AUTOHANDEL DIRK NEIRYNCK

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • AUTOHANDEL DIRK NEIRYNCK
Private companiesMembership Organizations • AUTOHANDEL DIRK NEIRYNCK

Contactgegevens AUTOHANDEL DIRK NEIRYNCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTOHANDEL DIRK NEIRYNCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTOHANDEL DIRK NEIRYNCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HANDZAMESTRAAT 84BA; 8610; KORTEMARK, België

Telefoon (phone): 51571278 (+32-51571278) 51571278 (+32-51571278)

Fax (fax): +32 (9) 446-73-43 +32 (9) 446-73-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTOHANDEL DIRK NEIRYNCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTOHANDEL DIRK NEIRYNCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTOHANDEL DIRK NEIRYNCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTOHANDEL DIRK NEIRYNCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTOHANDEL DIRK NEIRYNCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTOHANDEL DIRK NEIRYNCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTOHANDEL DIRK NEIRYNCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTOHANDEL DIRK NEIRYNCK
Products information AUTOHANDEL DIRK NEIRYNCK

BTW identificatienummer (tax): BE04536773681
Ondernemingsnummer: 4226684570
Hoofdstad (capital): 516,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 339,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Types de Véhicules: Voitures.

Product categorie (product category): Véhicules automobiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTOHANDEL DIRK NEIRYNCK
(Get full report from official database of BE for AUTOHANDEL DIRK NEIRYNCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTOHANDEL DIRK NEIRYNCK
Addition kinds of activities for AUTOHANDEL DIRK NEIRYNCK

7261. Begrafenisdienst en crematoria | Funeral service and crematories
354503. Bijlagen en toebehoren van gereedschapsmiddelen | Machine tool attachments and accessories
394200. Dolls en gevulde speelgoed | Dolls and stuffed toys
22110203. Galatea, katoen | Galatea, cotton
75499904. Wegdienst, auto | Road service, automotive

Werken bij AUTOHANDEL DIRK NEIRYNCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTOHANDEL DIRK NEIRYNCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTOHANDEL DIRK NEIRYNCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTOHANDEL DIRK NEIRYNCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien - ook schoolverlaters ! (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij schoolverlater met een TSO diploma elektrisch richting en wil jij de kans krijgen jouw carriere en ervaring verder uit te bouwen? Of ben je gewoon op zoek naar een nieuwe uitdaging in een groot bedrijf? Laat het ons snel weten! Taken: aansluitingen en herstellingen elektriciteit

  • carrossier - voorbereider (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Gent zijn we op zoek naar een voorbereider carrosserie. Omschrijving: Monteren en demonteren van auto-onderdelen, zowel in als exterieur Aanpassen nieuwe onderdelen voorbereiden, schuren en afplakken van auto-onderdelen onderdelen klaarmaken voor schilderwerk Spuiten van grondverf Polieren,...

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • JOBSTUDENT FTRITUURMEDEWERKER (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: FALCO

    Type: Studentenjob

    Je wordt tijdens de middag ingeschakeld als volwaardige kracht in onze frituur / snackbar.

  • Technieker - twee ploegen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerde firma in Roeselare zijn wij op zoek naar een preventief technieker. Je bent samen met je team verantwoordelijk voor het vlot draaiende houden van de productiemachines- en installaties overheen de verschillende productielijnen (productie en verpakking).

  • Meer dan een AUTOTECHNICUS (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VAN KASTEREN

    Type: Vaste Job

    Als 'Personal Service Technician' ben je verantwoordelijk voor de service van de Volvo van jouw klant. Samen met een collega (want je werkt in duo teams) zorg je niet alleen voor service, herstellingen en diagnoses maar je leert ook om het volledige traject te beheersen. Je plant zelf afspraken in, communiceert met je klant, zorgt voor facturatie en afhandeling van complicaties. Natuurlijk wordt je daarin ondersteund door een support team.

  • ADVISEUR ROND ENERGIE EN KLIMAAT MET BREDE INTERESSE IN POLITIEK (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Jouw taken: Je maakt deel uit van het team Energie & Klimaat en verleent sectorbedrijven actief advies over de relevante wet- en regelgeving inzake energie en klimaat. Je ontwikkelt ook, in samenwerking met je collega-experten, onderbouwde standpunten op de beleidsdomeinen energie en klimaat om zo de belangen van de Belgische chemie en life sciences te behartigen bij regionale, federale en Europese overheden. Je volgt de totstandkoming en implementatie van nieuwe Europese, nationale en regionale wetgevingen betreffende energie en klimaat zeer nauw op. Hierbij heb je in het bijzonder aandacht voor de impact hiervan op de bedrijven in de chemie en life sciences. Je bouwt expertise op door grondige analyse en sythese van relevante informatie uit beleidsdocumenten, wetenschappelijke studies, academisch onderzoek, bedrijfseconomisch nieuws, enz. Je werkt onderbouwde en maatschappelijk verantwoorde standpunten en visienota's uit, die gebaseerd zijn op geverifieerde feiten en cijfers. Deze kennis deel je met sectorbedrijven en externen (beleidsmakers, zusterfederaties, Europese koepelorganisatie, …). Je communiceert sectorale standpunten op een respectvolle manier en onderhoudt constructieve relaties met alle relevante stakeholders (bedrijven, (sector)federaties, administraties, politieke kabinetten, ngo’s, ...). Bedrijfsprofiel: Onze klant (federatie) groepeert Belgische bedrijven, actief in de chemische industrie, kunststoffen en life sciences (biotech en farma). Ze vertegenwoordigen en verdedigen de belangen van deze ondernemingen bij de federale en regionale regeringen en overheden, de media en de sociaal-economische partners in België. Zij zijn dringend op zoek naar een Adviseur Energie en Klimaat.

  • Schrijnwerker Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) - Regio Vlaamse Ardennen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1654061-inline.html?cid=Partner_VDAB ‘’Ik ben een echte ondernemer. Mijn vaardigheden en expertise, die heb ik gekoppeld aan de strategische en tactische kracht van Beobank’’   Beobank heeft mijn commerciële ervaring, enthousiasme, loyaliteit en integriteit geanalyseerd. Na enkele ontmoetingen hebben ze mijn drijfveren en mijn wil om een succesvolle carrière op te bouwen geëvalueerd. En uiteindelijk hebben ze mij de functie van ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) voorgesteld. Mijn missie? Mijn agentschap uitbouwen met behulp van mijn organisatorische vaardigheden, mijn grondige marktkennis en proactieve visie ten dienste van mijn klanten, zowel particulieren als professionals (individuele ondernemers en kmo’s). Mijn rol? Hun dagelijkse leven verbeteren met oplossingen op maat. En waken over hun economische belangen en de verwezenlijking van hun projecten. Mijn job? Met veel dynamiek een team leiden en stimuleren, om onze kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken. Samen met mijn medewerkers breng ik de mogelijkheden in mijn regio in kaart en ontwikkel ik een commercieel plan om de optimale groei van mijn agentschap te verzekeren.

  • Inhouse Consultant AGO Jobs & HR Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO Jobs&HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services: reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie en rekrutering, payrolling, testing en assessment en outplacement. Gespecialiseerde divisies binnen ons uitgebreide nationale kantorennet garanderen daarbij de allerbeste dienstverlening. En met een toegewijd team van authentieke en optimistische medewerkers staan wij dicht bij onze klanten en focussen wij op het uitbouwen van waardevolle en langdurige relaties. Voor ons Inhousekantoren in de regio West-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een Inhouse consultant (ruime regio Brugge). Je staat voornamelijk in voor de rekrutering en selectie van geschikte medewerkers voor onze klant (je kent als geen ander het profiel en de bedrijfscultuur). Je organiseert rondleidingen, infosessies en onthaal voor de uitzendkrachten. Je staat in voor het poolmanagement en de planning. Je staat in directe communicatie met de klant wat je de mogelijkheid geeft om kort op de bal te spelen en een hechte relatie uit te bouwen. Je bent het aanspreekpunt ter plaatse voor uitzendkrachten. Je verzorgt de administratieve opvolging. Je staat in voor het opvolgen en rapporteren van KPI's.

  • Kinderanimator (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: ANIMAGIE

    Type: Werfreserve

    Voor onze evenementen in kinderanimatie voor bedrijven en bij mensen thuis,leggen wij momenteel een wervingsreserve aan. Als animator zal je instaan voor volgende taken: Knutselactiviteiten Grime, ballonplooien, ... Je werkt op basis van een door ons voorbereid draaiboek.

Zoek naar antwoorden van AUTOHANDEL DIRK NEIRYNCK in sociale netwerken
Look for responds of AUTOHANDEL DIRK NEIRYNCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTOHANDEL DIRK NEIRYNCK. Laat een reactie achter voor AUTOHANDEL DIRK NEIRYNCK. AUTOHANDEL DIRK NEIRYNCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTOHANDEL DIRK NEIRYNCK. Leave a respond for AUTOHANDEL DIRK NEIRYNCK. AUTOHANDEL DIRK NEIRYNCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTOHANDEL DIRK NEIRYNCK op de google maps. Adres en contacten AUTOHANDEL DIRK NEIRYNCK
Location of AUTOHANDEL DIRK NEIRYNCK on the google maps. Address and contacts of AUTOHANDEL DIRK NEIRYNCK

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTOHANDEL DIRK NEIRYNCK AUTOHANDEL DIRK NEIRYNCK: Bananas | CBC BELGIUM | VLIERZELE SPORTIEF | Van Audenhove D | VAN PUT, KEVIN

Other related companies as AUTOHANDEL DIRK NEIRYNCK: Bananas | CBC BELGIUM | VLIERZELE SPORTIEF | Van Audenhove D | VAN PUT, KEVIN

AUTOHANDEL DIRK NEIRYNCK is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTOHANDEL DIRK NEIRYNCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04536773681. Het bedrijf AUTOHANDEL DIRK NEIRYNCK bevindt zich op het adres: HANDZAMESTRAAT 84BA; 8610; KORTEMARK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 516,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 339,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Véhicules automobiles. Lijst met producten zijn Types de Véhicules: Voitures..
De hoofdactiviteit van AUTOHANDEL DIRK NEIRYNCK is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTOHANDEL DIRK NEIRYNCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTOHANDEL DIRK NEIRYNCK, openstaande posities, locatie van AUTOHANDEL DIRK NEIRYNCK op de kaart.

AUTOHANDEL DIRK NEIRYNCK is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUTOHANDEL DIRK NEIRYNCK, company assigned to the tax number BE04536773681. The company AUTOHANDEL DIRK NEIRYNCK is located at the address: HANDZAMESTRAAT 84BA; 8610; KORTEMARK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 516,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 339,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Véhicules automobiles. List of products are Types de Véhicules: Voitures..
The main activity of AUTOHANDEL DIRK NEIRYNCK is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTOHANDEL DIRK NEIRYNCK is not available. You also can look at reviews of AUTOHANDEL DIRK NEIRYNCK, open positions, location of AUTOHANDEL DIRK NEIRYNCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTOHANDEL DIRK NEIRYNCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTOHANDEL DIRK NEIRYNCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTOHANDEL DIRK NEIRYNCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTOHANDEL DIRK NEIRYNCK, employees, financial statistics.