AUTO GOLF MARMARIAN

Contactgegevens AUTO GOLF MARMARIAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTO GOLF MARMARIAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTO GOLF MARMARIAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE L?OPOLD I 212; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 24267767 (+32-24267767) 24267767 (+32-24267767)

Fax (fax): +32 (63) 791-48-96 +32 (63) 791-48-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTO GOLF MARMARIAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTO GOLF MARMARIAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTO GOLF MARMARIAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTO GOLF MARMARIAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTO GOLF MARMARIAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTO GOLF MARMARIAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTO GOLF MARMARIAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTO GOLF MARMARIAN
Products information AUTO GOLF MARMARIAN

BTW identificatienummer (tax): BE08796997070
Ondernemingsnummer: 4548309326
Hoofdstad (capital): 348,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 233,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Types de Véhicules: Voitures.

Product categorie (product category): Véhicules automobiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTO GOLF MARMARIAN
(Get full report from official database of BE for AUTO GOLF MARMARIAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTO GOLF MARMARIAN
Addition kinds of activities for AUTO GOLF MARMARIAN

24991500. Stoppers en stekkers, hout | Stoppers and plugs, wood
28799903. Fungiciden, herbiciden | Fungicides, herbicides
29110101. Gas, raffinaderij | Gas, refinery
33219901. Kookgereedschap, gietijzer | Cooking utensils, cast iron
36459901. Boudoir lampen | Boudoir lamps
50840608. Vrachtwagens, industrieel | Trucks, industrial
83220603. Multi-service centrum | Multi-service center
89990100. Kunstenaars en artiestenstudio's | Artists and artists' studios

Werken bij AUTO GOLF MARMARIAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTO GOLF MARMARIAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTO GOLF MARMARIAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTO GOLF MARMARIAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Klusjesman/handlanger (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als handlanger en hebt al wat vakkennis opgebouwd doorheen de jaren. Takenpakket: - Allerhande klusjes in kantoorgebouwen - Pleisteren, sloten vervangen, nagels inkloppen, ...

  • Huishoudhulp Diksmuide (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon!

  • cnc-operator (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in dichting -en regelkleppen zijn wij opzoek naar een ervaren cnc- operator die ook de machines kan instellen/programmeren. Je takenpakket zal bestaan uit het bepalen van de verschillende bewerkingsfases, de afstelwaarden en de snijkappen monteren en afstellen, de stukken passioneren en vastzetten. Je kan de storingen aan de machines opmerken en aanpassingen doorvoeren. Verder sta je ook in op het controleren van de geproduceerde stukken, het onderhoud aan de machines. Kan je jezelf terugvinden in deze functie? Wil je graag werken in daguren? En heb je kennis van Fanuc of Heidenhain? Dat zou een pluspunt kunnen zijn. Laat ons dan zo snel mogelijk iets weten.

  • MECHANIEKER (M/V) (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf die zich specialiseert in het maken van gereedschap en machines voor garages, zoeken wij een enthousiaste medewerker met technisch inzicht. De jobinhoud is zeer gevarieerd: mechanische montages, elektrische cablages, laswerken, grondwerken, afhankelijk van jouw eigen interesses. Na enkele jaren ervaring kan je, indien gewenst, ingeschakeld worden als servicetechnieker, verantwoordelijke montageploeg etc.

  • Student (Elektro)Mechanica voor sterke speler in chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student (Elektro)Mechanica? Op zoek naar een extra bijverdienste?  Geboeid door chemie? Jou hebben we nodig! Als student (Elektro)Mechanica zal je administratieve ondersteuning bieden aan de Technische Dienst Onderhoud.  Als student zal je volgende taken opnemen: Hulp bij opvolgen werkopdrachten Input gegevens in systeem Ondersteuning techniekers bij technisch onderhoud Allerlei administratieve taken ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een internationale speler actief in de chemie is VIO HR op zoek naar een enthousiaste student (Elektro)Mechanica. Het gaat hierbij om 2-3 dagen in de week.

  • zaalmedewerker - student/flexijob (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: LA FRECHA

    Type: Studentenjob

    U bent verantwoordelijk voor de totale zaalbediening en verzorgt de communicatie naar de keuken toe. Ook de afwas behoort tot uw taken, samen met het onderhoud van de toog, de daarbijhorende toestellen, de kasten en de zaal.

  • Jobstudent (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Inside Sales medewerker (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Tienen, een internationale actieve speler in de automotive sector, zijn wij op zoek naar een gedreven Inside Sales mederwerker. Je zal voor 70% van je tijd instaan voor het contact met de klanten die via telefoon, fax of mail onderdelen willen bestellen. Op basis van deze aanvragen ben je in staat deze onderdelen op te zoeken en te verwerken via het systeem. Je staat in voor het logistieke, aankoop- en verkoopproces. Je staat ook in voor de follow-up bij eventuele problemen of extra vragen. Je takenpakket zal dus bestaan uit: De allround binnendienst-verkoop. Klantencontact (via telefoon, mail of fax). De opvolging van de orders in samenwerking met het magazijn en het atelier. Ben jij commercieel ingesteld en ga je voor 100% klanttevredenheid? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! Mail snel je cv naar [email protected]. Je kandidatuur wordt snel, discreet en professioneel opgevolgd.

  • Verkoopmedewerker seizoensartikelen regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Roeselare zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker voor seizoensartikelen: Als verkoopmedewerker ben jij het gezicht van de onderneming. Je promoot de producten en het bedrijf. Je bent medeverantwoordelijk dat de klanten de producten kopen. Je adviseert de klanten bij het nemen van hun beslissingen en zorgt ervoor dat je goed op de hoogte bent van de acties en gebruikswijze van de producten. Je presenteert de producten op een nette manier die overeenkomt met de achterliggende gedachte van het product. Als verkoopmedewerker sta je de klanten op een vriendelijke manier te woord. - Je vult de producten aan in de rayons in de winkel - Je stelt de producten mooi en zichtbaar te koop in de rekken - Je zorgt ervoor dat tijdig de nodige bestellingen gebeuren - Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid in jouw rayon - Je beantwoordt de vragen van klanten - Je adviseert de klant - Je helpt de klant een aankoop te maken - Je zorgt dat de klant tevreden is en blijft

  • SCHILDERS/BEHANGERS (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: VANRENTERGHEM

    Type: Vaste Job

    Door de voortdurende groei zijn wij op zoek naar een ervaren schilder-behanger om ons team (van 7 schilders, 2 winkelbediendes en 1 naaister) te versterken. Je staat in voor het uitvoeren van verzorgd (hoofdzakelijk) binnenschilderwerk en eventueel voor het plaatsen van wand- en vloerbekleding en dit voornamelijk in particuliere woningen, kantoren en/of winkels. De werven zijn meestal in de eigen regio.

  • Endocrinoloog (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    In dit ziekenhuis krijg je de kans om een goede basiszorg op vlak van endocrinologie te kunnen voorzien. Hierbij zal je bijgestaan worden door een gemotiveerd en goed werkend team van diabetes educatoren. Tevens en is er een goede samenwerking met andere diensten in het ziekenhuis alsook met huisartsen uit de streek. Binnen dit ziekenhuis is er zeker ruimte om eigen accenten te leggen binnen de dienst endocrinologie en is potentieel om dieper in te gaan op osteoporose en/of schildklier chirurgie. Vanuit deze functie zal je de dienst endocrinologie verder kunnen vorm geven en managen.

  • Verkopers M/V Brussel FR/NL (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en hun opties openhoudt als het gaat om geld verdienen, buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

Zoek naar antwoorden van AUTO GOLF MARMARIAN in sociale netwerken
Look for responds of AUTO GOLF MARMARIAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTO GOLF MARMARIAN. Laat een reactie achter voor AUTO GOLF MARMARIAN. AUTO GOLF MARMARIAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTO GOLF MARMARIAN. Leave a respond for AUTO GOLF MARMARIAN. AUTO GOLF MARMARIAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTO GOLF MARMARIAN op de google maps. Adres en contacten AUTO GOLF MARMARIAN
Location of AUTO GOLF MARMARIAN on the google maps. Address and contacts of AUTO GOLF MARMARIAN

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTO GOLF MARMARIAN AUTO GOLF MARMARIAN: PHILIPPE TASIAUX | TONSTEEN | HUIS KATASTROF | NATIONALE BANK VAN BELGI? | FA. BOECKX

Other related companies as AUTO GOLF MARMARIAN: PHILIPPE TASIAUX | TONSTEEN | HUIS KATASTROF | NATIONALE BANK VAN BELGI? | FA. BOECKX

AUTO GOLF MARMARIAN is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTO GOLF MARMARIAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08796997070. Het bedrijf AUTO GOLF MARMARIAN bevindt zich op het adres: RUE L?OPOLD I 212; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 348,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 233,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Véhicules automobiles. Lijst met producten zijn Types de Véhicules: Voitures..
De hoofdactiviteit van AUTO GOLF MARMARIAN is Administratie van economische programma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTO GOLF MARMARIAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTO GOLF MARMARIAN, openstaande posities, locatie van AUTO GOLF MARMARIAN op de kaart.

AUTO GOLF MARMARIAN is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUTO GOLF MARMARIAN, company assigned to the tax number BE08796997070. The company AUTO GOLF MARMARIAN is located at the address: RUE L?OPOLD I 212; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 348,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 233,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Véhicules automobiles. List of products are Types de Véhicules: Voitures..
The main activity of AUTO GOLF MARMARIAN is Administration of Economic Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTO GOLF MARMARIAN is not available. You also can look at reviews of AUTO GOLF MARMARIAN, open positions, location of AUTO GOLF MARMARIAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTO GOLF MARMARIAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTO GOLF MARMARIAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTO GOLF MARMARIAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTO GOLF MARMARIAN, employees, financial statistics.