TECHN. SCHOOL SOC. PROM.

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • TECHN. SCHOOL SOC. PROM.
Private companiesFood Stores • TECHN. SCHOOL SOC. PROM.

Contactgegevens TECHN. SCHOOL SOC. PROM.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TECHN. SCHOOL SOC. PROM.: address, phone, fax, email, website, opening hours

TECHN. SCHOOL SOC. PROM.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JEF DENYNPLEIN 2; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15218411 (+32-15218411) 15218411 (+32-15218411)

Fax (fax): +32 (83) 230-73-31 +32 (83) 230-73-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TECHN. SCHOOL SOC. PROM.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TECHN. SCHOOL SOC. PROM."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TECHN. SCHOOL SOC. PROM."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TECHN. SCHOOL SOC. PROM., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TECHN. SCHOOL SOC. PROM.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TECHN. SCHOOL SOC. PROM., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TECHN. SCHOOL SOC. PROM.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TECHN. SCHOOL SOC. PROM.
Products information TECHN. SCHOOL SOC. PROM.

BTW identificatienummer (tax): BE03853149414
Ondernemingsnummer: 1344696044
Hoofdstad (capital): 790,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 462,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in TECHN. SCHOOL SOC. PROM. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Volwassenenonderwijs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TECHN. SCHOOL SOC. PROM.
(Get full report from official database of BE for TECHN. SCHOOL SOC. PROM.)

Aanvulling soorten activiteiten voor TECHN. SCHOOL SOC. PROM.
Addition kinds of activities for TECHN. SCHOOL SOC. PROM.

275999. Commercieel drukwerk, nec, nec | Commercial printing, nec, nec
22810101. Koordgaren, gesponnen | Cordage yarn, spun
28740000. Fosfatische meststoffen | Phosphatic fertilizers
32110400. Platen- en platenglas | Plate and sheet glass
50320502. Beton- en cinderblok | Concrete and cinder block
57149903. Slip covers | Slip covers

Werken bij TECHN. SCHOOL SOC. PROM.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TECHN. SCHOOL SOC. PROM.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TECHN. SCHOOL SOC. PROM.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TECHN. SCHOOL SOC. PROM.. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende Dispatch/Planner (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: algemene administratie van de afdeling je staat in contact met klanten, leveranciers, chauffeurs,... je Biedt ondersteuning waar nodig

  • Vrachtwagenchauffeur C (vroege uren!) M/V (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingbedrijf in de regio Schoten, zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C. Je zal de gemaakte producten verdelen in de regio Antwerpen. Je start je werkdag rond 3u30 en je stopt om 9u50. Dit doe je van maandag tot en met zaterdag. Je zal je vrachtwagen zelf laden en je voert de juiste gegevens in op je boordcomputer.

  • Heftruckchauffeur vaste ploeg : Voormiddag / Namiddag / Nacht (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO ONSITE VAN MARCKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zoekt een job als heftruckchauffeur regio Menen? Werken in vaste ploeg van 6 tot 14u / 14 tot 22u / 22u tot 6u spreekt je aan ? Dan hebben wij de perfecte match voor jou! Van Marcke is een firma gespecialiseerd in sanitair en centrale verwarming. Voor de logistieke site in Kortrijk is Adecco Van Marcke op zoek naar orderpicker / magazijnier. Jouw taken als heftruckchauffeur zijn onder meer: orders klaarmaken / klaarzetten goederen voor chauffeurs, orders verpakken, laden van vrachtwagens, opkuisen van het magazijn.

  • Medewerker kassa (M/V) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Harelbeke zijn wij op zoek naar een medewerker voor de kassa.

  • Poetshulp Hofstade (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herenthout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Beverlo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste huishoudhulpen Regio Hulshout, Booischot, Heist op den Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Westerlo, Geel, Laakdal, Olen, Oevel, Herselt, Heist op den Berg, Hulshout, Houtvenne, Wiekevorst Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? Wij bekijken graag met jou de mogelijkheden.

  • Nutritioist/kwaliteitsmanager regio Lennik (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Als Nutritionist ben je verantwoordelijk voor: Een nutritioneel correcte samenstelling van onze voedings- en snackproducten (voor hond, kat, vogel en knaagdier) die ontwikkeld worden door Product Management of gevraagd worden door onze klanten. Kostprijsbewaking is daarbij belangrijk. Het signaleren van markttrends mbt grondstoffen en producten en dit vertalen naar praktische adviezen voor Product Management. Het verder ontwikkelen van de nutritionele kennis van de organisatie. Het bewaken van de juistheid en volledigheid van de etikettering volgens de geldende wetgeving en het opvolgen en toepassen van veranderingen in deze wetgeving. Het helpen ontwikkelen van nieuwe producten en product content, waarbij je de nutritionele USP¿s vertaald naar relevante informatie voor de consument. Hiervoor werk je nauw samen met je collega¿s van Product Management en Sales. Als Kwaliteitsmanager ben je verantwoordelijk voor: Het uitwerken en in de praktijk brengen van het kwaliteitsbeleid van onze eigen productie (mengen en verpakken van graanmengelingen voor vogels en knaagdieren), waaronder het up to date houden van het kwaliteitshandboek (FSSC22000) en dit implementeren op de werkvloer. De controle op de kwaliteit van onze productiegoederen tijdens de verschillende fasen van het productieproces (van binnenkomende grondstoffen tot uitgaande afgewerkte orders). Het voorbereiden, mee implementeren en begeleiden van kwaliteitsaudits. Sensibiliseren, motiveren en opleiden van medewerkers op vlak van kwaliteit, waardoor je het kwaliteitsbewustzijn verbetert en de gevoeligheid voor kwaliteit binnen de organisatie vergroot. Het registreren en behandelen van (interne en externe) klachten, van alle voedingsproducten. Het verder uitwerken en beheren van de kwaliteitsadministratie, zoals het voorhanden maken van de nodige technische fiches en attesten voor verkoop, het creëren en bijhouden van analyses en certificaten van onze eindproducten, etc. ....

  • Magazijnier / Orderpicker (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: TURBO'S HOET BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Functie-inhoud: Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor het ontvangen, sorteren, kwaliteitscontrole en stockeren van turbo’s + onderdelen. Je registreert de verschillende turbo's op de computer. Je ondersteunt de orderpicking en verzending als er pieken zijn.

  • kinesitherapeut specialisatie kinderen (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: KINDERPRAKTIJK DE BLOKKENDOOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze zelfstandige multidisciplinaire groepspraktijk begeleiden wij kinderen tussen 0 en 18 jaar met psychomotorische problemen (fijne en grove motoriek, schrijfmotoriek, ruimtelijke vaardigheden, lateralisatie, rekenen,etc) , leer- en ontwikkelingsachterstand, neuromotorische stoornissen en kinderen met specifieke (leer)stoornissen zoals dyspraxie, dyslexie, dyscalculie, dysorthografie, AD(H)D, ASS,etc. Daarnaast wordt ook ademhalingskinesitherapie aan baby’s en kinderen gegeven. Ook baby's worden er behandeld in onze praktijk. Het team bestaat uit 3 kinderkinesisten en 1 logopedist. Wij zijn op zoek naar een pediatrisch - psychomotorisch therapeut / kinesist om de agenda van een collega die definitief naar het buitenland vertrekt, over te nemen. Het gaat voornamelijk over naschoolse uren, en soms al in de namiddag (baby's en kleuters). Bij voorkeur een specialisatie psychomotoriek/Bobath/Kritische Ontwikkelingsbegeleiding volgens Hendrickx/ ... gevolgd of de afstudeerrichting pediatrie.

  • Zaalmedewerker flexi (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: STASSART11

    Type: Flexijob

    Het vroegere klooster in de Goswin Stassartstraat is na grote renovatiewerken omgetoverd tot een toplocatie waar Bloemen De Borght en lunch-cafe Stassart 11 in mekaar vloeien in een concept waar puurheid en schoonheid hoog in het vaandel worden gedragen. Dit willen wij overbrengen in de smaakbeleving van ons nieuw restaurant. Stassart11 zoekt jou als zaalmedewerker om in ons mooi lunchrestaurant onze klanten elke dag met enthousiasme te ontvangen en de service te geven die ze verdienen. Een greep uit je taken : Mise en place van de zaal Klaarzetten/bereiden van dranken Gasten ontvangen en een toegewijde bediening Serveren en afruimen van gerechten en dranken Kassa beheren Inplannen reservaties Voorraad opvolgen en tekorten doorgeven voor bestelling

Zoek naar antwoorden van TECHN. SCHOOL SOC. PROM. in sociale netwerken
Look for responds of TECHN. SCHOOL SOC. PROM. in social networks

Lees alle opmerkingen voor TECHN. SCHOOL SOC. PROM.. Laat een reactie achter voor TECHN. SCHOOL SOC. PROM.. TECHN. SCHOOL SOC. PROM. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TECHN. SCHOOL SOC. PROM.. Leave a respond for TECHN. SCHOOL SOC. PROM.. TECHN. SCHOOL SOC. PROM. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TECHN. SCHOOL SOC. PROM. op de google maps. Adres en contacten TECHN. SCHOOL SOC. PROM.
Location of TECHN. SCHOOL SOC. PROM. on the google maps. Address and contacts of TECHN. SCHOOL SOC. PROM.

Andere gerelateerde bedrijven als come TECHN. SCHOOL SOC. PROM. TECHN. SCHOOL SOC. PROM.: SCHREDER CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES SA | Van Herck C | YCG TRANSPORT BVBA | LA POSTE | Bebronne

Other related companies as TECHN. SCHOOL SOC. PROM.: SCHREDER CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES SA | Van Herck C | YCG TRANSPORT BVBA | LA POSTE | Bebronne

TECHN. SCHOOL SOC. PROM. is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TECHN. SCHOOL SOC. PROM., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03853149414. Het bedrijf TECHN. SCHOOL SOC. PROM. bevindt zich op het adres: JEF DENYNPLEIN 2; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 790,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 462,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Volwassenenonderwijs. Producten gemaakt in TECHN. SCHOOL SOC. PROM. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TECHN. SCHOOL SOC. PROM. is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TECHN. SCHOOL SOC. PROM. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TECHN. SCHOOL SOC. PROM., openstaande posities, locatie van TECHN. SCHOOL SOC. PROM. op de kaart.

TECHN. SCHOOL SOC. PROM. is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is TECHN. SCHOOL SOC. PROM., company assigned to the tax number BE03853149414. The company TECHN. SCHOOL SOC. PROM. is located at the address: JEF DENYNPLEIN 2; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 790,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 462,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Volwassenenonderwijs. Products created in TECHN. SCHOOL SOC. PROM. were not found.
The main activity of TECHN. SCHOOL SOC. PROM. is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TECHN. SCHOOL SOC. PROM. is not available. You also can look at reviews of TECHN. SCHOOL SOC. PROM., open positions, location of TECHN. SCHOOL SOC. PROM. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TECHN. SCHOOL SOC. PROM., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TECHN. SCHOOL SOC. PROM., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TECHN. SCHOOL SOC. PROM., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TECHN. SCHOOL SOC. PROM., employees, financial statistics.