VOLWASSENENOND. L.B.C.

Contactgegevens VOLWASSENENOND. L.B.C.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VOLWASSENENOND. L.B.C.: address, phone, fax, email, website, opening hours

VOLWASSENENOND. L.B.C.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MECHELSESTEENWEG 32; 2640; MORTSEL, België

Telefoon (phone): 34490627 (+32-34490627) 34490627 (+32-34490627)

Fax (fax): +32 (65) 719-78-62 +32 (65) 719-78-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VOLWASSENENOND. L.B.C.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VOLWASSENENOND. L.B.C."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VOLWASSENENOND. L.B.C."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VOLWASSENENOND. L.B.C., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VOLWASSENENOND. L.B.C.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VOLWASSENENOND. L.B.C., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VOLWASSENENOND. L.B.C.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VOLWASSENENOND. L.B.C.
Products information VOLWASSENENOND. L.B.C.

BTW identificatienummer (tax): BE02569122314
Ondernemingsnummer: 6587646484
Hoofdstad (capital): 439,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 541,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in VOLWASSENENOND. L.B.C. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Volwassenenonderwijs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VOLWASSENENOND. L.B.C.
(Get full report from official database of BE for VOLWASSENENOND. L.B.C.)

Aanvulling soorten activiteiten voor VOLWASSENENOND. L.B.C.
Addition kinds of activities for VOLWASSENENOND. L.B.C.

28190907. Koperverbindingen of zouten, anorganisch | Copper compounds or salts, inorganic
32720312. Dakpanelen en platen, beton | Roofing tile and slabs, concrete
32910503. Schuurkorrels | Corundum abrasives
42139910. Koelproducten vervoeren | Refrigerated products transport
79910102. Gezondheids-club | Health club
86610203. Religieuze instructies | Religious instruction

Werken bij VOLWASSENENOND. L.B.C.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VOLWASSENENOND. L.B.C.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VOLWASSENENOND. L.B.C.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VOLWASSENENOND. L.B.C.. Looking for open vacancies in other companies

  • Inbound klantendienst medewerkers (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt oproepen van klanten die vragen hebben in verband met bepaald producten en diensten. Je luistert aandachtig naar de klant en denkt mee met hem. Zo bied je een oplossing op maat. Je geeft informatie omtrent bepaalde producten, promoties, ... Je beantwoordt binnenkomende vragen over facturatie, technische problemen, ... Je belt actief klanten op om te peilen naar hun tevredenheid. Je zet bepaalde promoties in de kijker en zorgt dat de klant gebruik maakt van de meest optimale bundel. Je bedankt klanten voor hun loyaliteit. Je beantwoordt binnenkomende mails.

  • Student winkelbediende charcuterie te Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Kasterlee? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Jobstudent Kelner (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 1898 THE POST

    Type: Studentenjob

    1898 The Post is een stijlvol boutique hotel met 37 kamers en een gezellige cocktailbar The Cobbler, gesitueerd in de twee bovenste verdiepingen van het voormalig postgebouw in het historisch hartje van Gent. Zowel gasten als mensen van buiten af kunnen er ontbijten, genieten van een afternoon tea met een stukje huisgebakken taart in The Kitchen. Alle lekkers wordt voorbereid door onze Chef die vanuit een half-open keuken werkt. Vanaf 17h00 verandert The Kitchen in The Cobbler, een bruisende cocktailbar ook open voor publiek. Vanaf 14h00 serveren we lekkere huisgebakken taarten voor bij de koffie of thee. ’s Avonds zorgt de ober voor een vlotte bediening terwijl onze top barmannen pittige cocktails samenstellen. Je helpt de barmannen met de afwas van de glazen en het constant proper houden van de bar.

  • Management trainees - Binnenland | Voltijds | Kallo | (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670497-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant KATOEN NATIE GROEP combineert wereldwijd engineering en technologie om klantgerichte, technologische en logistieke oplossingen te bieden aan bedrijven, actief in verscheidene industrietakken. Katoen Natie heeft meer dan 181 vestigingen verspreid over een 35-tal landen in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en het Verre Oosten en stelt zo'n 15.000 mensen tewerk. Ben jij klaar voor een boeiende carrière in een hoogtechnologische omgeving? Ben je ondernemend, ambitieus en zit je vol energie? Ben je een doelgerichte werker en heb je geen schrik om de handen uit de mouwen te steken? Sta je met 2 voeten op de grond en wil je volop investeren in je toekomst? Dan ben jij misschien wel de persoon die Katoen Natie zoekt! Onder het motto ‘our people make the difference' is onze klant op zoek naar meerdere management trainees. Als management trainee leer je gedurende 2 jaar het reilen en zeilen op een terminal kennen door op verschillende locaties mee te draaien: laden en lossen op de vloer, transportplanning, klantendienst etc. Na een doorgedreven opleiding, krijg je een site in het binnenland toegewezen waar je aansturing dient te geven over het terminalgebeuren.

  • Technologisch Sales Executive Onderwijs/Event (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Sales Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Functie Sales Executive Digital Event: Volledig nieuw event vertegenwoordigen & voorstellen Potentiële klanten in kaart brengen & inplannen in je agenda Offertes opmaken volgens aanvragen van de klanten & deze verdedigen De doelgroep die je benadert zijn alle bedrijven die een kwalitatieve service, innoverende visie & technologische oplossingen aanbieden naar het onderwijs; bv. digitale onderwijsborden Rapporteren doe je aan de Business Developer van het evenement In eerste instantie werk je voornamelijk vanuit het hoofdkantoor gevestigd in Oost-Vlaanderen, daarnaast ben je af en toe ook actief op de baan Bedrijfsprofiel: De partner van Sales Talents is een gekende speler binnen de evenementensector.   Ze bieden een enorm brede waaier van evenementen aan: gaande van vakbeurzen tot seminaries en sportevenementen.  Om hun groei verder te bestendigen kijken ze uit naar Commercieel Talent met interesse in innovatieve & digitale educatieve tools.

  • Bandenmonteur (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Geel zijn we op zoek naar een bandenmonteur Iemand die ervaring heeft Iemand die minstens 4 bandenwissels heeft meegedraaid

  • Onderhoudsmecanicien tuft (SINT-BAAFS-VIJVE)

    Regio: SINT-BAAFS-VIJVE

    Bedrijf: BALTA GROUP

    Type: Vaste Job

    Als mecanicien sta je mee in voor het onderhoud van verschillende afwerkingsmachines. Je helpt mee bij mechanische aanpassingen aan de machines en je vervaardigt kleine mechanische constructies. Tot slot doe je het preventief en curatief onderhoud van het machinepark en denk je mee over de optimalisatie van de machines.

  • Tekenaar HVAC (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je ontwerpt installaties voor verwarming, ventilatie, klimatisatie en sanitair Je maakt de ontwerp- en uitvoeringstekeningen op in Stabicad en Revit Je doet de nodige berekeningen, zoals de dimensionering van luchtkanalen, koel- en verwarmingsleidingen en bijhorende appendages Je doet de coördinatie met andere loten in het 3D-model van het project Als het nodig is, neem je contact op met de klant, het studiebureau of leveranciers

  • Taaltrainer Nederlands (volwassenen onderwijs - zaterdag voormiddag) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL Language Centers is een onafhankelijk talencentrum, verbonden aan de UCL, Université Catholique de LLN. Wij onderwijzen zo'n 40 talen aan volwassenen uit diverse milieus. Wij hebben ook een uitgebreid Business Department en organiseren cursussen aan de Europese, federale en regionale instellingen. De lessen vinden zoals overdag als 's avonds plaats en zelfs op zaterdagvoormiddag. Regelmatig verzorgen wij interne opleidingen rond pedagogie, didactiek en samenwerken.*******Taken: Leerkracht Nederlands - Voor de afdelingen Groot Publiek » (volwassenen onderwijs) : - Je staat in voor de lessen Nederlands en begeleidt cursisten in groepjes (max. 10 cursisten) - Je begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject - Je baseert de lessen op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal en focust op de mondelinge vaardigheden = => lessen op zaterdag van 9u tot 12u in CLL Brussels (Kraainemlaan 61 - 1200 Woluwe)

  • Montreal Associates - DevOps Engineer (België)

    Regio: België

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Montreal Associates is looking for a DevOps Engineer for a client based in Belgium.     Job Description  1 - Development: Experience in Java Backend development - this is mandatory Frontend experience is a plus.  2 - Continuous Integration: Experience in CI tools like Jenkins, Bamboo, Travis CI...  3 - Containerization and virtualization technology: 1+ year experience with Docker, this is mandatory As we're going to use Docker intensively, the candidate should have a strong understanding of container concepts  4 - Automation and Configuration Management: Should have experience with a configuration management tool like Chef, Puppet, Ansible, OpsWork... Best asset would be experience with Terraform or CloudFormation 5 - Cloud Technologies: AWS, Google Cloud or Azure, At least 1 year experience, important skill Should understand how to build infrastructure high availability, elasticity and fault tolerance  6 - System Administration, Security and Networking: 2+ years' experience in Linux systems is an important skill Write scripts in Bash is mandatory   Profile Language: English  Should be very communicative and team player. Collaboration is key, the candidate should be open-minded and always curious Should have experience in Agile methodologies   Details Location : Belgium  Duration: 1 year  Starting date: ASAP  Reference: MCAU - 37176   If you are interested by this position of DevOps Engineer and available, please send your updated CV via the button below with the reference MCAU - 37176.     Montreal Associates (Systems) Ltd and its affiliates Montreal Associates GMBH and Montreal Associates (Systems) S.L., operate Employment Businesses and Agencies (collectively referred for the purpose of this disclaimer as the "Montreal Associates Group"). All personal data received from applicants to the roles we advertise will be treated in accordance with the Montreal Associates Group's Privacy Notice which can be found on our company website https://www.montrealassociates.com/privacy-policy. By submitting personal data to any company within the Montreal Associates Group, the applicant is explicitly agreeing to the use of such data by the Montreal Associates Group and to the transfer of such data to and from the Montreal Associates Group companies within the UK and Europe in connection with the fulfilment of the applicant's voluntary requests, and the fulfilment of other job opportunities that match the applicant's profile, and confirms that they may be contacted about such job opportunities. We will not pass the applicant's data to any third party without their verbal or written permission to do so.

  • Containerparkmedewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Werfreserve

    Klantvriendelijk ontvangen van bezoekers. Bezoekers helpen bij het sorteren en correct deponeren van het afval. Controle van de aangeboden afvalstoffen. Toezicht houden op het containerpark.

  • Zaalmedewerker (flexijob) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Velotel Brugge

    Type: Flexijob

    Binnen hotel Velotel zoeken wij een gemotiveerde zaalmedewerker om ons F&B-team mee te versterken! - Je verwelkomt de gasten met een glimlach - Je neemt bestellingen op en informeert de gasten over het assortiment dranken en het menu - Je verzorgt de bediening, ruimt af en rekent af - Je zorgt ervoor dat het restaurant proper en verzorgd is - Verder help je je team waar nodig

Zoek naar antwoorden van VOLWASSENENOND. L.B.C. in sociale netwerken
Look for responds of VOLWASSENENOND. L.B.C. in social networks

Lees alle opmerkingen voor VOLWASSENENOND. L.B.C.. Laat een reactie achter voor VOLWASSENENOND. L.B.C.. VOLWASSENENOND. L.B.C. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VOLWASSENENOND. L.B.C.. Leave a respond for VOLWASSENENOND. L.B.C.. VOLWASSENENOND. L.B.C. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VOLWASSENENOND. L.B.C. op de google maps. Adres en contacten VOLWASSENENOND. L.B.C.
Location of VOLWASSENENOND. L.B.C. on the google maps. Address and contacts of VOLWASSENENOND. L.B.C.

Andere gerelateerde bedrijven als come VOLWASSENENOND. L.B.C. VOLWASSENENOND. L.B.C.: BAKKERIJ ST.BAVO | FE. ORBAN | HANS DAEMEN | ERIC BARTH | Ghysen J

Other related companies as VOLWASSENENOND. L.B.C.: BAKKERIJ ST.BAVO | FE. ORBAN | HANS DAEMEN | ERIC BARTH | Ghysen J

VOLWASSENENOND. L.B.C. is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VOLWASSENENOND. L.B.C., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02569122314. Het bedrijf VOLWASSENENOND. L.B.C. bevindt zich op het adres: MECHELSESTEENWEG 32; 2640; MORTSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 439,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 541,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Volwassenenonderwijs. Producten gemaakt in VOLWASSENENOND. L.B.C. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VOLWASSENENOND. L.B.C. is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VOLWASSENENOND. L.B.C. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VOLWASSENENOND. L.B.C., openstaande posities, locatie van VOLWASSENENOND. L.B.C. op de kaart.

VOLWASSENENOND. L.B.C. is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is VOLWASSENENOND. L.B.C., company assigned to the tax number BE02569122314. The company VOLWASSENENOND. L.B.C. is located at the address: MECHELSESTEENWEG 32; 2640; MORTSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 439,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 541,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Volwassenenonderwijs. Products created in VOLWASSENENOND. L.B.C. were not found.
The main activity of VOLWASSENENOND. L.B.C. is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VOLWASSENENOND. L.B.C. is not available. You also can look at reviews of VOLWASSENENOND. L.B.C., open positions, location of VOLWASSENENOND. L.B.C. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VOLWASSENENOND. L.B.C., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VOLWASSENENOND. L.B.C., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VOLWASSENENOND. L.B.C., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VOLWASSENENOND. L.B.C., employees, financial statistics.