ATTILA NEMETH

Contactgegevens ATTILA NEMETH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATTILA NEMETH: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATTILA NEMETH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE FR?SON 33; 4130; ESNEUX, België

Telefoon (phone): 43883336 (+32-43883336) 43883336 (+32-43883336)

Fax (fax): +32 (87) 140-95-21 +32 (87) 140-95-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATTILA NEMETH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATTILA NEMETH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATTILA NEMETH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATTILA NEMETH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATTILA NEMETH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATTILA NEMETH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATTILA NEMETH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATTILA NEMETH
Products information ATTILA NEMETH

BTW identificatienummer (tax): BE03921264648
Ondernemingsnummer: 2036834716
Hoofdstad (capital): 756,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 616,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Types de Véhicules: Voitures.

Product categorie (product category): Véhicules automobiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATTILA NEMETH
(Get full report from official database of BE for ATTILA NEMETH)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATTILA NEMETH
Addition kinds of activities for ATTILA NEMETH

7363. Help leveringsdiensten | Help supply services
10440201. Zilveren goudproductie | Silver bullion production
28990407. Pyrotechnische munitie: fakkels, signalen, raketten, enz. | Pyrotechnic ammunition: flares, signals, rockets, etc.
35790302. Collating machines voor winkel en kantoor gebruik | Collating machines for store and office use
38510100. Frames, lenzen en onderdelen, bril en bril | Frames, lenses, and parts, eyeglass and spectacle
41410000. Lokale bus charter service | Local bus charter service
49250104. Gas: gemengd, natuurlijk en vervaardigd | Gas: mixed, natural and manufactured
51829901. Flessenwijnen en dranken | Bottling wines and liquors

Werken bij ATTILA NEMETH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATTILA NEMETH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATTILA NEMETH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATTILA NEMETH. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudsmecanicien (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een onderhoudsmecanicien. Je zal worden ingezet op verschillende projecten in functie van onze klant. Je staat in voor het algemeen mechanisch onderhoud.

  • ARBEIDER - storingstechnieker 3 ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het op regelmatige tijdstippen uitvoeren van preventieve onderhoudsbeurten. Je analyseert en stelt storingen vast waarna je op een gerichte manier de problemen oplost. Sporadisch kan er gevraagd worden om kleinere technische taken uit te voeren.

  • Souschef (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio Beernem zijn wij op zoek naar een Sous-chef: werkt samen met de rest van het keukenteam onder leiding van de chef verzorgen mise en place starten omstreeks 10u meedenkt in ideeën voor suggesties bereiden van warme en koude gerechten opkuisen van de keuken behoort ook tot het takenpakket

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Bonheiden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren ! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Student Inpak/algemeen magazijnwerk (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: RUNTIME

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar gemotiveerde studenten met een goede fysieke conditie voor inpak en algemeen magazijnwerk. Veel mogelijkheden bespreekbaar betreffende uren, dagen, weekends. Ook zaterdagswerk is mogelijk!

  • Student medewerker klantendienst (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: CALLEXCELL

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog maar kan je je enkele uren per week vrijmaken om een centje bij te verdienen? Zou je graag je communicatieve vaardigheden verbeteren alsook relevante bedrijfservaring opdoen in een bruisende, uitdagende omgeving? Hou je van klantencontact en denk je in termen van oplossingen ipv problemen? Dan ben jij de student die we zoeken!!

  • Onderhoudsmedewerker Sportoase Elshout (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex • Opvolgen van een goed stockbeheer. • Schoonmaakmateriaal onderhouden • Het correct opvolgen van poetsschema’s

  • Traffic Controller Rail (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Square City werkt als talent-specialist voor diverse sectoren. Wij bundelen industrie-ervaring en uitgebreide netwerken van professionals. Hierdoor zorgen wij voor de in- en doorstroom van talent bij onze opdrachtgevers, van werving & selectie-opdrachten, project sourcing, assessment- en development centers, enz. Vandaag zoeken wij voor een specialist met een sterk logistiek apparaat. Deze toonaangevende speler binnen de markt gaat het team versterken met een gemotiveerde Traffic Controller (m/v) in de regio van Antwerpen. De missie Jij wordt verantwoordelijk voor de dispatching en opvolging van het internationale netwerk van goederentransport via de spoorwegen. Je staat in voor de voorbereidingen van alle operationele en administratieve documenten voor de goederentransporten die jij beheert. Je bent verantwoordelijk voor het punctueel opvolgen van de route van de trein. Je staat daarvoor in directe communicatie met de machinisten, seinhuizen en internationale partners. Je bent het aanspreekpunt voor alles practische zaken van jouw transport, waar de trein zich in Europa ook bevindt. Rapporteren doe je aan de Operations Manager.

  • Service Coördinator (m/v) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: JLE-SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Jobbeschrijving Je bent coördinator voor de monitoring en onderhoud van bestaande klanten binnen een professioneel service team Je staat in voor de opvolging en uitvoering van service en monitoring contracten Je volgt de PV installaties op en detecteert mogelijke problemen Je stuurt de techniekers aan en zorgt voor de nodige feedback Je coördineert het onderhoud en de nodige interventies alsook mogelijke onderaannemers Je werkt ook mee in de opmaak van service offertes Indien nodig, mee interventies uitvoeren bij klanten, visueel, elektrisch en mechanisch Je werkt mee aan een optimale stockbeheer

  • Huisarts (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: HEILIG HART DIENSTVERLENINGSCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bent u een erkend geaccrediteerd arts met een hart voor bijzondere zorg? Wij willen graag ons team van 4 huisartsen uitbreiden met een 5de enthousiaste, dynamische huisarts. Als huisarts binnen ons DVC zijn jouw taken in hoofdzaak gericht op - het verrichten van medische consultaties binnen het DVC. Naar frequentie richten we ons op 3 maal anderhalf tot 2 uren per week - het samen met de collega-huisartsen de continuïteit ind e huisartsengeneeskundige hulpverlening verzorgen - het opnemen van week- en weekendwachten binnen de georganiseerde lokale wachtdienst. - het deelnemen aan intern overleg (anderhald à 2u elke 3 maand) - het mee nadenken over het medisch beleid van het DVC

  • Interim Verpleegkundige EVERGEM (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Evergem zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleegkundigen die graag willen bijwerken. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

  • Administratief medewerker (M/V) - wervingsreserve (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ORDE VAN ARCHITECTEN

    Type: Werfreserve

    Als administratief medewerker van de Orde van Architecten sta je o.a. in voor de organisatie en verslaggeving van vergaderingen, de opvolging van beslissingen en zorg je voor goede informatiedoorstroming. Volgende taken worden toegeschreven aan de administratief medewerker: Dossierbeheer: opvolgen en afhandelen, voorbereiden dossiers voor bespreking op vergaderingen; Administratieve verwerking van beslissingen (brieven opstellen, beheer database, afspraken maken,...); Klassement en documentenbeheer; Algemene administratieve taken (zoals bijv. bijhouden en ingeven prestaties mandatarissen, bijhouden uitgaven in het kader van de werking); Op vlotte en correcte wijze bezoekers (stagiairs, architecten, mandatarissen) ontvangen en te woord staan; Op vlotte en correcte wijze informatie verstrekken, zowel aan de balie, telefonisch als via e-mail; Occassioneel assisteren bij de organisatie van evenementen (zoals bijv. beursdeelnames); ... Voor de job van administratief medewerker, werk je nauw samen met zowel collega's als mandatarissen. De taken worden voornamelijk uitgevoerd op de zetel van de provinciale raad. In het kader van de gecentraliseerde administratieve werking, worden taken uitgevoerd in teamverband op de zetel van de Vlaamse Raad (Tour & Taxis, te 1000 Brussel). Deze teammeetings vinden gemiddeld wekelijks plaats.

Zoek naar antwoorden van ATTILA NEMETH in sociale netwerken
Look for responds of ATTILA NEMETH in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATTILA NEMETH. Laat een reactie achter voor ATTILA NEMETH. ATTILA NEMETH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATTILA NEMETH. Leave a respond for ATTILA NEMETH. ATTILA NEMETH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATTILA NEMETH op de google maps. Adres en contacten ATTILA NEMETH
Location of ATTILA NEMETH on the google maps. Address and contacts of ATTILA NEMETH

Andere gerelateerde bedrijven als come ATTILA NEMETH ATTILA NEMETH: NOKIA BELGIUM NV | ACEBE | Iwens E | EMBOURG F.C. | PHILIPPE DACIER

Other related companies as ATTILA NEMETH: NOKIA BELGIUM NV | ACEBE | Iwens E | EMBOURG F.C. | PHILIPPE DACIER

ATTILA NEMETH is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ATTILA NEMETH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03921264648. Het bedrijf ATTILA NEMETH bevindt zich op het adres: RUE FR?SON 33; 4130; ESNEUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 756,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 616,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Véhicules automobiles. Lijst met producten zijn Types de Véhicules: Voitures..
De hoofdactiviteit van ATTILA NEMETH is Landbouwdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATTILA NEMETH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATTILA NEMETH, openstaande posities, locatie van ATTILA NEMETH op de kaart.

ATTILA NEMETH is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is ATTILA NEMETH, company assigned to the tax number BE03921264648. The company ATTILA NEMETH is located at the address: RUE FR?SON 33; 4130; ESNEUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 756,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 616,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Véhicules automobiles. List of products are Types de Véhicules: Voitures..
The main activity of ATTILA NEMETH is Agricultural Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ATTILA NEMETH is not available. You also can look at reviews of ATTILA NEMETH, open positions, location of ATTILA NEMETH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATTILA NEMETH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATTILA NEMETH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATTILA NEMETH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATTILA NEMETH, employees, financial statistics.