A & S Design

Contactgegevens A & S Design: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A & S Design: address, phone, fax, email, website, opening hours

A & S Design

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brusselsestraat 146A; 9660; Brakel (Nederbrakel), België

Telefoon (phone): 055 42 19 89 (+32-055 42 19 89) 055 42 19 89 (+32-055 42 19 89)

Fax (fax): +32 (63) 300-15-15 +32 (63) 300-15-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A & S Design: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A & S Design"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A & S Design"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A & S Design, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A & S Design. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A & S Design, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A & S Design. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A & S Design
Products information A & S Design

BTW identificatienummer (tax): BE01786346435
Ondernemingsnummer: 4730407714
Hoofdstad (capital): 951,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 370,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in A & S Design zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Baptismal articles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A & S Design
(Get full report from official database of BE for A & S Design)

Aanvulling soorten activiteiten voor A & S Design
Addition kinds of activities for A & S Design

2254. Brei ondergoedmolen uit | Knit underwear mills
027903. Amfibische dieren boerderijen | Amphibious animal farms
242103. Speciaalzagerijproducten | Specialty sawmill products
39990107. Massage machines, elektrische: kapper en schoonheidswinkels | Massage machines, electric: barber and beauty shops
44990300. Boot en schip verhuur en verhuur, behalve plezier | Boat and ship rental and leasing, except pleasure
48320107. Jazz | Jazz
50520104. Lood erts | Lead ore
51940100. Roken tabak | Smoking tobacco
73190201. Circulaire en handbill distributie | Circular and handbill distribution
91310404. Uitvoerende en wetgevende kantoren gecombineerd, lokale overheid | Executive and legislative offices combined, local government

Werken bij A & S Design: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A & S Design: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A & S Design. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A & S Design. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie medewerker 2 ploegen - FT of PT (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in de regio van Oostkamp, zijn we momenteel op zoek naar productie medewerkers! We hebben mogelijkheden in: 2 ploegen (6u-14u en 14u-22u) PT (8u30-12u15 of 17u-20u48)

  • Mechanieker (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Meeuwen zijn we op zoek naar een mechanieker.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Melle - Merelbeke (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) Jabbeke-Zedelgem (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Mariakerke - Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Studentenjob - Orderpicker - Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf in regio Kruishoutem ben ik op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde studenten die willen werken als orderpicker tijdens de herfstvakantie en/of kerstvakantie. Volgende taken worden door jou uitgevoerd: Je maakt de bestellingen klaar aan de hand van picklijsten met behulp van een scanner. Werkuren: 8u30 tot 16u18!  Loon: 11.3409 Tewerkstelling vindt plaats in Waregem. Interesse? Ik ontvang graag jouw CV en jouw data van beschikbaarheid op het volgende mailadres: [email protected]     Bedrijfsprofiel: Onze klant heeft meer dan 150 jaar ervaring in logistieke opslag en transport. De firma stockeert voornamelijk kledij en toebehoren. In West-Vlaanderen hebben zij twee vestigingen; Beveren-Leie en Kruishoutem. Hun andere vestigingen situeren zich over de hele wereld. 

  • JOBSTUDENT frituurmedewerker (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: YJ@H

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor volgende taken: onthaal van de klanten; opnemen van de bestellingen; klaarzetten van de bestellingen.

  • Enthousiaste Jobstudenten die graag helpen op Festivals en Events! (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: NAKAMA PRODUCTIONS BVBA

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een gevarieerde en uitdagende studentenjob? Radarwerk rekruteert en screent jobstudenten die als crew kunnen en willen werken op evenementen, festivals en filmsets over heel Vlaanderen. Het hele jaar door zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om onze werking te versterken. Onze Radars werken onder andere als horeca -, onderhouds-, begeleidings - of hospitalitypersoneel, afhankelijk van hun eigen interesses en ervaringen. Daarnaast bieden we ook realistische doorgroeimogelijkheden tot Teamcoach. Momenteel zijn we vaak op zoek naar stagehands! Kriebelen je vingers van het opbouwen of afbreken van een evenement ? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Maar ook andere functies die besproken werken zijn er volop in de aanbieding.

  • Senior ISOL Target Assembly Designer (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SCK

    Type: Vaste Job

    Het SCK•CEN ontwikkelt de multifunctionele bestralingsinstallatie MYRRHA, een flexibele snelspectrum onderzoeksreactor die wordt aangedreven door een deeltjesversneller (ADS= Accelerator Driven System). Hij bestaat uit een linaire protonversneller van 600 MeV (linac) die een door lood-bismut gekoelde subkritische reactor aandrijft. Volgens het gefaseerde implementatieplan van MYRRHA zal een eerste faciliteit, MINERVA genaamd, worden gebouwd in het SCK•CEN in Mol. MINERVA omvat het ontwerp, de bouw, de ingebruikname en de exploitatie van een unieke infrastructuur bestaande uit een lineaire protonversneller van 100 MeV gekoppeld aan een ISOL target station voor fundamenteel onderzoek en voor de productie van medische radio-isotopen, alsmede een target station voor onderzoek naar fusiematerialen. In het kader van dit project is het Institute for Advanced Nuclear Systems (ANS) op zoek naar een Senior ISOL Target Assembly Designer voor onze Proton Target Research (PTR)-eenheid van de Accelerator Project (ACP)-groep. Als Senior ISOL Target Assembly Designer zult u de volgende verantwoordelijkheden hebben: ontwerp van de ISOL-target assemblage: coördineren, integreren van en bijdragen aan het ontwerp van de verschillende subcomponenten (doel, doelcontainer, vacuümkamer, koeling, ionenbron ...); leidinggeven en zorgen voor de technische interface met de andere componenten van het ISOL-systeem; bijdragen aan alle aspecten van doelontwikkeling en -optimalisatie voor de productie van radioactieve ionenbundels (RIB) met hoge rendementen en van hoge kwaliteit; zorgen voor de productie van de nodige doeleenheden voor de stralingsvraag volgens het goedgekeurde RIB-productie- en faciliteitexploitatieschema; karakteriseren en documenteren van de prestaties en productiesnelheid van alle doelassemblages (zowel tijdens de offline tests tijdens de ontwikkeling van de faciliteit als online, nadat de faciliteit operationeel is geworden); initiëren van innovatieve ideeën voor de productie van nieuwe ionenbundels; op de hoogte blijven van de gebruikersvraag naar RIB's en van de algehele ISOL-systeemprestaties bij andere ISOL-faciliteiten.

  • Ploegbaas dakwerken (M/V) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in dakdichtingswerken. Wegens hun aanhoudende groei, zijn wij op zoek naar een ploegbaas/voorman dakwerken (M/V). Taakomschrijving: Je voert de nodige dakwerkzaamheden uit Je stuurt jouw collega's aan Je rapporteert aan de werfleider

  • Zelfstandig logopediste (BAVIKHOVE)

    Regio: BAVIKHOVE

    Bedrijf: LOGOPEDIE EMILY

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Van vermoedelijk 26 november 2018 tot 17 februari 2019 - Graag, indien mogelijk, de week ervoor (van 19 tot 23 november) patiënten meevolgen - +/-25-tal uren, met mogelijkheid tot uitbreiding - Behandelingen gaan door in de praktijk te Bavikhove, op school en aan huis (rijbewijs noodzakelijk) Ook enkele uren in Meulebeke - Administratieve en inhoudelijke ondersteuning (administratieprogramma Logosmart) - Ervaring is een pluspunt, maar pas afgestudeerden zijn zeker ook welkom - Kan je slechts een deeltje overnemen, neem dan zeker ook contact op. Dan bekijken we samen wat er mogelijk is. Solliciteren kan met CV en motivatiebrief via [email protected]

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van A & S Design in sociale netwerken
Look for responds of A & S Design in social networks

Lees alle opmerkingen voor A & S Design. Laat een reactie achter voor A & S Design. A & S Design bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A & S Design. Leave a respond for A & S Design. A & S Design on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A & S Design op de google maps. Adres en contacten A & S Design
Location of A & S Design on the google maps. Address and contacts of A & S Design

Andere gerelateerde bedrijven als come A & S Design A & S Design: KLEIN MAAR MOEDIG EDEWALLE - KORTEMARK | ROLAND VAN IMPE | Vandeweyer (Garage) | Van Biesen D | SOLVAY s.a.

Other related companies as A & S Design: KLEIN MAAR MOEDIG EDEWALLE - KORTEMARK | ROLAND VAN IMPE | Vandeweyer (Garage) | Van Biesen D | SOLVAY s.a.

A & S Design is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A & S Design, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01786346435. Het bedrijf A & S Design bevindt zich op het adres: Brusselsestraat 146A; 9660; Brakel (Nederbrakel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 951,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 370,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Baptismal articles. Producten gemaakt in A & S Design zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A & S Design is Educatieve diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A & S Design is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A & S Design, openstaande posities, locatie van A & S Design op de kaart.

A & S Design is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is A & S Design, company assigned to the tax number BE01786346435. The company A & S Design is located at the address: Brusselsestraat 146A; 9660; Brakel (Nederbrakel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 951,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 370,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Baptismal articles. Products created in A & S Design were not found.
The main activity of A & S Design is Educational Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A & S Design is not available. You also can look at reviews of A & S Design, open positions, location of A & S Design on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A & S Design, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A & S Design, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A & S Design, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A & S Design, employees, financial statistics.