DEBAUTO

Contactgegevens DEBAUTO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEBAUTO: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEBAUTO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DENDERMONDSESTEENWEG 127; 2830; WILLEBROEK, België

Telefoon (phone): 38867161 (+32-38867161) 38867161 (+32-38867161)

Fax (fax): +32 (15) 942-79-92 +32 (15) 942-79-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEBAUTO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEBAUTO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEBAUTO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEBAUTO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEBAUTO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEBAUTO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEBAUTO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEBAUTO
Products information DEBAUTO

BTW identificatienummer (tax): BE03280487060
Ondernemingsnummer: 7138610839
Hoofdstad (capital): 166,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 629,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Marques de Voitures: Peugeot.

Product categorie (product category): Véhicules automobiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEBAUTO
(Get full report from official database of BE for DEBAUTO)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEBAUTO
Addition kinds of activities for DEBAUTO

4522. Luchtvervoer, ongepland | Air transportation, nonscheduled
07810203. Landschapsplanning diensten | Landscape planning services
22410305. Rits tape | Zipper tape
22590105. Werk handschoenen, brei | Work gloves, knit
34460109. Trappen, trappen, trapstappen: geprefabriceerd metaal | Stairs, staircases, stair treads: prefabricated metal
35890206. Mop wringers | Mop wringers
59429904. College boekwinkels | College book stores

Werken bij DEBAUTO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEBAUTO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEBAUTO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEBAUTO. Looking for open vacancies in other companies

  • Vertaler (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bij een goede e-commerce website, horen goede teksten. Ben je sterk in het schrijven van toffe en aantrekkelijke teksten in het Nederlands, het Engels en het Frans? Sta je open voor een tijdelijke opdracht tot eind 2018? Dan is deze functie als vertaler (m/v) misschien wel iets voor jou. Voor een gekende e-commerce speler in België zijn we op zoek naar een vertaler (m/v). Samen met jouw collega's van het vertaalteam ben je verantwoordelijk voor het vertalen en nalezen van de teksten die op onze website gebruikt worden. Dit in het Nederlands, het Engels en het Frans. Hierbij ga je steeds nauwkeurig en kwaliteitsgericht te werk zodat elke gebruiker in zijn eigen taal de correcte informatie kan raadplegen.

  • Polyvalent horecamedewerker (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hoofdtaken Het leveren van een goede service naar de klanten toe Klantvriendelijkheid Instaan voor opleiding en begeleiding (Crewtrainer) Hygiënische normen rond voedselveiligheid naleven Alle normen en procedures respecteren Functieomschrijving Via interne opleidingen zullen alle verschillende stations worden aangeleerd. Aansluitend wordt een interne opleiding tot Crewtrainer voorzien. Na een gunstig verloop kan men doorgroeien tot Shiftmanager.

  • Verpleegkundige kinderziekten - campus Brugsesteenweg (m/v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: AZ Delta

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Campus Brugsesteenweg De functie Als verpleegkundige op de afdeling kinderziekten staat u in voor de verpleegkundige zorg aan jonge patiënten en begeleidt hen tijdens het gehele proces van opname tot ontslag. U stemt de zorg af op de specifieke noden en behoeften van de patiënt en houdt nauw contact met de ouders en de familie. U staat in voor de uitvoering van het zorgplan en rapporteert in het patiëntendossier. U creëert een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf voor de patiënten, door optimale en deskundige hulp, ondersteuning en zorg. U maakt deel uit van een multidisciplinair team van artsen, verpleegkundigen en zorgkundigen, neemt deel aan het teamoverleg en levert een actieve bijdrage aan het verder ontwikkelen van de afdeling. Samen met uw collega´s streeft u er dagelijks naar om een hoge kwaliteit van zorg te bieden. Uw profiel U bent in het bezit van het diploma verpleegkundige – met voorkeur afstudeerrichting pediatrie. Een postgraduaat pediatrie en neonatologie is een pluspunt, evenals ervaring op pediatrie. U bent communicatief sterk in de omgang met jonge patiënten en hun families. U hebt een kindvriendelijke houding en bent flexibel ingesteld. U hebt een goed organisatievermogen en hebt planningsinzicht. U houdt van afwisseling en u kunt goed zelfstandig werken. U werkt oplettend, ordelijk, veilig en hygiënisch. U bent stressbestendig en u kunt goed samenwerken met collega´s in een multidisciplinair team. Aanbod Wij bieden u een deeltijdse (80%) of voltijdse functie van bepaalde duur vanaf 1 oktober 2018. U komt terecht in een dynamische bedrijfscultuur waar het ontplooien van uw talenten wordt aangemoedigd.   We bieden u een marktconform salaris, afgestemd op uw relevante beroepservaring en aangevuld met toeslagen voor onregelmatige prestaties. Dit wordt aangevuld met een aantal (extralegale) voordelen zoals een hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en tussenkomst in woon-werkverkeer. Daarnaast is er de mogelijkheid tot permanente vorming. Meer informatie? Meer informatie over de inhoud van de vacante functie kunt u verkrijgen bij zorgmanager Dieter De Corte op het nummer 051 23 76 27. Voor overige vragen kunt u terecht bij stafmedewerker P&O Nele Vanhecke op het nummer 051 23 82 63. Geïnteresseerd? Solliciteer nu online! Vergeet daarbij zeker niet uw motivatiebrief en cv toe te voegen! De selectie bestaat uit een screening op basis van cv en een selectiegesprek. Elke kandidatuur wordt strikt vertrouwelijk behandeld. AZ Delta stimuleert gelijke kansen en diversiteit. We werven aan op basis van competenties, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of handicap.

  • Schrijnwerker-Kapconstructies (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Oudenaarde zijn we op zoek naar een dak timmerman, je maakt en plaatst dakconstructies. Bij nieuwbouw plaats je het dak timmerwerk na voltooiing van de ruwbouw. Je vervangt ook dakconstructies bij renovatiewerken. Naast dakconstructies kan je ook gevelbekleding plaatsen.

  • Verkoop Colruyt Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • Huishoudhulp regio Oosterzele (M/V) (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,.. Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lennik – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Werfleider (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: VERELST BEDRIJFSBOUW EN RENOVATIE

    Type: Vaste Job

    Als Werfleider ben je verantwoordelijke voor de dagdagelijkse organisatie van de werf, de coördinatie en controle van de onderaannemers. Je bent verantwoordelijk voor: De begeleiding van en het toezicht op de ploegbazen en de arbeiders Het maken van een gedetailleerde werfvoorbereiding en een planning voor levering van materialen en/of onderaannemers. Het leiden van de werfvergaderingen. De werfadministratie alsook controle op de naleving van de kwaliteits, milieu- en veiligheidsvoorschriften. Het opstellen van een financiële planning a.d.h.v rendementen en budgetten. Je bewaakt de vooropgestelde planning en zal proactief bijsturen. Je rapporteert aan de projectleider.

  • Winkelbediende/bake-off medewerker bakkerswinkel (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DELICAKE

    Type: Vaste Job

    Als verkoopsmedewerker in onze bakkerswinkel begin je 's morgens om 5.00u met het bakken en afwerken van koffiekoeken en gebak. Nadien spring je in de winkel in om de producten in te laden, klanten te bedienen aan de kassa, saladebar voor te bereiden, belegde broodjes te maken...

  • GYPROCPLAATSER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SNEL EN GOED

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen gyprocwanden en wandisolatie bij bedrijven uit de privé sector.

  • Leerkracht Multimedia (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: Athena campus Heule

    Type: Werfreserve

    Je bent vaardig met alle Adobe programma's (Photoshop, Illustrator, Première...). Daarnaast beheers je HTML en CSS om websites te bouwen.

  • POETSHULP (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AMFORA

    Type: Flexijob

    Voor een of meerdere avonden in de week. vanaf 18u of 19u Voor het onderhouden zaal&keuken en afwas van een brasserie/tea-room& afwas met afwasmachine.

Zoek naar antwoorden van DEBAUTO in sociale netwerken
Look for responds of DEBAUTO in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEBAUTO. Laat een reactie achter voor DEBAUTO. DEBAUTO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEBAUTO. Leave a respond for DEBAUTO. DEBAUTO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEBAUTO op de google maps. Adres en contacten DEBAUTO
Location of DEBAUTO on the google maps. Address and contacts of DEBAUTO

Andere gerelateerde bedrijven als come DEBAUTO DEBAUTO: Verrillo V | Ste Eleuthere | FIMMOCOMPTA | Van Den Bogaert P & W NV | VALEER MASSCHAELE

Other related companies as DEBAUTO: Verrillo V | Ste Eleuthere | FIMMOCOMPTA | Van Den Bogaert P & W NV | VALEER MASSCHAELE

DEBAUTO is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEBAUTO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03280487060. Het bedrijf DEBAUTO bevindt zich op het adres: DENDERMONDSESTEENWEG 127; 2830; WILLEBROEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 166,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 629,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Véhicules automobiles. Lijst met producten zijn Marques de Voitures: Peugeot..
De hoofdactiviteit van DEBAUTO is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEBAUTO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEBAUTO, openstaande posities, locatie van DEBAUTO op de kaart.

DEBAUTO is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEBAUTO, company assigned to the tax number BE03280487060. The company DEBAUTO is located at the address: DENDERMONDSESTEENWEG 127; 2830; WILLEBROEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 166,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 629,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Véhicules automobiles. List of products are Marques de Voitures: Peugeot..
The main activity of DEBAUTO is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DEBAUTO is not available. You also can look at reviews of DEBAUTO, open positions, location of DEBAUTO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEBAUTO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEBAUTO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEBAUTO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEBAUTO, employees, financial statistics.