AUTO'S KOEN

Contactgegevens AUTO'S KOEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTO'S KOEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTO'S KOEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AARSCHOTSESTEENWEG 626; 3012; WILSELE, België

Telefoon (phone): 16445880 (+32-16445880) 16445880 (+32-16445880)

Fax (fax): +32 (69) 944-57-72 +32 (69) 944-57-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTO'S KOEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTO'S KOEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTO'S KOEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTO'S KOEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTO'S KOEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTO'S KOEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTO'S KOEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTO'S KOEN
Products information AUTO'S KOEN

BTW identificatienummer (tax): BE06634338378
Ondernemingsnummer: 9572906494
Hoofdstad (capital): 543,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 578,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Types de Véhicules: Voitures. Marques de Voitures: Volkswagen & Audi.

Product categorie (product category): Véhicules automobiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTO'S KOEN
(Get full report from official database of BE for AUTO'S KOEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTO'S KOEN
Addition kinds of activities for AUTO'S KOEN

12210102. Culm bank mijnbouw | Culm bank mining
25170000. Houten televisie en radio kasten | Wood television and radio cabinets
27410603. Technische documenten: publicatie en drukwerk | Technical papers: publishing and printing
35230101. Balenpers, boerderij: hooi, stro, katoen, enz. | Balers, farm: hay, straw, cotton, etc.
38229901. Controle van de controle op de dienstverlening, automatisch | Building services monitoring controls, automatic
50750102. Luchtfilters | Air filters
51590504. Pecan shellers | Pecan shellers
80990000. Gezondheids- en geallieerde diensten, niet inbegrepen | Health and allied services, nec

Werken bij AUTO'S KOEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTO'S KOEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTO'S KOEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTO'S KOEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Kassamedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons regio Waregem zijn wij op zoek naar een kassamedewerker voor de sportafdeling van een winkel.

  • Praktijkleerkracht Hout - Werkend Antwerpen Zuid (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Stedelijk Onderwijs Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je krijgt een klasopdracht voor: DBSO 3e graad 6/20 TV Hout DBSO 3e graad 21/29 PV Hout     

  • Administratief Bediende met Boekhoudkundige Kennis (M/F) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De finance afdeling van onze klant is dringend opzoek naar een administratief medewerker met boekhoudkundige kennis om hun team te vervoegen. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een toonaangevend distributeur gelegen op een filevrije locatie. Ze staan bekend om hun familiale cultuur en losse werkomgeving. Ze streven ernaar om hun werknemers op professioneel vlak bij te staan door verschillende opleidingen aan te bieden. Bovendien staan ze er ook voor bekend door het geven van goede work-life balance. Omschrijving Als Administratief Bediende met Boekhoudkundige Kennis zijn jouw voornaamste taken: Crediteuren-beheer: de matching en inboeken van inkoopfacturen Telefonisch contact met leveranciers Het inboeken van bank verrichtingen Veelvuldig contact hebben met zowel externen als met collega's van de commerciële binnen- en buitendienst Het opvolgen van de mailboxen Verantwoordelijk voor de uitgaande post

  • Poetshulp Bever (BEVER)

    Regio: BEVER

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Heppen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEPPEN)

    Regio: HEPPEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Zorg m/v (Hasselt) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HUMAN SUPPORTS MEDICAL

    Type: Studentenjob

    Om een een volwaardig thuismilieu te creëren voor de residenten, waar optimale hulp en verzorging gekoppeld kan worden aan een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf zijn we op zoek naar naar jobstudenten zorgkundigen/verpleegkundigen die het team van verplegend en verzorgend personeel te ondersteunen. Als jobstudent sta je in voor volgende taken: · Je verleent integrale zorg mee aan de cliënten. · Je vertrekt vanuit de hulpvraag van de zorggebruikers zodat je hun zelfredzaamheid blijft stimuleren en ondersteunen. · Je staat in voor de persoonsgerichte zorg en binnen de leefgroep sta je ook in voor huishoudelijke en animatieve activiteiten. · Je hebt een belangrijke rol als pleitbezorger voor de zorggebruiker, jij bent immers de persoon die de cliënt van zeer nabij meemaakt.

  • Junior mecanicien contract onbepaalde duur (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Heb je een eerste ervaring achter de rug als mecanicien? Dan zoeken wij jou! Mechanische installaties samenstellen, uren sleutelen en monteren met de grootste passie zijn dan ook jouw stokpaardjes. Je zal instaan voor allerhande onderhoudsactiviteiten bij diverse sites. Zo zal je naar believen kunnen sleutelen, monteren, stukken (kettingen,tandwielen,...) vervangen. Tijdens grote onderhoudsbeurten zal je machines demonteren, aanpassingen doorvoeren waar nodig. Waarna je alles terug mooi correct opbouwt!

  • Draaier frezer (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: PLASMAJET ADVANCED COATINGS

    Type: Vaste Job

    Als CNC draaier/frezer/slijper ben je opsteller en bediender van de CNC-banken. Je wordt ingezet voor zowel de voorbeiding, productie als nazorg van de werkstukken. Je mag zelfstandig programmeren en werkstukken afwerken. Stukwerk, geen serieproductie!

  • Team Assistant Sales & Marketing departement (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Als Team Assistant van het Sales & Marketing Assistant ondersteun je de Business Unit General Medicines Belux. Dit team bestaat uit 8 managers en 20tal vertegenwoordigers. Samen met de Personal Assisstant - die tevens jouw opstart jouw mentor zal zijn - zal je administratieve ondersteuning bieden, voornamelijk op vlak van Sales en Marketing ondersteuning. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je beantwoordt vragen en verzoeken en volgt deze ook op; - Je dient de onkostennota’s van de commerciële medewerkers in en volgt ze op; - Je bereidt mailings voor; - Je stelt de contracten op voor commerciële activiteiten en volgt deze op tot de facturatie; - Je verzamelt handtekeningen; - Je staat in voor een correct en nauwkeurig klassement; - Je onderhoudt contact met verschillende partijen zowel intern als extern; - Je verwerkt staalaanvragen en volgt deze op; - Je staat in voor de leveringen van materiaal aan de commerciële medewerkers; - Je voert bestellingen in en volgt deze op tot facturatie voor het marketing team; - Je voert vertalingen uit; - Je beheert de voorraad van het promotiemateriaal; - Je staat in voor de organisatie van vergaderingen.

  • Vrachtwagenbestuurder (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADRIAENS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het transport van vlees doorheen Vlaanderen Naast het transport help je ook bij het laden en lossen van de vrachtwagen vrachtwagen. Je vangt de werkdag aan om 04u00, je vertrekt vanaf de slachthuisstraat en keert na de levering ook naar de slachthuisstraat terug.

  • Flexijob: Patissier gezocht! (SINT-PIETERS-WOLUWE)

    Regio: SINT-PIETERS-WOLUWE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een bakkerij in Brussel, zijn we op zoek naar een patissier die als flexijob kan werken 1 of 2 nachten/week. Jouw gevarieerd takenpakket als patissier bestaat uit : Vervaardigen van een uitgebreid assortiment patisserie.  Ingrediënten mengen voor deeg, pudding, versieringen en nagerechten.  Patisserie, suiker- of chocoladewaren bereiden. Versieren van producten (koekjeslagen, crème au beurre, sauzen, glaceren, ...) Ingrediënten mengen voor deeg, pudding, versieringen en nagerechten Degen kneden en bereiden. Je staat in voor een perfecte hygiëne van je werkpost Wil jij graag iets extra verdienen? Heb je reeds ervaring als patissier?  Solliciteer dan snel via de website of stuur je CV door naar [email protected]. Je kandidatuur wordt snel en discreet behandeld.

  • Flexi-Job Keukenhulp koude keuken (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: IN HET KLEIN STADHUIS

    Type: Flexijob

    Je helpt als extra (flexi-job) mee in de koude keuken, dit tijdens de weekends en/of tijdens de week 's avonds, met het bereiden van de salades, garnituren en desserts, je helpt tijdens het service met het doorgeven van de gerechten en het garneren van de gerechten. Tijdens de dienst neem je eveneens de afwas van de keuken onder handen en reinig je de werktafels en werkomgeving. Je bent een sociaal persoon die nederlandstalig is, vlot en zelfstandig kan werken, een proper en net voorkomen... Wij bieden een correcte verloning volgens de officiële barema's.

Zoek naar antwoorden van AUTO'S KOEN in sociale netwerken
Look for responds of AUTO'S KOEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTO'S KOEN. Laat een reactie achter voor AUTO'S KOEN. AUTO'S KOEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTO'S KOEN. Leave a respond for AUTO'S KOEN. AUTO'S KOEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTO'S KOEN op de google maps. Adres en contacten AUTO'S KOEN
Location of AUTO'S KOEN on the google maps. Address and contacts of AUTO'S KOEN

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTO'S KOEN AUTO'S KOEN: APOSTELHUIS | VERMEIREN | JOSE DUCHENE | B. SLOS | Bar (le)

Other related companies as AUTO'S KOEN: APOSTELHUIS | VERMEIREN | JOSE DUCHENE | B. SLOS | Bar (le)

AUTO'S KOEN is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTO'S KOEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06634338378. Het bedrijf AUTO'S KOEN bevindt zich op het adres: AARSCHOTSESTEENWEG 626; 3012; WILSELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 543,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 578,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Véhicules automobiles. Lijst met producten zijn Types de Véhicules: Voitures. Marques de Voitures: Volkswagen & Audi..
De hoofdactiviteit van AUTO'S KOEN is Landbouwdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTO'S KOEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTO'S KOEN, openstaande posities, locatie van AUTO'S KOEN op de kaart.

AUTO'S KOEN is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUTO'S KOEN, company assigned to the tax number BE06634338378. The company AUTO'S KOEN is located at the address: AARSCHOTSESTEENWEG 626; 3012; WILSELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 543,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 578,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Véhicules automobiles. List of products are Types de Véhicules: Voitures. Marques de Voitures: Volkswagen & Audi..
The main activity of AUTO'S KOEN is Agricultural Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTO'S KOEN is not available. You also can look at reviews of AUTO'S KOEN, open positions, location of AUTO'S KOEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTO'S KOEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTO'S KOEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTO'S KOEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTO'S KOEN, employees, financial statistics.