GARAGE-CARROSSERIE VLASSENBROECK

Contactgegevens GARAGE-CARROSSERIE VLASSENBROECK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE-CARROSSERIE VLASSENBROECK: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE-CARROSSERIE VLASSENBROECK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AUG. DEMAEGHTLAAN 118; 1500; HALLE, België

Telefoon (phone): 23566482 (+32-23566482) 23566482 (+32-23566482)

Fax (fax): +32 (50) 884-30-36 +32 (50) 884-30-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE-CARROSSERIE VLASSENBROECK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE-CARROSSERIE VLASSENBROECK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE-CARROSSERIE VLASSENBROECK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE-CARROSSERIE VLASSENBROECK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE-CARROSSERIE VLASSENBROECK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE-CARROSSERIE VLASSENBROECK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE-CARROSSERIE VLASSENBROECK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE-CARROSSERIE VLASSENBROECK
Products information GARAGE-CARROSSERIE VLASSENBROECK

BTW identificatienummer (tax): BE07494567871
Ondernemingsnummer: 7862335205
Hoofdstad (capital): 165,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 703,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Marques de Voitures: Peugeot.

Product categorie (product category): Véhicules automobiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE-CARROSSERIE VLASSENBROECK
(Get full report from official database of BE for GARAGE-CARROSSERIE VLASSENBROECK)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE-CARROSSERIE VLASSENBROECK
Addition kinds of activities for GARAGE-CARROSSERIE VLASSENBROECK

3296. Minerale wol | Mineral wool
35310200. Marine gerelateerde apparatuur | Marine related equipment
36690206. Verkeerssignalen, elektrisch | Traffic signals, electric
36990000. Elektrische apparatuur en benodigdheden, niet inbegrepen | Electrical equipment and supplies, nec
50850101. Vaten, nieuw of gereviseerd | Barrels, new or reconditioned
51910204. Stro | Straw

Werken bij GARAGE-CARROSSERIE VLASSENBROECK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE-CARROSSERIE VLASSENBROECK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE-CARROSSERIE VLASSENBROECK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE-CARROSSERIE VLASSENBROECK. Looking for open vacancies in other companies

  • Bulkbelader (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat vooral uit het laden en lossen van silo's of containers. Alvorens je start met het laden, controleer je de bulk of container. Daarnaast werk je met big bags die je moet lossen in de bulk of container. De eerste weken van je tewerkstelling krijg je iemand toegewezen die je wegwijs zal maken in de job. Daarnaast wordt verwacht dat je ordelijk, stipt en flexibel qua uren bent. Je kan in 2 ploegen werken. Tijdens drukke periodes kan gevraagd worden om een nachtshift te werken. Verder biedt het bedrijf de mogelijkheid om aan de slag te gaan met optie vast na een positieve proefperiode.

  • Magazijnmedewerker Dagwerk (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingezet in de frigo afdeling(geen diepvries) waarbij je de goederen aanvult en klaar zet voor bestelling.

  • Operator (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Kortrijk is op zoek naar een pers operator voor een bedrijf in Izegem. Wat zijn jouw taken? - Je bent verantwoordelijk voor de semi-automatische persinstallatie. - Je zorgt ervoor dat de pers continue werkt en kwalitatieve producten aflevert door middel van zowel visuele controle als manuele handelingen. - Je zorgt naast het proper houden van de werkomgeving er ook voor in dat de storingen aan de pers (in eerste lijn) zelfstandig opgelost kunnen worden. - Je kijkt kritisch waar het productieproces kan bijgestuurd en verbeterd worden. - Daarnaast verricht je ook magazijnwerk.

  • Sprinklermonteur (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Kortessem (regio Hasselt) zijn we op zoek naar een sprinklermonteur

  • Carrosserie medewerker (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Q Jobs Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de regio van Bree zijn we op zoek naar een medewerker voor in de carrosserie afdeling. Je zal hoofdzakelijk helpen met het afbouwen, schuren, polieren, opbouwen,... Indien je ook ervaring hebt met het vervangen van remblokken, banden wisselen en lampen vervangen is dit zeker een plus!

  • Dakwerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature dakwerker krijg je heel wat taken toegewezen. Hieronder vind je een greep uit het pakket: je voert totaalrenovaties uit van A tot Z; je werkt voornamelijk bij particulieren thuis; je plaatst zelf de stelling; je voert afbraakwerken uit aan bestaande daken; je plaats voornamelijk platte daken; je staat er voor open ook renovatiewerken aan hellende daken uit te voeren; je zorgt dat de werf altijd netjes en proper achter blijft; je staat klanten vriendelijk te woord; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van sanitair; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van verwarming; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van elektriciteit; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van vloer- en tegelwerken.

  • Store manager (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als store manager begint je avontuur met: de eindverantwoordelijke voor je store je staat in voor de realisatie van onze ondernemingsmissie. Je neemt hierin het voortouw en je hebt een voorbeeldfunctie Als teamleider ben je verantwoordelijk voor een efficiënte werkplanning en werkorganisatie ( uurrooster interne communicatie...). Je coacht en motiveert voortdurend je medewerkers om bij het adviseren van klanten hun gespecialiseerde kennis en ervaring op een inspirerende manier over te brengen. Je ondersteunt je medewerkers zodat ze hun competenties ( kennis vaardigheden...) optimaal ontwikkelen en versterken. Samen met je team bied je de klanten een aantrekkelijke winkelomgeving waar een persoonlijke en unieke klantenservice centraal staat. Aandacht voor rendement en efficiëntie vind je vanzelfsprekend. Je volgt dan ook nauwgezet de resultaten op en stuurt dagelijks bij waar nodig. Je rapporteert rechtstreeks aan je District manager.

  • Huishoudhulp Dienstencheques Regio Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Leuven

    Type: Dienstenchequebaan

    Momenteel zijn wij op zoek naar huishoudelijke hulpen in het kader van de dienstencheques voor de regio Lubbeek, Linden, Binkom en Pellenberg en Kessel - Lo. - Je staat in voor huishoudelijke taken bij mensen thuis; - Jouw taken kunnen zijn: poetsen, strijken, wassen, koken, kleine boodschappen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Pittem (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Lijkt dit iets voor u?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een gezin , waar continuiteit heel belangrijk is. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent tuinbouw (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Voor een tuinbouwbedrijf te Veldegem zijn we op zoek naar een jobstudent om mee te helpen eind augustus en september. Takenpakket: U gaat mee op baan en helpt mee met o.a. vegen, groenafval in zakken doen,...

  • Installateur sanitair Waals Brabant (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een sanitairspecialist die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Bezorgers / koeriers /chauffeurs per direct gezocht (bijverdiensten/oproepbasis) (Regio Limburg (B)-Limburg (NL))

    Regio: Regio Limburg (B)-Limburg (NL)

    Bedrijf: INDUSTRIËLE DIENSTVERLENENDE BEDRIJVEN

    Type: Flexijob

    Functieomschrijving Als koerier / chauffeur / bezorger speel je een belangrijke rol binnen regio Limburg (NL + BE) of zelfs binnen Europa. Uw hoofdtaak zal bestaan uit het dagelijkse leveringen van voorraden aan diverse bedrijven zoals horecazaken, luxehotels, lokale cafetaria's, elektronica -en autobedrijven,... Ieder chauffeur heeft zijn vaste klanten waar u verantwoordelijk voor bent. Het op tijd leveren en de volledige levering is uiteraard van belang. Je begint om 6u s'morgens en eindigt in de loop van de dag zodra de route klaar is.

Zoek naar antwoorden van GARAGE-CARROSSERIE VLASSENBROECK in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE-CARROSSERIE VLASSENBROECK in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE-CARROSSERIE VLASSENBROECK. Laat een reactie achter voor GARAGE-CARROSSERIE VLASSENBROECK. GARAGE-CARROSSERIE VLASSENBROECK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE-CARROSSERIE VLASSENBROECK. Leave a respond for GARAGE-CARROSSERIE VLASSENBROECK. GARAGE-CARROSSERIE VLASSENBROECK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE-CARROSSERIE VLASSENBROECK op de google maps. Adres en contacten GARAGE-CARROSSERIE VLASSENBROECK
Location of GARAGE-CARROSSERIE VLASSENBROECK on the google maps. Address and contacts of GARAGE-CARROSSERIE VLASSENBROECK

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE-CARROSSERIE VLASSENBROECK GARAGE-CARROSSERIE VLASSENBROECK: Pirotte A | NELLES BANDENSERVICE | Arens I | A.C. PAJOTTENLAND | M.B. Confection (Atelier)

Other related companies as GARAGE-CARROSSERIE VLASSENBROECK: Pirotte A | NELLES BANDENSERVICE | Arens I | A.C. PAJOTTENLAND | M.B. Confection (Atelier)

GARAGE-CARROSSERIE VLASSENBROECK is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE-CARROSSERIE VLASSENBROECK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07494567871. Het bedrijf GARAGE-CARROSSERIE VLASSENBROECK bevindt zich op het adres: AUG. DEMAEGHTLAAN 118; 1500; HALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 165,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 703,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Véhicules automobiles. Lijst met producten zijn Marques de Voitures: Peugeot..
De hoofdactiviteit van GARAGE-CARROSSERIE VLASSENBROECK is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE-CARROSSERIE VLASSENBROECK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE-CARROSSERIE VLASSENBROECK, openstaande posities, locatie van GARAGE-CARROSSERIE VLASSENBROECK op de kaart.

GARAGE-CARROSSERIE VLASSENBROECK is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE-CARROSSERIE VLASSENBROECK, company assigned to the tax number BE07494567871. The company GARAGE-CARROSSERIE VLASSENBROECK is located at the address: AUG. DEMAEGHTLAAN 118; 1500; HALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 165,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 703,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Véhicules automobiles. List of products are Marques de Voitures: Peugeot..
The main activity of GARAGE-CARROSSERIE VLASSENBROECK is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE-CARROSSERIE VLASSENBROECK is not available. You also can look at reviews of GARAGE-CARROSSERIE VLASSENBROECK, open positions, location of GARAGE-CARROSSERIE VLASSENBROECK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE-CARROSSERIE VLASSENBROECK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE-CARROSSERIE VLASSENBROECK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE-CARROSSERIE VLASSENBROECK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE-CARROSSERIE VLASSENBROECK, employees, financial statistics.