ETS. BERNAB?- CHRYSLER

Particuliere bedrijvenWatervervoer • ETS. BERNAB?- CHRYSLER
Private companiesWater Transportation • ETS. BERNAB?- CHRYSLER

Contactgegevens ETS. BERNAB?- CHRYSLER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETS. BERNAB?- CHRYSLER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETS. BERNAB?- CHRYSLER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE CH?TELINEAU 280; 6061; MONTIGNIES-SUR-SAMBRE, België

Telefoon (phone): 71329065 (+32-71329065) 71329065 (+32-71329065)

Fax (fax): +32 (83) 738-31-55 +32 (83) 738-31-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETS. BERNAB?- CHRYSLER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETS. BERNAB?- CHRYSLER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETS. BERNAB?- CHRYSLER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETS. BERNAB?- CHRYSLER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETS. BERNAB?- CHRYSLER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETS. BERNAB?- CHRYSLER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETS. BERNAB?- CHRYSLER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETS. BERNAB?- CHRYSLER
Products information ETS. BERNAB?- CHRYSLER

BTW identificatienummer (tax): BE02323852539
Ondernemingsnummer: 4385711669
Hoofdstad (capital): 461,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 151,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Types de Véhicules: Véhicules Utilitaires,Voitures Américaines,Véhicules Tout Terrain,Quatre Roues Motrices,Voitures. Marques de Voitures: Chrysler,Jeep.

Product categorie (product category): Véhicules automobiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETS. BERNAB?- CHRYSLER
(Get full report from official database of BE for ETS. BERNAB?- CHRYSLER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETS. BERNAB?- CHRYSLER
Addition kinds of activities for ETS. BERNAB?- CHRYSLER

2082. Malt dranken | Malt beverages
01739906. Pistachenbos | Pistachio grove
07210105. Wijnstokken, teelt van | Vines, cultivation of
30899900. Kunststofproducten, nec, nec | Plastics products, nec, nec
35590204. Schoenen maken en repareren van machines | Shoe making and repairing machinery
35690203. Brandslang, behalve rubber | Firehose, except rubber
38120113. Gyro gimbals | Gyro gimbals
47319901. Douane-afhandeling van vracht | Customs clearance of freight
50640203. Radios, nec | Radios, nec
59999931. Lassen | Welding supplies

Werken bij ETS. BERNAB?- CHRYSLER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETS. BERNAB?- CHRYSLER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETS. BERNAB?- CHRYSLER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETS. BERNAB?- CHRYSLER. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker (M/V) | Regio Waaslandhaven (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar een aantal inpakkers. U taak bestaat eruit om zowel materialen te sorteren als deze in te pakken. Dit takenpakket kan variëren.

  • heftruckchauffeur (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Zottegem zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur met attest en dit binnen de houtindustrie. ?Je zal instaan voor het laden en lossen van producten e.d. ?Je staat ook in voor het in orde houden van het magazijn je zorgt ervoor dat de goederen steeds op de goede plaats worden gestockeerd ?Wegbrengen van de afgewerkte producten

  • Verantwoordelijke Verkoop Binnendienst (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zandhoven, actief in machinebouw zijn we op zoek naar een verantwoordelijke verkoop binnendienst. Je helpt mee offertes opstellen en bespreekt dit met de klanten. Je overlegt met de zaakvoerder bij de opmaak van de planning. Je ondersteunt de technische dienst met kennis en toepassingen die zij kunnen gebruiken.

  • Huishoudhulp regio Blanden, Oud-Heverlee (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en strijken, en kunnen ook aangevuld worden met wassen, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Alken (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Student kelner brasserie (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een leuke brasserie, zijn wij opzoek naar een student om de zaalbediending te versterken. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : gasten te ontvangen bestellingen op te nemen bestellingen klaar te maken op te dienen en af te ruimen betalingen ontvangen

  • Toffe studentenjob regio Gent (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Zoek je nog een studentenjob en kan je starten 10 of 17 september?  We zoeken voor onze klant regio Gent een student(e) die goed met Office, voornamelijk Excel kan werken.  je beschikt over een uitstekende kennis van Excel en Internet Explorer je spreekt perfect Nederlands en hebt een basiskennis Frans en Engels  je kan vlot overweg met opzoekingswerk  

  • Management Trainee (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1671947-inline.html?cid=Partner_VDAB Wie herinnert er zich niet de lekker geurende koeken en broden van de patisserie Bloch uit de Veldstraat. De beroemde zaak werd in 2008 - na een traditie van 110 jaar – gesloten, maar dankzij de receptenboeken ging het waardevol erfgoed niet verloren. Het management van voedingsfabrikant Culinor herlanceerde het merk en produceert de Bloch-producten vanuit een splinternieuwe industriële bakkerij in Destelbergen (bij Gent). De producten zijn te vinden in de retail, stationskiosken, foodtrucks en in een verkooppunt in de Gentse binnenstad. Momenteel zoeken we ter uitbreiding en ondersteuning van de Operations een (m/v): Management Trainee Ben je gedreven, betrokken en professioneel? Dan horen wij graag van jou. Om onze filosofie en werkwijze eigen te maken, is de initiële periode intensief, pragmatisch en ‘hands-on’. Je kunt hierbij rekenen op onze steun en begeleiding waarbij je alle middelen en knowhow worden aangereikt om je doel te bereiken. Bij de start ga je intensief meewerken aan de optimalisatie van onze 2 afdelingen, nl. industriële bakkerij en verpakking & logistiek; Je draagt bij tot het verbeteren van de rendementen, doet aan procesoptimalisatie en zet best practices op; Je vervult operationele taken op de werkvloer, waarbij je erin slaagt leiding te geven aan een team medewerkers; Je streefdoel is een perfecte coördinatie tussen machines, producten en medewerkers; Tevens help je bij het succesvol opzetten van nieuwe productielijnen ihkv de uitbreiding van het Bloch-assortiment en de groei van onze klantenportefeuille in binnen- en buitenland; Met je technische kennis los je eenvoudige technische problemen in een handomdraai op; Bij dit alles heb je oog voor kwaliteit, veiligheid en milieu; Je rapporteert rechtstreeks aan de Productiemanager.

  • Werfleider met ervaring (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Constructiv

    Type: Vaste Job

    Constructiv, het sectorfonds van de bouw, is op zoek naar een ervaren werfleider voor een bouwbedrijf uit Nieuwpoort, gespecialiseerd in het plaatsen van aluminium dakgoten en het isoleren van bedrijfsgebouwen. Jouw takenpakket bestaat uit: verantwoordelijk voor de projecten planning leiding geven waken over de veiligheid Je vertrekt 's morgens vanop de koer.

  • Elektromechanieker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic, afdeling Wevelgem, is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaren ervaring als elektromechanieker. Met meer dan 500 klantgerichte top-techniekers is Logi-technic bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building; Je zal als elektromechanieker in opdracht van Logi-technic werken op locatie. Je waakt over de kwaliteit van het machinepark en je voert preventief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis, ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coördinatoren, Account Managers, Techniekers, Safety Managers,…Zij zullen klaar staan om jou in alles te ondersteunen.

  • Technisch commercieel bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ERIKS

    Type: Vaste Job

    Als Technical Sales ben je verantwoordelijk voor de volledige flow van het verkoopproces. Vanaf de offerte tot en met de uitlevering sta je garant voor de aanbieding van het juiste product, service en een tijdige levering van de aan jou toegewezen klantenportefeuille. · Je bent contactpersoon voor de aan jou toegewezen klantenportefeuille en zorgt ervoor dat de klant zo snel mogelijk geholpen wordt (telefonisch/per mail). Je maakt duidelijke afspraken omtrent levertermijn, aantallen, facturatie,… In communicatie met de klant detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Uiteraard staat klantentevredenheid bij jou hoog in het vaandel. Je onderhoudt de relaties met je klanten en probeert door middel van cross-selling de opportuniteiten optimaal te benutten. In overleg met je klantenteam (buitendienstmedewerkers) maak je offertes en volg je deze pro-actief verder op Je werkt niet alleen intensief samen met de klant, maar ook met de medewerkers van de verschillende productdivisies binnen ERIKS, alsook de ondersteunende afdelingen. Je rapporteert aan de Teamleader.

  • Bachelor in de audiologie (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

Zoek naar antwoorden van ETS. BERNAB?- CHRYSLER in sociale netwerken
Look for responds of ETS. BERNAB?- CHRYSLER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETS. BERNAB?- CHRYSLER. Laat een reactie achter voor ETS. BERNAB?- CHRYSLER. ETS. BERNAB?- CHRYSLER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETS. BERNAB?- CHRYSLER. Leave a respond for ETS. BERNAB?- CHRYSLER. ETS. BERNAB?- CHRYSLER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETS. BERNAB?- CHRYSLER op de google maps. Adres en contacten ETS. BERNAB?- CHRYSLER
Location of ETS. BERNAB?- CHRYSLER on the google maps. Address and contacts of ETS. BERNAB?- CHRYSLER

Andere gerelateerde bedrijven als come ETS. BERNAB?- CHRYSLER ETS. BERNAB?- CHRYSLER: BOND MOYSON | J L B Services | DANIEL VANHOUTVINCK | WAETERLOOS GEERT | Mylord (Le)

Other related companies as ETS. BERNAB?- CHRYSLER: BOND MOYSON | J L B Services | DANIEL VANHOUTVINCK | WAETERLOOS GEERT | Mylord (Le)

ETS. BERNAB?- CHRYSLER is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETS. BERNAB?- CHRYSLER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02323852539. Het bedrijf ETS. BERNAB?- CHRYSLER bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE CH?TELINEAU 280; 6061; MONTIGNIES-SUR-SAMBRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 461,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 151,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Véhicules automobiles. Lijst met producten zijn Types de Véhicules: Véhicules Utilitaires,Voitures Américaines,Véhicules Tout Terrain,Quatre Roues Motrices,Voitures. Marques de Voitures: Chrysler,Jeep..
De hoofdactiviteit van ETS. BERNAB?- CHRYSLER is Watervervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETS. BERNAB?- CHRYSLER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETS. BERNAB?- CHRYSLER, openstaande posities, locatie van ETS. BERNAB?- CHRYSLER op de kaart.

ETS. BERNAB?- CHRYSLER is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETS. BERNAB?- CHRYSLER, company assigned to the tax number BE02323852539. The company ETS. BERNAB?- CHRYSLER is located at the address: CHAUSS?E DE CH?TELINEAU 280; 6061; MONTIGNIES-SUR-SAMBRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 461,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 151,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Véhicules automobiles. List of products are Types de Véhicules: Véhicules Utilitaires,Voitures Américaines,Véhicules Tout Terrain,Quatre Roues Motrices,Voitures. Marques de Voitures: Chrysler,Jeep..
The main activity of ETS. BERNAB?- CHRYSLER is Water Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ETS. BERNAB?- CHRYSLER is not available. You also can look at reviews of ETS. BERNAB?- CHRYSLER, open positions, location of ETS. BERNAB?- CHRYSLER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETS. BERNAB?- CHRYSLER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETS. BERNAB?- CHRYSLER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETS. BERNAB?- CHRYSLER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETS. BERNAB?- CHRYSLER, employees, financial statistics.