DÉCOUPÉ BOIS SA

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • DÉCOUPÉ BOIS SA
Private companiesOil and Gas Extraction • DÉCOUPÉ BOIS SA

Contactgegevens DÉCOUPÉ BOIS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DÉCOUPÉ BOIS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DÉCOUPÉ BOIS SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue De La Gare 228, Internal Postal Box 2 6880 Bertrix - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-61-41-50-98 32-61-41-50-98

Fax (fax): 32-61-41-50-98 32-61-41-50-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DÉCOUPÉ BOIS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DÉCOUPÉ BOIS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DÉCOUPÉ BOIS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DÉCOUPÉ BOIS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DÉCOUPÉ BOIS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DÉCOUPÉ BOIS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DÉCOUPÉ BOIS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DÉCOUPÉ BOIS SA
Products information DÉCOUPÉ BOIS SA

BTW identificatienummer (tax): BE09565765380
Ondernemingsnummer: 8295471191
Hoofdstad (capital): 931,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 701,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in DÉCOUPÉ BOIS SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Joinery and carpentry - works

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DÉCOUPÉ BOIS SA
(Get full report from official database of BE for DÉCOUPÉ BOIS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DÉCOUPÉ BOIS SA
Addition kinds of activities for DÉCOUPÉ BOIS SA

275906. Letterpress en schermafdrukken | Letterpress and screen printing
10440201. Zilveren goudproductie | Silver bullion production
14590302. Nepheline syenietgroeve | Nepheline syenite quarrying
20870200. Drankbasis, concentraten, stroopjes, poeders en mengsels | Beverage bases, concentrates, syrups, powders and mixes
30690801. Baby pacifiers, rubber | Baby pacifiers, rubber
58130106. Wijnbar | Wine bar
83229900. Individuele en familiale diensten, niet inbegrepen | Individual and family services, nec

Werken bij DÉCOUPÉ BOIS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DÉCOUPÉ BOIS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DÉCOUPÉ BOIS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DÉCOUPÉ BOIS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Klusjesman 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een industriële wasserij in Lokeren zijn wij op zoek naar een ervaren klusjesman. Je zal worden ingezet voor allerlei klusjes zoals lampen vervangen, monteren van rekken, eenvoudige herstellingswerken... Je zal in 2 ploegen werken maar soms ook zaterdagvoormiddag.

  • Teammeber Okay Boutersem (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • CHAUFFEUR C NATIONALE EXPRESSDIENST (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een goede kennis van het Nederlands of het Frans. Je beschikt over een geldig rijbewijs C en bestuurderskaart. Mensen die net hun rijbewijs C behaald hebben zijn zeker welkom om te solliciteren! Je hebt een passie voor de job als chauffeur en je bent een voorbeeldchauffeur. Je bent stressbestendig en een initiatiefnemer. Je kan je flexibel opstellen bij gevallen van overmacht. Je bent bereid om uit te slapen als de werksituatie dat vereist. ELKE SOLLICITATIE WORDT STEEDS DISCREET BEHANDELD.

  • Huishoudhulp regio Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Rotselaar Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Kapellen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Huishoudhulp in Aalter-Beernem (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Huishoudhulp M/V regio Zwevezele PT of FT (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: PICO BELLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringende opstart! Bent u proper en net en is schoonmaken echt jouw ding? Dan ben jij de geknipte kandidaat waarnaar wij op zoek zijn! In het kader van de dienstencheques gaat u poetsen bij mensen thuis. Het gaat hier om de wekelijkse schoonmaak zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen, bedden opmaken, ramen lappen... U wordt tewerkgesteld bij verschillende klanten in uw regio. Wij zijn dan wel niet het grootste dienstenchequebedrijf in de regio, maar wij verkiezen liever een persoonlijke en kwalitatieve aanpak, zowel voor onze klanten als voor onze werknemers! Bent u reeds actief in de dienstenchequesector, maar bent u op zoek naar betere werkvoorwaarden? Ook dan bent u steeds welkom bij ons voor een vrijblijvend gesprek. Discretie verzekerd!

  • Vakantiestudent(e) (niet onderworpen) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Nog op zoek naar wat extra centjes als jobstudent? Wij zoeken een jobstudent voor een horecazaak in Ichtegem. Je helpt met opdienen, afwas, opruimen,.... Je wordt zowel in de zaal als in de keuken ingezet. Je werkt op vrijdag en zaterdag van 19u tot rond 22u en op zondag van 12u tot 14u.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Support assistant IT te Heusden Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Vaste Job

    Je zal de technische binnendienst (service center) assisteren inzake volgende zaken: -Het helpen van klanten betreffende technische vragen via mail (incoming mail) en telefoon (incoming call). De meeste contacten zijn echter per mail. Klanten zijn IT distributeurs/IT installateurs en bedrijven. -Registreren van deze vragen in onze online help-desktool (e-Support); -E-Support opvolgen; -Testen van onze produkten; -Rapporten opstellen over e-Support, geteste produkten, gemelde kwaliteitsproblemen, ... (reporting system); -G-RMA: opvolging van defecte producten die binnenkomen voor reparatie nadat het service center eerst technische ondersteuning heeft geboden via mail of e-support;

  • Kinderverzorger / Kinderverzorgster (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF LAURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons kinderdagveblijf in Aartselaar zijn wij nog steeds dringend op zoek naar een gemotiveerde kinderverzorger / kinderverzorgster. Je zal instaan voor de dagelijkse verzorging van baby's en peuters van 0-3 jaar.

  • Leerkracht Multimedia (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: Athena campus Heule

    Type: Werfreserve

    Je bent vaardig met alle Adobe programma's (Photoshop, Illustrator, Première...). Daarnaast beheers je HTML en CSS om websites te bouwen.

Zoek naar antwoorden van DÉCOUPÉ BOIS SA in sociale netwerken
Look for responds of DÉCOUPÉ BOIS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DÉCOUPÉ BOIS SA. Laat een reactie achter voor DÉCOUPÉ BOIS SA. DÉCOUPÉ BOIS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DÉCOUPÉ BOIS SA. Leave a respond for DÉCOUPÉ BOIS SA. DÉCOUPÉ BOIS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DÉCOUPÉ BOIS SA op de google maps. Adres en contacten DÉCOUPÉ BOIS SA
Location of DÉCOUPÉ BOIS SA on the google maps. Address and contacts of DÉCOUPÉ BOIS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come DÉCOUPÉ BOIS SA DÉCOUPÉ BOIS SA: Vossaert E | ADVOCATENKANTOOR SCHOENAERTS | Lepièce Annabelle | S.N. | DENTAL LABO ESTHETICA

Other related companies as DÉCOUPÉ BOIS SA: Vossaert E | ADVOCATENKANTOOR SCHOENAERTS | Lepièce Annabelle | S.N. | DENTAL LABO ESTHETICA

DÉCOUPÉ BOIS SA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DÉCOUPÉ BOIS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09565765380. Het bedrijf DÉCOUPÉ BOIS SA bevindt zich op het adres: Rue De La Gare 228, Internal Postal Box 2 6880 Bertrix - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 931,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 701,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Joinery and carpentry - works. Producten gemaakt in DÉCOUPÉ BOIS SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DÉCOUPÉ BOIS SA is Olie- en gaswinning, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DÉCOUPÉ BOIS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DÉCOUPÉ BOIS SA, openstaande posities, locatie van DÉCOUPÉ BOIS SA op de kaart.

DÉCOUPÉ BOIS SA is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is DÉCOUPÉ BOIS SA, company assigned to the tax number BE09565765380. The company DÉCOUPÉ BOIS SA is located at the address: Rue De La Gare 228, Internal Postal Box 2 6880 Bertrix - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 931,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 701,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Joinery and carpentry - works. Products created in DÉCOUPÉ BOIS SA were not found.
The main activity of DÉCOUPÉ BOIS SA is Oil and Gas Extraction, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DÉCOUPÉ BOIS SA is not available. You also can look at reviews of DÉCOUPÉ BOIS SA, open positions, location of DÉCOUPÉ BOIS SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DÉCOUPÉ BOIS SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DÉCOUPÉ BOIS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DÉCOUPÉ BOIS SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DÉCOUPÉ BOIS SA, employees, financial statistics.