AUTOHANDEL LAUWEREYS

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • AUTOHANDEL LAUWEREYS
Private companiesMetal Mining • AUTOHANDEL LAUWEREYS

Contactgegevens AUTOHANDEL LAUWEREYS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTOHANDEL LAUWEREYS: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTOHANDEL LAUWEREYS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WINKSELSESTW 35; 3020; HERENT, België

Telefoon (phone): 16223216 (+32-16223216) 16223216 (+32-16223216)

Fax (fax): +32 (55) 744-99-62 +32 (55) 744-99-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTOHANDEL LAUWEREYS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTOHANDEL LAUWEREYS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTOHANDEL LAUWEREYS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTOHANDEL LAUWEREYS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTOHANDEL LAUWEREYS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTOHANDEL LAUWEREYS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTOHANDEL LAUWEREYS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTOHANDEL LAUWEREYS
Products information AUTOHANDEL LAUWEREYS

BTW identificatienummer (tax): BE01317779541
Ondernemingsnummer: 1420776367
Hoofdstad (capital): 231,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 725,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Types de Véhicules: Voitures Anciennes & Ancêtres.

Product categorie (product category): Véhicules automobiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTOHANDEL LAUWEREYS
(Get full report from official database of BE for AUTOHANDEL LAUWEREYS)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTOHANDEL LAUWEREYS
Addition kinds of activities for AUTOHANDEL LAUWEREYS

287599. Meststoffen, alleen mengen, nec | Fertilizers, mixing only, nec
17210000. Schilderen en papier opknoping | Painting and paper hanging
25220200. Kantoor boekenkasten, kasten en afdelingen, met uitzondering van hout | Office bookcases, wallcases and partitions, except wood
28191100. Ammoniumzouten en verbindingen | Ammonium salts and compounds
32990102. Mica producten, opgebouwde of laken | Mica products, built-up or sheet
39990503. Sigaretfilters | Cigarette filters
42310000. Trucking terminal faciliteiten | Trucking terminal facilities
51699901. zuren | Acids
59450202. Dolls en accessoires | Dolls and accessories

Werken bij AUTOHANDEL LAUWEREYS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTOHANDEL LAUWEREYS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTOHANDEL LAUWEREYS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTOHANDEL LAUWEREYS. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent metaalarbeider dag regime (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je begint aan jouw werkdag om 8u15. Met volle goesting start je aan de voor opgelegde taken die je zelfstandig uitvoert, zoals onder andere: - Het op maat verzagen van diverse profielen - Laden en lossen van de vrachtwagens - Bestelling klaarmaken - Aanvullen van de rekken - Klanten bijstaan - Opruimen en herorganiseren van het magazijn Het is 16u30, tijd om huiswaarts te keren! Niet onbelangrijk: - Je hebt 30 min. middagpauze - Op vrijdag heb je vroeger gedaan en stop je met werken om 15u45. Woohoo!

  • Schilder Pontons/schepen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aangenaam familiebedrijf dat gespecialiseerd is in scheepsherstellingen zijn we op zoek naar iemand die instaat voor het schilderen van de schepen en de pontons. Als hier niet voldoende te doen is, of het weer laat dit niet toe zal je ook gevraagd worden om af en toe wat onderhoudswerken te doen.

  • Chauffeur D toerisme - voltijds (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar buschauffeurs die graag in de toerismesector willen werken. Wij zoeken enthousiaste chauffeurs D die zowel nationaal als internationaal groepen willen vervoeren op uitstappen en reizen, overnachting op locatie is mogelijk. Dit voor onbepaalde duur.

  • HR Business Partner (M/V) | Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistieke klant gevestigd in Antwerpen zijn wij op zoek naar een HR Business Partner. Deze staat verantwoordelijk voor een aantal terminals en zorgt voor een tijdige en correcte opvolging van de HR diensten. De HR Business Partner rapporteert aan de HR Director en werkt binnen de HR afdeling. Daarnaast staat hij/zij in dagelijks contact met Terminal Managers en externe leveranciers. Je bent het eerste aanspreekpunt voor volgende HR domeinen: werving & selectie, training & development, comp & ben, systems & policies, industriële relaties Managen van alle operationele HR aspecten Je begeleidt leidinggevenden bij het identificeren van behoeften tot persoonlijke ontwikkeling van hun team Ontwikkeling en promotie van een positief werknemersklimaat, zodat elk issue op een constructieve manier kan worden behandeld Je werkt actief mee aan het uitwerken en implementeren van HR projecten, in lijn met de HR Group strategie Streven naar een continue evaluatie en optimalisatie van HR policies en afspraken om de kwaliteit, efficiëntie en effectiviteit ervan te verzekeren Je bent het aanspreekpunt en een inspirerende partner bij veranderingsprocessen Vanuit je intrinsieke interesse voor en begrip van de business reageer je proactief op HR noden en initieer je HR acties om aan toekomstige noden te voldoen Coachen van leidinggevenden op individuele basis bij de implementatie van bedrijfswaarden in hun team

  • Montagewerker (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Meestal binnenwerk, op termijn kan het ook buitenwerk inhouden. - Specifiek voor buitenwerk: Montagewerken op hoogte kunnen uitvoeren: metalen structuren hangen in masten, kabels naar boven trekken, kabels onderaan vastmaken, kabelgoten plaatsen, mee helpen aan de afwerking van de telecom site. - Specifiek voor binnenwerk: antenne’s plaatsen, doorboringen doen, kabelgoten hangen, proper werk afleveren en klantvriendelijkheid zijn hier van belang! - On-the-job training van ervaren personen om de job te leren.

  • Carrosserie (m/v) (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio Borgloon en Genk zijn we op zoek naar een carrossier m/v Als autoschadehersteller voer je efficiënt en nauwkeurig de herstelopdrachten uit. Voorbereidend werk mbt schuren en plamuren, (de)monteren van onderdelen en uitdeukwerken Herstelling van het koetswerk van voertuigen  

  • Schrijnwerker ATELIER (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ls schrijnwerker in het atelier zal je instaan voor het vervaardigen van producten in plaatmateriaal . Voorbeelden hiervan zijn : maatmeubilair als keukens, kasten, dressings, balie. Daarnaast werk je ook aan bv: vensterbanken,.. Je werkt met de klassieke houtbewerkingsmachines zoals opdeelzaag, formaatzaag, topie,..

  • Studenten telemarketing gezocht (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: PEC

    Type: Studentenjob

    Voor een jaarlijke terugkerend evenement inhouse zoeken wij studenten die willen instaan voor het promoten hiervan aan de telefoon. De bedoeling is dat je de mensen opbelt om te horen of ze interesse hebben om te komen naar ons evenement.

  • Weekendhulp Zara Home Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ZARA HOME Knokke

    Type: Studentenjob

    Als weekendhulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je onze interieurgevoelige klanten verder helpt, ter beschikking staat en je advies geeft aan onze klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • MEDEWERKER PLANNING - HIGH POTENTIAL (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Beschik jij over beperkte ervaring maar wel zeer veel motivatie en enthousiasme? Ben jij een kei in plannen en organiseren? Ben je servicegericht en communicatief zeer sterk? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken!   De functie:   De dienst Service Sales vormt het kloppend hart van deze onderneming als het gaat om interne en externe communicatie. Dagelijks vindt er communicatie plaats met tientallen klanten en collega’s op de buitendienst. De ene klant vraagt een interventie aan, de andere heeft een technische vraag, ... Het is jouw taak deze contacten professioneel te behandelen!   Als medewerker op de dienst Service Sales ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en ben je daarbij verantwoordelijk voor het behandelen en registreren van de gestelde vragen. Je zorgt ervoor dat interventie-aanvragen juist zijn geregistreerd en de technieker wordt ingepland. Je contacteert bestaande klanten om een jaarlijks onderhoud in te plannen en maakt afspraken voor de techniekers in de field. Bijkomend sta je deels in voor de administratie zoals controle urenregistratie, nacalculatie en facturatie van de uitgevoerde werken.  Bedrijfsprofiel: Voor een onze klant, een bloeiend bedrijf met meerdere vestigingen in België zijn we op zoek naar een (junior) planner.

  • PLC Programmeur (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Als PLC programmeur voer je opdrachten uit voor en met onze klanten in functie van jouw kennis en kunnen. Je wordt ingeschakeld in een team, dat instaat om een project vanuit conceptfase tot en met de nazorg te ondersteunen. Hierbij ben je mee verantwoordelijk voor de communicatie met de klanten en leveranciers, zelfstandig opstellen van specificaties, uitwerken van concepten, programmeren van de PLC’s, begeleiden van junior programmeurs, FAT & SAT testen samen met de klant met de daarbij horende commissioning activiteiten. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd inprojectsourcing en werving en selectie van technische bedienden en ingenieurs.Voor regio Oost-Vlaanderen zijn we op zoek naar een PLCProgrammeur

  • Storingstechnieker - Regio Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FORCES FOR INDUSTRY

    Type: Vaste Job

    Als storingstechnieker sta je in voor het elektromechanische onderhoud van het machinepark van onze klanten. Je spoort elektrische defecten op in technische installaties en hun componenten (bijv. motor, sensoren, frequentieomvormers, ...) Je herstelt elektromechanische storingen en defecten Je optimaliseert de efficiëntie van machines

Zoek naar antwoorden van AUTOHANDEL LAUWEREYS in sociale netwerken
Look for responds of AUTOHANDEL LAUWEREYS in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTOHANDEL LAUWEREYS. Laat een reactie achter voor AUTOHANDEL LAUWEREYS. AUTOHANDEL LAUWEREYS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTOHANDEL LAUWEREYS. Leave a respond for AUTOHANDEL LAUWEREYS. AUTOHANDEL LAUWEREYS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTOHANDEL LAUWEREYS op de google maps. Adres en contacten AUTOHANDEL LAUWEREYS
Location of AUTOHANDEL LAUWEREYS on the google maps. Address and contacts of AUTOHANDEL LAUWEREYS

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTOHANDEL LAUWEREYS AUTOHANDEL LAUWEREYS: DE BRUIN TECHNIEK ANTWERPEN NV | Cinema (De) | AMBULANCES M2 | MUTUALIT? SOCIALISTE | TESKA ALGEMENE SCHILDER & BEH

Other related companies as AUTOHANDEL LAUWEREYS: DE BRUIN TECHNIEK ANTWERPEN NV | Cinema (De) | AMBULANCES M2 | MUTUALIT? SOCIALISTE | TESKA ALGEMENE SCHILDER & BEH

AUTOHANDEL LAUWEREYS is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTOHANDEL LAUWEREYS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01317779541. Het bedrijf AUTOHANDEL LAUWEREYS bevindt zich op het adres: WINKSELSESTW 35; 3020; HERENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 231,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 725,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Véhicules automobiles. Lijst met producten zijn Types de Véhicules: Voitures Anciennes & Ancêtres..
De hoofdactiviteit van AUTOHANDEL LAUWEREYS is Metaalmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTOHANDEL LAUWEREYS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTOHANDEL LAUWEREYS, openstaande posities, locatie van AUTOHANDEL LAUWEREYS op de kaart.

AUTOHANDEL LAUWEREYS is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUTOHANDEL LAUWEREYS, company assigned to the tax number BE01317779541. The company AUTOHANDEL LAUWEREYS is located at the address: WINKSELSESTW 35; 3020; HERENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 231,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 725,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Véhicules automobiles. List of products are Types de Véhicules: Voitures Anciennes & Ancêtres..
The main activity of AUTOHANDEL LAUWEREYS is Metal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTOHANDEL LAUWEREYS is not available. You also can look at reviews of AUTOHANDEL LAUWEREYS, open positions, location of AUTOHANDEL LAUWEREYS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTOHANDEL LAUWEREYS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTOHANDEL LAUWEREYS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTOHANDEL LAUWEREYS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTOHANDEL LAUWEREYS, employees, financial statistics.