NATIONAAL BORSTELMUSEUM

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • NATIONAAL BORSTELMUSEUM
Private companiesTransportation Services • NATIONAAL BORSTELMUSEUM

Contactgegevens NATIONAAL BORSTELMUSEUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NATIONAAL BORSTELMUSEUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

NATIONAAL BORSTELMUSEUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BARON DE P?LICHYSTRAAT 3; 8870; IZEGEM, België

Telefoon (phone): 51316446 (+32-51316446) 51316446 (+32-51316446)

Fax (fax): +32 (4) 747-71-39 +32 (4) 747-71-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NATIONAAL BORSTELMUSEUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NATIONAAL BORSTELMUSEUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NATIONAAL BORSTELMUSEUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NATIONAAL BORSTELMUSEUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NATIONAAL BORSTELMUSEUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NATIONAAL BORSTELMUSEUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NATIONAAL BORSTELMUSEUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NATIONAAL BORSTELMUSEUM
Products information NATIONAAL BORSTELMUSEUM

BTW identificatienummer (tax): BE06663177490
Ondernemingsnummer: 1446594238
Hoofdstad (capital): 775,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 765,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in NATIONAAL BORSTELMUSEUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musea and historische gebouwen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NATIONAAL BORSTELMUSEUM
(Get full report from official database of BE for NATIONAAL BORSTELMUSEUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor NATIONAAL BORSTELMUSEUM
Addition kinds of activities for NATIONAAL BORSTELMUSEUM

6517. Spoorwegverhuurders | Railroad property lessors
379999. Transportuitrusting, nec, nec | Transportation equipment, nec, nec
32590200. Klei schoorsteen producten | Clay chimney products
36290204. Condensers, voor motoren of generatoren | Condensers, for motors or generators
38120300. Navigatiesystemen en instrumenten | Navigational systems and instruments
38240305. taximeters | Taximeters
50320307. Tegel, structurele klei | Tile, structural clay
51599907. Koolzaad | Rapeseed

Werken bij NATIONAAL BORSTELMUSEUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NATIONAAL BORSTELMUSEUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NATIONAAL BORSTELMUSEUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NATIONAAL BORSTELMUSEUM. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker met administratieve skills (late shift) (HOUTHULST)

  Regio: HOUTHULST

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groothandel in bloemen en platnen zoeken we een orderpicker in de bloemen- en plantensector. Je takenpakket omvat:: - orderpicking (70%) - updae van de webshop, - bijstaan van klanten (telefonisch en in de winkel), - opmaken van bons, facturen, ... - bijhouden van het voorraadbeheer.

 • Werfleider (VAALBEEK)

  Regio: VAALBEEK

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

   Als werfleider sta je in voor het voorbereiden en coördineren van het dagdagelijkse reilen en zeilen, zodat iedereen op de werf of werven zijn werk naar behoren kan uitvoeren.  Je zorgt voor een goede planning, de voorbereiding, de uitvoering van het werk, de administratieve taken en het leiden van bijeenkomsten en werfvergaderingen. Je bent verantwoordelijk voor de controle op de werf inzake kwaliteit en veiligheid van personeel, onderaannemers en materieel. Je brengt dagelijks verslag uit op kantoor met de verantwoordelijken. Dit bedrijf specialiseert zich zich in bouw-en schilderwerken. Dagelijks staan ze klaar om verzorgd werk af te leveren, conform de details uit lastenboeken en projectbeschrijvingen.   

 • WEGENWERKER (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In de regio Schelle zijn we op zoek naar een arbeider wegenwerker voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: u maakt deel uit van een ploeg arbeiders u voert werkzaamheden uit aan diverse onderdelen van weg; aansluitingen kolken boordstenen funderingen afwerkingen.

 • Operator (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een mooi bedrijf gelegen in Oudenaarde, zijn we dringen op zoek naar een machinebediener voor 2 ploegen. Je staat in voor het besturen, instellen en bevoorraden van jouw toegewezen machine. Je staat er niet alleen voor, jij en jouw collega bedienen de machine samen.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Hever – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEVER)

  Regio: HEVER

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Boutersem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOUTERSEM)

  Regio: BOUTERSEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Bevel (BEVEL)

  Regio: BEVEL

  Bedrijf: Plu Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • DOUANEDECLARANT (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Select HR Zaventem

  Type: Vaste Job

  U voert douaneboekingen uit, volgens interne procedures en lokale douane instructies; u classificeert attesten volgens opgelegde instructies; u factureert klanten voor geleverde diensten; in nauw contact met de klanten behandelt u klantgerichte problemen en lost ze op; u gaat voor een goede verstandhouding met de douane autoriteiten en andere taakgebonden partners. Bedrijfsprofiel: Voor een grote logistieke speler te Zaventem zijn wij dringend op zoek naar een Douanedeclarant.

 • Verpleegkundige in thuisverpleging full time - afdeling Aarschot (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: WGK Diest

  Type: Vaste Job

  De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). Je krijgt ook de mogelijkheid om mee te werken aan specifieke projecten of werkgroepen binnen de afdeling in het kader van onze zelfsturende ‘We Care Teams’. De afdeling Aarschot bestaat uit gemeenten Aarschot, Begijnendijk en Tremelo.

 • Schrijnwerker Beringen Tessenderlo Limburg (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Klinisch Psycholoog (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor haar vestiging in Mortsel is Senses Praktijkhuis op zoek naar een klinisch psycholoog. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, chiropractor, acupuncturisten, tabakoloog, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Er is een mogelijkheid om naast locatie Mortsel ook op locatie Lier te werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

 • Afsprakenplanner - deeltijds (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: TELUS

  Type: Werfreserve

  Je houdt van telefonische contacten en een vlotte, doch professionele babbel met gesprekspartners uit verschillende segmenten/doelgroepen. Je maakt de prospecten van onze klanten nieuwsgierig naar hun producten of diensten en overtuigt hen om een afspraak in te plannen met de commercieel verantwoordelijke. Hierbij maak je een korte, doch volledige rapportering van het gesprek en ben je efficiënt en accuraat bij het inplannen van de afspraken.

Zoek naar antwoorden van NATIONAAL BORSTELMUSEUM in sociale netwerken
Look for responds of NATIONAAL BORSTELMUSEUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor NATIONAAL BORSTELMUSEUM. Laat een reactie achter voor NATIONAAL BORSTELMUSEUM. NATIONAAL BORSTELMUSEUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NATIONAAL BORSTELMUSEUM. Leave a respond for NATIONAAL BORSTELMUSEUM. NATIONAAL BORSTELMUSEUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NATIONAAL BORSTELMUSEUM op de google maps. Adres en contacten NATIONAAL BORSTELMUSEUM
Location of NATIONAAL BORSTELMUSEUM on the google maps. Address and contacts of NATIONAAL BORSTELMUSEUM

Andere gerelateerde bedrijven als come NATIONAAL BORSTELMUSEUM NATIONAAL BORSTELMUSEUM: Sagot P | VOYAGES HELIOS | FRANS CAMBRE SCHRIJNWERKERIJ | Hendrickx D BVBA | T. Ed. SA

Other related companies as NATIONAAL BORSTELMUSEUM: Sagot P | VOYAGES HELIOS | FRANS CAMBRE SCHRIJNWERKERIJ | Hendrickx D BVBA | T. Ed. SA

NATIONAAL BORSTELMUSEUM is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NATIONAAL BORSTELMUSEUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06663177490. Het bedrijf NATIONAAL BORSTELMUSEUM bevindt zich op het adres: BARON DE P?LICHYSTRAAT 3; 8870; IZEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 775,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 765,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Musea and historische gebouwen. Producten gemaakt in NATIONAAL BORSTELMUSEUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NATIONAAL BORSTELMUSEUM is Transportdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NATIONAAL BORSTELMUSEUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NATIONAAL BORSTELMUSEUM, openstaande posities, locatie van NATIONAAL BORSTELMUSEUM op de kaart.

NATIONAAL BORSTELMUSEUM is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is NATIONAAL BORSTELMUSEUM, company assigned to the tax number BE06663177490. The company NATIONAAL BORSTELMUSEUM is located at the address: BARON DE P?LICHYSTRAAT 3; 8870; IZEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 775,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 765,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Musea and historische gebouwen. Products created in NATIONAAL BORSTELMUSEUM were not found.
The main activity of NATIONAAL BORSTELMUSEUM is Transportation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of NATIONAAL BORSTELMUSEUM is not available. You also can look at reviews of NATIONAAL BORSTELMUSEUM, open positions, location of NATIONAAL BORSTELMUSEUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NATIONAAL BORSTELMUSEUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NATIONAAL BORSTELMUSEUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NATIONAAL BORSTELMUSEUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NATIONAAL BORSTELMUSEUM, employees, financial statistics.