D. GOVAERTS

Contactgegevens D. GOVAERTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D. GOVAERTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

D. GOVAERTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ANTWERPSESTEENWEG 70; 2390; MALLE, België

Telefoon (phone): 33116206 (+32-33116206) 33116206 (+32-33116206)

Fax (fax): +32 (53) 728-34-49 +32 (53) 728-34-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D. GOVAERTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D. GOVAERTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D. GOVAERTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D. GOVAERTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D. GOVAERTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D. GOVAERTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D. GOVAERTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D. GOVAERTS
Products information D. GOVAERTS

BTW identificatienummer (tax): BE04916900634
Ondernemingsnummer: 6057006835
Hoofdstad (capital): 585,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 263,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Types de Véhicules: Voitures.

Product categorie (product category): Véhicules automobiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D. GOVAERTS
(Get full report from official database of BE for D. GOVAERTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor D. GOVAERTS
Addition kinds of activities for D. GOVAERTS

5661. Schoenenwinkels | Shoe stores
5714. Drapery en stoffering winkels | Drapery and upholstery stores
508507. Kabel, koord en draad | Rope, cord, and thread
30899914. Kits, kunststoffen | Kits, plastics
34959903. Bekledingveren, niet gemonteerd | Upholstery springs, unassembled
49110000. Elektrische diensten | Electric services

Werken bij D. GOVAERTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D. GOVAERTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D. GOVAERTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D. GOVAERTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopmedewerker slagerij SNELLE OPSTART voltijds of deeltijds (M/V) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt 's ochtends toe in de winkel en helpt om de toonbank aan te vullen met de versgemaakte vleeswaren, pasta's, kant-en-klare maaltijden,... Wanneer de winkel zijn deuren opent staan de eerste vaste klanten met hun boodschappenlijstje al klaar voor een korte babbel! Je bestelt de klanten, ontvangt de betalingen en wenst ze nog een fijne dag verder. De klanten blijven binnen sijpelen en terwijl jij ze met een glimlach bedient wordt de toonbank steeds aangevuld met verse producten! Wanneer je de late shift hebt en werkt totsluitingstijd help je op het einde van de werkdag de winkel proper te houden zodat jij en je collega's er morgen opnieuw kunnen invliegen & de klanten opnieuw gelukkig kunnen maken met de delicatessen!

  • Heftruckchauffeur productie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator sta je in voor het afvullen en laden van kwaliteitsproducten volgens gangbare kwaliteits-, veiligheids- en milieunormen. Jouw taken zien er uit als volgt: - Afvullen van verschillende soorten producten volgens de beschreven instructies. Toezien op veilige en precieze werking van de installatie. - Nauwkeurig invullen van vul- en laadopdrachten. - Laden en lossen van verpakkingsmaterialen, afgewerkte producten en verpakte grondstoffen. - Rijden met de heftruck voor het stapelen van de afgevulde goederen en het laden en lossen van vrachtwagens.

  • .net developer (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen deze jonge en dynamische onderneming sta je in voor: ontwikkelen van nieuwe tools voor de klanten onderhouden van de bestaande tools en adviseren van klanten je werkt 50% van je tijd vanuit kantoor, 50% bij de klanten (regio Limburg)

  • Verantwoordelijke magazijn (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt het magazijn draaiende. D.w.z. dat je instaat voor de inkomende goederen; uitpakken, controleren, sorteren. Daarnaast sta je in voor het klaarzetten van de bestellingen zodat de chauffeurs dit kunnen uitleveren. Ook de stocktelling behoort tot jouw takenpakket.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oostakker solliciteer per sms (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Gemotiveerde huishoudhulp (m/v) regio BXL (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES BRUSSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Adecco Home Services biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. We bieden jobs aan over regio Anderlecht/Sint-Pieters-Leeuw/Brussel, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen, (m/v).

  • thuishulp (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: DCO Kluisbergen vzw

    Type: Studentenjob

    thuishulp in REGIO WORTEGEM-PETEGEM, ANZEGEM en KLUISBERGEN bij DCO Kluisbergen vzw

  • Studenten supermarkt weekend (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Sint-Amands zoeken we studenten voor weekendwerk. De winkel is op op zaterdag en zondagvoormiddag. Jouw taken bestaan uit aanvullen en kassa.

  • Studenten inpak (M/V) - Geitenkaas (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Zoek jij dringend een goed betaalde studentenjob en ben jij beschikbaar om in de periode van 22/10 tot 9/11 minstens 1 dag/week te werken?! Goed nieuws, jij moet niet verder zoeken want wij hebben de ideale job! Voor een bedrijf in Destelbergen zoeken wij namelijk meerdere studenten die willen helpen bij het inpakken van geitenkaasjes! Jij zal werken in de namiddagploeg van 16u30-20u30.

  • Engineering - Student job (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUDARO

    Type: Studentenjob

    What is Studaro all about? Studaro is a young and growing HR and recruitment agency that enables young Belgian and international students & graduates to get the most out of their early stage professional career. We focus on student jobs related to the educational background, as well with your search for a first full-time job after graduation to help you launch your professional career. You can earn some extra money, while improving you resume by gaining relevant work experience. Already more than 1000 young potentials from over 90+ nationalities have joined our Studaro pack in Gent, Kortrijk, Brugge, Antwerpen, Brussel & Leuven; always looking to push their limits and stay ahead of their peers! We believe in the added value and potential of young talent, so we act as a bridge to connect them with the business industry and give employers the ability to reach out to this much desired talent. With the Studaro team we mostly go hunting ourselves for the perfect open job position that matches with your specified interests and unique profile. We'll be contacting you personally as soon as we have a fitting match for you! You can find more information on our website (https://www.studaro.com), and you can easliy register here: http://bit.ly/studaro_form

  • Productieleider Machinebouw (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een bijzonder dynamische bedrijvengroep. Ze zijn actief in het ontwikkelen en assembleren van complexe kapitaalsintensieve machines bestemd voor de wereldwijde export. Voor hun vestiging, gelegen in het midden van West-Vlaanderen, waar 150 medewerkers aan het werk zijn kijken we momenteel uit voor een productieleider machinebouw. Je wordt verantwoordelijk voor het volledige assemblageproces binnen 1 van de 5 afdelingen. Je hebt niet enkel oog voor efficiëntie, maar ook voor kwaliteit en veiligheid. Daartoe stuur je een 2 tal teamleiders aan en werk je heel close samen met planning, R&D, kwaliteitsdienst en onderhoudsafdeling. Je stuurt een 20-tal monteurs aan in dagploeg. Zelf rapporteer je rechtreeks aan de plantmanager.

  • junior ORDERINPUT EN SALES SUPPORT MEDEWERKER (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: NV TerBeke Pluma

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor hoogstaande dienstverlening aan klanten en de administratieve en organisatorische opvolging van dossiers, teneinde een professionele en vlotte klantenservice te realiseren. Je vormt het gezicht en bent de ambassadeur van de klant binnen de TerBeke organisatie. * Je treedt op als eerste aanspreekpunt voor de externe en interne klant, teneinde een efficiënte en klantgerichte service te bieden met het oog op een maximale klantentevredenheid. Je onderhoudt en bouwt voortdurend aan de relatie met je klanten. * Je coördineert de contractwissels met leveranciers van grondstoffen teneinde een vlotte omschakeling te bewerkstelligen om de continuïteit in leveringen aan de klanten te kunnen waarborgen. * Je zorgt voor een correcte administratie, teneinde over actuele klantendossiers te beschikken. * je geeft tijdig en correct alle promoties en eerste commerciële volumeprognoses in, teneinde de door de klant te bestellen promotionele volumes volledig en tegen de overeengekomen promotionele prijzen uit te kunnen leveren en overstocks te vermijden. * Je registreert en beantwoordt tijdig en correct alle externe en interne klachten teneinde de klantentevredenheid te verhogen. * Je draagt zorg voor een correcte voorbereiding van de facturatie.

Zoek naar antwoorden van D. GOVAERTS in sociale netwerken
Look for responds of D. GOVAERTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor D. GOVAERTS. Laat een reactie achter voor D. GOVAERTS. D. GOVAERTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D. GOVAERTS. Leave a respond for D. GOVAERTS. D. GOVAERTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D. GOVAERTS op de google maps. Adres en contacten D. GOVAERTS
Location of D. GOVAERTS on the google maps. Address and contacts of D. GOVAERTS

Andere gerelateerde bedrijven als come D. GOVAERTS D. GOVAERTS: FORTIS | THةRبSE ROUSSEAU | SUPRA BAZAR | CONTAINERPARK ZOTTEGEM | NATIONAAL BORSTELMUSEUM

Other related companies as D. GOVAERTS: FORTIS | THةRبSE ROUSSEAU | SUPRA BAZAR | CONTAINERPARK ZOTTEGEM | NATIONAAL BORSTELMUSEUM

D. GOVAERTS is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D. GOVAERTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04916900634. Het bedrijf D. GOVAERTS bevindt zich op het adres: ANTWERPSESTEENWEG 70; 2390; MALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 585,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 263,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Véhicules automobiles. Lijst met producten zijn Types de Véhicules: Voitures..
De hoofdactiviteit van D. GOVAERTS is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D. GOVAERTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D. GOVAERTS, openstaande posities, locatie van D. GOVAERTS op de kaart.

D. GOVAERTS is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is D. GOVAERTS, company assigned to the tax number BE04916900634. The company D. GOVAERTS is located at the address: ANTWERPSESTEENWEG 70; 2390; MALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 585,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 263,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Véhicules automobiles. List of products are Types de Véhicules: Voitures..
The main activity of D. GOVAERTS is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of D. GOVAERTS is not available. You also can look at reviews of D. GOVAERTS, open positions, location of D. GOVAERTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over D. GOVAERTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D. GOVAERTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D. GOVAERTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D. GOVAERTS, employees, financial statistics.