FRANK JORDENS

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • FRANK JORDENS
Private companiesMetal Mining • FRANK JORDENS

Contactgegevens FRANK JORDENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANK JORDENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANK JORDENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SPARRENWEG 121; 3980; TESSENDERLO, België

Telefoon (phone): 13322516 (+32-13322516) 13322516 (+32-13322516)

Fax (fax): +32 (65) 707-83-39 +32 (65) 707-83-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANK JORDENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANK JORDENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANK JORDENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANK JORDENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANK JORDENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANK JORDENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANK JORDENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANK JORDENS
Products information FRANK JORDENS

BTW identificatienummer (tax): BE04404937744
Ondernemingsnummer: 6661254882
Hoofdstad (capital): 612,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 740,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Types de Véhicules: Voitures Anciennes & Ancêtres.

Product categorie (product category): Véhicules automobiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANK JORDENS
(Get full report from official database of BE for FRANK JORDENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANK JORDENS
Addition kinds of activities for FRANK JORDENS

2077. Dierlijke en mariene vetten en oliën | Animal and marine fats and oils
29520103. Dakbedekkingen, cement of coatings, nec | Roofing felts, cements, or coatings, nec
37280108. Flaps, vliegtuigvleugel | Flaps, aircraft wing
73840000. Photofinish laboratoria | Photofinish laboratories
75139901. Truck leasing, zonder chauffeurs | Truck leasing, without drivers
96210201. Licentie, inspectie: transport faciliteiten, diensten | Licensing, inspection: transportation facilities, services

Werken bij FRANK JORDENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANK JORDENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANK JORDENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANK JORDENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad Inhouse Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job als orderpicker in 2 ploegen? Zoek je naar werk bij een bedrijf met een familiale sfeer binnen de logistiek? Dan ben je bij H.Essers aan het juiste adres! Tijdens de eerste dagen van je nieuwe job is er een coaching voorzien en een uitgebreid opleidingspakket. Als orderpicker draag jij bij aan de logistieke sector van H.Essers en sta je in voor het manuele klaarmaken van bestellingen, inbound/outbound, kwaliteitscontrole,... binnen het magazijn.

  • Mecanicien/bankwerker (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    VDL Bus Roeselare zoekt 3 mecaniciens-bankwerkers voor een tijdelijke opdracht. Deze opdracht loopt minstens tot het einde van het jaar. Monteren en demonteren van chassis. Terugplaatsen van componenten. Opbouw van wagens (airco, pneumatiek, verwarming, ...).

  • Winkelmedewerker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmedewerker sta je voornamelijk in voor: - het uitpakken van goederen - het helpen bij het inladen van de auto's van klanten - bestellingen klaarzetten - klanten helpen waar nodig

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Stevoort - Sint-Lambrechts-Herk (STEVOORT)

    Regio: STEVOORT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student dinsdag- en/of donderdagvoormiddag voor lossen containers (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een leuke studentenjob? Ben je hiervoor beschikbaar dinsdag- en/of dondervoormiddag? Dan stellen wij graag volgende vacature aan jou voor!Containers lossen Je staat in voor het manueel lossen van containers. Dit gaat om dozen van max 25 kg. Je stapelt deze op een pallet. Je houdt de laadkaai en het magazijn proper. Werkuren Je werkt op dinsdag- en donderdagvoormiddag 8u30-12u30.

  • Student Winkelbediende benzinestation (zaterdag) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een benzinestation regio Dendermonde met bijhorende shop zijn we op zoek naar een student die zeer zelfstandig kan werken. Je staat in voor de winkel en bediening van de klanten. Je bent verantwoordelijk voor de kassa, maar ook het schoonmaken van de winkel, aanvullen van stock enz zijn jouw dagdagelijkse taken. Je start 's morgens om 7u45 's morgens tot 16u15 's avonds

  • Jobstudent herfstvakantie - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RALET

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent bij RALET ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt de klant bij het uitkiezen van het ideale paar schoenen, maar hierbij ben je veel meer dan enkel verkoper/verkoopster. Geïnspireerd door je eigen passie voor mode adviseer je onze klanten op het vlak van schoenen en accessoires.

  • Onderhoudstechnieker / Storingstechnieker (voeding) - 2 ploegen (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Storingstechnieker / Onderhoudstechnieker : voer je het onderhoud uit aan machines en installaties los je elekrische, mechanische en PLC- storingen op   leid je de operatoren op qua TPM werk je actief mee aan investeringsprojecten documenteer en rapporteer je de uitgevoerde werken Bedrijfsprofiel : Voedingsbedrijf te Tessenderlo met een 30-tal vaste werknemers

  • Telecommunications Engineer / In-Building RF Design Engineers (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: NGIS

    Type: Vaste Job

    Werken bij NGIS is elke dag weer aan de slag met de nieuwste technologieën en innovaties voor onze mooiste klanten in de Benelux. Technologie beheerst ons dagelijks leven en de vraag naar specialistische know-how neemt dan ook alleen maar toe. Maar technologie op zichzelf is niet onderscheidend; onze mensen zijn dat wel. Of het nu gaat om specifieke oplossingen of beheer en onderhoud van netwerken de mensen bij NGIS maken het verschil. Als In-Building RF Design Engineer heb je nodige affiniteit met draadloze communicatie systemen en versta je hoe radio golven zich gedragen in verschillende omgevingen. Je rapporteert aan de technische directeur. Je brengt de klant behoeftes in kaart aangaande de mobiel radio dekking (DMR / TETRA / GSM / UMTS / LTE en weldra 5G). Na analyse van de verschillende meetcampagnes werk je het complete indoor distributie systeem uit (DAS). Hiervoor heb je uiteraard de nodige kennis in het domein van de radio linkbudget nodig alsook een elementaire systeem kennis van de verschillende cellulaire elementen. Het uitgetekende distributed antenna systeem zal je dan in samenwerking met onze architecten omzetten in een implementatieplan en volg je nadien de uitvoering op. Uiteraard hou je jezelf continue op de hoogte van de evoluties en ontwikkelingen om een excellente service aan onze klanten te kunnen bezorgen.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Projectmanager ontwikkeling - bouwcoördinatie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als projectmanager actief in de projectontwikkeling en bouwcoördinatie, bent u betrokken in zowel het voortraject, ontwerp en uitvoering van het residentieel bouwproject. Uw takenpakket bestaat zowel uit verantwoordelijkheden binnen voorbereiding en uitvoering. U begeleidt zowel architect als studiebureau in het opmaken van het aanvraagdossier voor SV en MV. U bestudeert plannen en berekeningen, verzorgt het dossier en maak een verkooplastenboek op. Na het verkrijgen van de SV stelt u het uitvoeringsdossier samen. U contacteert, negotieert en contracteert onderaannemers. In de uitvoeringsfase bewaakt u de kwaliteit, planning en het budget. U staat in voor de werfvergaderingen, het opvolgen van de werken in uitvoering en zoekt oplossingen bij mogelijke problemen. U werkt nauw samen met de zaakvoerder en met de verantwoordelijke voor de verkoop/klantenbegeleiding.

  • iOS Developer - tijdelijk (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    V-IT is op zoek naar meerdere Senior Developers iOS en Android voor onze klant in Antwerpen. Omschrijving Ervaring met het bouwen van een mobile banking app is een voordeel. Je moet een echt native developer zijn die de nodige ervaring heeft in complexere omgevingen. vb Security (Vasco of Gemalto) Je komt in het grote team. Bij de klantwerken ze vandaag via de SAFE methodologie voor ontwikkeling.

Zoek naar antwoorden van FRANK JORDENS in sociale netwerken
Look for responds of FRANK JORDENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANK JORDENS. Laat een reactie achter voor FRANK JORDENS. FRANK JORDENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANK JORDENS. Leave a respond for FRANK JORDENS. FRANK JORDENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANK JORDENS op de google maps. Adres en contacten FRANK JORDENS
Location of FRANK JORDENS on the google maps. Address and contacts of FRANK JORDENS

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANK JORDENS FRANK JORDENS: YVON LIETARD | DELTA MOTORS SPRL | PASCAL BOUCHAT | Cours du Soir de Schaerbeek | Martelez Frans

Other related companies as FRANK JORDENS: YVON LIETARD | DELTA MOTORS SPRL | PASCAL BOUCHAT | Cours du Soir de Schaerbeek | Martelez Frans

FRANK JORDENS is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANK JORDENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04404937744. Het bedrijf FRANK JORDENS bevindt zich op het adres: SPARRENWEG 121; 3980; TESSENDERLO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 612,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 740,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Véhicules automobiles. Lijst met producten zijn Types de Véhicules: Voitures Anciennes & Ancêtres..
De hoofdactiviteit van FRANK JORDENS is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANK JORDENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANK JORDENS, openstaande posities, locatie van FRANK JORDENS op de kaart.

FRANK JORDENS is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANK JORDENS, company assigned to the tax number BE04404937744. The company FRANK JORDENS is located at the address: SPARRENWEG 121; 3980; TESSENDERLO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 612,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 740,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Véhicules automobiles. List of products are Types de Véhicules: Voitures Anciennes & Ancêtres..
The main activity of FRANK JORDENS is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANK JORDENS is not available. You also can look at reviews of FRANK JORDENS, open positions, location of FRANK JORDENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANK JORDENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANK JORDENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANK JORDENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANK JORDENS, employees, financial statistics.