen ophalen, huis aan huis, rolcontainers..) Deze job heeft dus een zeer variërend takenpakket! Dit is een voltijdse job in dagdienst. Je krijgt een vast contract aangeboden na positieve interim-periode.

  • Carrossier (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het richtwerk van zelfdragend koetswerk zoals chassis, voortfronten en dergelijke. Ook het mastiqueren van uitgebluste onderdelen, spot en panel repairs uitvoeren behoort tot je takenpakket. Als voorbereider schuur je, en plak je onderdelen van voertuigen af. Het uitblutsen van onderdelen, het vervangen van panelen en onderdelen en het aanpassen van nieuwe onderdelen behoren tot je taken.

  • Stikker/Stoffeerder te Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Stikker/stoffeerder te Boom ben je dagelijks bezig met het produceren van meubels en zien jouw dagelijkse taken er als volgt uit: Je stoffeert stoelen aan de hand van een stoffeermachine. Je knipt de stoffen met de nodige mallen en patronen. Je stikt en lijmt de stoffen op een zorgvuldige manier. Je levert nauwkeurig en kwalitatief werk. Je rolt de stoffen uit en je tekent de juiste maten af.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Bouwel (BOUWEL)

    Regio: BOUWEL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals, Grobbendonk, Bevel, Bouwel Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Nieuwrode. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: TRIXXO HOME KASTERLEE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je voert huishoudelijke taken uit bij mensen thuis in het systeem van de dienstencheques. Je zal voornamelijk als schoonmaker ingeschakeld worden maar af en toe wordt er ook gevraagd om te strijken.

  • Huishoudhulp (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Neerpelt

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, strijken of boodschappen doen, doe je met een glimlach? Dan is een job als huishoudhulp iets voor jou! Voor verschillende particulieren zijn wij op zoek naar een huishoudhulp die zelfstandig alle huishoudelijke taken tot een goed einde kan brengen. Wekelijks terugkerende taken zijn: - vloeren schoonmaken - meubilair afstoffen - ramen lappen - strijken - ... Regio: - Neerpelt - Overpelt - Hamont-Achel - Hechtel-Eksel - Kaulille

  • Civiele Expert (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Beschik je over een Master diploma Bouwkunde? Heb je interesse in werfopvolging in de chemie? Ben je veiligheidsbewust en kan je de nodige maatregelen hiertoe nemen? Je zorgt in hoofdzaak voor de dagelijkse werfopvolging van de bouwkundige werken voornamelijk beton-, staal en wegeniswerken en betonherstellingen,.. Je zorgt ervoor dat tijdens de voorbereiding maar ook tijdens en de uitvoering deze veilig, kwalitatief en efficiënt verlopen. Je stelt en volgt de planning op en stuurt bij om afspraken qua timing te halen. Je werkt oplossingen uit voor bouwkundige vragen van de interne klanten en werkt deze vaktechnisch uit voor zowel projecten als onderhoudsjobs. Je zorgt voor een vlotte communicatie met de interne klanten tijdens de ontwerpfase en met de aannemers tijdens de uitvoeringsfase. Je doet de finale kostencontrole op het uitgevoerde werk en houdt de bouwkundige tekeningen ‘up to date’. Je stelt prijsbegrotingen op voor de bouwkundige projecten en onderhoudsjobs. Je stelt (in mindere mate) lastenboeken op voor kleine civiele werken zoals staalwerken, betonwerken, betonherstellingen, … Je controleert (in mindere mate) de ontwerp- en uitvoeringstekeningen van staalconstructies en betonfunderingen voor de grotere bouwkundige werken die door een externe studiebureau werden opgesteld.

  • Verantwoordelijke nachtploeg (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Vaste Job

    Je werkt gedurende 4 nachten per week, van maandag- tem donderdagnacht. Jouw hoofdtaak omvat de verantwoordelijkheid te nemen voor het goed organiseren van het laden van de vrachtwagens. Hierbij neem je de leiding over een ploeg van 4 tot 8 mensen.  Bedrijfsprofiel: Onze klant, een gevestigd bedrijf regio Zonnebeke, is op zoek naar een verantwoordelijke voor de nachtploeg

  • Monteur-lasser luchtkanalen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als monteur-lasser HVAC ben je mede verantwoordelijk voor het samenbouwen van een HVAC-installatie. Dit houdt, onder meer, in: • Het plaatsen en aansluiten van koelmachines, luchtbehandelingskasten, ketels,… • Het plaatsen en aansluiten van eind-units zoals ventilo's, radiatoren, roosters, koelplafonds,… • Het monteren van leidingsnetwerken met alle toebehoren, zowel in staal als kunststof, gebruikmakende van allerlei verbindingstechnieken zoals: Tig-lassen, flensverbindingen, erskoppelingen, schroefverbindingen, knelfittings, lijmverbindingen,… • Het monteren van luchtkanalennetwerken met alle toebehoren, zoals brandkleppen, flexibels, roosters, ontspandozen. Deze werkzaamheden dienen op een werf te gebeuren, aan de hand van uitvoeringstekeningen, schema's, technische fiches enz. en onder de leiding van een ervaren Site Manager. Alle nodige middelen om dit op een efficiënte en veilige manier tot een goed einde te brengen, worden U ter beschikking gesteld.

  • bakkershulp (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RUBEN COOLS

    Type: Flexijob

    Flexijob bakkerij voor het weekend ed. Geen nachtwerk. Geen ervaring vereist. Wel leergierig zijn en intresse voor het product.

Zoek naar antwoorden van P. DE WILDE in sociale netwerken
Look for responds of P. DE WILDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor P. DE WILDE. Laat een reactie achter voor P. DE WILDE. P. DE WILDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for P. DE WILDE. Leave a respond for P. DE WILDE. P. DE WILDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie P. DE WILDE op de google maps. Adres en contacten P. DE WILDE
Location of P. DE WILDE on the google maps. Address and contacts of P. DE WILDE

Andere gerelateerde bedrijven als come P. DE WILDE P. DE WILDE: FORTIS | Industries de Bois Vielsalm S.A. | CHRISTINE FLEURQUIN | WIELERCLUB OPKOMENDE MACHT WAANRODE | BUVE-GROSSIELS

Other related companies as P. DE WILDE: FORTIS | Industries de Bois Vielsalm S.A. | CHRISTINE FLEURQUIN | WIELERCLUB OPKOMENDE MACHT WAANRODE | BUVE-GROSSIELS

P. DE WILDE is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is P. DE WILDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07036987304. Het bedrijf P. DE WILDE bevindt zich op het adres: RIJKSWEG 115BA; 9870; ZULTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 862,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 824,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Véhicules automobiles. Lijst met producten zijn Types de Véhicules: Voitures..
De hoofdactiviteit van P. DE WILDE is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van P. DE WILDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van P. DE WILDE, openstaande posities, locatie van P. DE WILDE op de kaart.

P. DE WILDE is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is P. DE WILDE, company assigned to the tax number BE07036987304. The company P. DE WILDE is located at the address: RIJKSWEG 115BA; 9870; ZULTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 862,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 824,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Véhicules automobiles. List of products are Types de Véhicules: Voitures..
The main activity of P. DE WILDE is Insurance Carriers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of P. DE WILDE is not available. You also can look at reviews of P. DE WILDE, open positions, location of P. DE WILDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over P. DE WILDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf P. DE WILDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about P. DE WILDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company P. DE WILDE, employees, financial statistics.