FILIP DEMAREZ

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • FILIP DEMAREZ
Private companiesMetal Mining • FILIP DEMAREZ

Contactgegevens FILIP DEMAREZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FILIP DEMAREZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

FILIP DEMAREZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEENSESTEENWEG 501; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51241669 (+32-51241669) 51241669 (+32-51241669)

Fax (fax): +32 (51) 300-18-44 +32 (51) 300-18-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FILIP DEMAREZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FILIP DEMAREZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FILIP DEMAREZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FILIP DEMAREZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FILIP DEMAREZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FILIP DEMAREZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FILIP DEMAREZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FILIP DEMAREZ
Products information FILIP DEMAREZ

BTW identificatienummer (tax): BE05164367675
Ondernemingsnummer: 5668365478
Hoofdstad (capital): 126,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 607,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Types de Véhicules: Voitures.

Product categorie (product category): Véhicules automobiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FILIP DEMAREZ
(Get full report from official database of BE for FILIP DEMAREZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor FILIP DEMAREZ
Addition kinds of activities for FILIP DEMAREZ

20539908. Rolls, zoet: bevroren | Rolls, sweet: frozen
36340116. Sandwich broodroosters en grillen, elektrisch: huishouden | Sandwich toasters and grills, electric: household
38229904. Elektrische luchtreiniger controles, automatisch | Electric air cleaner controls, automatic
50450101. Schijven | Disk drives
87429904. Algemeen management consultant | General management consultant

Werken bij FILIP DEMAREZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FILIP DEMAREZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FILIP DEMAREZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FILIP DEMAREZ. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - magazijnier (vaste nachtploeg) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de distributieafdeling zijn we op zoek naar een chauffeur met rijbewijs C die instaat voor het leveren, laden en lossen van goederen tussen de verschillende sites in de afdeling in Aalter. Je helpt bij het beheer van het magazijn en zorgt ervoor dat alle filialen de juiste producten krijgen. Bij piekmomenten ben je bereid om mee te helpen bij het orderpicken. Je bent bereid te werken in een vaste nachtploeg van 22u tot 6u in de voormiddag. Je beschikt over een rijbewijs C. Een heftruck- of reachtruckattest is een pluspunt.

  • bandenmonteurs (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Go4Jobs Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je monteert, balanceert en herstelt banden van wagens. - Je hebt een passie voor auto's. -  Je hebt een goede conditie gezien de aard van het werk. - Je bent technisch en handig,  bent graag constant bezig met het monteren en ziet werk liggen. - Je maakt wagens klaar voor levering of gebruik (schoonmaken binnen en buitenkant, vloeistofpeilen bijvullen,...) - Je werkt je werk proper af, draagt zorg voor je materiaal en laat je werkplek opgeruimd achter. - Je bent (klant)vriendelijk en je kan in team werken. - Je bent collegiaal, professioneel, eerlijk en betrouwbaar (op tijd de afspraken nakomen). -  Je hebt ervaring in het monteren van wagenbanden.

  • Inpakker (m/v) | 2 ploegen | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Kontich, gespecialiseerd in de productie van dichtingen in kunststof, zijn we op zoek naar een productiemedewerker voor het inpakken van dichtingen. Je werkt in twee ploegen in een hoogtechnologisch bedrijf . Kwaliteit en Veiligheid dragen zij hoog in het vaandel.

  • Productiemedewerker | 2 ploegen | snelle opstart | Herentals - Olen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar productiearbeiders in de regio Herentals en Olen voor een snelle opstart. Ben je vanaf volgende week beschikbaar en kan je in twee ploegen werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  • Monteur (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Koersel zoekt een monteur ramen en deuren. 

  • Recruitment Consultant (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    samen met jouw team leg je scherpe targets vast je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in dankzij jouw enthousiasme en sales-technische skills neem je kandidaten op sleeptouw je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten?

  • Technische beambte (poetsen ihkv dienstencheques) (GOOIK)

    Regio: GOOIK

    Bedrijf: OCMW GOOIK

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen bij klanten thuis

  • Poetshulp m/v van 22/10 tot 26/10 (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Voor bedrijf in Lokeren zoeken we een tijdelijke poetshulp van 22/10 tot 26/10 van 6u tot 12u. Als poetshulp help je bij het poetsen van burelen, kleedkamers, sanitair, eetzaal, gangen,... Je krijgt al het nodige materiaal om de hygiene te garanderen en voldoende uitleg om zelfstandig te kunnen werken.

  • Junior .NET C# developer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een Junior .NET C# developer. Als Junior .NET C# developer maak je deel uit van het R&D-team en ondersteun je een elektronica-afdeling in volle expansie. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van gebruiksvriendelijke en functionele applicaties. Het analyseren, programmeren, testen en onderhouden van Windows-applicaties zowel intern als voor klanten behoort ook tot je takenpakket. Je onderzoekt projectvoorstellen en stuurt bij zodat deze technisch haalbaar zijn. Deze geanalyseerde data verwerk je via reverse engineering van protocollen en logging om zo tot kwalitatieve data te komen.

  • Site Supervisor / Werfleider regio Antwerpse Haven (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Vaste Job

    P4P is op zoek naar een Site Supervisor / Werfleider in de Antwerpse Haven. FUNCTIEBESCHRIJVING: Als Site Supervisor / Werfleider sta je in voor de organisatie, voorbereiding, planning en het optimaal benutten van de capaciteit gedurende projecten op de werf. Je geeft leiding aan een aantal brigadiers, die op hun beurt een team elektriciens, monteurs en meet- en regeltechniekers aansturen. Je volgt de werkzaamheden nauw op en vormt het eerste aanspreekpunt voor de klant, projectleiding en leveranciers. Je geeft advies aan de brigadiers tijdens hun werkvoorbereiding. Je verzorgt de bestellingen van materialen. Je staat in voor de opvolging en de controle van de uitvoering van de werken met bijzondere aandacht voor: veiligheid, kwaliteit, planning en kostprijs. Je beheert de nodige administratie. Je rapporteert aan de Site Manager of de Project Manager.

  • Ambulanciers voor internationale repatriëringen. (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: MEDICEVAC

    Type: Zelfstandige activiteit

    MedicEvac is een gevestigde waarde in het aanleveren van medische en paramedische teams voor de reisbijstandsmaatschappijen. Vertrek je op vakantie en je dient gerepatrieerd te worden dan is er een realistische kans dat één van onze verpleegkundigen of artsen jou komt oppikken en je mee zal escorteren naar een ziekenhuis in België of in het beste geval naar huis. In het kader van uitbreiding van onze diensten zijn we op zoek naar ambulanciers met pit die het wel zien zitten om eens out of the box te denken en onze patiënten op een comfortabele manier kunnen begeleiden naar huis of naar een ziekenhuis in België en dit per ambulance. Je kan énerzijds ingezet worden om onze medische equipes op te pikken van de luchthaven en anderzijds kan je zelf ook repatriëringen doen naar het buitenland per ambulance. Onze actieradius ligt meestal op een max van 1000 km rond België. Ambulanciers met een gezonde dosis inlevend vermogen zijn bij ons op de juiste plaats. Onze medewerkers dienen de patiënt gerust te stellen met hun kennis en de patiënt en eventuele familie op een rustige maar professionele manier te begeleiden gedurende het ganse traject per ambulance. Je houdt regelmatig contact met onze centrale en de bijstandsmaatschappij om hen op de hoogte te houden van eventuele verwikkelinge Spreekt het avontuurlijke je wel aan en ben je elke maand toch enkele aansluitende periodes vrij dan ben je hier op de juiste plaats. Stuur ons je uitgebreide CV door en we komen onmiddellijk bij je terug.

  • Logopedist (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

Zoek naar antwoorden van FILIP DEMAREZ in sociale netwerken
Look for responds of FILIP DEMAREZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor FILIP DEMAREZ. Laat een reactie achter voor FILIP DEMAREZ. FILIP DEMAREZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FILIP DEMAREZ. Leave a respond for FILIP DEMAREZ. FILIP DEMAREZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FILIP DEMAREZ op de google maps. Adres en contacten FILIP DEMAREZ
Location of FILIP DEMAREZ on the google maps. Address and contacts of FILIP DEMAREZ

Andere gerelateerde bedrijven als come FILIP DEMAREZ FILIP DEMAREZ: WILLEMS I.M. | De Jonghe Monique | GEMEENT. PLAATSEL. BIBL. | BEATRICE CORTHOUT | Adviesbureau Dewaele cvba

Other related companies as FILIP DEMAREZ: WILLEMS I.M. | De Jonghe Monique | GEMEENT. PLAATSEL. BIBL. | BEATRICE CORTHOUT | Adviesbureau Dewaele cvba

FILIP DEMAREZ is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FILIP DEMAREZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05164367675. Het bedrijf FILIP DEMAREZ bevindt zich op het adres: MEENSESTEENWEG 501; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 126,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 607,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Véhicules automobiles. Lijst met producten zijn Types de Véhicules: Voitures..
De hoofdactiviteit van FILIP DEMAREZ is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FILIP DEMAREZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FILIP DEMAREZ, openstaande posities, locatie van FILIP DEMAREZ op de kaart.

FILIP DEMAREZ is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is FILIP DEMAREZ, company assigned to the tax number BE05164367675. The company FILIP DEMAREZ is located at the address: MEENSESTEENWEG 501; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 126,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 607,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Véhicules automobiles. List of products are Types de Véhicules: Voitures..
The main activity of FILIP DEMAREZ is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FILIP DEMAREZ is not available. You also can look at reviews of FILIP DEMAREZ, open positions, location of FILIP DEMAREZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FILIP DEMAREZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FILIP DEMAREZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FILIP DEMAREZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FILIP DEMAREZ, employees, financial statistics.