GARAGE DEMAN BRUSSELS

Contactgegevens GARAGE DEMAN BRUSSELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE DEMAN BRUSSELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE DEMAN BRUSSELS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOULEVARD DU TRIOMPHE 103; 1160; OUDERGEM/AUDERGHEM, België

Telefoon (phone): 26499900 (+32-26499900) 26499900 (+32-26499900)

Fax (fax): +32 (83) 616-48-90 +32 (83) 616-48-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE DEMAN BRUSSELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE DEMAN BRUSSELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE DEMAN BRUSSELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE DEMAN BRUSSELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE DEMAN BRUSSELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE DEMAN BRUSSELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE DEMAN BRUSSELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE DEMAN BRUSSELS
Products information GARAGE DEMAN BRUSSELS

BTW identificatienummer (tax): BE06388519287
Ondernemingsnummer: 1268615722
Hoofdstad (capital): 450,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 200,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Marques de Voitures: Mazda,Mercedes.

Product categorie (product category): Véhicules automobiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE DEMAN BRUSSELS
(Get full report from official database of BE for GARAGE DEMAN BRUSSELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE DEMAN BRUSSELS
Addition kinds of activities for GARAGE DEMAN BRUSSELS

951202. Grondbeschermingsbureaus | Land conservation agencies
07210408. Mechanische teeltdiensten | Mechanical cultivation services
33130205. Ferrosilicium, niet in hoogovens gemaakt | Ferrosilicon, not made in blast furnaces
33999902. Lamineren staal | Laminating steel
38229908. Gasbrander, automatische bedieningselementen | Gas burner, automatic controls
38230412. Hydrometers, industrieel proces type | Hydrometers, industrial process type
44929903. Verschuiving van drijvende apparatuur in havens | Shifting of floating equipment within harbors
51929900. Boeken, tijdschriften en kranten, nv | Books, periodicals, and newspapers, nec
51999914. Algemene koopwaar, niet duurzaam | General merchandise, non-durable
72990603. Genealogische onderzoeksdienst | Genealogical investigation service

Werken bij GARAGE DEMAN BRUSSELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE DEMAN BRUSSELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE DEMAN BRUSSELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE DEMAN BRUSSELS. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicking (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Door middel van orderpicklijsten ga je de goederen met een elektrische sleper rond halen en stapel je deze op de juiste manier op de rolcontainers. * Klaarmaken van de bestellingen. * Leeggoed uitsorteren * Controle binnenkomende goederen * Orde en netheid magazijn

  • Chauffeur CE WALKING FLOOR (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een firma gelegen te Ieper is op zoek naar een chauffeur CE voor te rijden met walking floor. Je zal vooral veevoeder en recyclageproducten vervoeren. Het werk is van maandag tot vrijdag en je slaapt 2 keer uit per week. De landen waar je moet leveren zijn hoofdzakelijk: België, Nederland, Frankrijk. Je werkt 12u à 15u per dag.

  • Voormannen TIG-buizenlassers - (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Naast de uitvoering van beide disciplines (lassen en pipe-fitting) eveneens een werf kunnen organiseren, mensen leiden, plannen lezen en samen met de projectleider de nieuwe installaties kunnen realiseren.

  • Automatisatie technieker (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Ontex te Buggenhout zijn we op zoek naar een Automatisatietechnieker voor in een tweeploegensysteem. De functie omvat een ruim takenpakket. Je staat in voor de werking van de geautomatiseerde inpakinstallaties van verschillende machinelijnen. Verder sta je in voor het omstellen en afregelen van de verschillende programma’s van deze inpakinstallaties Zelfstandig problemen kunnen oplossen en indien nodig meehelpen om tot structurele verbeteringen te komen is geen probleem voor jou. Verder moet je ook de printers kunnen omstellen (code op luier,zakken,dozen,…) Daarnaast moet je ook kleine onderhoudswerken uitvoeren

  • Operator chemie - Dagwerk - € 15/ uur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator zal u instaan voor het sturen en beheren van een tankpark. Verschillende vrachtwagens komen hun chemische liquiden hier 'afhalen'. Als chemisch operator heeft u een gevarieerd takenpakket: - U neemt staalnames van de producten. - Het blenden van chemische producten. - U zorgt voor een vlotte, georganiseerde planning van het tankpark. - Gezond redeneren en meedenken in het proces - ... Als operator start u in dagploeg. Dit in het kader van een uitgebreide opleiding. Na ongeveer een jaar gaat u over in 2 ploegen. Een uitdagende job in een stabiele werkomgeving. Buitenwerk schrikt u niet af. Bovendien bent u er zich bewust van dat Oliën soms iets minder proper werk met zich kan meebrengen. Interesse? solliciteren kan door uw CV op te sturen naar [email protected] Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler gespecialiseerd in het bewerken, verwerken, stockeren van allerhande producten voor de chemische industrie.   In België is onze klant gevestigd in de Antwerpse en Gentse haven.  

  • Productiemedewerker - 2 ploegen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Reiniging van installaties, machines en werkplekken binnen de productie afdeling & aardappelsortering. Zoals: productielijnen reinigen / reinigingsplanning raadplegen / werken volgens hygiëne- & veiligheidsnormen. - Je bent ook polyvalent inzetbaar. Zoals: in overleg met de productie-ploegchef om de vooropgestelde productieplanning te realiseren / e voegt additieven toe / je maakt coatings aan en draagt zorg voor een nette werkomgeving.

  • Productiemedewerker- dagwerk (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker voor in een drukkerij te Deinze: -helpen in productie, dozen plooien,... -laden en lossen van vrachtwagens -logistiek klaarmaken van de bestellingen -leveren van producten bij de klanten -onderhoud: recyclagepark, magazijn,...

  • HULPLOEGCHEF INPAK/PRODUCTIE - VASTE NACHT (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen, ombouwen, opstarten en bedienen van een volledig geautomatiseerde lijn. Je waakt over de goede operationele werking van de lijn zodat de producten worden verpakt/verwerkt op de voorgeschreven wijze, volgens de opgegeven planning en binnen de vooropgestelde kwaliteit- en rendementseisen en indien nodig, stuur je bij. Kwaliteit staat hoog in je vaandel en je voert hiervoor de nodige controles uit Bij een technische storing, kom jij met de oplossing Je bevoorraadt de machines met het nodige materiaal. Je staat in voor de opleiding van nieuwe mensen. Als de ploegchef niet aanwezig is, zal jij de back up zijn.

  • Meestergast regio Eeklo. (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een kwaliatieve, correcte en veilige uitvoering van werken. Je hebt de leiding maar helpt ook mee met collega's. Rapporteren van de stand van zaken en eventueel ondervonden moeilijkheden aan de projectleider. Je gaat klantgericht om met de toezichters van de opdrachtgevers. Je hebt kennis van opmetingen, isometrische tekeningen, pijpleidingsystemen (fitten), fotolaswerkzaamheden van pijpleidingen, in diverse posities.

  • Project hoofdverpleegkundige regio Mechelen (contract onbepaalde duur) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: X-Care

    Type: Vaste Job

    Als project hoofdverpleegkundige word je ingeschakeld voor leidinggevende opdrachten binnen de zorgsector: zowel binnen de thuiszorg, als binnen woon-en zorgcentra, ziekenhuizen, ambulante centra,…Voor elk wat wils! We houden rekening met jouw voorkeur en bovendien gaan we op zoek naar opdrachten in jouw regio. De voordelen aan het werken als projectverpleegkundige: Een vast contract van onbepaalde duur Tijdelijke opdrachten (1 maand, 3 maand, 6 maand), dus nooit vervallen in sleur of routine Je leert enorm veel bij, krijgt een brede kijk op de zorgsector en je eigen kunnen Je kan jouw opgedane ervaring en kennis delen met anderen tijdens je projecten Je leert heel wat nieuwe mensen kennen Je kan proeven van alle aspecten van de verpleging. Je hoeft dus geen keuze te maken. Momenteel zoeken wij een verpleegkundige die als eerste project zal starten als hoofdverpleegkundige in een woon- en zorgcentrum. De verpleegkundige zal voltijds werken (of eventueel 80%) Kom jij ons team versterken?

  • Personal trainer regio Brasschaat (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: B FIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    B-Fit is een team van sport- en gezondheidscoaches, gespecialiseerd in personal training en performance coaching. Wij zijn op zoek naar een gedreven trainer op zelfstandige basis om ons team te versterken in de omgeving van Brasschaat, zowel voor begeleiding in het fitness-centrum als thuisbegeleiding. Mensen coaches naar meer gezondheid, een actievere levensstijl en een beter voedingspatroon is je eerste taak. Je zorgt voor gevarieerde trainingen, voert bepaalde testen uit en maakt trainingsschema’s. Je geeft steeds accurate informatie over training en voeding, en coacht mensen naar meer levenskwaliteit. Naast het coachen van mensen, schrijf en ontwikkel je ook mee content. Dit kunnen blogposts, artikels of social media-posts zijn. Je bent steeds up-to date en geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen binnen je werkgebied en je draagt die over op het hele team. Je zorgt voor een prettige werkverhouding, zowel met de klant als met je collega’s. Samen met de collega's help je meedenken naar nieuwe initiatieven en je werkt ze uit. Onze website: www.bfitpersonaltraining.be

  • Flexi Keuken -en zaalmedewerker - Pizza Hut Keyserlei (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken. Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

Zoek naar antwoorden van GARAGE DEMAN BRUSSELS in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE DEMAN BRUSSELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE DEMAN BRUSSELS. Laat een reactie achter voor GARAGE DEMAN BRUSSELS. GARAGE DEMAN BRUSSELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE DEMAN BRUSSELS. Leave a respond for GARAGE DEMAN BRUSSELS. GARAGE DEMAN BRUSSELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE DEMAN BRUSSELS op de google maps. Adres en contacten GARAGE DEMAN BRUSSELS
Location of GARAGE DEMAN BRUSSELS on the google maps. Address and contacts of GARAGE DEMAN BRUSSELS

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE DEMAN BRUSSELS GARAGE DEMAN BRUSSELS: DEMEYER GEERT BVBA | IPPA | CAF?DRAAL | PAUL HEEREMAN | ANDRE DAGNIAU

Other related companies as GARAGE DEMAN BRUSSELS: DEMEYER GEERT BVBA | IPPA | CAF?DRAAL | PAUL HEEREMAN | ANDRE DAGNIAU

GARAGE DEMAN BRUSSELS is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE DEMAN BRUSSELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06388519287. Het bedrijf GARAGE DEMAN BRUSSELS bevindt zich op het adres: BOULEVARD DU TRIOMPHE 103; 1160; OUDERGEM/AUDERGHEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 450,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 200,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Véhicules automobiles. Lijst met producten zijn Marques de Voitures: Mazda,Mercedes..
De hoofdactiviteit van GARAGE DEMAN BRUSSELS is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE DEMAN BRUSSELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE DEMAN BRUSSELS, openstaande posities, locatie van GARAGE DEMAN BRUSSELS op de kaart.

GARAGE DEMAN BRUSSELS is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE DEMAN BRUSSELS, company assigned to the tax number BE06388519287. The company GARAGE DEMAN BRUSSELS is located at the address: BOULEVARD DU TRIOMPHE 103; 1160; OUDERGEM/AUDERGHEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 450,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 200,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Véhicules automobiles. List of products are Marques de Voitures: Mazda,Mercedes..
The main activity of GARAGE DEMAN BRUSSELS is Justice, Public Order and Safety, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE DEMAN BRUSSELS is not available. You also can look at reviews of GARAGE DEMAN BRUSSELS, open positions, location of GARAGE DEMAN BRUSSELS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE DEMAN BRUSSELS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE DEMAN BRUSSELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE DEMAN BRUSSELS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE DEMAN BRUSSELS, employees, financial statistics.