ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGIث

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGIث
Private companiesSocial Services • ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGIث

Contactgegevens ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGIث: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGIث: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGIث

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KEIZERSPLEIN 42; 9300; ALOST, België

Telefoon (phone): 53779222 (+32-53779222) 53779222 (+32-53779222)

Fax (fax): +32 (10) 300-62-57 +32 (10) 300-62-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGIث: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGIث"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGIث"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGIث, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGIث. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGIث, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGIث. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGIث
Products information ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGIث

BTW identificatienummer (tax): BE03349151611
Ondernemingsnummer: 4933105468
Hoofdstad (capital): 247,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 770,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGIث zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Banques centrales

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGIث
(Get full report from official database of BE for ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGIث)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGIث
Addition kinds of activities for ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGIث

5012. Auto's en andere motorvoertuigen | Automobiles and other motor vehicles
354699. Power-powered handgereedschappen, nec | Power-driven handtools, nec
20769902. Kokosnootolie | Coconut oil
20859907. Scotch Whiskey | Scotch whiskey
28240000. Organische vezels, noncellulosic | Organic fibers, noncellulosic

Werken bij ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGIث: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGIث: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGIث. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGIث. Looking for open vacancies in other companies

  • GL Accountant te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Op zoek naar een GL Accountant functie? Heb je interesse in de zorgsector? Solliciteer dan snel. Bedrijfsomschrijving Een bedrijf actief binnen de zorgsector, gelegen te Mechelen is op zoek naar een GL accountant om het team van 2 personen te vervolledigen. Onze klant is een KMO in volle groei. De werkplek is gevestigd in de omgeving van Mechelen en vlot bereikbaar met de wagen. Omschrijving Je boekt de facturen en onkostennota's en voert er de nodige controles op Voorbereiden van betalingen in Isabel Je doet de BTW-aangifte en ondersteunt bij de maandelijkse en jaarlijkse afsluitingen Je volgt de balansrekeningen op Je stuurt medewerkers aan en voorziet opleiding voor nieuwe werknemers

  • Automation engineer (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functionele analyse opstellen van project. Werkings- en bedieningsprincipe van machinelijn bepalen op basis van de wensen en noden van de eindklant. Bepalen benodigde componenten (sensoren motorsturingen PLC?) ondersteuning bieden aan elektrisch tekenaars installateurs bordenbouwers? Ontwerp en programmatie van software en bedieningsschermen. Opstart van machinelijn binnen het bedrijf. Functionele testen van volledige machinelijn uitvoeren. Opstart en afstelling van de machinelijn bij de eindklant. Opleiding eindgebruiker en opvolging installatie tot oplevering. Service op bestaande installaties.

  • Pistoolspuiter (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, gevestigd in Meeuwen, berekent, produceert en levert staalconstructies op maat. Zij beschikken over een hoogwaardig machinepark welke voldoet aan de laatste technische vereisten. Voor hen zijn we op zoek naar een pistoolspuiter voor het spuiten (natlak) van metalen constructies op basis van luchtdruk en een verfpomp. Hier komt beperkt ook administratie bij. Zo dien je dagelijks een oplijsting te maken van de afgewerkte producten en het verfverbruik van die dag.

  • Huishoudhulp dienstencheques Brugge Sint-Kruis (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Outer – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUTER)

    Regio: OUTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp - REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Zaalmedewerker (Jobstudent) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Brasserie Beaux Arts

    Type: Studentenjob

    Wij zijn een trendy brasserie en we zijn op zoek naar een gemotiveerde zaalhulp.

  • Winkelhulp student(e) +18 jaar (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Staffing nv

    Type: Studentenjob

    Drukke krantenwinkel, zoekt nog een gemotiveerde meerderjarige student om wekelijks bij te springen. Bijvoorbeeld op woensdagnamiddag of zaterdag, of wanneer je vrij hebt op school. In deze drukke krantenwinkel vliegt je dag zo voorbij ! Je gaat lotto en andere kansspelen valideren Daarnaast reken je af als mensen rookwaren, kaarten of cadeautjes kopen Om de klanten correct wisselgeld terug te geven, kan je best goed rekenen Je bent ook niet te beroerd om eens een rek uit te vegen of op te ruimen

  • Dringend (zelfstandig) Schrijnwerker - Plaatser gezocht! (M/V) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: HORNICUB

    Type: Vaste Job

    Je vervaardigt en plaatst interieurmeubilair voor keukens en badkamers. Je ondersteund bij de totale verbouwing of aankleding van een keuken/badkamer. Over het algemeen werk je met moderne materialen zoals geprefabriceerde panelen in hout, kunststof of gipsplaat. De meubileringelementen worden in het atelier geproduceerd en je monteert ze ter plaatse, op de werf. Je hebt doorgaans regelmatige werkuren, met nu en dan een uitzondering bij opdrachten die dringend zijn.

  • Huishoudhulp regio Meerhout (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Geel

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Je helpt graag andere, hebt inzicht in het organiseren van huishoudelijke taken en je houdt van nauwkeurigheid en mooie resultaten. Kunnen beschikken over een wagen of bromfiets en ervaring in de sector zijn pluspunten. Doch motivatie en enthousiasme zijn belangrijker. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken, om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag contact met ons op!

  • Zelfstandige Sport of medisch specialist - Villa Vita (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Villa Vita

    Type: Zelfstandige activiteit

    Villa Vita is een professioneel bewegings- en gezondheidscentrum waar je intensief sport en heerlijk ontspant. Onze ervaren experts begeleiden je bij je persoonlijk doel of vraag. Van fitness tot kinesitherapie, revalidatie, wellness en voedingsadvies. Een unieke beleving in een warm huis waar je met plezier je grenzen verlegt. Villa Vita is op zoek naar een gedreven collega om ons team van kinesitherapeuten, personal trainers en voedingsdeskundigen te versterken .We verhuren een prachtige praktijkruimte die naar wens kan worden ingericht. Het groeiende belang van voeding en een gezonde attitude en lifestyle intrigeren je? Dan ben jij de therapeut voor ons team. Ben je ondernemend en wil je graag je schouders mee onder dit project zetten? Neem dan zeker contact met ons op. www.villavita.life

  • Elektromonteur industrie (langdurig) (VLISSINGEN)

    Regio: VLISSINGEN

    Bedrijf: ARTEC GROEP

    Type: Werfreserve

    De Artec Groep is op zoek naar (industriële) Elektromonteurs voor langdurige projecten in Gent en in Antwerpen. De werkzaamheden zijn het zelfstandig installeren van alle voorkomende elektrotechnische installaties, het plegen van service en onderhoud en het oplossen van storingen indien gewenst. - Tekeningen kunnen lezen - Kabels trekken/bedraden - Installeren en zelfstandig aanleggen en aansluiten van diverse industriële installaties/systemen - (de)monteren

Zoek naar antwoorden van ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGIث in sociale netwerken
Look for responds of ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGIث in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGIث. Laat een reactie achter voor ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGIث. ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGIث bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGIث. Leave a respond for ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGIث. ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGIث on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGIث op de google maps. Adres en contacten ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGIث
Location of ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGIث on the google maps. Address and contacts of ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGIث

Andere gerelateerde bedrijven als come ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGIث ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGIث: Vega NV | Brys S | BOETIEK ZAGGY | GEBROEDERS KUYPERS | Hermans P

Other related companies as ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGIث: Vega NV | Brys S | BOETIEK ZAGGY | GEBROEDERS KUYPERS | Hermans P

ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGIث is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGIث, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03349151611. Het bedrijf ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGIث bevindt zich op het adres: KEIZERSPLEIN 42; 9300; ALOST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 247,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 770,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Banques centrales. Producten gemaakt in ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGIث zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGIث is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGIث is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGIث, openstaande posities, locatie van ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGIث op de kaart.

ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGIث is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGIث, company assigned to the tax number BE03349151611. The company ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGIث is located at the address: KEIZERSPLEIN 42; 9300; ALOST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 247,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 770,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Banques centrales. Products created in ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGIث were not found.
The main activity of ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGIث is Social Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGIث is not available. You also can look at reviews of ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGIث, open positions, location of ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGIث on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGIث, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGIث, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGIث, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGIث, employees, financial statistics.