SCHREDER CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES SA

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • SCHREDER CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES SA
Private companiesFood Stores • SCHREDER CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES SA

Contactgegevens SCHREDER CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCHREDER CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCHREDER CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 4430-Ans, België

Telefoon (phone): 04-246.66.11 (+32-04-246.66.11) 04-246.66.11 (+32-04-246.66.11)

Fax (fax): 04-263.88.19 (+32-04-263.88.19) 04-263.88.19 (+32-04-263.88.19)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCHREDER CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCHREDER CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCHREDER CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCHREDER CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCHREDER CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCHREDER CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCHREDER CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCHREDER CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES SA
Products information SCHREDER CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES SA

BTW identificatienummer (tax): BE01538055419
Ondernemingsnummer: 9465515136
Hoofdstad (capital): 787,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 846,000,000 EUR
Werknemers (employees): 99
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in SCHREDER CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCHREDER CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES SA
(Get full report from official database of BE for SCHREDER CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCHREDER CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES SA
Addition kinds of activities for SCHREDER CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES SA

361203. Specialiteitstransformatoren | Specialty transformers
26730100. Kleding- en kledingkastzakken (plastic folie) | Garment and wardrobe bags, (plastic film)
35199902. Benzine motoren | Gasoline engines
36630205. Televisie gesloten circuit apparatuur | Television closed circuit equipment
38610112. Platen, fotografische (gevoelig) | Plates, photographic (sensitized)
48320104. land | Country
54619908. zoute krakelingen | Pretzels
73890800. Mapmaking diensten | Mapmaking services

Werken bij SCHREDER CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCHREDER CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCHREDER CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCHREDER CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Klantendienstmedewerker medische sector Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw uitdagingen zijn: Als eerstelijnshulp help je de klant ten allen tijde zo adequaat mogelijk verder. Klantvragen in verband met de specifieke materie van vervangingsinkomen komen bij jou en je 6 collega's terecht. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant telefonisch met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 85% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls in verband met de materie van vervangingsinkomen (zowel medisch als uitkeringsgericht). De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail ivm deze materie. Je rapporteert na elk telefonisch contact de indruk die de klant had over onze dienstverlening. Je verwerkt elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo'n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig door hem of haar door te verbinden met de experts vervangingsinkomen op de back office.

  • Onderhoudsteam restaurant - vroege uren - deeltijds (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek voor deze klant naar 5 mensen die zullen instaan voor het onderhoud. Samen met 4 collega's sta je in voor:  Onderhouden van de zaal, vloer, meubilair, binnenkant ramen en binnenkant muren  Speelruimte kinderen Onderhoud van de personeelsruimte Alle sanitair Onderhoud terras Onderhoud parking Het onderhoud van de keuken Uurrooster:  Je begint om 6 uur en werkt tot ongeveer 10 à 11 uur Je hebt wekelijks 2 dagen vrij Ook op zaterdag, zondag en op feestdagen zal je ingeschakeld worden Het uurrooster kan ook besproken worden, afhankelijk van wat mogelijk is voor jou Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van 's werelds grootste voedingsketens. Eind september 2018 is het volledige keukengedeelte vernieuwd en gemoderniseerd. 

  • Magazijnier/Chauffeur C (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker verpakking/chauffeur C zal je instaan voor het verpakken van charcuterie. Je zal eveneens enkele dagen per week leveringen doen bij klanten met de vrachtwagen (rijbewijs C). Je zal werken van maandag tem vrijdag. En dit van 6u30 tem 14u50.

  • Productioperator TBD (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt voor een bedrijf dat duurzaamheid vooropstelt op alle vlakken. Je krijgt verantwoordelijkheid, maakt deel uit van een innovatief en gedreven team, dat elke dag alles op alles zet om de bedrijfsmissie waar te maken. Opleidingen en doorgroeimogelijkheden zijn voor dit bedrijf geen loze beloftes, maar échte kansen. Als procesoperator: - Sta je, na een grondige opleiding, in voor de bediening van de productie-installaties en de procescontrole - Voer je bepaalde onderhoudswerkzaamheden uit aan de installaties - Werk je actief mee aan het opstellen van productieprocedures - Krijg je in een klein team ruim de kans om bij te dragen tot het analyseren en oplossen van productie- en onderhoudsproblemen - Draag je actief bij tot een proactief preventiebeleid door een veilige werk-attitude

  • Heftruckchauffeur daguren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor: -Het (ver)plaatsen van containers -Het uitvoeren van een aantal kwaliteitscontroles -Het voorzien van alle verpakkingen voor de verschillende machines -Het plaatsen van ingepakte paletten in een rek of vrachtwagen   Je werkt in mooie daguren en hebt een afwisselende job. Bedrijfsprofiel: Voor een voedingsbedrijf, regio Lokeren, zoeken wij een heftruckchauffeur ter versterking van het team.

  • Huishoudhulp Puuur Zandhoven/ Massenhoven/ Pulle/ Pulderbos/ Viersel (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Monitor /Animator om les Fotografie te geven - Sint niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als lesgever Fotografie Heb je een passie voor fotografue en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! Fotografie wordt afgewisseld met spelactiviteiten. +/- 4 uur fotografie en 2 uur spel per dag Fototoestellen worden voorzien

  • kapper/kapster (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: BESST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werk als kapper op zelfstandige basis in het groepssalon HaarNouveau. Bepaal zelf je functie: Wil je dames en/of heren coifferen. Geniet van ondersteuning en opleidingen op maat. Zo kan je je ontplooien tot de kapper/kapster die je zelf wel worden. Kan zowel een starter als iemand met veel ervaring zijn. Werk in team met collega's die ook zelfstandig zijn

  • ZELFSTANDIGE VERTEGENWOORDIGERS Health & Beauty regio Dendermonde (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    - made in Germany topkwaliteit gezondheids- en schoonheidsproducten - meer levenskwaliteit bieden - passie voor sport-, health en/of wellness sector - B2B en/of B2C klantencontacten onderhouden - koude en warme prospectie gericht op win-win (geen hardselling) - het opbouwen en onderhouden van lange termijn klantenrelaties - kwaliteitsproducten kunnen adviseren en presenteren - topservice leveren (garantie van het bedrijf) - mogelijkheid tot het organiseren van evenementen, deelname aan beurzen - doorgroeimogelijkheden naar teamleader / -manager - het geven van opleidingen en trainingen (als je dat zelf wil) - voor de doorzetters: mogelijkheid tot het uitbouwen van een eigen business

  • ZELFSTANDIGE UITBATER (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1614845-inline.html?cid=Partner_VDAB Word (m/v) ZELFSTANDIGE UITBATER In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (regio’s van de kust, Gent, Antwerpen, Limburg en Deinze),  en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning  van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. Geen investering vereist. Attractieve commissies. Ongeacht uw leeftijd (min. 18 jaar), uw opleiding, uw werkervaring of uw woonplaats, wij hechten er veel belang aan alle mogelijkheden in ons netwerk met u te bestuderen. Van onze 305 agentschappen in België, is er vast één dat aan uw profiel en aan uw ambities beantwoordt. Enkele essentiële eigenschappen vormen uiteraard een belangrijke troef bij het beoordelen van uw kandidatuur. Graag verkopen en de dienst aan het cliënteel zijn het allerbelangrijkst. Sociale vaardigheden en contacten kunnen leggen met personen van allerlei aard, nationaliteit of sociale klasse, zijn grote voordelen. DE FUNCTIE … VOLLEDIG ZELFSTANDIG WERKEN ! Bij Ladbrokes is het werkelijkheid: de zelfstandige commissionair organiseert zijn activiteiten op de manier die hij de beste acht in naleving van de contractuele verplichtingen voorzien in het commissiecontract. De commissionair is in de eerste plaats een verkoper die: zijn klanten in een net, ordelijk en comfortabel verkooppunt ontvangt  potentiële klanten aantrekt door een ideale schikking van het marketing materiaal dat hem gratis ter beschikking wordt gesteld leven in zijn verkooppunt blaast door de promotionele acties te ondersteunen die Ladbrokes voorstelt of die hij op basis van zijn eigen ideeën op touw zet zijn klanten bindt door met hen een band te scheppen die steunt op vertrouwen, service en wederzijds respect aan zijn habitués nieuwe speel- en winstmogelijkheden aanbiedt in de vorm van pronostieken, speelpotten of voorbeelden van minder bekende weddenschappen vriendschappelijke relaties onderhoudt met zijn buren en de andere handelaars uit de buurt, die eenieders verkoop ten goede komen  

  • Dringend afwasser flexijob weekend (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: TETE A TETE

    Type: Flexijob

    Afwassen en poetsen

  • Flexijob / jobstudent winkelbediende (weekend) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: TJORLINA

    Type: Flexijob

    Als flexijober binnen onze bakkerij zal jij ingezet worden voor: Het bedienene van klanten in de winkel. De toonbank klaarzetten en onderhouden. De winkel op orde houden. Betalingen ontvangen aan de hand van een elektronisch kassasysteem.

Zoek naar antwoorden van SCHREDER CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES SA in sociale netwerken
Look for responds of SCHREDER CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCHREDER CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES SA. Laat een reactie achter voor SCHREDER CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES SA. SCHREDER CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCHREDER CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES SA. Leave a respond for SCHREDER CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES SA. SCHREDER CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCHREDER CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES SA op de google maps. Adres en contacten SCHREDER CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES SA
Location of SCHREDER CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES SA on the google maps. Address and contacts of SCHREDER CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES SA

Andere gerelateerde bedrijven als come SCHREDER CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES SA SCHREDER CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES SA: HUIS DE WEL M. | E.A.B.M. | DUNKY | FERDI MUELLER | MARC VAN DE PARRE

Other related companies as SCHREDER CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES SA: HUIS DE WEL M. | E.A.B.M. | DUNKY | FERDI MUELLER | MARC VAN DE PARRE

SCHREDER CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES SA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCHREDER CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01538055419. Het bedrijf SCHREDER CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES SA bevindt zich op het adres: 4430-Ans. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 99 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 787,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 846,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in SCHREDER CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SCHREDER CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES SA is Voedingswinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCHREDER CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCHREDER CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES SA, openstaande posities, locatie van SCHREDER CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES SA op de kaart.

SCHREDER CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES SA is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCHREDER CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES SA, company assigned to the tax number BE01538055419. The company SCHREDER CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES SA is located at the address: 4430-Ans. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 99 employees work in this company. Capital - 787,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 846,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in SCHREDER CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES SA were not found.
The main activity of SCHREDER CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES SA is Food Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SCHREDER CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES SA is not available. You also can look at reviews of SCHREDER CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES SA, open positions, location of SCHREDER CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCHREDER CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCHREDER CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCHREDER CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCHREDER CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES SA, employees, financial statistics.